С 40 Сирохман, Іван Васильович. Асортимент і якість кондитерських виробів [] : навч. посіб. / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2009. - 636 с. : рис., табл. - Літ.: с. 633. - ISBN 978-966-364-899-6 : 106.00 грн, 126.00 грн
Рубрики: Кондитерські вироби--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): мармеладно-пастильні вироби -- карамель -- шоколад і какао -- цукерки -- халва -- печиво -- крекери -- пряникові вироби -- вафлі -- торти і тістечка -- кекси -- рулети і бісквіти -- дієтичні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- якість кондитерських виробів Анотація: Товарознавча характеристика асортименту кондитерських виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лебединець, Віра Тарасівна Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
Т 38 Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / за ред. Г. М. Лисюка. - Суми : Унів. кн., 2009. - 464 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.460-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 065.00 грн
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання Хлібні вироби--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): сировина хлібобулочних виробів -- структура тіста -- здобні булочні вироби -- борошняні кулінарні вироби -- випічні напівфабрикати -- хлібобулочні напівфабрикати -- дріжджове тісто -- желе -- оздоблювальні напівфабрикати -- креми -- торти -- національні борошняні кондитерські вироби -- тістечка -- рулети -- печиво -- рецептура борошняних виробів -- якість кондитерських виробів -- санітарні вимоги Анотація: Сировина, харчові і дієтичні добавки, композитні суміші для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, наукові основи тістоутвлрення. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лисюк, Г. М. \ред.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
К 89 Кузнецова, Людмила Семеновна. Технология и организация производства кондитерских изделий [] : учебник / Л. С. Кузнецова, М. Ю. Сиданова. - 2-е изд., испр. и доп. - М. : Академия, 2009. - 480 с. : рис., табл. - (Среднее профессиональное образование). - Лит.: с.475. - ISBN 978-5-7695-6086-6 : 252.00 грн
Рубрики: Кондитерські вироби--Виробництво--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские предприятия -- кондитерські підприємства -- ассортимент -- асортимент -- кондитерское сырье -- кондитерська сировина -- шоколадные изделия -- шоколадні вироби -- карамель -- халва -- мармеладные изделия -- мармеладні вироби -- конфеты -- цукерки -- печенье -- печиво -- вафли -- вафлі -- кексы -- кекси -- пирожные -- тістечка -- торты -- торти -- упаковывание кондитерских изделий -- упакування кондитерських виробів -- контроль качества -- контроль якості -- маркетинг Анотація: Технология переработки пищевого сырья в сахарные и мучные кондитерские изделия. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Сиданова, Муся Юрьевна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. / Ростовський В. С., Новікова О. В. - Київ : Ліра-К, 2009. - 573, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573. - ISBN 978-966-969-38-6-0 : 75.00 грн
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): кондитерський посуд -- кондитерська сировина -- кондитерські напівфабрикати -- креми -- тісто -- торти -- тістечка -- вироби з черствого хліба -- стандартизація -- контроль якості -- кондитерський цех -- охорона праці -- санітарні вимоги -- протипожежні заходи Анотація: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Новікова, Олена Володимирівна Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Ж86 Жукова, Ірина Миколаївна. 550. Чудеса домашньої випічки [] / [І. М. Жукова ; пер. з рос. Н. В. Клюкіної ; худож. О. В. Зарбі-Гальчук]. - Донецьк : БАО, 2006. - 285, [3] с. : іл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-338-336-4 : 14.60 грн
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Домашнє приготування--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): торти -- торты -- пироги -- рулети -- рулеты -- кекси -- кексы -- пудинги -- суфлє -- суфле -- піца -- пицца -- тістечка -- пирожные -- печиво -- печенье -- вафлі -- вафли -- пряники Анотація: Дозволить оцінити переваги домашньї випічки: оригінальних тортів, тістечок, кексів,рулетів, печива, пудингів, пирогів та інших солодких і не солодких ласощів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Клюкіна, Н. В. \пер.\; Зарбі-Гальчук, О. В. \худож.\ Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Г13 Гаевая, Раиса Алексеевна. Хлеб на вашем столе [] / Р. А. Гаевая, М. А. Ященко. - 3-е изд., перераб. - Киев : Урожай, 1993. - 287[1] с. : рис. - ISBN 5-337-01459-5 : 5.00 грн, 15.00 грн
