Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Андрушівська ЦРБ (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=асортимент<.>
Загальна кількість знайдених документів : 131
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.


    Кузьо, Наталя.
    Що варто знати про фосфор та фосфорні добрива? [] / Н. Кузьо // Агробізнес сьогодні. - 2020. - N 5. - С. 52-53 : табл.
Рубрики: Фосфорні добрива
Кл.слова (ненормовані):
дефіцит фосфору -- асортимент фосфоровмісних добрив

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

2.


    Федоренко, Олександр.
    Енергодар відкриває таємниці закритого грунту [] / О. Федоренко // Зерно : всеукр. журн. современного агропромышленника. - 2020. - N 2. - С. 108-116 : фот. цв.
Рубрики: Тепличне овочівництво--Ринок (екон.)
Кл.слова (ненормовані):
технології тепличного господарства -- асортимент продукції -- гідропонікагеліотеплиця -- збут тепличної продукції

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

3.


    Танасійчук, Алена.
    Маркетингові дослідження ринку приладдя для малювання [] / А. Танасійчук, О. Гуцало // Маркетинг в Україні. - 2020. - N 1. - С. 30-44 : табл. - Джерела: с. 44 . - ISSN 1606-3732
Рубрики: Канцелярські приладдя--Попит--Дослідження
Кл.слова (ненормовані):
ринок канцелярських товарів -- попит споживачів канцелярських товарів -- асортимент канцелярських товарів -- структура споживання товарів -- цілі купівлі канцелярських товарів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гуцало, Оксана

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

4.


    Васильчук, Володимир.
    Чому радомишльське пиво - таке популярне? [] / В. Васильчук // Житомирщина : обл. офіц. громад.-політ. газета. - 2019. - N 54(20-23 лип.). - С. 3
Рубрики: Пивоварне виробництво--Радомишль, місто (Житомирська область), 2019
   Радомишль, місто (Житомирська область)--Пивоварне виробництво, 2019
Кл.слова (ненормовані):
харчові комбінати -- асортимент продукції -- харчова промисловість Житомирщини
Анотація: [Про цьогорічні здобутки та асортимент ПБК "Радомишль"].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
\про нього\

Є примірники у відділах: всього 2 : КР (2)
Вільні: КР (2)

Знайти схожі

5.


    Герасимова, О. О.
    Аналіз асортименту та доступності стимуляторів перистальтики на фармацевтичному ринку України [] / О. О. Герасимова, В. В. Крикун // Клінічна фармація. - 2019. - Том 23, N 2. - С. 54-59 . - ISSN 1562-725X
Рубрики: Лікарські засоби, що діють у ділянці чутливих нервових закінчень
Кл.слова (ненормовані):
асортимент лікарських засобів -- корекція порушень моторики травного тракту

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крикун, В. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1)
Вільні: ВСМЛ (1)

Знайти схожі

6.
339.166.82(477)(035)
О-64


   
    Організація торгівлі [] : довід. працівника прод. магазину : навч. посіб. / І. В. Юрко [та ін.] ; за заг. ред. І. В. Юрка ; М-во освіти і науки України, Вищ. навч. закл. Укооспілки, Полтав. ун-т економіки і торгівлі. - Харків : Світ книг, 2019. - 303, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 257-260. - Дод.: с. 261-303. - ISBN 978-966-2678-35-2 : 153.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)42я2
Рубрики: Торгівля--Організація--Україна--Навчальні видання для вищої школи
   Торгівля--Продовольчі товари--Україна--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
спеціалізація магазинів -- типізація магазинів -- торговельно-технологічне обладнання -- політика магазину -- реалізація товарів -- торговельний процес -- асортимент товарів -- маркування товарів -- якість товарів -- регулювання роботи магазину -- купівельна поведінка -- організація праці -- торгівельні націнки -- фінансові показники торгівлі
Анотація: Структура роздрібної торгівлі, організація та технології торговельних операцій у магазинах, товарознавство продовольчих товарів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Юрко, Ігор Вікторович; Балабан, Петро Юрійович; Горячова, Олена Олександрівна; Лісіца, Вікторія Вікторівна; Юрко, Ігор Вікторович \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Вищий навчальний заклад Укоопспілки ; Полтавський університет економіки і торгівлі
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
640.43:664.5(075.8)
Т38


