Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=переробна промисловість<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.


    Заюкова, М. С.
    Методичні основи оцінки рівня розвитку переробних підприємств [] / М. С. Заюкова // Актуальні проблеми економіки. - 2009. - N 8. - С. 75-78. - Л-ра в кінці ст.
Рубрики: Економіка підприємств
Кл.слова (ненормовані):
переробна промисловість

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

2.
664(075)
О-16


   
    Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості [] : підручник / В. Г. Мирончук [та ін.] ; за ред. В. Г. Мирончука. - 2-е вид., переробл. і допов. - Вінниця : Нова книга, 2007. - 642 с. : рис. - Л-ра: с.633-636. - 098.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчова промисловість--Навчальні видання для вищої школи
   Харчове обладнання--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові виробництва -- пищевые производства -- продукти харчування -- продукты питания -- склади -- склады -- обладнання для механічної переробки сировини -- оборудование для механической переработки сырья -- обладнання для проведеня теплових процесів -- оборудование для проведнния тепловых процессов -- екстрагування -- экстрагирование -- обладнання для сушіння харчових продуктів -- оборудование для сушки пищевых продуктов -- основи розрахунку хлібопекарських печей -- основы расчёта хлебопекарских печей -- обладнання для виробництва солоду -- оборудование для производства солода -- обладнання для виробництва спирту -- оборудование для производства спирта -- переробна промисловість -- перерабатывающая промышленность -- обладнання пивоварного виробництва -- оборудование пивовареннного производства -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- харчова сировина -- пищевое сырьё -- технологія ремонту харчового обладнання -- технология ремонта пищевого оборудования -- стерелізатори -- стерилизаторы -- пастеризаційні установки -- пастеризационные установки
Анотація: Розкрито питання обладнання підприємств переробної та харчової промисловості, його монтажу, ремонту та експлуатації.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мирончук, В. Г.; Гулий, І. С.; Пушанко, М. М. ; Орлов, Л. О.; Українець, А. І.; Мирончук, В. Г. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
577.15
Б 39


    Безбородов, Алексей Михайлович.
    Биотехнология продуктов микробного синтеза. Ферментативный катализ, как альтернатива органического синтеза [] / А. М. Безбородов. - М. : Агропромиздат, 1991. - 238 с. : рис., табл. - Лит.: с. 220-230. - Предм. указ.: с. 231-232. - ISBN 5-10-001998-0 : 5.00 р.
УДК
ББК 24.23
Рубрики: Мікроорганізми--Обмін речовин--Синтез (хім.)--Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
поверхностно-активные вещества -- поверхнево-активні речовини -- биоэмульгаторы -- біоемульгатори -- кислоты -- кислоти -- углеводы -- вуглеводи -- окисление -- окислення -- микробиологический синтез -- мікробіологічний сінтез -- коферменты -- коферменти -- изопрен -- ізопрен -- эпоксидирование -- епоксидування -- дикарбоновые кислоты -- дикарбонові кислоти -- стереоизомеры -- стереоізомери -- процессы биотехнологии -- процеси біотехнології -- микробный синтез -- мікробний синтез -- перерабатывающая промышленность -- переробна промисловість -- метаболиты -- метаболіти
Анотація: Рассмотрены биохимические основы синтеза важнейших продуктов обмена веществ у микроорганизмов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
664.87(075.8)
Д66


