Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=напої<.>
Загальна кількість знайдених документів : 175
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.


    Кравцова, Ж.
    Акцизний збір: Консультують вфахівці Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДПА України [Текст] / Ж. Кравцова // Вісник податкової служби України . - 2008. - №9. - С. 36-39
Рубрики: акцизний збір--алкогольні напої--тютюнові вироби
   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

2.


    Кравцова, Ж.
    Особливості продажу вина на розлив [Текст] / Ж. Кравцова // Вісник податкової служби України . - 2008. - №7. - С. 26-29
Рубрики: акцизний збір--алкогольні напої--тютюнові вироби
   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

3.


   
    Оприлюднено проект постанови Кабінету Міністрів України "Про запровадження марок акцизного збору нового зразка для маркування алкогольних напоїв" [Текст] // Вісник податкової служби України . - 2008. - №4. - С. 38
Рубрики: акцизний збір--алкогольні напої--тютюнові вироби
   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

4.
94(100)
Б88


   Бродель, Фернан

    Матеріальна цивілізація, економіка і капіталізм, XV-XVII ст. [Текст] = CIVLISATION MATERIELLE, ECONOMIE ET CAPITALISME, ХV -ХVIII SIECLE / Фернан Бродель. - К. : Основи, 1995 - . - ISBN 5-7707-7639-0.
   Т. 1 : Структури повсякденності: можливе і неможливе = LES STRUCTURES DU QUOTIDIEN: LE POSSIBLE ET L'IMPOSSIBLE / пер. з фр. Григорія Філіпчука. - 543 с. : іл. - Прим.: с. 487-518. - Ім. покажч.: с. 519-525. - Геогр. покажч.: с. 525-536. - Список карт: с. 537. - Список іл.: с. 538-541. - ISBN 5-7707-7640-4 : 56.00 грн
УДК
ББК 63.3(0)
Рубрики: Всесвітня історія--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
населення світу -- население мира -- пшениця -- пшеница -- рис -- кукурудза -- кукуруза -- їжа -- еда -- напої -- напитки -- житло -- жилье -- одяг -- одежда -- мода -- джерела енергії -- источники энергии -- металургія -- металлургия -- технічні революції -- технические революции -- гроші -- деньги -- міста -- города
Анотація: Фернан Бродель (1902-1986) - один з найвідоміших французьких істориків повоєнного часу. Метод його досліджень історії Західної Європи полягає в розгляді деталей матеріальної бази людського життя.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Філіпчук, Григорій \пер.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

5.


    Гончар, І.
    Ліцензування оптової та роздрібної торгівлі спиртом, алкогольними напоями та тютюновими виробами [Текст] / І. Гончар // Вісник податкової служби України . - 2008. - №16. - С. 43-47
Рубрики: акцизний збір--алкогольні напої--тютюнові вироби
   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

6.


    Гончар, І.
    Вирішення проблем детінізації ринку алкогольної продукції - справа державного значенн [Текст] / І. Гончар // Вісник податкової служби України . - 2008. - №14. - С. 9-11
Рубрики: податкова служба
   ринок товарів--алкогольні напої

   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

7.
338.439(477.42)
Н16


   
    Нагальні проблеми та перспективи розвитку виробництва напоїв у дзеркалі статистики [Текст] : економ. доповідь / Держкомстат. України, Голов. упр. статистики у Житомир. обл. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2006. - 22 с. : граф., табл. - Дод.: с. 23 - 30. - 45.78 грн
УДК
ББК 65.9 (4 УКР-4ЖИТ)306.7
Рубрики: Напої--Виробництво--Житомирська область, 2005--Тези доповідей
   Житомирська область--Напої--Виробництво, 2005 -- Тези доповідей
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- харчова промисловість Житомирщини -- пищевая промышленность Житомирщины -- статистика Житомирщини
Анотація: Статистичні матеріали в галузі виробництва напоїв по Житомирськії області у порівнянні за 2001 - 2005 роки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Хімічна промисловість 4.02.06; Державний комітет статистики України; Головне управління статистики у Житомирській області
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
637.1(075)
Т 38


