С 53 Снежкин, Ю. Ф. Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов [] / Ю. Ф. Снежкин, Л. А. Боряк, А. А. Хавин ; рeд. А. А. Долинский. - К. : Наукова думка, 2004. - 227 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 215-225. - ISBN 966-00-0158-4 : 032.10 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Ресурсозберігаючі технології Кл.слова (ненормовані): вторинні сировинні ресурси -- вторичные сырьесые ресурсы -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові порошки -- пищевые порошки Анотація: Наведено хімічний склад вихідної сировини та порошків, закономірності процесів теплообміну під час сушіння, подріблення висушеної сировини та розсівання порошку з прикладами використання їх у виробах ,<кондитерських>, <хлібобулочних>, <м'ясомолочних><підприємств> і у <громадському харчуванні>. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Боряк, Л.А.; Хавин, А.А.; Долинский, А.А. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Е 45 Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський та ін. ; за ред. Т. М. Димань. - Київ : Лібра, 2006. - 304 с. : табл., рис. - Бібліогр. в кінці розд. . - ISBN 966-7035-77-8 : 45.50 грн, 054.00 грн, 50.00 грн
Рубрики: Гігіена харчування--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): продовольча безпека -- продовольственная безопасность -- раціональне харчування -- рациональное питание -- гигиена питания -- фізіологія харчування -- физиология питания -- українська кухня -- украинская кухня -- вегетарианство -- вегетаріанство -- лікувальне голодування -- лечебное голодание -- роздільне харчування -- раздельное питание -- дитяче харчування -- детское питание -- харчовий раціон -- рацион питания -- зберігання харчової продукції -- хранение продуктов питания -- ідентифікація харчової продукції -- идентификация пищевой продукции -- дослідження харчових продуктів -- исследование пищевых продуктов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- модифікованиі продукти -- модифицированные продукты -- харчові інфекції -- пищевые инфекции -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- гельмінтози -- гельминтозы -- биологически активные добавки -- біологічно активні добавки -- радіозахисне харчування -- радиактивное питание -- детоксикація організму -- детоксикация организма Анотація: Концептуальні та практичні аспекти екотрофології - нової для нашої країни науки, теоретичний каркас якої тільки формується. Особливу увагу приділено екологічним проблемам харчування, розкрито санітарно-гігієнічне значення їжі. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Барановський, М.М.; Білявський, Г.О.; Власенко, О.В.; Мороз, Л.В.; Димань, Т.М. \ред.\ Примірників всього: 4 БГ (1), ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: БГ (1), ФОНД (2), ВВ (1) |
Г46 Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підручник : у 2 кн. / за ред. В. І. Ципріяна. - К. : Медицина, 2007. - ISBN 966-8144-52-X. Кн. 2 / [В. І. Ципріян та ін.]. - 544 с. : табл. - Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 494-543. - ISBN 966-8144-03-1 : 153.00 грн
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- аліментарна токсикологія -- алиментарная токсикология -- доброякісність їжі -- доброкачественность еды -- харчові добавки -- пищевые добавки -- радіаційна безпека -- радиационная безопасность -- епідемічна безпека їжі -- эпидемиологическая безопасность еды -- громадське харчування -- общественное питание -- харчова продукція -- пищевая продукция -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- ботулізм -- ботулизм -- харчова стафілакокова інтоксикація -- пищевая стафилакоковая интоксикация -- бактеріальні харчові токсикоінфекції -- бактериальные пищевые токсикоинфекции -- скомбротоксикоз -- харчові мікотоксикози -- пищевые микотоксикозы Анотація: Описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Грунтовно проаналізавано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ципріян, Віктор Іванович \ред.\; Ципріян, Віктор Іванович; Матасар, Ігнат Тимофійович; Слободкін, Валерій Іванович; Козярін, І. П. Примірників всього: 2 ФОНД (2) Свободны: ФОНД (2) |
Ч44 Чепига, Михайло Петрович. Стимуляція здоров'я та інтелекту [] / М. П. Чепига, С. М. Чепига. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Знання, 2006. - 348 с. : мал. - Дод.: с. 321-329. - Л-ра: с. 332-346. - ISBN 966-346-066-0 : 57.80 грн
Рубрики: Охорона здоров'я--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): музика в навчанні -- музыка в обучении -- здоров'я людини -- здоровье человека -- музикотерапія -- музыкотерапия -- інтелект -- интеллект -- лікувальні звуки -- лечебные звуки -- ароматерапія -- ароматерапия -- ефірні олії -- эфирные масла -- енергоінформаційний обмін -- энергоинформационный обмен -- біоенергетичний вампіризм -- биоэнергетический вампиризм -- біополе людини -- биополе человека -- чакри -- чакры -- енергетика житла -- энергетика жилья -- біоенергетичні резонатори -- биоэнергетические резонаторы -- харчові добавки -- пищевые добавки -- колір в інтер'єрі -- цвет в интерьере Анотація: Вперше комплексно висвітлюється проблема оздоровленя людини, стимулюючого впливу на навчання і працездатність енергетики музики, запахів, кольорів, довкілля. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Чепига, Світлана Михайлівна Примірників всього: 2 ВСМЛ (1), ФОНД (1) Свободны: ВСМЛ (1), ФОНД (1) |
