Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=виробництво хлібобулочних виробів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/А 93
Автор(и) : Ауэрман, Лев Янович
Назва : Технология хлебопекарного производства : учебник для студ. вузов . -9-е изд., переработ. и доп.
Вихідні дані : С.Пб.: Профессия, 2005
Кільк.характеристики :414, [2] с.: табл.
Серія: Учебник для вузов
Примітки : Лит.: с. 406-410
ISBN, Ціна 5-93913-032-1: 80.00 грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Процесс производства хлеба, обобщены достижения отечественной и зарубежной науки, передовой производственный опыт.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68:640.4(075)/Н72
Автор(и) : Новікова, Олена Володимирівна, Алексенко, Вікторія Олексіївна
Назва : Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : підручник
Вихідні дані : Харків: Світ Книг, 2018
Кільк.характеристики :195, [1] с.: іл., рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 195
ISBN, Ціна 978-966-2678-56-7: 135.00 грн
УДК : 664.68:640.4(075)
ББК : 30.6я73 + 36.86я73
Предметні рубрики: Харчове обладнення-- Хлібопекарське виробництво-- Проектування
Харчове обладнення-- Кондитерське виробництво-- Проектування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): підприємства малої потужності--технологічний цикл приготування хліба--виробництво хлібобулочних виробів--зберігання напівфабрикатів--упаковка--організація технологічного процесу--організація робочих місць--технологічне обладнання--санітарно-гігієнічні вимоги--безпека праці
Анотація: Організація, технічне оснащення робіт з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів на малих підприємствах.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)