   
    Технология молочных продуктов [Текст] : учеб. пособие / [Г. Н. Крусь и др.]. - М. : Агропромиздат, 1988. - 367 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для техникумов). - Аквт. указ. на оборот. тит. л. - Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - ISBN 5-10-000215-8 : 1.10 р.
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
первинна обробка молока -- первичная обработка молока -- приймання молока -- приемка молока -- сепарування молока -- сепарирование молока -- стирилізоване молоко -- стирилизованное молоко -- пастеризоване молоко -- пастеризированное молоко -- кисломолочні напої -- кисломолочные напитки -- технологія сметани -- технология сметаны -- технологія сиру -- технология сыра -- сирні вироби -- творожные изделия -- морозиво -- мороженое -- молочні консерви -- молочные консервы -- молочні продукти дитячого харчування -- молочные продукты детского питания -- сухі молочні суміші -- сухие молочные смеси -- рідкі молочні продукти -- жидкие молочные продукты -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- пастоподібні продукти -- пастообразные продукты -- сироваріння -- сыроварение -- плавлений сир -- плавленый сыр -- вершкове масло -- сливочное масло -- казеїн -- казеин -- пахта -- молочна сироватка -- молочная сыроватка -- молочний сахар -- молочный сахар
Анотація: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крусь, Галина Николаевна; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна; Ткаль, Таисия Константиновна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1)
Знайти схожі

9.


    Склокін, В.
    Винокуріння військових обивателів Слобідської України 1765-1810 рр.: правовий аспект [Текст] / В. Склокін // Київська старовина : Науковий історико-філологічний журнал. - К. : Київський славістичний ун-т, 2007. - N 2. - С. 47-58. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Історя--Гетьманщина--Гуральництво (винокуріння), 1765-1810
   Право--Історія--Привілеї--Безмитне винокуріння, 1765-1810 рр.

   Економіка--Історія--Торгівля--Спиртові напої

   Російська держава--Слобідська Україна
Кл.слова (ненормовані):
Слобідські козаки (Військові обивателі)

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (2)
Вільні: ПЧЗ (2)

Знайти схожі

10.


    Ричка, Володимир.
    "Веселие Руси...": Пияцтво як суспільний феномен Давньоруської держави [Текст] / В. Ричка // Укр. іст. журн. - 2020. - N 2. - С. 46-59. - Бібліогр. в підрядковій прим. . - ISSN 0130-5247
Рубрики: Алкогольні напої--Споживання--Історія--Київська Русь
Кл.слова (ненормовані):
повсякденне життя -- кодекс застілля -- вино -- соціальна комунікація -- хмільні напої -- бенкетування

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

11.
641.55(083.12)
М 69


    Михайлов, Владимир Сергеевич.
    Кулинарный калейдоскоп [] / В. С. Михайлов, А. В. Аношин. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 352 с. : рис. - ISBN 5-10-002476-3 : 10.00 р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецептура -- оригинальные кулинарные рецепты -- оригінальні кулінарні рецепти -- религия и питание -- релігія і харчування -- монастырская кухня -- монастирська кухня -- лечебное голодание -- лікувальне голодування -- психология вкуса -- психологія смаку -- мясные блюда -- м'ясні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- каши -- каші -- мучные изделия -- борошняні вироби -- напитки -- напої -- нетрадиционная кухня -- нетрадиційна кухня
Анотація: Книга предлагает новые способы рационального приготовления домашней пищи на основе рецептов старой, традиционной кухни и кухни новой, нетрадиционной, альтернативной.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Аношин, Анатолий Васильевич
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

