Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=овощи<.>
Загальна кількість знайдених документів : 69
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-69 
1.
635
Б12


    Бабина, Наталья.
    600 практических советов. Теплицы и парники [] / Н. Бабина. - М. : Континент-Пресс, 2000. - 414 с. : рис. - (Мой сад и огород). - ISBN 5-9206-0035-7 : 8.30 грн.
УДК
ББК 42.340
Рубрики: Теплиці--Практичні посібники
   Парники--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
сооружения защищенного грунта -- споруди закритого грунту -- климат под стеклом -- клімат під склом -- внесение удобрений -- внесення добрив -- выращивание рассады -- вирощування розсади -- защита растений под стеклом -- захист рослин під склом -- овощи защищенного грунта -- овочі закритого грунту -- выгонка овощей -- вигонка овочів -- выращивание грибов -- вирощування грибів
Анотація: Книга состоит из 600 советов и охватывает все вопросы, которые могут возникнуть у желающих заняться разведением плодо-овощных культур в течение всего года.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
36.997
К 85


    Крылов, А. А.
    Блюда из субпродуктов в калориях [] / А. А. Крылов, А. И. Крылова, Л. А. Авдеева. - Тольятти : Современник, 1994. - 192 с. : рис. - 3.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- домашняя кухня -- субпродукты животных -- первые блюда из субпродуктов -- перші страви із субпродуктів -- вторые блюда из субпродуктов -- другі страви із субпродуктів -- студень -- холодець -- блюда холодной кухни -- страви холодної кухні -- гарниры -- гарніри -- фаршированные овощи -- фаршировані овочі
Анотація: Приведены рецепты блюд из субпродуктов животных, указана энергоценность продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крылова, А. И.; Авдеева, Л. А.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.


    Помазан, Светлана.
    В объятиях осени [] / С. Помазан, В. Помазан, Д. Помазан // Огородник. - 2020. - N 10. - С. 6-9 : фот.
Рубрики: Овочі
Кл.слова (ненормовані):
овощи -- агротехника выращивания томатов -- агротехніка вирощування томатів -- сорта томатов -- сорти томатів -- сорта огурцов -- сорти огірків -- сорта тыквы -- сорти гарбузів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Помазан, Валерий; Помазан, Денис

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

4.
42.34
Э81


    Эрнст, Манфред.
    Выращивание овощей на садовом участке [] / М. Эрнст ; пер. с нем. Н. Г. Ракипова ; под ред. и с предисл. В. А. Ракиповой. - Москва : Колос, 1983. - 244 с. : рис., табл. - Лит.: с. 241. - 1.30 р.
Переклад назви: Gemusebau im garten
ББК 42.34
Рубрики: Овочівництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
овощеводство -- химический состав овощей -- хімічний склад овочів -- капустные овощи -- капустяні овочі -- корнеплодные овощи -- коренеплодні овочі -- луковичные овощи -- цибулинні овочі -- листовые овощи -- листяні овочі -- плодовые овощи -- плодові овочі -- пряновкусовые растения -- пряносмакові рослини
Анотація: [Технология выращивания овощей, обработка почвы, система удобрений, уход за растениями и почвой.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ракипов, Н. Г. \пер.\; Ракипова, В. А. \ред.\; Ракипова, В. А. \авт. предисл.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
635
З-18


    Закатова, Галина Николаевна.
    Высококачественные овощи: выращивание, заготовка, хранение [] / Г. Н. Закатова, В. С. Колодязная. - Л. : Лениздат, 1986. - 143 с. : табл. - 0.35 р.
УДК
ББК 42.34
Рубрики: Овочі--Вирощування--Практичні посібники
   Овочі--Зберігання--Практичні посібники

   Овочі--Заготівля--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
биологические основы качества овощей -- біологічні основи якості овочів -- показатели качества овощей -- показники якості овочів -- особенности послеуборочного периода -- особливості післязбирального періоду -- заготовка овощей -- заготівля овочів -- условия хранения овощей -- умови зберігання овочів -- условия замораживания овощей -- умови заморожування овочів -- технология выращивания овощей -- технологія вирощування овочів -- технология хранения овощей -- технологія зберігання овочів -- капустные овощи -- капустяні овочі -- корнеплоды -- коренеплоди -- лук -- цибуля -- чеснок -- часник -- плодовые овощи -- плодові овочі -- зеленные овощные растения -- зеленні овочеві рослини
Анотація: Технологии возделывания, заготовки и хранения овощей, исходя из требований к их качеству и с учетом биологических особенностей культур и сортов, степени механизации уборочных работ, уровня агротехники и способов хранения урожая.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Колодязная, Валентина Степановна
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (2)
Знайти схожі