У45 Україна. Закони. Закон України "Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини" [] : за станом на 20 берез. 2003 р. / Верховна Рада України. - Офіц. вид. - Київ : Парлам. вид-во, 2003. - 22 с. - (Закони України). - ISBN 966-611-219-1 : 01.83 грн
Рубрики: Харчові продукти--Якість та безпека--Україна--Керівні й законодавчі матеріали Харчова промисловість--Україна--Керівні й законодавчі матеріали Кл.слова (ненормовані): безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- сертифікація харчових продуктів -- сертификация пищевых продуктов -- спеціальні харчові продукти -- специальные пищевые продукты -- біологічно-активні добавки -- биологически-активные добавки -- продовольча сировина -- продовольственное сырье -- супутні матеріали -- сопутствующие товары -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчова цінність продукту -- пищевая ценность продукта -- продовольча продукція -- продовольственная продукция -- фальсифікована продовольча продукція -- фальсифицированная продовольственная продукция -- неякісна продовольча продукція -- некачественная продовольственная продукция -- небезпечна продовольча продукція -- небезопасная продовольственная продукция -- санітарно-епідеміологічний сертифікат -- санитарно-эпидемиологический сертификат -- знищення харчових продуктів -- уничтожение пищевых продуктов -- якість харчового продукту -- качество пищевого продукта -- сертифікат відповідності -- сертификат соответствия -- нові харчові продукти -- новые пищевые продукты -- маркування харчових продуктів -- маркировка пищевых продуктов -- реклама харчових продуктів -- реклама пищевых продуктов Анотація: Цей Закон встановлює правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Верховна Рада України Примірників всього: 1 БГ (1) Свободны: БГ (1) |
У45 Україна. Закони. Закони України "Про ветеринарну медицину" [] ; Про відповідальність підприємст, установ та організацій за порушення законодавства про ветеринарну медицину : (за станом на 25 січ. 2000 р.) / Верховна Рада України. - Офіц. вид. - Київ : Парлам. вид-во, 2000. - 44 с. - (Закони України). - ISBN 966-611-031-8 : 01.47 грн
Рубрики: Ветеринарія--Правове регулювання--Україна--Керівні й законодавчі матеріали Кл.слова (ненормовані): ветеринарна медицина -- ветеринарная медицина -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- харчові продукти тваринного походження -- пищевые продукты животного происхождения -- захист тварин -- защита животных -- епізоотія -- эпизоотия -- карантин профілактичний -- карантин профилактический -- карантин тварин -- карантин животных -- рослинні корми -- растительные корма -- корми тваринного походження -- корма животного происхождения -- кормові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- тварини -- животные -- фармакопея -- ветеринарні норми -- ветеринарные нормы -- ветеринарний контроль -- ветеринарный контроль -- карантинные болезни животных -- карантинні хвороби тварин -- протиепізоотичні заходи -- противоэпизоотические мероприятия Анотація: Ці Закони визначають загальні правові, організаційні та фінансові основи ветеринарної медицини, вимоги щодо ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва та охорони довкілля. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Верховна Рада України Примірників всього: 1 БГ (1) Свободны: БГ (1) |
О-75 Основи харчування [] : теорія та практичні застосування / [Власенко Т. В. [та ін.] ; за ред. Г. П. Грибана. - Житомир : Рута, 2010. - 884 с. : табл., рис. - Скор.: с. 15-16. - Бібліогр. в кінці розд. - Слов. термінів.: с. 873-881. - ISBN 978-617-581-012-5 : 60.00 грн
Рубрики: Фізична культура і спорт--Навчальні видання Харчування--Гігієна--Навчальні видання Харчування--Екологія--Навчальні видання Харчові продукти--Забруднення--Навчальні видання Харчові отруєння--Навчальні видання Спортсмени--Харчування--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): місцеві видання -- местные издания -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- теорія харчування -- теория питания -- національна кухня -- национальная кухня -- лікувальне голодування -- лечебное голодание -- травлення -- пищеварение -- вегетаріанство -- вегетарианство -- вуглеводи -- углеводы -- жири -- жиры -- білки -- белки -- забруднення води -- загрязнение воды -- екологія харчування -- екология питания -- харчові добавки -- пищевые добавки -- генетично модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- штрихове кодування продтоварів -- штриховое кодирование пропродуктов -- культура харчування -- культура питания -- харчові раціони -- пищевые рационы -- вітаміни -- витамины -- транквілізатори -- транквилизаторы -- допінг у спорті -- допинг в спорте -- спортивне харчування -- спортивное питание Анотація: Теоретичні та практичні аспекти харчування стдентської молоді у різних умовах життєдіяльності та під час занять фізичною культурою та спортом. Проблеми сучасного харчування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Власенко, Т. В.; Грибан, Г. П.; Грибан, Н. Г.; Денисовець, А. П.; Грибан, Г. П. \ред.\ Примірників всього: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |
Ш49 Шеремета, Володимир. Екологічний дороговказ [] : маленькі поради для великих змін / Володимир Шеремета. - Івано-Франківськ : Нова Зоря, 2009. - 160 с. : іл. - Л-ра: с. 152-153. - Предм. покажч.: с. 154-159. - ISBN 978-966-398-043-0 : 12.00 грн
Рубрики: Екологія людини--Популярні видання Екологічна культура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): раціональне природокористування -- рациональное природопользование -- екологічна культура -- экологическая культура -- раціональне теплозбереження -- рациональное теплосбережение -- екологія та здоров'я -- экология и здоровье -- охорона лісу -- охрана леса -- енергозберігаючі лампочки -- энергосберегающие лампочки -- екологія -- экология -- харчові добавки -- пищевые добавки -- екологічне маркування -- экологическая маркировка -- енергозбереження -- энергосбережение -- забруднення повітря -- загрязнение воздуха -- відходи -- отходы -- сміття -- мусор Анотація: Поради, як кожна людина може у значній мірі знизити рівень негативного впливу своєї повсякденної діяльності на навколишнє середовище. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
С31 Сенченко, Николай Иванович. Общество истребления - стратегическая перспектива "демократических реформ" [] / Н. И. Сенченко ; Межрегион. акад. упр. персоналом. - Киев : МАУП, 2004. - 219 с. - (Библиотека журнала "Персонал"). - Лит.: с. 219-220. - ISBN 966-608-457-0 : 13.80 грн
Рубрики: Політика--Україна--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): геноцид -- генная инженерия -- генна інженерія -- биотехнологии -- біотехнології -- пищевые добавки -- харчові добавки Анотація: В книге всесторонне рассмотрены причины мировой проблемы, довлеющей над украинским народом, как и над многими народами третьего мира, - депопуляция населения. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Межрегиональная академия управления персоналом Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
М18 Малахов, Геннадий Петрович Целительные силы [Текст] : в 4 т. / Г. П. Малахов. - СПб. : АО "Комплект", 1994 - 1995. - (Целительные силы). Т. 1 : Очищение организма / [худож. оформ. Ф. В. Емельянов]. - Изд. перераб. и доп. - 1994. - 358. [10] с. : ил. - Лит.: с. 356-358. - ISBN 5-88596-007-0 : 5.00 грн
Рубрики: Нетрадиційна медицина--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): очищение кишечника -- очищення кишківника -- очищение печени -- очищення печінки -- очищение почек -- очищення нирок -- физиология пищеварения -- фізіологія травлення -- белки -- білки -- углеводы -- вуглеводні -- жиры -- жири -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- микроэлементы -- мікроелементи -- правильное питание -- правильне харчування -- пищевые добавки -- харчові добавки Анотація: Даны рекомендации по оздоровлению организма человека нетрадиционными методами, без применения лекарств. Даются рецепты чистки организма от продуктов распада, угнетающих жизненные силы. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Емельянов, Ф. В. \худож.\ Примірників всього: 1 АБ (1) Свободны: АБ (1) |
Т 50 Товарознавство. Продовольчі товари [] : навч. посібник / [О. Г. Бровко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т економ. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кондор, 2010. - 729, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 726-729. - ISBN 978-966-351-302-7 : 120.00 грн
Рубрики: Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): зерноборошняні вироби -- зерномучные изделия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські товари -- кондитерские товары -- смакові товари -- вкусовые товары -- переробка овочів -- переработка овощей -- переробка плодів -- переработка плодов -- молочні продукти -- молочные продукты -- харчові жири -- пищевые жиры -- рибні товри -- рыбные товары -- яєчні товари -- яичные товары -- харчові добавки -- пищевые добавки Анотація: Товарознавство продовольчих товарі, їх класифікація, основи виробництва, асортимент і умови зберігання. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бровко, Ольга Гаврилівна; Булгакова, Олена Валеріївна; Гордієнко, Ганна Степанівна; Дятлов, Володимир Васильович; Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
С18 Санитарно-гигиенические методы исследования пищевых продуктов и воды [] : справ. пособие / под ред. Г. С. Яцулы. - К. : Здоровья, 1991. - 286 с. - ISBN 5-31100622-6 : 2.50 р.