12.
641.56(=512.154)
З-38


    Захарова, Наталья Владимировна.
    Искусство китайской кулинарии [] / Н. В. Захарова. - Москва : Изд-во МГУ, 1992. - 48 с. - Лит.: с. 47. - ISBN 5-211-02515-6 : 4.37 крб.
УДК
ББК 36.997(3)
Рубрики: Кухня китайська--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухня китайская -- рецепты -- кухни китайских провинций -- кухні китайських провінцій -- праздничные китайские блюда -- св'яткові китайські блюда -- китайская лапша -- китайська лапша -- китайские напитки -- китайські напої
Анотація: Автор выбрал оригинальный путь, знакомя нас с обычаями удивительной страны через рассказ о китайской кухне.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

13.
36.999
К 56


    Ковалев, Николай Иванович.
    Тайны кулинарии [] / Н. И. Ковалев. - Ленинград : Агропромиздат. Ленингр. отд-ние, 1991. - 311 с. : рис., табл. - ISBN 5-10-001089-4 : 10.00 крб
ББК 36.999
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- пищевая ценность продуктов -- харчова цінність продуктів -- холодные закуски -- холодні закуски -- горячие закуски -- гарячі закуски -- супы -- супи -- блюда из круп -- страви із крупи -- овощные блюда -- овочеві страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- блюда из мяса -- страви із м'яса -- мучные блюда -- борошняні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої
Анотація: Приведены краткие сведения о продуктах, их пищевой ценности, приемах кулинарной обработки, рецептура и способы приготовления блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
641.87
И 90


   
    История винопития. Бахус [] : [сборник]. - Санкт-Петербург : БРАСК, 1994. - 400 с. : рис. - (История нравов). - ISBN 5-85089-030-0 : 200.00 крб
    Зміст:
Кропоткин, А. С. Очерк истории производства охмеляющих напитков / А. С. Кропоткин. - С .9-86 : рис.
Бородин, Д. Н. Кабак и его прошлое / Д. Н. Бородин. - С .87-188 : рис.
Тиандер, К. Ф. Культовое пьянство / К. Ф. Тиандер. - С .189-252 : рис.
Террингтон, В. Описание вин всех стран / В. Террингтон. - С .253-358 : рис.
Толстой, Л. Н. Для чего люди одурманиваются / Л. Н. Толстой. - С .369-399 : рис.
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Виноробство--Історія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
виноделие -- история -- древнее виноделие -- стародавнє виноробство -- охмеляющие напитки -- захмеляючі напої -- дистилляция в древности -- стародавня дистиляція -- кабаки -- шинок -- кабак при откупах -- шинок при відкупах -- монопольный кабак -- монопольний шинок -- древние одурманивающие напитки -- стародавні одурманюючі напої -- история алкоголя -- історія алкоголю -- вина -- алкоголь -- сиропы -- сиропи -- ликеры -- лікери -- горькие напитки -- гіркі напої -- сидр -- банкетные напитки -- банкетні напої -- пунш
Анотація: [Эта книга неспроста названа латинским именем древнегреческого бога Вакха или Диониса. Со времен Петра I оно приобрело в России широкую известность и стало нарицательным, обозначающим один из самих тяжких недугов общества - пьянство.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

15.
641.55
Г 85


    Гришин, Петр Дмитриевич.
    Приготовление пищи [] / П. Д. Гришин. - Москва : Логос, 1993. - 448 с. : рис., табл. - Алф. указ. блюд: с. 432-448. - ISBN 5-900668-01-0 : 49000.00 крб
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- состав пищи -- склад їжі -- бульоны -- супи -- супи -- пища и питание -- їжа і харчування -- вторые блюда -- другі страви -- холодные блюда -- холодні страви -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- изделия из теста -- вироби із тіста -- квасы -- квас -- варенье -- варення -- соусы -- соуси
Анотація: [Излагаются способы первичной обработки сырья и технология приготовления разнообразных блюд и кулинарных изделий.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