Рубрики: Кулінарні вироби--Хлібні вироби--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): кулинария -- хлебные блюда -- хлібні блюда -- холодні закуски -- холодные закуски -- гарячі закуски -- горячие закуски -- бутерброди -- бутерброды -- грінки -- гренки -- другі страви -- вторые блюда -- соуси -- соусы -- фарші хлібні -- фарши хлебные -- солодкі страви -- сладкие блюда -- хлібний квас -- хлебный квас -- пироги -- торти -- торты -- історія хлібопечіння -- история хлебопечения Анотація: История рождения хлеба, его пищевая ценность, значение в диетическом питании. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ященко, Мария Алексеевна Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Б 75 Боденштейнер, Сюзанна. Полная энциклопедия выпечки [] / С. Боденштейнер, М. Киттлер, К. Шмедес ; худож.: У. Шмид, С. Мадер. - М. : АСТ : Астрель, 2007. - 187, [5] с. : цв.ил. - ISBN 978-5-17-066083-4 : 214.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Борошняні кондитерські вироби--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- мучные кондитерские изделия -- пироги -- кексы -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- пицца -- піцца -- праздничная выпечка -- св'яткова випічка -- выпечка для аллергетиков -- випічка для алергетиків -- мини-выпечка -- міні-випічка Анотація: 300 простых рецептов выпечки. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Киттлер, Мартина; Шмедес, Криста; Шмид, У. \худож.\; Мадер, С. \худож.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б 93 Бутейкис, Нина Григорьевна. Технология приготовления мучных кондитерских изделий [] : учебник для сред. проф.-тех. училищ / Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова. - Москва : Экономика, 1984. - 256 с. : рис., табл. - 0.65 р.
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): мучные кондитерские изделия -- сировина кондитерська -- сырье кондитерское -- напівфабрикати кондитерські -- полуфабрикаты кондитерские -- замішування тіста -- замес теста -- рихлення тіста -- разрыхление теста -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- бездріжджове тісто -- бездрожжевое тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- східні кондитерські вироби -- восточные кондитерские изделия -- технохімічний контроль -- технохимический контроль -- організація праці кондитера -- организация труда кондитера Анотація: Излагается порядок приготовления сырья, технология приготовления кондитерских изделий из различных видов теста. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Жукова, Алла Алексеевна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б 93 Бутенко, Лидия Александровна. Технология приготовления кондитерских изделий [] : учеб. пособие для техникумов / Л. А. Бутенко, Л. Я Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Выща шк. Голов. изд-во, 1980. - 184 с. : рис., табл. - 0.55 р.
Рубрики: Кондитерські вироби--Виробництво--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): кондитерський цех -- кондитерский цех -- організація роботи кондитерського цеху -- организация работы кондитерского цеха -- кондитерська сировина -- кондитерское сырье -- оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- здобне прісне тісто -- сдобное пресное тесто -- шарове тісто -- слоеное тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- торты -- рецептура кондитерських виробів -- рецептура кондитерских изделий Анотація: Организация кондитерского производства в общественном питании, виды сырья, технология приготовления различных киндитерских изделий. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ковтуненко, Лидия Яковлевна; Ховикова, Жанна Алексеевна Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Б 93 Беляев, Михаил Иванович. Производство мучных кондитерских изделий в общественном питании [] / М. И. Беляев. - М. : Экономика, 1977. - 136 с. : рис., табл. - 0.36 р.
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): кондитерський цех -- кондитерский цех -- організація роботи кондитерського цеху -- организация работы кондитерского цеха -- оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- здобне прісне тісто -- сдобное пресное тесто -- шарове тісто -- слоеное тесто -- виготовлення тортів -- изготовление тортов -- безквітні торти -- бисквитные торты Анотація: Рассматриваются вопросы концентрации кондитерского производства, его комплексной механизации и автоматизации, технология производства изделий. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б 93 Бутенко, Лидия Алексеевна. Технология мучных кулинарных и кондитерских изделий [] : учеб. пособие / Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Вища шк., 1985. - 168 с. : рис., табл. - 0.40 р.
