Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=консервы<.>
Загальна кількість знайдених документів : 44
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-44 
1.
631.56(075)
Ш94


    Широков, Евгений Петрович.
    Технология хранения и переработки плодов и овощей с основами стандартизации [] : учебник для студ. высш. учеб. заведений / Е. П. Широков. - М. : Агропромиздат, 1988. - 319 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 311. - Предм. указ.: с. 316-317. - Прил.: с. 312-315. - ISBN 5-10-000410-Х : 1.10 руб.
УДК
ББК 36.91я73 + 41.48я73
Рубрики: Зберігання--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи
   Переробка--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав плодов -- хімічний склад плодів -- химический состав овощей -- хімічний склад овочів -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- гликозиды -- глікозіди -- товарное качество плодоовощной продукции -- товарна якість плодоовочівної продукції -- хранение плодоовощной продукции -- зберігання плодоовочівної продукції -- полевое хранение -- польове зберігання -- снегование овощей -- снігування овочів -- холодильники -- консервирование тепловой стерилизацией -- консервування тепловою стерилізацією -- овощные консервы -- овочні консерви -- плодово-ягодные компоты -- плодово-ягідні компоти -- маринование -- маринування -- консервирование сахаром -- консервування цукром -- быстрое замораживание -- швидке заморожування -- сушка -- сушіння -- микробиологические методы консервирования -- мікробіологічні методи консервування -- химические консерванты -- хімічні консерванти
Анотація: Характеристики методов и технологии хранения и переработки плодоовощной продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
664.951
Ш19


    Шамрай, Вячеслав Львович.
    Технология рыбных продуктов [] : учебник для курсантов мореход. училищ и учащ. техникумов / В. Л. Шамрай. - М. : Пищевая пром-сть, 1975. - 172 с. : рис., табл. - Лит.: с. 168. - 0.38 р.
УДК
ББК 36.94я723
Рубрики: Рибні продукти--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевая ценность рыб -- харчова цінність риби -- заготовка живой рыбы -- заготівля живої риби -- замораживание рыбы -- заморожування риби -- посол рыбы -- соління риби -- консервирование икры -- консервування ікри -- сушка рыбы -- сушіння риби -- вяление рыбы -- в'яленя риби -- копчение рыбы -- коптіння риби -- рыбные консервы -- рибні консерви -- кормовая мука -- кормова мука -- рыбный клей -- рибний клей -- жемчужный пат -- перловий пат -- медицинский жир -- медичний жир -- рыбные витаминные препараты -- рибні вітамінні препарати -- ракообразные -- ракоподібні -- моллюски -- молюски
Анотація: [Технологические особенности и пищевые достоинства рыбных продуктов и водного сырья, условия сохранения его качества и рациональные схемы переработки].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
637.142
Ч-37


    Чекулаева, Лидия Васильевна.
    Сгущенные молочные консервы [] / Л. В. Чекулаева, Н. М. Чекулаев. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1982. - 264 с. : рис., табл. - (Современная технология). - Лит.: с. 254-262. - 1.10 р.
УДК
ББК 36.965
Рубрики: Молочні консерви--Технології--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочные консервы -- сгущенные стерилизованные молочные консервы -- згущені стерилізовані молочні консерви -- сгущенное молоко с сахаром -- згущене молоко з цукром -- добавки к молочным консервам -- добавки до молочних консервів -- способы сгущения -- способи згущення -- виды сгущенных молочных консервов -- види згущених молочних консервів
Анотація: Приведено современное состояние научных и технических достижений производства сгущенных молочных консервов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Чекулаев, Н. М.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
016:631.24+621.796.4
Х90


    Хранение и первичная переработка плодов и овощей [Текст] : библиогр. указ. отеч. лит. ... / Всесоюз. Акад. с.-х. наук им. В. И. Ленина, Центр. науч. с.-х. б-ка. - Москва : ЦНСХБ, 1971 - .за 1966-1970 гг. и иностр. литературы за 1968-1969 гг. / [сост. Л. Г. Клосеп ; ред.: И. Г. Палилова, М. Н. Алямовская]. - 1971. - 140 с. - 0.45 р.
УДК
ББК 91.9:41.486 + 41.486я1
Рубрики: Плоди (бот.)--Переробка--Бібліографічні видання
   Овочі--Переробка--Бібліографічні видання

Кл.слова (ненормовані):
овочесховища -- овощехранилища -- овочеві консерви -- овощные консервы -- сільськогосподарська бібліографія -- сельскохозяйственная библиография -- ретроспективна бібліографія -- ретроспективная библиография -- науково-допоміжна бібліографія -- научно-вспомогательная библиография
Анотація: Указатель содержит 786 описаний монографий и статей из сборников на русском и иностранных языках.