Рубрики: Харчові продукти--Гігієна--Довідкові видання Питна вода--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): санітарія -- санитария -- лабораторні дослідження -- лабораторные исследования -- продукти харчування -- продукты питания -- вода -- стандартизація -- стандартизация -- пестициди -- пестициды -- харчові добавки -- пищевые добавки Анотація: В пособии изложены сведения о гигиенических методах исследования пищевых продуктов и питьевой воды. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Слободкин, В. И.; Береза, В. Я.; Синеок, Л. Л.; Хоменко, И. М.; Яцула, Г. С. \ред.\ Примірників всього: 2 БГ (1), ФОНД (1) Свободны: БГ (1), ФОНД (1) |
Т38 Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / [Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - Суми : Унів. книга, 2013. - 463, [1] с. : табл., рис., фото.кольор. - Л-ра: с. 461-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 125.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): властивості борошна -- свойства муки -- зберігання борошна -- хранение муки -- хімічний склад борошна -- химический состав муки -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- жировмісні продукти -- жиросодержащие продукты -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- фруктово-ягідна сировина -- фруктово-ягодное сырье -- овочева сировина -- овощное сырье -- смако-ароматична сировина -- вкусо-ароматическое сырье -- дріжджі -- дрожжи -- сіль кухонна -- соль кухонная -- харчові добавки -- пищевые добавки -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- випічні напівфабрикати -- випечные полуфабрикаты -- оздоблення напівфабрикатів -- украшение полуфабрикатов -- торти -- торты -- тістечка -- пирожные -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- національні борошняні кондитерські вироби -- национальные мучные кондитерские изделия -- якість кондитерських виробів -- качество кондитерских изделий -- санітарні вимоги до виробництва -- санитарные требования к производству Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лисюк, Г. М.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
З-17 Зайчик, Цалерий Рувимович. Машины для фасования пищевых жидкостей в бутылки [] / Ц. Р. Зайчик, В. А. Трунов, В. К. Яшин ; [ред. Е. Н. Соколова]. - Москва : Агропромиздат, 1998. - 238 с. : рис. - Прил.: с. 229-236. - Лит.: с. 237-238. - ISBN 5-10-000930-6 : 1.20 р.