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання Кулінарні вироби--Борошняні--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): мучные кондитерские изделия -- кулинарные изделия -- кондитерський цех -- кондитерский цех -- організація роботи кондитерського цеху -- организация работы кондитерского цеха -- кондитерська сировина -- кондитерское сырье -- оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- здобне прісне тісто -- сдобное пресное тесто -- шарове тісто -- слоеное тесто -- торти -- тістечка -- пирожные -- рецептура кондитерських виробів -- рецептура кондитерских изделий Анотація: Рассмотрены организация кондитерского производства, основные виды сырья, способы его хранения и технология производства изделий. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ковтуненко, Лидия Яковлевна; Ховикова, Жанна Алексеевна Примірників всього: 2 ВВ (1), АБ (1) Свободны: ВВ (1), АБ (1) |
Т38 Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / [Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - Суми : Унів. книга, 2013. - 463, [1] с. : табл., рис., фото.кольор. - Л-ра: с. 461-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 125.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): властивості борошна -- свойства муки -- зберігання борошна -- хранение муки -- хімічний склад борошна -- химический состав муки -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- жировмісні продукти -- жиросодержащие продукты -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- фруктово-ягідна сировина -- фруктово-ягодное сырье -- овочева сировина -- овощное сырье -- смако-ароматична сировина -- вкусо-ароматическое сырье -- дріжджі -- дрожжи -- сіль кухонна -- соль кухонная -- харчові добавки -- пищевые добавки -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- випічні напівфабрикати -- випечные полуфабрикаты -- оздоблення напівфабрикатів -- украшение полуфабрикатов -- торти -- торты -- тістечка -- пирожные -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- національні борошняні кондитерські вироби -- национальные мучные кондитерские изделия -- якість кондитерських виробів -- качество кондитерских изделий -- санітарні вимоги до виробництва -- санитарные требования к производству Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лисюк, Г. М.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т35 Терлецька, Зеновія. Українські страви [] = UKRAINIAN DISHES / Зеновія Терлецька. - Нью-Йорк : Союз Українок Америки, 1990. - 201, [5] с. : іл. - Покажч.: с. 195-201. - 20.00 грн
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Україна--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): українські страви -- украинские блюда -- закуски -- борщі -- борщи -- юшки -- ухи -- м'ясні страви -- мясные блюда -- яловичина -- говядина -- телятина -- баранина -- дичина -- дичь -- риба -- рыба -- раки -- городина -- овощи -- салати -- салаты -- підливи -- подливы -- страви з яєць -- блюда из яиц -- печиво -- печенье -- торти -- торты -- ягоди -- ягоды -- горілки -- водки Анотація: Подаються приписи страв, що при кінці 19 ст. і в першій половині 20 ст. були вживані в цілій Україні, та в Галичині вони особливо вкорінилися, маючи можливість безперервного розвитку. В ті часи українське харчування на приходствах, хуторах і домах тодішньої інтелігенції по містах дійшло до найвищого розквіту і могло суперничати сміло з вибагливими стравами других народів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Ш46 Шембель, Анатолий Феоктистович. Рисование и лепка для кондитеров [] : учебник для проф.-тех. училищ / А. Ф. Шембель ; [ред. Е. В. Кораблева]. - М. : Высш. шк., 1991. - 111 с. : ил., рис. - ISBN 5-06-001966-7 : 0.90 р.
