Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=полуфабрикаты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 32
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-32 
1.
669.715(031)
А59


   
    Алюминиевые сплавы. Структура и свойства полуфабрикатов из алюминиевых сплавов [] : справочник / [З. Н. Арчакова и др.] ; редкол.: В. И. Добаткин и др. ; отв. ред. В. А. Ливанов. - М. : Металлургия, 1974. - 432 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Библиогр. в конце глав. - Прил.: с. 428-432. - 1.83 р.
УДК
ББК 34.233.1я2
Рубрики: Сплави алюмінію--Структура--Довідкові видання
   Сплави алюмінію--Властивості--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
номенклатура алюминиевых сплавов -- номенклатура алюмінієвих сплавів -- структура листов -- структура листів -- дефекты листов -- дефекти листів -- горячекатаные плиты -- гарячекатані плити -- прессованные алюминиевые полуфабрикаты -- пресовані алюмінієві напівфабрикати -- горячепрессованные трубы -- гарячепресовані труби -- холоднопрессованные трубы -- холоднопресовані труби -- холоднокатаные трубы -- холоднокатані труби -- дефекты труб -- дефекти труб -- заклепочная проволока -- заклепочний дріт -- сварочная проволока -- зварювальний дріт
Анотація: Рассмотрено влияние основных технологических факторов на структуру и свойства деформированных полуфабрикатов из алюминиевых сплавов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Арчакова, З. Н.; Балохонцев, Г. А.; Басова, И. Г.; Вайнблат, Ю. М.; Добаткин, В. И. \ред.\; Елагин, В. И. \ред.\; Тулянкин, Ф. В. \ред.\; Шилова, Е. И. \ред.\; Ливанов, В. А. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
35.77
Ф73


    Фляте, Давид Моисеевич.
    Бумагообразующие свойства волокнистых материалов [] / Д. М. Фляте. - Москва : Лесн. пром-сть, 1990. - 136 с. : рис., табл. - Лит.: с. 129-132. - ISBN 5-7120-0262-0 : 0.45 р.
ББК 35.77
Рубрики: Папір--Матеріали--Властивості--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
бумага -- химический состав технической целлюлозы -- хімічний склад технічної целюлози -- модификация целлюлозы -- модифікація целюлози -- модификации минерального наполнителя -- модифікація мінерального наповнювача -- бумагообразующие свойства целлюлозы -- бумагоутворюючі властивості целюлози -- полуфабрикаты для производства бумаги -- напівфабрикати для виробництва паперу
Анотація: Бумагообразующие свойства волокнистых материалов, вопросы связи химического состава волокон с их бумагообразующими свойствами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
641.55/.56
П 22


    Пащук, Зинаида Николаевна.
    Готовим дома: пироги, булочки, пирожные, торты, сладости, диетические изделия [] / З. Н. Пащук, С. В. Дубинина. - Минск : Вышэйш. шк., 1993. - 256 с. : рис. - Лит.: с. 212. - Предм. указ.: с. 213-255. - ISBN 5-339-00867-3 : 1200.00 крб
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Борошняні кондитерські вироби--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- мучные кондитерские изделия -- рецептура -- кулинарные термины -- кулінарні терміни -- хлебные кондитерские изделия -- хлібні кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- бездрожжевое тесто -- бездріжджове тісто -- выпеченные полуфабрикаты -- випечені напівфабрикати -- кремы -- креми -- диетические изделия -- дієтичні вироби -- діабетична випічка -- диабетическая выпечка
Анотація: Содержатся интересные сведения о технологии приготовления и ассортименте выпечных изделий, приведены рецепты диетических блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дубинина, Светлана Васильевна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

4.
637.5.07
Ж91


    Журавская, Нина Константиновна.
    Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов [] : учебник / Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отряшенкова. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 296 с. : рис., табл. - Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292. - 1.00 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясо--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   М'ясні продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
мясо -- мясопродукты -- состав мяса -- склад м'яса -- ценность мяса -- цінність м'яса -- качество мяса -- якість м'яса -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- яичные продукты -- яєчні продукти -- техническе жиры -- технічні жири -- пищевой альбумин -- харчовий альбумін -- желатин
Анотація: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Отряшенкова, Лидия Михайловна
Примірників всього: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