   
    Технологія продукції ресторанного господарства [] : навч.-наоч. посіб. / В. Ф. Доценко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2019. - 290, [2] с. : іл., табл. - Літ.: с. 289-290. - ISBN 978-617-7841-45-5 : 300.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Установи громадського харчування--Харчові продукти--Технології --Виробництво--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
концепції створення продукції харчування -- асортимент продукції харчування -- напівфабрикати -- кулінарна продукція -- молочна продукція -- яєчні продукти -- м'ясопродукти -- рибопродукти -- холодні страви -- солодкі страви -- десертна продукція -- напої -- охолоджена продукція -- швидкозаморожена продукція -- борошняна кондитерська продукція -- меню ресторанного господарства
Анотація: Таблиці та схеми, за допомогою яких в систематизованій формі описано технологічні операції та процеси, які відбуваються під час виробництва харчової продукції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Доценко, В. Ф.; Кочерга, В. І.; Губеня, В. О.; Кирпіченко, О. М.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
33:331.102.344](477)*М
І-73


. "Інтелектуальна економіка в умовах суспільних трансформацій", науково-практичний форум (5 ; 2019 ; Житомир)

    Поліщук, С.
    Оцінка якості продукції у ПрАТ "Пиво-безалкогольний комбінат "Радомишль" [] / С. Поліщук // Матеріали V Міжнародного науково-практичного форуму "Інтелектуальна економіка в умовах суспільних трансформацій", 25 жовтня 2019 року / [А. В. Адаменко та ін. ; редкол.: О. В. Скидан та ін.]. - Житомир : ЖНАЕУ, 2019. - С. 487-491 : табл.
УДК
ББК 65.9(4УКР)422.5
Рубрики: Пивоварне виробництво--Якість--Оцінка--Радомишль, місто (Житомирський район, Житомирська область)
   Радомишль, місто (Житомирський район, Житомирська область)--Пивоварне виробництво--Якість--Оцінка
Кл.слова (ненормовані):
якість продукції -- конкурентоспроможність -- асортимент продукції
Анотація: У дослідженні здійснено оцінку якості продукції У ПрАТ "Пиво-безалкогольний комбінат "Радомишль" та встановлено, що із всієї кількості подсних зразків продукції на випробування щодо її якості, близько 4,8 % є забракованими.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Адаменко, А. В.; Альохіна, О. І.; Антонюк, С. М.; Антохов, А. А.; Скидан, О. В. \ред.\; Сандал, Ян-Урбан \ред.\; Раманаускас, Юлюс \ред.\; Жудро, Михайло \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Житомирський національний агроекологічний університет; Інститут Я.-У. Сандала (Норвегія); Клайпедський університет (Литва); "Інтелектуальна економіка в умовах суспільних трансформацій", науково-практичний форум(5 ; 2019 ; Житомир)

Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1)
Вільні: КР (1)

Знайти схожі

9.


    Єжов, В. М.
    Рослинництво декоративних культур в Україні: фактори розвитку та ризику [] / В. М. Єжов // Вісник аграрної науки. - 2019. - N 11. - С. 42-47 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Декоративні рослини--Україна
Кл.слова (ненормовані):
квіткові рослини -- декоративні кущі -- декоративні дерева -- асортимент декоративних культур

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

10.
640.43(075.8)
О-97


    Ощипок, І. М.
    Барна справа [] : навч. посіб. / І. М. Ощипок, П. Х. Пономарьов ; Укоопспілка. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 278, [10] с. : табл., рис., кольор. іл. - (Вища освіта в Україні). - Дод.: с. 271-278. - Літ.: с. 279. - ISBN 978-617-574-104-7 : 170.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Установи громадського харчування--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
функціонування барів -- обслуговування споживачів -- матеріально-технічне забезпечення -- робоче місце бармена -- асортимент лікеро-горілчаних напоїв -- асортимент пива -- фруктово-ягідні соки -- кава -- напої -- коктейлі -- чай
Анотація: Організація, функціонування барів, їх класифікація, матеріально-технічне забезпечення, порядок підготовки барів для обслуговування відвідувачів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пономарьов, П. Х.; Укоопспілка
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
677.072.6:687.023(035)
К94


    Кустова, О. Г.
    Виробництво і асортимент швейних ниток [] : довідник / Кустова О. Г., Гриценко В. В. - Львів : Новий Світ - 2000, 2018. - 48, [4] с. : табл., рис. - (Вища освіта в Україні). - Літ.: с. 48. - ISBN 978-966-418-066-2 : 80.00 грн
УДК
ББК 37.237.3я2
Рубрики: Швейні матеріали--Нитки--Довідкові видання
   Нитки--Виробництво--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
асоримент швейних -- класифікація швейних ниток -- бавовняні швейні нитки -- армовані швейні нитки -- поліефірні штапельні нитки -- поліефірні нитки -- поліефірні текстуровані нитки -- поліамідні швейні нитки -- нитки віскозні -- натуральні шовкові нитки -- виробництво крученого шовку -- синтетичні нитки -- вимоги до швейних ниток -- взаємозамінність швейних ниток
Анотація: Етапи виробництва та асортимент швейних ниток різних фірм, дана взаємозамінність швейних ниток, що використовуються під час виготовлення одягу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гриценко, В. В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