Рубрики: Кондитерські вироби--Рисунок--СРСР, 20 ст.--Навчальні видання Кондитерські вироби--Ліплення--СРСР, 20 ст.--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- торти -- торты -- выполнение линейного рисунка -- виконання лінійного малюнка -- выполнение тонального рисунка -- виконання тонального малюнка -- композиция торта -- композиція торта -- лепка овощей -- ліплення овочів -- лепка фруктов -- ліплення фруктів -- лепка животных -- ліплення тварин -- лепка птиц -- ліплення птахів -- изготовление макетов тортов -- виготовлення макетів тортів Анотація: Рассмотрены техника выполнения линейного и тонального рисунка, композиция торта, лепка фруктов и овощей, животных и птиц, изготовление макетов тортов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Кораблева, Е. В. \ред.\ Примірників всього: 4 МИСТ (1), ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: МИСТ (1), ФОНД (2), ВВ (1) |
С56 Современная энциклопедия приготовления тортов [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : ПКФ "БАО", 2001. - 384 с. - ISBN 966-548-220-3 : 7.50 грн
Рубрики: Домашня кулінарія--Торти--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): принадлежности кондитера -- приладдя кондитера -- приготовление теста -- приготування тіста -- кремы -- креми -- глазури -- глазурі -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- желе -- домашние конфеты -- домашні цукерки -- суфле -- соусы -- соуси -- пудинги -- компоты -- компоти -- кисели -- киселі -- коктейли -- коктейлі -- пунши -- пунші -- мороженое -- морозиво Анотація: Книга содержит рекомендации по подбору и обработке исходных продуктов, а также всевозможные рецепты тортов, пирожных, кексов, рулетов, десертных блюд. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Тарасова, Т. П. \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Торт Київський, Празький, а тепер і наш особливий - торт до Дня міста Житомира []> // 20 хвилин. - 2014. - N 36(17 верес.). - С. 3 : фото Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Торти--Житомир, місто Житомир, місто--Борошняні кондитерські вироби--Торти Кл.слова (ненормовані): кондитерські вироби Житомира -- кондитерские изделия Житомира Анотація: У Житомирі до Дня міста відбулася дегустація фірмового торта від гіпермаркету "Караван", почесна місія якого - презентувати торт "Замкова гора". Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Харчова промисловість 4.02.08 Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1) Вільні: КР (1) |
Н72 Новікова, Олена Володимирівна. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : навч. посібник / О. В. Новікова. - Вид. 2-е, переробл. та допов. - К. : Ліра-К, 2015. - 540 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 160.00 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання для вищої школи Борошняні кондитерські вироби--Технології--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): виробництво хліба -- вихід хліба -- зберігання хліба -- транспортування хліба -- якість хліба -- борошняні кондитерські вироби -- напівфабрикати борошняних кондитерських виробів -- креми кондитерські -- оздоблення напівфабрикатів -- дріжджове тісто -- бездріжджове тісто -- тістечка -- торти -- якість кондитрської продукції -- організація праці кондитера Анотація: Комплексна технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів сировина, характеристика способів приготування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Н72 Новікова, Ольга Володимирівна. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. / О. В. Новікова ; М-во освіти і науки України. - 2-ге вид., переробл. та допов. - Київ : Ліра-К, 2016. - 538, [2] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 215.00 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання для вищої школи Борошняні кондитерські вироби--Технології--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): хлібобулочна сировина -- харчова цінність хліба -- види хлібобулочних виробів -- приготування хліба -- тісто -- оброблення тіста -- випікання хліба -- зберігання хліба -- вихід хліба -- якість хліба -- хвороби хліба -- дефекти хліба -- цукристі заготовки -- кондитерські креми -- замішування тіста -- дріжджове тісто -- бездріжджове тісто -- тістечка -- торти -- праця кондитера Анотація: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Міністерство освіти і науки України Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Э68 Энциклопедия выпечки [] / [сост. Е. Караваева]. - Харьков : Клуб семейн. досуга, 2006. - 349, [3] с. - Алф. указ.: с. 340-349. - ISBN 966-343-399-Х : 25.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): выпечки -- випічки -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- пироги -- кексы -- кекси -- печенье -- печиво Анотація: Эта книга станет отличным помощником начинающим поварам, раскроет секреты приготовления мучных изделий, а опытным кулинарам подскажет новые варианты сладких шедевров. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Караваева, Елена \сост.\ Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |