Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=напої<.>
Загальна кількість знайдених документів : 175
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.
637.146
Г 52


    Глазачев, Виктор Васильевич.
    Технология кисломолочных продуктов [] : учеб. для сред. проф.-техн. училищ / В. В. Глазачев. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1974. - 117[2] с. : рис., табл. - (Для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 116. - 0.18 р.
УДК
ББК 36.955я722
Рубрики: Молочне виробництво--Технології--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
молочное производство -- диетические кисломолочные продукты -- дієтичні кисломолочні продукти -- лечебные свойства кисломолочных продуктов -- лікарські властивості кисломолочних продуктів -- закваски для кисломолочных продуктов -- закваски для кисломолочних продуктів -- простокваша -- кисле молоко -- йогурт -- ацидофильные напитки -- ацидофільні напої -- айран -- курунга -- кумыс -- кумис -- сметана -- творог -- сир -- творожные изделия -- сирні вироби -- кисломолочные продукты из пахты -- кисломолочні продукти із пахти -- кисломолочные продукты из сыворотки -- кисломолочні продукти із сироватки
Анотація: [Изложена технология производства кисломолочных продуктов.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.56-046.22
П 99


    Пятницкий, Тезий Антонович.
    Диетические блюда [] : приготовление в домашних условиях / Т. А. Пятницкий. - Киев : Реклама, 1977. - 207 с. : рис., табл. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Дієтична кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
диетическая кулинария -- домашнее приготовление -- диетические холодные блюда -- дієтичні холодні страви -- диетические супы -- дієтичні супи -- диетические вторые блюда -- дієтичні другі страви -- диетические изделия из теста -- дієтичні вироби з тіста -- гарниры -- гарніри -- соусы -- соуси -- диетические десертные блюда -- дієтичні десертні страви -- напитки -- напої -- диеты -- дієти
Анотація: Книга для тех, кто предпочитает профилактическое и лечебное питание готовить в домашних условиях.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
АБ (1), ВВ (1)
Свободны: АБ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

3.
51.230
В57


    Владиславский, Владислав.
    О твоем питании, человек [] / В. Владиславский. - Минск : Вышэйш. шк., 1978. - 128 с. : ил. - 0.30 р.
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- продукти питания -- диетология -- дієтологія -- білки в харчуванні -- белки в питании -- рідина в харчуванні -- жидкость в питании -- спиртні напої -- спиртные напитки -- вітаміни в харчуванні -- витамины в питании -- калорійність їжі -- калорийность пищи
Анотація: Как надо есть, сколько и когда?. На эти и многие другие вопросы пытается ответить автор предлагаемой книги.

Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
637.1
П78


   
    Производство молочных продуктов. Качество и эффективность [] / под ред.: А. А. Соколова, М. Теплы, А. Майера ; [пер.: И. В. Хохлова, А. И. Титов]. - М. : Пищевая промышленность, 1979. - 288 с. : рис., табл. - Лит.: с. 277-286. - Указ. авт. и назв.: с. 287-288. - 1.90 р.
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молочні продукти--Виробництво--Якість--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
качество сырого молока -- якість сирого молока -- цельномолочные продукты -- суцільномолочні продукти -- кисломолочные напитки -- кисломолочні напої -- сыры -- сири -- масло -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- продукты детского питания -- продукти дитячого харчування -- использование обезжиренного молока -- використання знежиреного молока -- производство казеинатов -- виробництво казеїнатів -- хранение молочных продуктов -- зберігання молочних продуктів -- загрязнения молочных продуктов -- забруднення молочних продуктів
Анотація: Рассмотрены проблемы улучшения качества молочных продуктов, повышения эффективности их производства, совершенствования техники и технологии.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Соколов, А. А. \ред.\; Тепла, М. \ред.\; Майер, А. \ред.\; Холодова, И. В. \пер.\; Титов, А. И. \пер.\
Примірників всього: 3
ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
663.1(075)
М 21


    Мальцев, Петр Михайлович.
    Технология бродильных производств [] : учебник / П. М. Мальцев. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1980. - 560 с. : рис., табл. - Лит.: с. 548-549. - Предм. указ.: с. 550-555. - 1.50 р.
УДК
ББК 36.870я73
Рубрики: Бродильні виробництва--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
бродильное производство -- спиртовое брожение -- спиртове бродіння -- сырье бродильных производств -- сировина бродильних виробництв -- технология этилового спирта -- технологія етилового спирту -- спирт из мелассы -- спирт із меласи -- технология пива -- технологія пива -- технология хлебного кваса -- технологія хлібного квасу -- технология вина -- технологія вина -- технология коньяков -- технологія коньяків -- кальвадос -- технология рома -- технологія рому -- виски -- віски -- технология водки -- технологія горілки -- технология ликеров -- технологія лікерів -- газированные напитки -- газовані напої -- безалкогольные напитки -- безалкогольні напої -- производство уксуса -- технологія уксусу -- технология молочной кислоты -- технологія молочної кислоти -- технология лимонной кислоты -- технологія лимонної кислоти
Анотація: Излагается технология бродильных производств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

6.
641.3:613.26
К 76


    Кощеев, Аркадий Константинович.
    Дикорастущие съедобные растения в нашем питании [] / А. К. Кощеев. - Москва : Пищевая пром-сть, 1980. - 256 с. : рис. - 1.90 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Дикорослі рослини--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- дикорастущие растения -- пищевая ценность растений -- харчова цінність рослин -- полезные свойства растений -- корисні властивості рослин -- рациональное питание -- раціональне харчування -- растительные приправы -- рослинні приправи -- растительные напитки -- рослинні напої
Анотація: Книга познакомит читателя со съедобными растениями, их химическом составе и пищевой ценностью, с рекомендациями по использованию в питании, приготовлению блюд, приправ и напитков.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
637.13(075)
Б 73


    Богданова, Екатерина Андреевна.
    Производство цельномолочных продуктов [] : учебник / Е. А. Богданова, Г. И. Богданова. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1982. - 200 с. : рис., табл. - (Для кадров массовых профессий). - 0.35 р.
УДК
ББК 36.95я7
Рубрики: Молочне виробництво--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
молочное производство -- состав молока -- склад молока -- микрофлора молока -- мікрофлора молока -- свойства молока -- властивості молока -- пороки молока -- дефекти молока -- первичная обработка молока -- первинна обробка молока -- гомогенизация молока -- гомогенізація молока -- питьевое молоко -- питне молоко -- сливки -- вершки -- сливочные напитки -- вершкові напої -- кисломолочные напитки -- кисломолочні напої -- кефир -- кефір -- простокваша -- кисляк -- йогурт -- кумыс -- кумис -- творог -- сир -- домашний сыр -- домашній сир -- сметана -- пахта
Анотація: Дана технология всех основных видов молочных продуктов, выпускаемых цельномолочной отраслью.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Богданова, Генриетта Ивановна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
663.4.02+663.8.02
Б 20


    Балашов, Владимир Евгеньевич.
    Оборудование предприятий по производству пива и безалкогольных напитков [] : учебник / В. Е. Балашов. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 248 с. : карты, рис. - Лит.: с. 244. - Предм. указ.: с. 245-246. - 0.70 р.
УДК
ББК 36.876я72 + 36.88я72
Рубрики: Пивоварне виробництво--Обладнання--Навчальні видання
   Безалкогольні напої--Виробництво--Обладнання--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
пивоваренное производство -- безалкогольные напитки -- ситовые сепараторы -- ситові сепаратори -- воздушно-ситовые сепараторы -- повітряно-ситові сепаратори -- триеры -- триєри -- солодовни -- солодовні -- пивные варочные агрегаты -- пивні варочні агрегати -- бродильные чаны -- бродильні чани -- оборудование для приготовления воды -- обладнання для приготування води -- сироповарочные котлы -- сироповарні котли -- оборудование производства хлебного кваса -- обладнання виробництва хлібного квасу -- разливочные автоматы -- розливні автомати
Анотація: В учебнике изложены общие вопросы эксплуатации оборудования по производству пива и безалкогольных напитков, материалы, применяемые для его изготовления.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
663.3
М 55