    Домарецкий, Виталий Афанасьевич.
    Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья [] : учеб. пособие / В. А. Домарецкий. - М. : ФОРУМ, 2015. - 442, [2] с. : рис., табл. - (Высшее образование). - ISBN 978-5-91134-120-6 : 156.00 грн
УДК
ББК 36.877я73
Рубрики: Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевая промышленность -- харчова промисловість -- перерабатывающая промышленность -- переробна промисловість -- растительное сырье -- рослинна сировина -- технологические процессы -- технологічні процеси -- нутрициология -- нутриціологія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- напитки -- напої -- рацион питания -- раціон харчування -- здоровый образ жизни -- здоровий спосіб життя -- биологические добавки -- біологічні добавки -- вода -- водоподготовка -- водопідготовка -- технология солода -- технологія солоду -- солодовые экстракты -- солодові екстракти -- концентраты -- концентрати -- экстраты из лекарственных растений -- екстракти з лікарських рослин -- технология безалкогольных напитков -- технологія безалкогольних напоїв -- безалкогольные напитки брожения -- безалкогольні напої бродіння -- плодово-ягодные алкогольные напитки -- плодово-ягідні алкогольні напої -- спиртовые соки -- спиртові соки -- морсы -- морси -- настойки -- настоянки -- ароматные спирты -- ароматні спирти -- технология соков -- технологія соків -- соковые напитки -- сокові напої -- экология производства экстрактов -- екологія виробництва екстрактів -- стандартизация пищевых добавок -- стандартизація харчових добавок -- классификация пищевых добавок -- класифікація харчових добавок
Анотація: Учебное пособие включает теоретические положения и обоснования технологических процессов производства солода, солодовых экстрактов и концентратов, экстрактов из лекарственных трав, безалкогольных и алкогольных напитков, соков, морсов, настоев, ароматных спиртов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

5.


    Бояринова, К. О.
    Функціональність інноваційної діяльності підприємств машинобудування в переробній промисловості [] / К. О. Бояринова // Актуал. пробл. екон. : наук. економ. журнал. - 2016. - N 8. - С. 352-360. - Л-ра в кінці ст. . - ISSN 1993-6788
Рубрики: Машинобудівні підприємства--Інноваційна діяльність--Україна
   Переробка--Україна

Кл.слова (ненормовані):
переробна промисловість -- перерабатывающая промышленность -- підприємства машинобудування -- предприятия машиностроения -- валовий прибуток -- валовая прибыль -- обсяг реалізованої інноваційної продукції -- объем реализованной инновационной продукции

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

6.


    Одотюк, І. В.
    Крок уперед і два назад - декларації та реальність державної політики розвитку науки, інновацій та високотехнологічного виробництва в Україні [] / І. В. Одотюк // Економіка України. - 2018. - N 10. - С. 127-141 . - ISSN 0131-775Х
Рубрики: Науково-технічний прогрес--Україна
   Інноваційна політика--Україна

Кл.слова (ненормовані):
наукові кадри -- фінансове забезпечення -- високотехнологічне виробництво -- переробна промисловість

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1)
Вільні: ПЧЗ (1), ВВ (1)

Знайти схожі

7.
338.439:005.95](477)
Д27


    Дейнеко, Людмила Вікторівна.
    Харчова промисловість України: ефективність використання виробничих ресурсів та кадрового потенціалу [] / Л. В. Дейнеко, Е. І. Шелудько ; Нац. акад. наук України, ДУ "Ін-т економіки та прогнозування НАН України". - Київ : Ін-т економіки та прогнозування НАН України, 2013. - 119, [1] с. : іл. - Літ.: с. 95-98. - Дод.: с. 103-115. - ISBN 978-966-02-6997-2 : 20.00 грн
Пам'яті Вчителя - П. П. Борщевського
УДК
ББК 65.9(4УКР)304.25
Рубрики: Харчова промисловість--Економічний потенціал--Дослідження--Україна--Наукові видання
   Персонал--Управління--Дослідження--Україна--Наукове видання

   
Кл.слова (ненормовані):
виробництво харчових продуктів -- переробна промисловість -- сировинна база харчової промисловості -- експорт продовольства -- імпорт продовольства -- торгівля харчовими продуктами -- індекси харчового виробництва -- виробничі потужності -- інноваційні технології -- кадровий потенціал підприємства
Анотація: Проблеми ефективного використання виробничого та кадрового потенціалу харчової промисловості, тенденції та закономірності розвитку галузі в умовах сучасних трансформаційних процесів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шелудько, Елла Ігорівна; Національна академія наук УкраїниДУ "Інститут економіки та прогнозування НАН України"
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)