5.
674.03
Ч-74


    Чмир, Віталій Дмитрович.
    Лабораторні роботи з матеріалознавства для столярів і теслярів [] : навч. посібник для проф.-техн. училищ / В. Д. Чмир ; пер. з рос. І. А. Мицкан. - К. : Будівельник, 1991. - 89 с. : рис., табл. - ISBN 5-7705-0437-4 : 0.25 р.
УДК
ББК 37.11я722
Рубрики: Деревообробка--Матеріалознавство--Лабораторні роботи--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
строение древесины -- будова деревини -- породы древесины -- породи деревини -- пороки древесины -- вади деревини -- физические свойства древесины -- фізичні властивості деревини -- механические свойства древесины -- механічні властивості деревини -- обмер древесины -- обмір деревини -- оценка качества древесины -- оцінка якості деревини -- древесные полуфабрикаты -- деревинні напівфабрикати
Анотація: Розглянуто методи визначення порід деревини, її вади, механічні і фізичні властивості, оцінка якості матеріалів і напівфабрикатів з деревини.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мицкан, І. А. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
331(477)
Н 35


   
    Національний класифікатор України "Класифікація видів економічної діяльності" (КВЕД). ДК 009 : 2005 [] : станом на 10 груд. 2010 р. - К. : Центр учбов. л-ри : ВМГО "Укр. молодіж. правничий союз", 2011. - 223, [1] с. - ISBN 978-611-01-0172-1 : 27.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)240
Рубрики: Економічна діяльність--Класифікатори--Керівні й законодавчі матеріали
   
Кл.слова (ненормовані):
статистична класифікація -- статистическая классификация -- види діяльності -- виды деятельности -- міжнародні стандартні класифікації -- международные стандартные классификации -- процес промислового виробництва -- процесс промышленного производства -- виробниче устаткування -- производственное оборудование -- валова додана вртість -- валовая добавочная стоимость -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- готова промислова продукція -- готовая промышленная продукция -- вертикальна інтеграція -- вертикальная интеграция -- горизонтальна інтеграція -- горизонтальная интеграция -- ремонт устаткування -- ремонт оборудования -- обслуговування устаткування -- обслуживание оборудования -- надання послуг -- оказание услуг -- статистичні одиниці -- статистические единицы -- підприємства -- предприятия -- надання послуг -- оказание услуг -- торгівля -- торговля -- будівництво -- строительство -- виробництво товарів -- производство товаров
Анотація: Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД) є складовою системи національних класифікаторів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
664(075)
О-16


   
    Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості [] : підручник / В. Г. Мирончук [та ін.] ; за ред. В. Г. Мирончука. - 2-е вид., переробл. і допов. - Вінниця : Нова книга, 2007. - 642 с. : рис. - Л-ра: с.633-636. - 098.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчова промисловість--Навчальні видання для вищої школи
   Харчове обладнання--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові виробництва -- пищевые производства -- продукти харчування -- продукты питания -- склади -- склады -- обладнання для механічної переробки сировини -- оборудование для механической переработки сырья -- обладнання для проведеня теплових процесів -- оборудование для проведнния тепловых процессов -- екстрагування -- экстрагирование -- обладнання для сушіння харчових продуктів -- оборудование для сушки пищевых продуктов -- основи розрахунку хлібопекарських печей -- основы расчёта хлебопекарских печей -- обладнання для виробництва солоду -- оборудование для производства солода -- обладнання для виробництва спирту -- оборудование для производства спирта -- переробна промисловість -- перерабатывающая промышленность -- обладнання пивоварного виробництва -- оборудование пивовареннного производства -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- харчова сировина -- пищевое сырьё -- технологія ремонту харчового обладнання -- технология ремонта пищевого оборудования -- стерелізатори -- стерилизаторы -- пастеризаційні установки -- пастеризационные установки
Анотація: Розкрито питання обладнання підприємств переробної та харчової промисловості, його монтажу, ремонту та експлуатації.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мирончук, В. Г.; Гулий, І. С.; Пушанко, М. М. ; Орлов, Л. О.; Українець, А. І.; Мирончук, В. Г. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
637.5
Т41