Дод.точки доступу:
Клосеп, Л. Г. \сост.\; Палилова, И. Г. \ред.\; Алямовская, М. Н. \ред.\; Всесоюзная Академия сельскохозяйственных наук имени В. И. Ленина; Центральная научная сельскохозяйственная библиотека
Примірників всього: 1
БГ (1)
Свободны: БГ (1)
Знайти схожі

5.
637.13
Х89


    Храмцов, Андрей Георгиевич.
    Безотходная технология в молочной промышленности [] / А. Г. Храмцов, П. Г. Нестеренко ; ред. А. Г. Храмцов. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 279 с. : рис., табл. - Лит.: с. 270-277. - ISBN 5-10-000211-5 : 3.40 р.
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молочна промисловість--Технології--Відходи--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочная промышленность -- переработка молока -- переробка молока -- молочные напитки -- молочні напої -- молочные консервы -- молочні консерви -- сливочное масло -- вершкове масло -- сыры -- сири -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко -- пахта -- молочная сыворотка -- молочна сироватка -- мороженое -- морозиво -- кормовые добавки -- кормові добавки -- отходы переработки молока -- відходи переробки молока
Анотація: Использование молока по безотходной технологии с полным использованием сухого остатка или раздельным извлечением отдельных компонентов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Нестеренко, Павел Григорьевич; Храмцов, Андрей Георгиевич \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
641.5(477)
У45


   
    Українські страви [] / [упоряд. Б. Н. Фік ; худож.-оформ. Л. Джанік'ян]. - Х. : Світовид ; К. : ТАСТ-М, 2002. - 256 с. : табл., фото.кол. - ISBN 966-7921-25-X : 27.00 грн
УДК
ББК 36.997(4Укр)
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
харчові речовини -- пищевые вещества -- холодні закуски -- холодные закуски -- перші страви -- первые блюда -- другі страви -- вторые блюда -- страви з картоплі -- блюда с картошки -- домашнє консервування -- домашнее консервирование -- вареники -- страви з крупів -- блюда из круп -- страви з грибів -- блюда из грибов -- страви з бобових -- блюда из бобовых -- борошняні страви -- мучные блюда -- сирні страви -- творожные блюда -- яєчна кулінарія -- яичная кулинария -- плодово-ягідні консерви -- плодово-ягодные консервы -- солодке тісто -- сладкое тесто -- напої -- напитки -- виноградні вина -- виноградные вина -- сервірування столу -- сервировка стола -- домашні заготівлі -- домашние заготовки -- зберігання продуктів -- хранение продуктов -- історія української кухні -- история украинской кухни
Анотація: Поєднання відновленої рецептури старих українських страв має допомогти приготувати в домашніх умовах різноманітні кулінарні вироби української кухні.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Фік, Б. Н. \упоряд.\; Джанік'ян, Л. \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
637.56(075.8)
Т 50


   
    Товарознавство риби та рибних товарів [] : навч. посібник / А. А. Дубініна [та ін.]. - Київ : Центр учбов. літ., 2012. - 335, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 313-314. - Дод.: с. 315-335. - ISBN 978-617-673-074-3 : 81.00 грн
УДК
ББК 36.94я73
Рубрики: Товарознавство--Рибні продукти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
рынок рыбы -- ринок риби -- рынок рыбных товаров -- ринок рибних товарів -- живая рыба -- жива риба -- охлажденная рыба -- охолоджена риба -- мороженая рыба -- морожена риба -- соленая рыба -- солона риба -- маринованные рыбные товары -- мариновані рибні товари -- вяленые рыбные товары -- в'ялені рибні товари -- сушеные рыбные товары -- сушені рибні товари -- копченые рыбные товары -- копчені рибні товари -- рыбные консервы -- рибні консерви -- рыбные пресервы -- рибні пресерви -- рыбные полуфабрикаты -- рибні полуфабрикати -- рыбные кулинарные товары -- рибні кулінарні вироби -- икра -- ікра -- водные нерыбные морепродукты -- водні нерибні морепродукти
Анотація: Класифікація та характеристика основних сімейств промислових риб, будова тіла, масовий склад, промисловий розподіл, хімічний склад м'яса та харчова цінність, хвороби риб, технологія рибних товарів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дубініна, А. А.; Онищенко, В. М.; Янчева, М. О.; Попова, Т. М.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
36.92я73
Т 38


