613.2(075)
Е 45


   
    Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський та ін. ; за ред. Т. М. Димань. - Київ : Лібра, 2006. - 304 с. : табл., рис. - Бібліогр. в кінці розд. . - ISBN 966-7035-77-8 : 45.50 грн, 054.00 грн, 50.00 грн
УДК
ББК 51.23я73 + 28.08я73
Рубрики: Гігіена харчування--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продовольча безпека -- продовольственная безопасность -- раціональне харчування -- рациональное питание -- гигиена питания -- фізіологія харчування -- физиология питания -- українська кухня -- украинская кухня -- вегетарианство -- вегетаріанство -- лікувальне голодування -- лечебное голодание -- роздільне харчування -- раздельное питание -- дитяче харчування -- детское питание -- харчовий раціон -- рацион питания -- зберігання харчової продукції -- хранение продуктов питания -- ідентифікація харчової продукції -- идентификация пищевой продукции -- дослідження харчових продуктів -- исследование пищевых продуктов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- модифікованиі продукти -- модифицированные продукты -- харчові інфекції -- пищевые инфекции -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- гельмінтози -- гельминтозы -- биологически активные добавки -- біологічно активні добавки -- радіозахисне харчування -- радиактивное питание -- детоксикація організму -- детоксикация организма
Анотація: Концептуальні та практичні аспекти екотрофології - нової для нашої країни науки, теоретичний каркас якої тільки формується. Особливу увагу приділено екологічним проблемам харчування, розкрито санітарно-гігієнічне значення їжі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Барановський, М.М.; Білявський, Г.О.; Власенко, О.В.; Мороз, Л.В.; Димань, Т.М. \ред.\
Примірників всього: 4
БГ (1), ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: БГ (1), ФОНД (2), ВВ (1)

663.42:658.589
І-66


   
    Інноваційні технології харчових виробництв [] : монографія / [В. А. Піддубний та ін.] ; за ред. В. А. Піддубного ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій, Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Кондор, 2017. - 372, [2] с. : табл., рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 354-372. - ISBN 978-617-7458-40-0 : 270.00 грн
УДК
ББК 36.87
Рубрики: Харчові виробництва--Солод--Дослідження--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
процеси вирощування ячменю -- сушка солоду -- платформи сушарки -- системи виробництва солоду -- оцінка енергетичних втрат -- зберігання харчової продукції -- фасування газових напоїв -- упаковка -- енергозберігаючі технологічні схеми -- оцінка летального ефекту -- бродильні технології -- технології бродіння пива -- енергетичні ресурси матеріальних потоків -- інтенсивні технології
Анотація: Аналіз енергоматеріальних потоків і теоретичне удосконалення процесів енерго- і масообміну у виробництві солоду, технологій забезпечення зберігання харчової продукції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Піддубний, Володимир Антонович; Кравченко, Михайло Федорович; Чагайда, Андрій Олегович; Красножон, Світлана Володимирівна; Піддубний, Володимир Антонович \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій; Київський національний торговельно-економічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)