    Тимощук, Иван Иванович.
    Общая технология мяса и мясопродуктов [] : пособие / И. И. Тимощук, Н. А. Головатенко, С. А. Сенников. - Киев : Урожай, 1989. - 216 с. : рис., табл. - ISBN 5-337-00414-Х : 0.90 р.
УДК
ББК 36.92я7
Рубрики: М'ясні продукти--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- сырье мясной промышленности -- сировина м'ясної промисловості -- переработка животных -- переробка тварин -- обработка мяса холодом -- обробка м'яса холодом -- переработка крови -- переробка крові -- обработка субпродуктов -- обробка субпродуктів -- обработка кишок -- обробка кишок -- пищевые жиры -- харчові жири -- обработка шкур -- обробка шкури -- технические жиры -- технічні жири -- кормовые продукты -- кормові продукти -- органопрепараты -- органічні препарати -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные соленые продукты -- м'ясні солені продукти
Анотація: Сведения о сырье мясной промышленности, технологических процессах переработки мяса и мясопродуктов, качестве выпускаемых изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Головатенко, Наталья Анатольевна; Сенников, Сергей Анатольевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
637.514.7
Ф17


    Файвышевский, Михаил Львович.
    Переработка пищевой кости [] / М. Л. Файвышевский. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 176 с. : рис., табл. - Лит.: с. 174. - 0.65 р.
УДК
ББК 36.929
Рубрики: Харчові продукти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевые продукты -- мясокостные полуфабрикаты -- м'ясокісткові напіфабрикати -- костный пищевой жир -- кістковий харчовий жир -- пищевые костные бульоны -- харчові кісткові бульйони -- пищевые костные добавки -- харчові кісткові добавки -- безотходная переработка кости -- безвідходна технологія переробки кісток
Анотація: Приведены различные методы получения полуфабрикатов, мясной массы, пищевого жира, пищевых добавок их костного сырья убойных животных.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
641.5(075.8)
В 20


    Васюкова, Ганна Тимофіївна.
    Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності [] : навч. посібник / Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - К. : Кондор, 2011. - 95, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 89-95. - ISBN 978-966-351-346-1 : 22.00 грн
УДК
ББК 36.94я73
Рубрики: Рибні продукти--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
використання риби -- использование рыбы -- виробництво рибних товарів -- производство рыбных товаров -- заморожування риби -- замораживание рыбы -- рибні напівфабрикати -- рыбные полуфабрикаты -- засолювання риби -- засолка рыбы -- в'ялення риби -- вяление рыбы -- сушіння риби -- сушка рыбы -- копчення риби -- копчение рыбы -- рибні консерви -- рыбные консервы -- рибні пресерви -- рыбные присервы -- виробництво ікри -- производство икры -- нерибна водна сировина -- нерыбное водное сырье

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ющенко, Людмила Петрівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
35.77я722
З-17


    Зайцев, Алексей Николаевич.
    Пособие для рабочих цеха каустизации и регенерации извести [] : учеб. пособие / А. Н. Зайцев. - Москва : Экология, 1991. - 192 с. : рис., табл. - Лит.: с. 188. - ISBN 5-7120-0403-8 : 0.60 р.
ББК 35.77я722
Рубрики: Целюлоза--Виробництво--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
целлюлоза -- волокнистые полуфабрикаты -- волокнисті напівфабрикати -- каустизация зеленого щелока -- каустизація зеленого лугу -- регенерация извести -- регенерація вапна -- осветлители белого щелока -- освітлювачі білого лугу
Анотація: Методы производства полуфабрикатов и регенерации варочных растворов сульфатных процессах производства целлюлозы.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

12.
674
К 17


    Калашников, Петр Леонтьевич.
    Приемка и учет древесины [] / П. Л. Калашников. - 3-е изд., перераб. - М. : Лесная пром-сть, 1973. - 144 с. : рис., табл. - Лит.: с. 142. - 0.54 р.
УДК
ББК 37.1
Рубрики: Деревина--Облік--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
классификация лесоматериалов -- класифікація лісоматеріалів -- лесные сортименты -- лісові сортименти -- единицы учета древесины -- одиниці обліку деревини -- объем стволов деревьев -- об'єми стволів дерев -- измерение древесины -- вимірування деревини -- объемы хлыстов -- об'єми хлистів -- объемы лесоматериалов -- об'єми лісоматеріалів -- круглые лесоматериалы -- круглі лісоматеріали -- объем круглых лесоматериалов -- об'єм круглих лісоматеріалів -- объем древесины по весу -- об'єм деревини за вагою -- транспортировка лесоматериалов -- транспортування лісоматеріалів -- колотые лесоматериалы -- колоті лісоматеріали -- дровяные лесоматериалы -- дров'яні лісоматеріали -- древесные полуфабрикаты -- деревинні напівфабрикати
Анотація: Сведения по классификации и стандартизации лесоматериалов, их приемке, учету и хранению.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