   
    Технология мяса и мясопродуктов [] : учебник для вузов / [Л. Т. Алехина и др.] ; под ред. И. А. Рогова. - М. : Агропромиздат, 1988. - 576 с. : рис., табл. - Авт. указ. на обороте тит. л. - Лит.: с. 569-570. - Предм. указ.: с. 571-572. - ISBN 5-10-000212-3 : 1.60 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясне виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
транспортировка скота -- транспортування скотини -- предубойное содержание скота -- передзабійне утримання скотини -- состав мяса -- склад м'яса -- физические свойства мяса -- фізичні властивості м'яса -- убой скота -- забій скотини -- разделка туш -- розбирання туш -- мясные субпродукты -- м'ясні субпродукти -- переработка крови -- переробка крові -- обработка туш -- обробка туш -- обработка кишок -- обробка кишок -- кератинсодержащее сырье -- кератиномісна сировина -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- пищевые животные жиры -- харчові тваринні жири -- мясные кормовые продукты -- м'ясні кормові продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- производство клея -- виробництво клею -- желатин
Анотація: Приведены теоретические основы всех производств мясной промышленности, описана технология всех производств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Большаков, Александр Сергеевич; Боресков, Вадим Георгиевич; Жаринов, Александр Иванович; Рогов, Иосиф Александрович \ред.\
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Знайти схожі

9.
637.1(075)
Т 38


   
    Технология молочных продуктов [Текст] : учеб. пособие / [Г. Н. Крусь и др.]. - М. : Агропромиздат, 1988. - 367 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для техникумов). - Аквт. указ. на оборот. тит. л. - Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - ISBN 5-10-000215-8 : 1.10 р.
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
первинна обробка молока -- первичная обработка молока -- приймання молока -- приемка молока -- сепарування молока -- сепарирование молока -- стирилізоване молоко -- стирилизованное молоко -- пастеризоване молоко -- пастеризированное молоко -- кисломолочні напої -- кисломолочные напитки -- технологія сметани -- технология сметаны -- технологія сиру -- технология сыра -- сирні вироби -- творожные изделия -- морозиво -- мороженое -- молочні консерви -- молочные консервы -- молочні продукти дитячого харчування -- молочные продукты детского питания -- сухі молочні суміші -- сухие молочные смеси -- рідкі молочні продукти -- жидкие молочные продукты -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- пастоподібні продукти -- пастообразные продукты -- сироваріння -- сыроварение -- плавлений сир -- плавленый сыр -- вершкове масло -- сливочное масло -- казеїн -- казеин -- пахта -- молочна сироватка -- молочная сыроватка -- молочний сахар -- молочный сахар
Анотація: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крусь, Галина Николаевна; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна; Ткаль, Таисия Константиновна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1)
Знайти схожі

10.
637.1(075.8)
Т 38


   
    Технология молока и молочных продуктов [] : учебник / [И. Б. Гисин и др.]. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Пищевая промышленность, 1973. - 376 с. : рис., табл. - Авт. указ. на оборот. тит. л. - 0.97 р.
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання
   Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
транспортировка молока -- транспортування молока -- пастеризованное молоко -- пастеризоване молоко -- стирилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- топлене молоко -- топленое молоко -- питне молоко -- питьевое молоко -- іонітне молоко -- ионитное молоко -- белковое молоко -- білкове молоко -- вершки -- сливки -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- кефир -- кефір -- йогурт -- кумыс -- кумис -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- технология сыра -- технологія сиру -- натуральные сыры -- натуральні сири -- казеин -- казеїн -- сливочное масло -- вершкове масло -- молочные консервы -- молочні консерви -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы производства молока и молочных продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гисин, Иосиф Борисович; Сирик, Варлам Иванович; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
637.1(075.8)
Т 26