    Мехузла, Николай Апполонович.
    Плодово-ягодные вина [] / Н. А. Мехузла, А. Л. Панасюк. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 240 с. : рис., табл. - (Современная технология). - Лит.: с. 233-235. - 1.10 р.
УДК
ББК 36.875
Рубрики: Виноробство--Сировина--Технологія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
виноделие -- винное сырье -- винна сировина -- болезни плодово-ягодных вин -- хвороби плодово-ягідних вин -- столовые вина -- столові вина -- некрепленые вина -- неміцні вина -- крепленые вина -- міцні вина -- ароматизированные вина -- ароматизовані вина -- вина специальной технологии -- вина спеціальної технології -- медовые вина -- медові вина -- сидр -- шипучие вина -- шипучі вина -- кальвадос -- крепкие напитки -- міцні напої -- отходы виноделия -- відходи виноробства -- утилизация отходов виноделия -- утилізація відходів виноробства
Анотація: Характеристика сырья и производство плодово-ягодных вин, технологическая оценка плодово-ягодного сырья, технология его переработки, применяемое оборудование.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Панасюк, Александр Львович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
641.8
Ф 27


    Фатов, Михаил Федорович.
    1000 блюд ресторанной кухни [] / М. Ф. Фатов, В. В. Холодков. - Москва : Экономика, 1985. - 296 с. : рис. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Ресторанна справа--Кулінарія--Рецептура--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанное дело -- кулинария -- холодные блюда -- холодні страви -- супы -- супи -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из круп -- страви з круп -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из дичи -- страви з дичини -- гарнири -- гарниры -- соусы -- соуси -- напитки -- напої -- мучные блюда -- борошняні страви
Анотація: Книга обобщает опыт старейших кулинаров страны по приготовлению известных и многих забытых блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Холодков, Виктор Васильевич
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

11.
641.55/56
С56


   
    Современная молочная кухня [] / [М. Теплы и др.] ; пер. c чешск. И. В. Холодовой. - М. : Агропромиздат, 1985. - 239, [1] с. : рис. - Предм. указ.: с. 218-224. - 5.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Молочні страви--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
молочные напитки -- молочні напої -- молочные супы -- молочні супи -- молочные соусы -- молочні соуси -- мучные блюда -- мучні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- молочные деликатесы -- молочні делікатеси
Анотація: В книге представлены рецепты блюд и изделий молочной чешской кухни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Теплы, М.; Плавцова, Р.; Румлова, В.; Винш, Я.; Холодова, И. В. \пер.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

12.
663.4:663.8
Т 38


   
    Технология пивоваренного и безалкогольного производства [] : технолог. расчеты : практикум / [А. Е. Мелетьев и др.] ; под ред. А. Е. Мелетьева. - Киев : Вища шк., 1986. - 192 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 171-187. - Лит.: с. 188-189. - 0.55 р.
УДК
ББК 36.876я73 + 36.88я73
Рубрики: Пивоварне виробництво--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
пивоваренное производство -- безалкогольные напитки -- солод -- хлебный квас -- хлібний квас -- безалкогольные газированные напитки -- безалкогольні газовані напої -- сточные воды пивоварения -- стічні води пивоваріння -- сточные воды безалкогольных производств -- стічні води безалкогольного виробництва
Анотація: Учебное пособие содержит технологические расчеты на производство пива, солода, кваса, безалкогольных напитков, а также сточных вод этих производств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мелетьев, Анатолий Евгеньевич; Домарецкий, Виталий Афанасьевич; Емельянова, Нина Александровна; Колотуша, Петр Васильевич; Мелетьев, Анатолий Евгеньевич \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