6.
664.854+641.4
К73


    Котоусова, Антонина Митрофановна.
    Вяленые фрукты и овощи [] / А. М. Котоусова, Н. Г. Котоусов. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Росагропромиздат, 1989. - 141 с. : табл. - Лит.: с. 140. - ISBN 5-260-00208 : 0.70 р.
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Консервування--Овочі--Практичні посібники
   Консервування--Плодоягідні культури--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
консервирование -- соки -- плодово-ягодное пюре -- плодово-ягідне пюре -- джем -- варенье -- варення -- цукаты -- цукати -- конфитюр -- конфітюр -- желе -- сиропы -- сиропи -- компоты -- компоти
Анотація: Описание нового способа консервирования фруктов и овощей, а именно отделение сока и использование оставшегося продукта для приготовления вяленого пюре, джема, цукатов, варенья и др.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Котоусов, Николай Георгиевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
635(075)
С41


    Сич, Зеновій Деонизович.
    Гармонія овочевої краси та користі [] / З. Д. Сич, І. М. Сич. - Київ : Арістей, 2005. - 190, [2] с. : табл., портр. - Бібліогр.: с. 187-190. - ISBN 966-8458-92-3 : 020.00 грн
УДК
ББК 42.34Я7 + 51.230Я7
Рубрики: Овочі у кухнях народів світу--Кулінарний арт-візаж--Популярні видання
   Овощи в кухнях народов мира--Кулинарный арт-визаж--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
Кулінарія -- Кулинария
Анотація: Світове різноманіття овочевих рослин, використання овочів у кухнях різних народів світу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Сич, Ірина Михайлівна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
634.1+635.1/.8](035)
Д21


   
    Дачный участок. Зимние, весенние, летние, осенние работы [] / [отв. за вып. В. Е. Колесникова]. - Симферополь : ВЕК, 1996. - 269 с. : рис. - ISBN 5.7707-5018-3 : 3.00 грн
УДК
ББК 42.3я2
Рубрики: Дачне господарство--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
подготовка почвы -- підготовка грунту -- внесение удобрений -- внесення добрив -- выращивание рассады -- вирощування розсади -- выращивание овощей -- вирощування овочів -- овощи защищенного грунта -- овочі закритого грунта -- ягодные культуры -- ягідні культури -- уход за садом -- догляд за садом -- защита овощных культур -- захист овочевих культур -- защита садовых культур -- захист садових культур -- уход за цветами -- догляд за квітами -- защита цветочных культур -- захист квіткових культур -- хранение овощей -- зберігання овочів -- хранение фруктов -- зберігання фруктів
Анотація: Это издание носит характер календаря-справочника, который ежемесячно информирует о том, какие работы целесообразно выполнять по трем разделам: садоводство, овощеводство и цветоводство.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Колесникова, В. Е. \отв. за вып.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
641.1
Д66


   
    Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов [] / [худож. оформ. В. И. Барыбы ; отв. за вып. В. А. Сучек]. - Киев : Молодь, 1993. - 222, [2] с. - ISBN 5-7720-0868-4 : 10.00 грн
УДК
ББК 36.91
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашнее консервирование -- овощные консервы -- овочеві консерви -- квашеные овощи -- квашені овочі -- консервирование фруктов -- консервування фруктів -- плодоягодные соки -- плодоягідні соки -- джемы -- джеми -- желе -- квасы -- кваси -- наливки -- хранение пищевых продуктов -- зберігання харчових продуктів
Анотація: В книге содержится более 300 оригинальных рецептов различных консервов из овощей, ягод и фруктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Барыба, В. И. \худож.\; Сучек, В. А. \отв. за вып.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
641.48
Д66


   
    Домашние заготовки и консервирование [] / [сост. В. Г. Титова]. - Київ : Будівельник, 1993. - 80 с. : рис., табл. - (В помощь хозяйкам). - Лит.: с. 79. - ISBN 5-7705-0576-1 : 150.00 крб
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Домашнє консервування--Овочі--Фрукти--Рецепти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
домашнее консервирование -- овощи консервированные -- овочі консервовані -- овощи маринованные -- овочі мариновані -- способы хранения овощей -- способи зберігання овочів -- соки -- компоты -- компоти -- мармелад -- квашенные ягоды -- квашені ягоди -- сушка ягод -- сушіння ягід -- лечебные свойства ягод -- лікарські властивості ягід
Анотація: Рецепты как обычных, так и экономичных, с малым расходом сахара заготовок плодов и ягод, современные и старинные способы засолки, консервирования и маринования овощей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Титова, В. Г. \сост.\
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