    Твердохлеб, Галина Васильевна.
    Технология молока и молочных продуктов [] : учеб. пособие / Г. В. Твердохлеб, В. Н. Алексеев, Ф. С. Соколов. - К. : Вища шк., 1978. - 408 с. : рис. - Лит.: с. 403. - 1.30 р.
УДК
ББК 36.95я73
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання
   Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав молока -- хімічний склад молока -- тепловая оброботка молока -- теплова обробка молока -- закваски -- кефирная закваска -- кефірна закваска -- пастеризованное молоко -- стерилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- замінники жіночого молока -- заменители женского молока -- ионитное молоко -- іонітне молоко -- диетические кисломолочные продукты -- дієтичні кисломолочні продукти -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- сливочное масло -- вершкове масло -- пороки масла -- дефекти масла -- технология сыра -- технологія сиру -- казеин -- казеїн -- сычужные твердые сыры -- сичужні тверді сири -- пороки сыра -- дефекти сиру -- кисломолочные сыры -- кисломолочні сири -- плавленные сыры -- плавлені сири -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти
Анотація: Сведения о составе, свойствах и биологической ценности молока, технология производства различных видов молока и молочных продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алексеев, Валентин Николаевич; Соколов, Федор Семенович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

12.


    Соколов, Александр.
    Обзор рынка мясных консервов и паштетов [] / А. Соколов // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 7. - С. 20-22 : рис.
Рубрики: М'ясні консерви--Ринок (екон.)--Україна
Кл.слова (ненормовані):
мясные консервы -- м'ясні консерви -- экспорт мясных консервов -- експорт м'ясних консервів -- динамика производства мясных консервов -- динаміка виробництва м'ясних консервів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

13.
641.42/.44
С56


   
    Современная энциклопедия домашнего консервирования [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : БАО, 2001. - 384 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-548-253-X : 7.50 грн
УДК
ББК 36.910я2
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашнее консервирование -- методы консервирования -- методи консервування -- овощные консервы -- овочеві консерви -- плодово-ягодные заготовки -- плодово-ягідні заготовки -- солонина -- шпиг -- сало -- вареная колбаса -- варена ковбаса -- украинская домашняя колбаса -- українська домашня ковбаса -- копчение мясных продуктов -- копчення м'ясних продуктів -- копчение рыбы -- копчення риби -- сырокопченые колбасы -- сирокопчені ковбаси -- кровяная колбаса -- кров'яна ковбаса
Анотація: Рекомендации по всем видам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, а также способы хранения мясных и рыбных изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тарасова, Татьяна Петровна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
637.5(075)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [] : підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2-е вид. переробл. і допов. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 378 с. : рис., табл. - Л-ра: с.373. - ISBN 978-966-364-787-6 : 071.50 грн, 69.00 грн, 81.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: Товарознавство--М'яснІ продукти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо тварин -- мясо животных -- субпродукти -- субпродукты -- м'ясо птиці -- мясо птицы -- зберігання м'яса -- хранение мяса -- товарознавчо-санітарна експертиза -- товароведческо-санитарная экспертиза -- м'ясні копченості -- мясные копчености -- ковбасні вироби -- колбасные изделия -- м'ясні консерви -- мясные консервы -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- правила продажу м'яса -- правила продажи мяса
Анотація: Для бакалаврів напряму підготовки "Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність", "Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" з дисципліни ""Товарознавство продовольчих товарів".

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лозова, Т.М.
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

15.
36.910
С28


   
    Секреты домашнего консервирования для вас и ваших друзей [] / сост. Т. П. Тарасова. - Донецк : ПКФ "БАО", 1997. - 380 с. : рис. - ISBN 966-548-90-1 : 4.00 грн
ББК 36.910 + 36.997
Рубрики: Домашнє консервування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
овочеві консерви -- овощные консервы -- рибні консерви -- рыбные консервы -- заготовка м'ясних продуктів -- заготовка мясных продуктов -- зберігання овочів -- хранение овощей -- приготування конфітюрів -- приготовление конфитюров -- варення -- варенье -- маринування плодів -- маринование плодов -- соління овочів -- соленье овощей
Анотація: Рекомендации и советы по всем методам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, способах хранения мясных и рыбных изделий, разнообразных пищевых продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тарасова, Татьяна Петровна \сост.\
Примірників всього: 2
ЧЗ (1), ВВ (1)
Свободны: ЧЗ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

16.
641.8
С 27


   
    Сделай сам [] / [сост.: С. И. Задворная и др.]. - Харьков : Трибуна, 1992. - 16 с. : рис. - (Малая домашняя энциклопедия ; вып. 4). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - 2.50 крб.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Харчові продукти--Домашнє приготування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевые продукты -- домашнее приготовление -- домашнее шампанское -- домашнє шампанське -- шпроты -- шпроти -- мармелад -- зефир -- зефір -- майонез -- пиво -- мороженое -- морозиво -- сгущенное молоко -- згущене молоко -- облепиховое масло -- обліпіхова олія -- уксус -- оцет -- ликер -- лікери -- лимонад -- консервы из мяса -- консерви із м'яса
Анотація: В книге собраны "секреты" приготовления своими руками некоторых продуктов питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Задворная, С. И. \сост.\; Мазницын, И. Н. \сост.\; Мазницына, О. П. \сост.\; Белова, Л. Ф. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