16.
641.55/.56
Г61


    Головков, Анатолий Эммануилович.
    Разносолы деревенской кухни [] / А. Э. Головков. - Москва : Росагропромиздат, 1989. - 240 с. : рис. - Алф. указ.: с. 227-236. - ISBN 5-260-00194-X : 3.00 р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашняя кулинария -- овощные блюда -- овочеві страви -- бутерброды -- бутерброди -- супы -- супи -- национальные блюда -- національні страви -- вторые блюда -- другі страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- напитки -- напої -- мучные изделия -- борошняні вироби -- молочные блюда -- молочні страви
Анотація: Рассказано как заготавливать, хранить и использовать в домашнем хозяйстве продукты, как готовить вкусную и разнообразную пищу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

17.
641.85
Д 66


   
    Домашнее печенье и десерты [] / [сост. А. К. Иванова]. - Киев : Знание Украины, 1992. - 208 с. : рис. - ISBN 5-7770-0566-7 : 70.00 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Борошняні вироби--Рецепти--Довідкові видання
   Домашня кулінарія--Десерти--Рецепти--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
домашняя кулинария -- мучные изделия -- десерты -- бутерброды -- бутерброди -- пироги -- печенье -- печиво -- торты -- торти -- пудинги -- мороженое -- морозиво -- кремы -- креми -- напитки -- напої
Анотація: Справочник представляет свыше 400 популярных и простых в домашнем приготовлении рецептов кондитерских изделий, напитков, десертов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Иванова, Александра Кузьминична \сост.\
Примірників всього: 4
ФОНД (2), ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

18.
641.5(031)
Г 93


    Губа, Николай Иванович.
    Кулинария [] : справ. пособие / Н. И. Губа, Б. Г. Лазарев. - 2-е изд., стереотип. - Киев : Вища шк., Голов. изд-во, 1987. - 263 с. : рис. - Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263. - 3.30 р.
УДК
ББК 36.99я2
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- организация работы на кухне -- організація роботи на кухні -- супы -- супи -- соусы -- соуси -- блюда из круп -- страви із крупи -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- блюда из рыбы -- страви із риби -- блюда из мяса -- м'ясні страви -- блюда из яиц -- страви із яєць -- блюда из творога -- страви із сиру -- холодные блюда -- холодні страви -- горячие закуски -- гарячі страви -- изделия из теста -- вироби із тіста -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- питание детей -- харчування дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- национальные блюда -- національні страви -- этикет за столом -- етикет за столом
Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лазарев, Борис Георгиевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

19.
641.3:613.26
К 76


    Кощеев, Аркадий Константинович.
    Дикорастущие съедобные растения в нашем питании [] / А. К. Кощеев. - Москва : Пищевая пром-сть, 1980. - 256 с. : рис. - 1.90 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Дикорослі рослини--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- дикорастущие растения -- пищевая ценность растений -- харчова цінність рослин -- полезные свойства растений -- корисні властивості рослин -- рациональное питание -- раціональне харчування -- растительные приправы -- рослинні приправи -- растительные напитки -- рослинні напої
Анотація: Книга познакомит читателя со съедобными растениями, их химическом составе и пищевой ценностью, с рекомендациями по использованию в питании, приготовлению блюд, приправ и напитков.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

20.
641.56
Н 32


   
    Настольная поваренная книга для хозяек: Сост. по программе Б. кулинарной школы Зинаиды Неженцевой []. - Київ : Обереги, 1991. - 224 с. : рис. - ISBN 5-7707-1902-8 : 27.50 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- первые блюда -- каши -- каші -- соусы -- соуси -- пудинги -- гарниры -- гарніри -- сладкие блюда -- солодкі страви -- горячие закуски -- гарячі закуски -- тесто -- тісто -- варенье -- варення -- маринады -- маринади -- соленья -- соління -- напитки -- напої -- составление меню -- складання меню -- другі страви -- вторые блюда
Анотація: В книге данные по качеству различных кулинарных продуктов, точной, рациональной рецептуре приготовления широкого набора блюд, составления меню и т. д.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)