11.
613.2/.3
Э15


    Эвенштейн, Зиновий Михайлович.
    Здоровье и питание [] : [заметки врача-диетолога] / З. М. Эвенштейн ; [предисл. Ф. И. Комарова]. - Москва : Знание, 1987. - 256 с. : табл. - Прил.: с. 248-254. - 0.55 р., 6.00 грн р.
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание -- здорове харчування -- здоровое питание -- раціональне харчування -- рациональное питание -- ожиріння -- ожирение -- молочні продукти -- молочные продукты -- овочі -- овощи -- м'ясні продукти -- мясные продукты -- диетотерапия -- дієтотерапія -- харчування довгожителів -- питание долгожителей
Анотація: Концепция сбалансированного питания, о пользе и вреде диет, рекомендации по организации питания здоровых людей в соответствии с их возрастом.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Комаров, Ф. И. \авт. предисл.\
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

12.
635.4
М92


    Муханова, Юлия Ивановна.
    Зеленные и пряные овощные культуры [] / Ю. И. Муханова, К. А. Требухина, А. Г. Туленкова. - М. : Россельхозиздат, 1978. - 199 с. : цв.ил. - 1.02 р.
УДК
ББК 42.344 + 42.349
Рубрики: Технічні культури--Зеленні овочі--Довідкові видання
   Технічні культури--Пряні культури--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
зеленні овочеві культури -- зеленные овощные культуры -- пряносмакові овочі -- пряновкусовые овощи -- кулінарна обробка зеленних культур -- кулинарная обработка зеленных культур -- кулинарна обробка пряносмакових овочів -- кулинарная обработка пряновкусовых овощей
Анотація: Малораспространенные зеленные и пряновкусовые овощные культуры, их биологические особенности, агротехника выращивания, приготовление блюд из них.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Требухина, Клавдия Акимовна; Туленкова, Антонина Григорьевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

13.
613.2
К 89


    Кузьмінська, О. В.
    Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді [] / [О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - К. : Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді : Укр. ін-т соц. дослідж., 2005. - 128 с. : табл. - (Формування здорового способу життя молоді ; кн. 4). - Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127. - ISBN 966-8435-11-7 : 003.50 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
енергетична цінність раціону -- энергетическая ценность рациона -- калорийность продуктов -- калорійність продуктів -- харчові продукти -- пищевые продукты -- белки -- білки -- жиры -- жири -- вуглеводи -- углеводы -- витамины -- мінеральні речовини -- вітаміни -- минеральные вещества -- продукты питания -- продукти харчування -- молочні продукти -- молочные продукты -- мясопродукты -- м 'ясопродукти -- продукти моря -- продукты моря -- яйца -- продукти переробки зерна -- продукты переработки зерна -- фрукти, овочі, ягоди -- фрукты, овощи, ягоды -- напитки -- напоі -- корисні продукти -- полезные продукты -- пирамида рационального питания -- піраміда раціонального харчування -- харчування молоді -- питание молодежи -- избыточный вес -- надлишкова вага
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Червона, М.С.; Яременко, О.О. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

14.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Домашня кулінарія--Приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

15.
91.9:4
И73


   
    Интенсивное производство плодов и овощей [] : рек. указ. лит. / Всесоюз. акад. с.-х. наук, Центр. науч. с.-х. б-ка ; сост.: Г. А. Макаренко, Т. И. Шейнина ; [ред. А. Я. Рогачева]. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 88 с. - Алф. указ. авт. и загл.: с. 84-87. - 0.25 р.
ББК 91.9:4
Рубрики: Плодівництво--Рекомендаційна бібліографія--Бібліографічні видання
   Овочі--Рекомендаційна бібліографія--Бібліографічні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
плодоводство -- овощи -- рекомендательная библиография -- промышленное садоводство -- промислове садівництво -- интенсивное овощеводство -- інтенсивне овочівництво -- заготовка плодоовощной продукции -- заготівля плодоовочевої продукції -- приусадебное садоводство -- присадибне садівництво -- приусадебное огородничество -- присадибне городництво
Анотація: Интенсивное развитие плодоовощеводства, внедрение передовых агроприемов, новых сортов и гибридов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Макаренко, Г. А. \сост.\; Шейнина, Т. И. \сост.\; Рогачева, А. Я. \ред.\; Всесоюзная академия сельскохозяйственных наук; Центральная научная сельскохозяйственная библиотека
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

