П 56 Пономарьов, Петро Хомович. Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням [] : навч. посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Донцова. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 126 с. : рис. - Л-ра: с. 114-116. - Дод.: с. 117-122. - Алф.-предм. покажч.: с. 123. - ISBN 978-966-364-856-9 : 033.80 грн
Рубрики: Гігієна харчових продуктів--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): біотехнологія -- генна інженерія -- історія -- трансгенні культури -- генетично модіфіковані організми -- екологія -- харчові продукти -- продовольча сировина -- продовольственное сырье -- біобезпечність -- зарубіжний досвід -- моніторінг Анотація: Історія розвитку генної інженерії, її суть, механізм, завдання, обсяги виробництва і продаж трансгенних культур, продуктів харчування, компанії, що їх виробляють, ставлення до трансгенних продуктів у світі і в Україні. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Донцова, І.В. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
В 39 Ветеринарно-санитарное законодательство Украины [] : сб. нормативных док. : с изм. и доп. по состоянию на 1 сентября 2002 г. / сост. Т. В. Сировец. - Х. : Конус, 2002. - 175, [1] с. - ISBN 966-7636-24-0 : 9.00 грн
Рубрики: Ветеринарна санітарія--Законодавство--Україна--Збірники Кл.слова (ненормовані): ветеринарная медицина -- ветеринарна медицина -- санитарное законодательство -- санітарне законодавство -- продовольственное сырье -- продовольча сировина -- ветеринарно-санитарные правила -- ветеринарно-санітрані правила -- безопасность пищевых продуктов -- безпека продуктів харчування -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- ветеринарно-санітрна експертиза -- ветеринарные и санитарные требования -- ветеринарні і санітарні вимоги Анотація: В сборник вошли законодательные документы, определяющие основы функционирования ветеринарной медицины, обеспечения санитарного и эпидемического благополучия населения, обеспечения качества и безопасности пищевых продуктов и продовольственного сырья. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Сировец, Т. В. \сост.\ Примірників всього: 2 БГ (1), ВВ (1) Свободны: БГ (1), ВВ (1) |
Д44 Диетическое питание [Текст] : в 2 т. : пособие-справочник. - Сумы : Унив. кн., 2013. - ISBN 978-966-680-581-5. Т. 2 : Основы технологии производства и организации потребления продукции диетического питания / [А. И. Черевко и др.]. - 2013. - 493, [1] с. : табл., рис. - Лит.: с. 410-412. - Прил.: с. 413-493. - ISBN 978-966-680-627-0 : 125.00 грн
Рубрики: Раціональне харчування--Лікувальна кулінарія--Дієтологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): продовольственное сырье -- продовольча сировина -- хранение пищевых продуктов -- зберігання харчових продуктів -- механическая кулинария -- механічна кулінарія -- физические свойства сырья -- фізичні властивості сировини -- химический состав продуктов питания -- хімічний склад продуктів харчування -- производство продуктов питания -- виробництво продуктів харчування -- производство диетической продукции -- виробництво дієтичної продукції -- оборудование предприятий ресторанного хозяйства -- устаткування підприємств ресторанного господарства -- организация диетического питания -- організація дієтичного харчування -- гигиена пищеблока -- гігієна харчоблоку -- личная гигиена персонала -- особиста гігієна персоналу -- сервірування столу -- сервировка стола -- нові форми обслуговування в ресторанах -- новые формы обслуживания в ресторанах Анотація: Особенности технологии производства продукции диетического питания на предприятиях ресторанного хозяйства, в том числе в оздоровительных санаторно-курортных учреждениях. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Черевко, А. И.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Дуденко, Н. В.; Павлоцкая, Н. Ф. Примірників всього: 2 ВВ (1), ЧЗ (1) Свободны: ВВ (1), ЧЗ (1) |