Рубрики: Харчова промисловість--Обладнання--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): харчові добавки -- пищевые добавки -- пищевые жидкости -- харчові рідини -- фасовочные машины для пива -- фасувальні машини для пива -- механизмы фасовочных машин -- механізми фасувальних машин -- ремонт фасовочных машин -- ремонт фасувальних машин -- фасовочные машины для безалкогольных напитков -- фасувальні машини для безалкогольних напоїв -- дозировочные машины -- дозувальні машини -- фасовочные машины для растительных масел -- фасувальні машини для рослинних олій -- фасовочные машины для уксуса -- фасувальні машини для оцту -- фасовочные машины для парфюмерно-косметических жидкостей -- фасувальні машини для парфюмерно-косметичних рідин -- фасувальні машини для соків -- фасувальні машини для соків -- фасовочные машины для вин -- фасувальні машини для вина Анотація: Монтаж, эксплуатация, ремонт, требования техники безопасности к фасовочным машинам, сведения о плотности пищевых жидкостей необходимых для расчета фасовочных машин. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Трунов, Владимир Александрович; Яшин, Вадим Константинович; Соколова, Е. Н. \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
П78 Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : в 2 ч. : зб. наук. праць / М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013. Вип. 1 (17), ч. 2 / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - 2013. - 234, [1] с. : рис., табл. - Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231. - 35.00 грн
Рубрики: Установи громадського харчування--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): продукти харчування -- продукты питания -- нові технології -- новые технологии -- напої для спортсменів -- напитки для спортсменов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові виробництва -- пищевые производства -- апарати харчових виробництв -- аппараты пищевых производств -- харчові продукти -- пищевые продукты -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- дослідження якості продуктів -- исследования качества продуктов -- товарознавство непродовольчих товарів -- товароведение непродовольственных товаров -- експертиза непродовольчих товарів -- экспертиза непродовольственных товаров -- інформаційні технології -- информационные технологии Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Черевко, О. І. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; Гринченко, О. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Ш49 Шеремета, Володимир. Екологічний дороговказ [] : маленькі поради для великих змін / Володимир Шеремета ; Бюро Києво-Галиц. Верховного Архієпископства УГКЦ з питань екол. - 2-ге вид., випр. і допов. - К. ; Івано-Франківськ ; Дрогобич : Коло, 2014. - 183, [1] с. : іл. - Л-ра: с. 182. - ISBN 978-617-642-156-6 : 10.00 грн
Рубрики: Охорона природи--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): екологічні поради -- экологические советы -- екологія та здоров'я -- экология и здоровье -- харчові добавки -- пищевые добавки -- екологія освітлення -- экология освещения -- теплозбереження -- теплосбережения -- раціональне харчування -- рациональное питание Анотація: [Наведено поради, як раціонально та ощадливо використовувати енергетичні ресурси та інші природні дари Творця]. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бюро Києво-Галицького Верховного Архієпископства УГКЦ з питань екології Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Н90 Нутриціологія [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. - Х. : Світ Книг, 2013. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 433-559. - ISBN 978-966-2678-13-0 : 160.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи Нутриціологія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): загальна нутриціологія -- общая нутрициологии -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание Анотація: Викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федірівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна; Дуденко, Н. В. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Х46 Хімія харчування [] : метод. матеріали / [упоряд.: О. Каретникова, Г. Мальченко ; редрада: Г. Мальченко та ін.]. - К. : Ред. загальнопед. газет, 2005. - 128 с. : рис., табл. - (Бібліотека "Шкільного світу"). - ISBN 966-8651-32-4 : 4.42 грн Рубрики: Харчування--Ферменти--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): хімія травлення -- химия пищеварения -- вуглеводи -- углеводы -- білки -- белки -- жири -- жиры -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- вітаміни -- витамины -- харчові добавки -- пищевые добавки -- штучна їжа -- искусственная пища -- токсичні метали -- токсические металлы Анотація: Збірник містить інформацію про хімічні елементи та речовини, що входять до складу харчових продуктів, про перетворення їх під час приготування їжі, хімічні реакції під час травлення. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Каретникова, О. \упоряд.\; Мальченко, Г. \упоряд.\; Мальченко, Г. \ред.\; Крикля, Л. \ред.\; Мосієнко , М. \ред.\; Кузьменко , Г. \ред.\ Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
М22 Мамченко, Галина Федоровна. Жизнь и лечение по законам природы. Натуропатия, фитотерапия, гомеопатия [] : руководство по самооздоровлению / Г. Ф. Мамченко. - Киев : Здоров'я, 1999. - 436 с. - Лит.: с. 431-432. - ISBN 5-311-00935-7 : 4.00 грн
Рубрики: Фітотерапія--Популярні видання Гомеопатія--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): биоритмы -- біоритми -- экология человека -- екологія людини -- типология личности -- типологія особистості -- заболевание человека -- захворювання людини -- предболезнь -- передхвороба -- натуропатия -- натуропатія -- оздоровление организма -- оздоровлення організму -- психоневрология -- психоневрологія -- лечебные программы -- лікувальні програми -- пищевые добавки -- харчові добавки -- гомеопатия -- гомеопатія Анотація: Освещены основные предпосылки формирования болезней человека. Разработаны комплексные дифференциальные схемы гомеопатического самолечения. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 6 ВВ (3), АБ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (3), АБ (1), ФОНД (2) |