12.
665.5(075.8)
П31


    Пешук, Людмила Василівна.
    Технологія парфумерно-косметичних продуктів [] : навч. посіб. / Л. В. Пешук, Л. І. Бавіка, І. М. Демідов ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 371, [1] с. : рис., табл. - Скор.: с. 323. - Глосарій: с. 324-340. - Предм. покажч.: с. 341-346. - Дод.: с. 347-368. - ISBN 978-966-364-484-4 : 175.00 грн
УДК
ББК 35.68я73 + 35.785я73
Рубрики: Парфумерно-косметична промисловість--Вироби--Рецептура--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сприйняття запахів -- сировина парфумерного виробництва -- виробництво парфумерних виробів -- асортимент парфумерних виробів -- косметичне виробництво -- лосьйони -- креми косметичні -- засоби для гоління -- догляд за волоссям -- догляд за зубами -- декоративна косметика -- упаковка -- маркування -- туалетне мило -- духмяні речовини -- фірми-виробники парфумерних товарів
Анотація: Класифікація, номенклатура, властивості парфумерних та косметичних продуктів і туалетного мила, вимоги до їх якості; принципи та особливості складання рецептур.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бавіка, Л. І.; Демідов, І. М.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

13.
637.33.058:582.26/.27
Д27


    Дейниченко, Григорій Вікторович.
    Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок [] : монографія / Г. В. Дейниченко, Л. Л. Івашина, Т. О. Колісниченко. - Київ : Кондор, 2017. - 122, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 103-122. - ISBN 978-617-7582-02-0 : 100.00 грн
УДК
ББК 36.992 + 28.591
Рубрики: Молочне виробництво--Молочні продукти--Запіканки--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
молочно-білкові концентрати -- асортимент молочних продуктв -- дефіцит білка в харчуванні -- харчова цінність концентратів -- властивості білкових концентратів -- склад йодовміщуючої добавки -- приготування молочно-білкових запіканок -- температурні режими приготування -- протирадіонуклідні властивості -- радіопротекторні властивості -- йодовміщувальні добавки
Анотація: Обгрунтування та розробка технологій молочно-білкових запіканок з додаванням йодовміщуючих добавок, які є продуктом переробки бурих морських водоростей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Івашина, Лілія Леонідівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
640.44
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    За стійкою бару [] : навч. посібник / В. С. Ростовський. - К. : Кондор, 2016. - 409, [1] с. : рис. - Л-ра: с. 409. - ISBN 978-966-2781-77-9 : 170.00 грн
УДК
ББК 36.995
Рубрики: Установи громадського харчування--Організація--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
торгові приміщення -- торговые помещения -- технічне оснащення барів -- техническое оснащение баров -- торговельно-виробнича діяльність -- торгово-производственная деятельность -- винний бар -- винный бар -- пивний бар -- пивной бар -- молочний бар -- молочный бар -- асортимент продукції -- ассортимент продукции -- кав'ярні -- кафе -- вітамінний бар -- витаминный бар -- гральний бар -- игральный бар -- міні-бари -- мини-бар
Анотація: Торговельно-виробнича діяльність барів: їх структура, асортимент продукції, яка випускається, організація робочого місця бармена.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
663.22(075.8)
А87


    Архипов, Виктор Витальевич.
    Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) [] : учеб. пособие / В. В. Архипов. - 2-е изд. - Киев : Центр учеб. лит., 2016. - 303, [1] с. : рис., табл. - Прил.: с. 296-301. - ISBN 978-617-673-415-4 : 132.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторани--Працівники--Оргаізація роботи--Навчальні видання для вищої школи
   Вина--Якість--Оцінка--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
подготовка сомелье -- підготовка сомельє -- винный ассортимент -- винний асортимент -- история виноделия -- історія виноробства -- классификация вин -- класифікація вин -- украинские вина -- українські вина -- вина ближнего зарубежья -- вина близького зарубіжжя -- вина государств Нового Света -- вина держав Нового Світу -- вина Европейских государств -- вина Європейських держав -- вина Азии -- вина Азії -- вина Африки -- крепкие алкогольные напитки -- міцні алкогольні напої -- табачный сервис ресторана -- тютюновий сервіс ресторану -- посуда ресторана -- посуд ресторану -- инвентарь ресторана -- зберігання вина -- хранение вина -- энотека ресторана -- енотека ресторану -- дегустация вин -- дегустація вин
Анотація: Сведения в области технологии и организации работы с алкогольными напитками на предприятиях гостинично-ресторанного сервиса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