13.
669.295
П76


   
    Применение титана в народном хозяйстве [] / [С. Г. Глазунов и др.] ; под общ. ред. А. Т. Туманова. - Киев : Техніка, 1975. - 200 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 197-199. - 1.23 р.
УДК
ББК 34.235.1
Рубрики: Титан--Властивості--Практичні посібники
   Титан--Застосування--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
история титана -- історія титану -- чистый титан -- чистий титан -- титановые сплавы -- титанові сплави -- губчатый титан -- губчастий титан -- полуфабрикаты из титана -- напівфабрикати з титану -- обработка титановых сплавов -- обробка титанових сплавів -- применение титана -- застосування титану
Анотація: Приведены основные сведения о титане и его серийных сплавах, обобщен опыт применения титана и его сплавов в основных отраслях народного хозяйства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Глазунов, Сергей Георгиевич; Важенин, Сергей Филиппович; Зюков-Батыров, Геннадий Дмитриевич; Ратнер, Яков Львович; Туманов, А. Т. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
664.68
Б 93


    Беляев, Михаил Иванович.
    Производство мучных кондитерских изделий в общественном питании [] / М. И. Беляев. - М. : Экономика, 1977. - 136 с. : рис., табл. - 0.36 р.
УДК
ББК 36.86
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Практичні посібники
Кл.слова (ненормовані):
кондитерський цех -- кондитерский цех -- організація роботи кондитерського цеху -- организация работы кондитерского цеха -- оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- здобне прісне тісто -- сдобное пресное тесто -- шарове тісто -- слоеное тесто -- виготовлення тортів -- изготовление тортов -- безквітні торти -- бисквитные торты
Анотація: Рассматриваются вопросы концентрации кондитерского производства, его комплексной механизации и автоматизации, технология производства изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
684.7
Р 86


    Румянцев, Павел Рафаилович.
    Производство мягкой мебели [] / П. В. Румянцев. - М. : Лесная пром-сть, 1979. - 352 с. : рис., табл. - Лит.: с. 349. - 1.60 р.
УДК
ББК 37.134
Рубрики: М'які меблі--Виробництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
классификация мягкой мебели -- класифікація м'яких меблів -- мебельные материалы -- меблеві матеріали -- настилочные материалы -- настильні матеріали -- покровные материалы -- покрівні матеріали -- облицовочные материалы -- облицювальні матеріали -- мебельные деревянные каркасы -- меблеві дерев'яні каркаси -- пружинные блоки -- пружинні блоки -- мягкие элементы мебели -- м'які елементи меблів -- мебельные полуфабрикаты -- меблеві напівфабрикати
Анотація: Рассмотрены виды и конструкции бытовой мебели, основные материалы и полуфабрикаты для ее изготовления.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

16.
669.22
М20


    Малышев, Владилен Моисеевич.
    Серебро [] / В. М. Малышев, Д. В. Румянцев. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Металлургия, 1987. - 320 с. : рис., табл. - Лит.: с. 311-319. - 1.40 р.
УДК
ББК 34.234
Рубрики: Срібло--Властивості--Практичні посібники
   Срібло --Застосування--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
месторождения серебра -- родовища срібла -- производство первичного серебра -- витробництво первинного срібла -- свойства серебра -- властивості срібла -- прочность серебра -- міцність срібла -- взаимодействие серебра с металлами -- взаємодія срібла з металами -- полуфабрикаты из серебра -- напівфабрикати зі срібла -- припои -- припої -- серебряные сплавы -- срібні сплави -- композиционные материалы -- композиційні матеріали
Анотація: Физико-химические, механические и технологические свойства серебра, сплавов и композиционных материалов на основе серебра.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Румянцев, Дмитрий Владимирович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

17.
36.872я2
С74


   
    Справочник по производству спирта [] : сырье, технология и технохимконтроль / [В. Л. Яровенко и др.]. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1981. - 336 с. : рис., табл. - Авт.зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 320-322. - Предм. указ.: с. 323-325. - 1.40 р.
УДК
ББК 36.872я2
Рубрики: Спиртове виробництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
спиртовое производство -- солод -- этиловый спирт -- етиловий спирт -- перегонка бражки -- ректификация спирта -- ректифікація спирту -- нормы расхода сырья -- норми розходу сировини -- отходы спиртового производства -- відходи спиртового виробництва -- сточные воды спиртовых заводов -- стічні води спиртових заводів -- кормовые дрожжи -- кормові дріжджі -- диоксид углерода -- діоксид вуглецю -- контроль спиртового сырья -- контроль спиртового виробництва -- спиртовые полуфабрикаты -- спиртові напівфабрикати
Анотація: Приведены сведения о сырье, материалах, используемых в спиртовом производстве, описаны технология полуфабрикатов, технологические схемы и режимы получения спирта.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Яровенко, Виктор Львович; Устинников, Борис Алексеевич; Богданов, Юрий Павлович; Громов, Станислав Иванович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.
637.521:641.5
С 74


   
    Справочник по разделке мяса, производству полуфабрикатов и быстрозамороженных готовых мясных блюд [] / [Б. Е. Гутник и др.] ; под ред. Б. Е. Гутника. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 344 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 339-340. - Предм. указ.: с. 341-342. - 1.40 р.
УДК
ББК 36.92
Рубрики: М'ясні продукти--Виробництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- мясные субпродукты -- м'ясні субпродукти -- пищевые животные жиры -- харчові тваринні жири -- пищевое сырье -- харчова сировина -- крупнокусковые мясные полуфабрикаты -- великокускові м'ясні напівфабрикати -- мясокостные полуфабрикаты -- м'ясокісткові напівфабрикати -- бескостные полуфабрикаты -- безкісткові напівфабрикати -- рубленые полуфабрикаты -- рублені напівфабрикати -- контроль качества мясопродуктов -- контроль якості м'ясопродуктів
Анотація: Характеристика, основные требования к сырью, материалу, используемым в производстве мяса и мясопродуктов, рецептура, требования к готовой продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гутник, Борис Ефимович; Генералов, Николай Федорович; Юрина, Валентина Федоровна; Шигаева, Нина Константиновна; Гутник, Борис Ефимович \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

19.
664.91/94(083)
Т 41


    Тимощук, Иван Иванович.
    Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия [] / И. И. Тимощук, А. Н. Ясевич. - К. : Урожай, 1986. - 160 с. : рис., табл. - Предм. указ.: с. 155-156. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.92я2
Рубрики: М'ясне виробництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясо -- м'ясо -- субпродукты -- субпродукти -- кровь животных -- кров тварин -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- свинные продукты -- продукти із свинини -- продукты из говядины -- продукти із яловичини -- продукты из баранины -- продукти із баранини -- мясные паштеты -- м'ясні паштети -- мясные бульоны -- м'ясні бульйони -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- фасованное мясо -- фасоване м'ясо -- быстрозамороженные мясные готовые блюда -- швидкозаморожені м'ясні готові страви -- технология фрикаделек -- технологія фрикадельок -- детское питание на мясной основе -- дитяче харчування на м'ясній основі
Анотація: Данные о сырье, материалах применяемых для производства мясопродуктов, технология производства колбас, копченостей, полуфабрикатов, кулинарных изделий и мясных блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ясевич, Анатолий Наумович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

20.
664.68:664.6(075.8)
Т38


   
    Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / [Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - Суми : Унів. книга, 2013. - 463, [1] с. : табл., рис., фото.кольор. - Л-ра: с. 461-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 125.00 грн
УДК
ББК 36.865я73 + 36.83я73
Рубрики: Харчові виробництва--Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
властивості борошна -- свойства муки -- зберігання борошна -- хранение муки -- хімічний склад борошна -- химический состав муки -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- жировмісні продукти -- жиросодержащие продукты -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- фруктово-ягідна сировина -- фруктово-ягодное сырье -- овочева сировина -- овощное сырье -- смако-ароматична сировина -- вкусо-ароматическое сырье -- дріжджі -- дрожжи -- сіль кухонна -- соль кухонная -- харчові добавки -- пищевые добавки -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- випічні напівфабрикати -- випечные полуфабрикаты -- оздоблення напівфабрикатів -- украшение полуфабрикатов -- торти -- торты -- тістечка -- пирожные -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- національні борошняні кондитерські вироби -- национальные мучные кондитерские изделия -- якість кондитерських виробів -- качество кондитерских изделий -- санітарні вимоги до виробництва -- санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лисюк, Г. М.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-20    21-32 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)