16.
641.1:613.262
С60


    Соловых, Зинаида Харламовна.
    Капустные овощи и блюда из них [] / З. Х. Соловых ; [ред. Л. И. Воробьева ; худож. В. А. Сергеев]. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 158, [2] с. : ил. - ISBN 5-10-002261-2 : 15.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Консервування--Овочі--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
консервирование -- овощи -- переработка капусты -- переробка капусти -- блюда из белокочанной капусты -- страви з білокачанної капусти -- блюда из квашеной капусты -- блюда з квашеної капусти -- блюда из цветной капусты -- страви з цвітної капусти -- блюда из брюссельской капусты -- страви з брюсельської капусти -- блюда из савойской капусты -- страви з савойської капусти -- блюда из краснокочанной капусты -- страви з червонокачанної капусти -- блюда из кольраби -- блюда з кольрабі -- блюда из брокколи -- блюда із броколі -- блюда из пекинской капусты -- блюда з пекінської капусти -- соусы -- соуси -- заправки -- диетические напитки -- дієтичні напої
Анотація: Характеристика различных видов капусты, показана их пищевая ценность, приведены рецепты домашнего приготовления холодных и горячих блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Воробьева, Л. И. \ред.\; Сергеев, В. А. \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

17.
Шифр: kiov (Журнал)
Картофель и овощи [Текст] = Potato and Vegetables : науч.-произв. и попул. журнал. - М. : Ред. журн. "Картофель и овощи", 1956 - . - Періодичність 11. - ISSN 0022-9148

Анотація: 109029, г. Москва, а/я 7, Саниной С. И.
Зареєстровані надходження:
     2014  2013  2012  2011  2010  2009 
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Знайти схожі

18.
712.4
Б87


    Бриджуотер, Алан.
    Ландшафтный дизайн [] : издания для досуга / Алан и Джилл Бриджуотер ; [пер. с англ. П. Малышев]. - Харьков ; Белгород : Клуб семейн. досуга, 2010. - 112 с. : цв.ил. - Глоссарий: с. 104-105. - Указ.: с. 106-108. - ISBN 978-5-9910-1112-9 (Украина). - ISBN 978-966-14-0679-6 (Россия) : 49.00 грн
УДК
ББК 42.37
Рубрики: Дизайн--Ландшафтний--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
садовый огород -- садовий город -- техника дизайна -- техніка дизайна -- садовый участок -- садовий участок -- садовые конструкции -- садові конструкції -- живая изгородь -- живопліт -- патио -- патіо -- газоны -- газони -- цветники -- квітники -- садовые арки -- садові арки -- садовый проекты -- садові проекти -- водный сад -- водяний сад -- среднеземноморский сад -- середньоземноморський сад -- английский сад -- англійський сад -- японский сад -- японський сад -- палисадник -- палісадник -- каменистый сад -- кам'яний сад -- деревья -- дерева -- кустарники -- кустові рослини -- вьющиеся растения -- в'юнкові рослини -- клумбовые растения -- клумбові рослини -- водные растения -- водяні рослини -- бамбуки -- душистые травы -- духм'яні трави -- фрукты -- фрукти -- овощи -- овочі
Анотація: Этапы создания сада, планирование участка, возведение садовых построек и высадка растений.Основы, советы и инструкции садового дизайна.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бриджуотер, Дж.; Малышев, Павел \пер.\
Примірників всього: 1
МИСТ (1)
Свободны: МИСТ (1)
Знайти схожі

19.


    Цыкаленко, Елена.
    Лето контрастов [] / Е. Цыкаленко // Огородник. - 2020. - N 9. - С. 10-11 : фот.
Рубрики: Овочі--Клімат--Аномалії
Кл.слова (ненормовані):
овощи -- климат -- аномалии -- применение биотехнологий -- застосування біотехнологій -- экологически безопасная продукция -- екологічно безпечна продукція

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

20.
641.3:613.26
М55


   
    Механизация процессов хранения и переработки плодов и овощей [] : справочник / [В. В. Момот и др.] ; под ред. В. В. Момота. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 271 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 270. - ISBN 5-10-000105-4 : 1.20 р.
УДК
ББК 36.91-5
Рубрики: Овочі--Переробка--Зберігання--Довідкові видання
   Плоди--Переробка--Зберігання--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
овощи -- плоды -- транспортирование овощей -- транспортування овочів -- плодоовощные хранилища -- плодоовочеві сховища -- оборудование плодоовощных хранилищ -- обладнання плодоовочевих сховищ -- весовое оборудование -- вагове обладнання -- санитария плодоовощных предприятий -- санітарія плодоовочевих підприємств -- напольный транспорт -- підлоговий транспорт
Анотація: Рассмотрена механизация процессов товародвижения плодоовощной продукции, начиная с приемки и заканчивая реализацией.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Момот, Владимир Васильевич; Балабанов, Вячеслав Викторович; Сорокин, Олег Витальевич; Строков, Владимр Александрович; Момот, Владимир Васильевич \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-69 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)