16.
640.43(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-тє вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 381, [1] с. : табл. - Дод.: с. 357-381. - ISBN 978-617-673-414-7 : 162.40 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторани--Кулінарія--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
класифікація продукції ресторанів -- кулінарна обробка продуктів -- рецептура на продукцію -- асортимент продукції -- крупяні страви -- технологія супів -- м'ясні страви -- рибні страви -- яєчні продукти -- холодні страви -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби
Анотація: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості та безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

17.
339(075.8)
А87


    Архипов, Виктор Витальевич.
    Экспертная оценка товаров (движимого имущества) [] : учеб. пособие / В. В. Архипов. - 2-е изд. - Киев : Центр учеб. лит., 2016. - 278, [2] с. : табл. - Л-ра: с. 176-177. - Прил.: с. 178-276. - ISBN 978-617-673-419-2 : 122.40 грн
УДК
ББК 65.42я73
Рубрики: Товарознавча експертиза--Оцінка--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
рыночное ценообразование -- ринкове ціноутворення -- экономические функции цен -- економічні функції цін -- определение цен -- визначення цін -- виды стоимости -- види вартості -- рыночная стоимость имущества -- ринкова вартість майна -- оценка имущества -- оцінка майна -- потребительские свойства товаров -- споживчі властивості товарів -- экспертиза товаров -- експертиза товарів -- ассортимент товаров -- асортимент товарів -- кодирование товаров -- кодування товарів -- оценка культурных ценностей -- оцінка культурних цінностей -- таможенная оценка импортируемых товаров -- митна вартість імпотованих товарів -- таможенная стоимость экспортируемых товаров -- митна вартість експортованих товарів
Анотація: Потребительские свойства и потребительские ценности товаров, их классификация и ассортимент, ценообразование, оценка рыночной стоимости товаров.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.


    Бузукова, Е.
    Ассортимент - конфликт или взаимодействие поставщика и ритейлера? [] / Е. Бузукова // Маркетинг и реклама. - 2016. - N 4. - С. 42-45
Рубрики: Торгівля--Маркетинг
   Товари

Кл.слова (ненормовані):
асортимент -- ассортимент -- постачальник -- поставщик -- ритейлер -- ритейлер

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

19.
664.3
Ж73


   
    Жири у виробництві харчової продукції [] : монографія / [Шильман Л. З. та ін.] ; за заг. ред. Л. З. Шильмана ; [Сум. нац. аграр. ун-т, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Нац. ун-т харч. технологій, Економ. ун-т у Вроцлаві]. - Суми : Унів. кн., 2016. - 277, [1] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 260-277. - ISBN 978-966-680-782-6 : 135.00 грн
УДК
ББК 35.782
Рубрики: Харчові продукти--Виробництво--Дослідження--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
харчування людини -- питание человека -- асортимент продуктів -- ассортимент продуктов -- показники якості -- показатели качества -- збагачення олій -- обогащение масла -- зміни жирів -- изменения жиров -- термічна обробка -- термическая обработка -- очищення жирів -- очищение жиров -- методика побудови номограми -- методика построения номограмм -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- технологія сосусів -- технология соусов -- технологія вершкового крему -- технология сливочного крема -- виробництво пісочного тіста -- производство песочного теста
Анотація: Результати наукових досліджень щодо використання жирів у виробництві харчової продукції і показано їх зміни у процесі виготовлення продукції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шильман, Лев Залманович; Сімакова, Інна Володимирівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Федак, Наталія Василівна; Шильман, Л. З. \ред.\; Сумський національний аграрний університет; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Національний університет харчових технологій; Економічний університет у Вроцлаві
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

20.
630*1(477.51)
Б87


    Брайко, Володимир Борисович.
    Лісопарки Чернігова та їх рекреаційні особливості [] : монографія / В. Б. Брайко. - К. : Кондор , 2016. - 135, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 150-170. - Дод.: с. 171-172. - Скор.: с. 173. - ISBN 978-617-7278-60-2 : 250.00 грн
УДК
ББК 43.42(4УКР-4ЧЕР)
Рубрики: Лісове господарство--Україна--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
насадження лісопарків -- насаждения лесопарков -- рекреаційно-оздоровчі ліси -- рекреационно-оздоровительные леса -- біологічна стійкість лісопарків -- биологическая стойкость лесопарков -- погодні чинники -- погодные факторы -- деревні рослини -- древесные растения -- кущові рослини -- кустарниковые растения -- естетична привабливість лісопарків -- эстетическая привлекательность лесопарков -- асортимент рослин -- ассортимент растений -- біоіндикація фітозенозів -- биоиндикация фитоценозов
Анотація: Фітосанітарний стан лісопаркових насаджень Чернігова та наукове обгрунтування прийомів і методів підвищення біологічної стійкості.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)