13.
637.131.8
З-78


    Зобкова, Зинаида Семеновна.
    Производство молока и молочных продуктов с наполнителями и витаминами [] / З. С. Зобкова, И. М. Падарин. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 81 с. : рис., табл. - Лит.: с. 81. - 0.30 р.
УДК
ББК 36.953
Рубрики: Молочні продукти--Технологія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочные продукты -- наполнители цельномолочных продуктов -- наповнювачі цільномолочних продуктів -- кисломолочные напитки -- кисломолочні напої -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- молоко пастеризованное -- молоко пастеризоване -- цельномолочные продукты с соей -- цільномолочні продукти з соєю -- цельномолочные продукты обогащенные витамином С -- цільномолочні продукти збагачені вітаміном С
Анотація: Технология новых видов молочных продуктов, обогащенных различными наполнителями.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Падарин, Ирина Марковна
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

14.
641.87:663.8
Б 23


    Банщикова, Татьяна Михайловна.
    Безалкогольные напитки [] / Т. М. Банщикова. - Киев : Реклама, 1986. - 96 с. : фот. цв. - 0.95 р.
УДК
ББК 36.88
Рубрики: Безалкогольні напої--Приготування--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
безалкогольные напитки -- подача напитков -- подавання напоїв -- сиропы -- сиропи -- квасы -- кваси -- морс -- фруктовые напитки -- фруктові напої -- ягодные напитки -- ягідні напої -- напитки молочные -- напої молочні -- коктейли -- коктейлі -- айс-кримы -- айс-крими -- джулепы -- джулепи -- коблеры -- коблери -- крюшоны -- крюшони -- физы -- фізи -- щербеты -- щербети -- эг-ног -- ег-ног -- чайные холодные напитки -- чайні холодні напої -- кофейные холодные напитки -- кавові холодні напої -- горячие напитки -- гарячі напої
Анотація: Приведена рецептура безалкогольных напитков, технология их приготовления, оформление, правила подачи к столу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 6
ВВ (3), ФОНД (2), АБ (1)
Свободны: ВВ (3), ФОНД (2), АБ (1)
Знайти схожі

15.
641.5(031)
Г 93


    Губа, Николай Иванович.
    Кулинария [] : справ. пособие / Н. И. Губа, Б. Г. Лазарев. - 2-е изд., стереотип. - Киев : Вища шк., Голов. изд-во, 1987. - 263 с. : рис. - Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263. - 3.30 р.
УДК
ББК 36.99я2
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- организация работы на кухне -- організація роботи на кухні -- супы -- супи -- соусы -- соуси -- блюда из круп -- страви із крупи -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- блюда из рыбы -- страви із риби -- блюда из мяса -- м'ясні страви -- блюда из яиц -- страви із яєць -- блюда из творога -- страви із сиру -- холодные блюда -- холодні страви -- горячие закуски -- гарячі страви -- изделия из теста -- вироби із тіста -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- питание детей -- харчування дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- национальные блюда -- національні страви -- этикет за столом -- етикет за столом
Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лазарев, Борис Георгиевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

16.
664.8(075)
Г 68


    Гореньков, Эдуард Семенович.
    Технология консервирования [] : учеб. для сред. спец. учеб. заведений / Э. С. Гореньков, А. Н. Горенькова, Г. Г. Усачева. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 351 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 346. - Предм. указ.: с. 347-348. - 1.10 р.
УДК
ББК 36.96
Рубрики: Консервування--Овочі--Навчальні видання
   Консервування--Фрукти--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
консервирование -- сушеные фрукты -- сушені фрукти -- сушеные овощи -- сушені овочі -- овощные закусочные консервы -- овочеві закусочні консерви -- овощные натуральные консервы -- овочеві натуральні консерви -- плодовые маринады -- плодові маринади -- грибы маринованные -- гриби мариновані -- томатные продукты -- томатні продукти -- овощные соки -- овочеві соки -- овощные напитки -- овочеві напої -- консервы для детского питания -- консерви для дитячого харчування -- консервы для диетического питания -- консерви для дієтичного харчування -- квашеные овощи -- квашені овочі -- отходы производства консервов -- відходи виробництва консервів
Анотація: Освещены технологические процессы производства консервов из плодов и овощей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Горенькова, Алла Николаевна; Усачева, Галина Григорьевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