17.
637.18
Р15


    Радаева, Искра Александровна.
    Технология молочных консервов и заменителей цельного молока [] : справочник / И. А. Радаева, В. С. Гордезиани, С. П. Шулькина ; [под ред. Я. И. Костина ; редкол.: В. П. Аристова и др.]. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 351 с. : рис., табл. - (Технология и техника промышленного производства цельномолочных и молочноконсервных продуктов). - Прил.: с. 341-343. - Предм. указ.: с. 344-347. - Лит.: с. 348. - 1.10 р.
УДК
ББК 36.965я2
Рубрики: Молочні консерви--Технології--Довідкові видання
   Молочне виробництво--Технології--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
молочные консервы -- молочные продукты -- молочні продукти -- молочное сырье -- молочна сировина -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти -- заменители молока -- замінники молока -- регенерированное молоко -- регенероване молоко
Анотація: Справочный материал по общим процессам технологии консервирования молока.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гордезиани, Валентина Семеновна; Шулькина, Светлана Петровна; Костин, Я. И. \ред.\; Аристова, В. П. \ред.\; Вайнберг, А. Я. \ред.\; Королева, Н. С. \ред.\; Крашенинин, П. Ф. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.


   
    Промышленные автоклавы от предприятия "Технолог" [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 1. - С. 52-54 : рис.
Рубрики: М'ясні консерви--Обладнання
Кл.слова (ненормовані):
мясные консервы -- оборудование -- автоклавы -- автоклави

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

19.
641.56-053.2
П 80


   
    Производство продуктов детского питания [] = Vyrobky pro kojeneckou a detskou vyzivu / [Л. Андреенко и др.] ; под ред.: П. Ф. Крашенинина, Я. Блаттни, М. Дедка ; [пер. с чеш. И. В. Холодовой]. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 336 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 332-334. - ISBN 5-10-000928-4 : 1.50 р.
УДК
ББК 36.967
Рубрики: Дитяча кулінарія--Технології--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
детская кулинария -- роль молока в питании -- значення молока в харчуванні -- детские молочные продукты -- детячі молочні продукти -- детские плодоовощные консервы -- дитячі плодоовочеві консерви -- зерновые продукты детского питания -- зернові продукти дитячого харчування -- мясные продукты детского питания -- м'ясні продукти дитячого харчування
Анотація: Рассмотрены ассортимент, пищевая ценность, технология продуктов для детского питания на основе молока, мяса, фруктов, овощей и зерновых культур.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Андреенко, Лилия; Блаттни, Цтибор; Галачка, Карел; Гейда, С.; Крашенинина, П. Ф. \ред.\; Блаттна, Я. \ред.\; Дедка, М. \ред.\; Холодова, И. В. \пер.\
Примірників всього: 3
ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

20.
637.1
П78


   
    Производство молочных продуктов. Качество и эффективность [] / под ред.: А. А. Соколова, М. Теплы, А. Майера ; [пер.: И. В. Хохлова, А. И. Титов]. - М. : Пищевая промышленность, 1979. - 288 с. : рис., табл. - Лит.: с. 277-286. - Указ. авт. и назв.: с. 287-288. - 1.90 р.
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молочні продукти--Виробництво--Якість--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
качество сырого молока -- якість сирого молока -- цельномолочные продукты -- суцільномолочні продукти -- кисломолочные напитки -- кисломолочні напої -- сыры -- сири -- масло -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- продукты детского питания -- продукти дитячого харчування -- использование обезжиренного молока -- використання знежиреного молока -- производство казеинатов -- виробництво казеїнатів -- хранение молочных продуктов -- зберігання молочних продуктів -- загрязнения молочных продуктов -- забруднення молочних продуктів
Анотація: Рассмотрены проблемы улучшения качества молочных продуктов, повышения эффективности их производства, совершенствования техники и технологии.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Соколов, А. А. \ред.\; Тепла, М. \ред.\; Майер, А. \ред.\; Холодова, И. В. \пер.\; Титов, А. И. \пер.\
Примірників всього: 3
ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-44 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)