17.
641.5
П99


   
    500 видов домашнего печенья [] : из венгер. кухни : печенье, пироги, торты, кремы, напитки, бутерброды и т. д. / [сост. К. А. Бибиков ; фотоил. А. Ф. Попова]. - Ужгород : Карпати, 1987. - 213, [3] с. : ил., фот. - 10.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
изделия из дрожжевого теста -- вироби із дріжджового тіста -- изделия из слоеного теста -- вироби із листкового тіста -- торты -- торти -- пончики -- блины -- млинці -- мороженое -- морозиво -- джемы -- джеми -- напитки -- напої -- бутерброды -- бутерброди
Анотація: В книге содержатся рецепты из венгерской кухни для приготовления разнообразных изделий из муки, а также бутербродов, кремов, мороженого, повидла, кофе и т. д.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бибиков, Константин Антонович \сост.\; Попов, А. Ф. \худож.\
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Знайти схожі

18.
663.86
Р83


    Рудольф, Владимир Васильевич.
    Как и где готовят прохладительные напитки [] / В. В. Рудольф, В. Е. Балашов ; [худож. М. В. Носов]. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 190, [2] с. : ил. - (Кем быть?!). - Лит.: с. 189. - 3.00 грн
УДК
ББК 36.88
Рубрики: Прохолодні напої--Виробництво--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
безалкогольные напитки -- безалкогольні напої -- технология прохладительых напитков -- технологія прохолодних напоїв -- производство газированных напитков -- виробництво газованих напоїв -- производство хлебного кваса -- виробництво хлібного квасу
Анотація: Популярно рассказано о прмышленности, выпускающей безалкогольные прохладительные напитки, о способах их производства, о рабочих профессиях этой отрасли.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Балашов, Владимир Евгеньевич; Носов, М. В. \худож.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ЧЗ (1)
Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

19.
663.4:658.562.2
Х 46


   
    Химико-технологический контроль пиво-безалкогольного производства [] : учебник / [Р. А. Колчева и др.]. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 272 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 250-264. - Лит.: с. 265. - Предм. указ.: с. 266-267. - ISBN 5-10-000131-3 : 1.00 р.
УДК
ББК 36.87я73 + 36.88я73
Рубрики: Пивоварне виробництво--Хіміко-технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   Безалкогольні напої--Хіміко-технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
пивоваренное производство -- безалкогольные напитки -- пивоваренный солод -- пивоварний солод -- пивное сусло -- пивне сусло -- сбраживание пивного сусла -- збраження пивного сусла -- квас -- сырье производства безалкогольных напитков -- сировина виробництва безалкогольних напоїв -- контроль минеральных вод -- контроль мінеральної води -- контроль сиропов -- контроль сиропів
Анотація: Изложена технология солода и пива, анализ сырья, контроль технологического процесса, анализ готовых безалкогольных напитков и кваса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Колчева, Раиса Алексеевна; Калунянц, Калуст Акопович; Херсонова, Лидия Алексеевна; Садова, Алла Ивановна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

20.
663.8+663.6
Р 83


    Рудольф, Владимир Васильевич.
    Производство безалкогольных напитков и розлив минеральных вод [] : учеб. пособие / В. В. Рудольф, В. Е. Балашов. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 287 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Прил.: с. 271-282. - Лит.: с. 283. - ISBN 5-10-000138-0 : 0.45 р.
УДК
ББК 36.88я7
Рубрики: Безалкогольні напої--Виробництво--Обладнання--Навчальні видання
   Мінеральні води--Виробництво--Обладнання--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
безалкогольные напитки -- минеральные воды -- газированные безалкогольные напитки -- газовані безалкогольні напої -- товарные сиропы -- товарні сиропи -- купажные сиропы -- купажні сиропи -- белый сахарный сироп -- білий цукровий сироп -- колер -- негазированные напитки -- негазовані напої -- сухие напитки -- сухі напої -- искусственно минерализованные воды -- штучно мінералізовані води -- технология кваса -- технологія квасу -- оборудование заводов минеральных вод -- обладнання заводів мінеральної води -- оборудование заводов безалкогольных напитков -- обладнання заводів безалкогольних напоїв
Анотація: Рассмотрены основные принципы технологии газированных безалкогольных напитков.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Балашов, Владимир Евгеньевич
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)