Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=приготування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 294
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.
631.3:636
П43


    Погорелый, Леонид Владимирович.
    Биотехнические системы в животноводстве [Текст] / Л. В. Погорелый, М. М. Луценко. - К. : Урожай, 1992. - 344 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 338-342. - ISBN 5-337-01059-Х : 5.00 крб
УДК
ББК 40.715
Рубрики: Тваринництво--Механізація--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
формирование биотехнических систем -- формування біотехнічних систем -- биотехнические системы содержания животных -- біотехнічні системи утримання тварин -- управление системой микроклимата -- управління системою мікроклімату -- системы приготовления кормов -- системи приготування кормів -- системы роздачи кормов -- системи роздачі кормів -- системы водоснабжения животных -- системи водопостачання тварин -- биотехнические элементы систем доения -- біотехнічні елементи систем доїння -- биотехнические системы воспроизводства стада -- біотехнічні ситеми відтворення стада -- автоматизированное управление технологическим процессом -- автоматизоване управління технологічним процесом
Анотація: Методы анализа и синтеза биотехнических систем в животноводстве.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Луценко, Мария Михайловна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.87:663.5
Л87


   
    Лучшие рецепты спиртных напитков и самогона [] / [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Харьков : Фолио, 2006. - 318 с. : рис. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3254-8 : 9.00 грн
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Алкогольні напої--Домашнє приготування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
алкогольные напитки -- домашнее приготовление -- домашние вина -- домашні вина -- домашний самогон -- домашній самогон -- водки -- горілки -- коньяки -- бальзамы -- бальзами -- наливки -- настойки -- настоянки -- ликеры -- лікери
Анотація: В книге собраны лучшие рецепты различных вин, настоек, наливок, водок, самогона, которые можно приготовить в домашних условиях.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Киркач - Осипова, Л. Д. \худож.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
641.56
Н32


   
    Настольная поваренная книга для хозяек: Сост. по программе Б. кулинарной школы Зинаиды Неженцевой []. - Київ : Обереги, 1991. - 224 с. : рис. - ISBN 5-7707-1902-8 : 27.50 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- первые блюда -- каши -- каші -- соусы -- соуси -- пудинги -- гарниры -- гарніри -- сладкие блюда -- солодкі страви -- горячие закуски -- гарячі закуски -- тесто -- тісто -- варенье -- варення -- маринады -- маринади -- соленья -- соління -- напитки -- напої -- составление меню -- складання меню -- другі страви -- вторые блюда
Анотація: В книге данные по качеству различных кулинарных продуктов, точной, рациональной рецептуре приготовления широкого набора блюд, составления меню и т. д.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
664.2
Т66


    Трегубов, Николай Николаевич.
    Технохимический контроль крахмало-паточного производства [] : учеб. пособие / Н. Н. Трегубов, В. Г. Костенко ; [ред. Е. И. Чистякова]. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 271 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Прил.: с. 241-262. - Лит.: с. 263. - Предм. указ.: с. 264-269. - ISBN 5-10-001161-0 : 1.54 крб
УДК
ББК 36.85
Рубрики: Крохмале-мелясове виробництво--Технологія--Контроль--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
крахмало-паточное производство -- технология -- лаборатория технохимического контроля -- лабораторія технохімічного контролю -- физико-химические методы исследования -- фізико-хімічні методи досліджень -- химические методы анализа -- хімічні методи аналізу -- картофельный крахмал -- картопляний крохмаль -- кукурузный крахмал -- кукурудзяний крохмаль -- контроль качества вспомогательных материалов -- контроль якості допоміжних матеріалів -- приготовление реактивов -- приготування реактивів
Анотація: Методы анализа сырья, полупродуктов и продуктов крахмало-паточной промышленности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Костенко, Владимир Григорьевич; Чистякова, Е. И. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
631.223:636.4
М48


    Мельников, Сергей Всеволодович.
    Технологическое оборудование свиноводческих комплексов [] / С. В. Мельников, В. В. Калюга, В. В. Афанасьев. - Москва : Россельхозиздат, 1979. - 175 с. : рис., табл. - 0.70 р.
УДК
ББК 40.8
Рубрики: Свинарники--Обладнання--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
оборудование свинарников -- содержание свиней -- утримання свиней -- приготовление кормов -- приготування кормів -- раздача кормов -- роздача кормів -- поение свиней -- напування свиней -- удаление навоза -- видалення гною -- использование навоза -- використання гною
Анотація: Технические средства водоснабжения, автопоения и обеспечения микроклимата.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Калюга, Василий Васильевич; Афанасьев, Вячеслав Николаевич
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
641.87
П33


   
    Пир на весь мир [] : почти все о напитках / [оформ. худож. Г. Ваншенкиной]. - Москва : Эрбо, 1994. - 288 с. : рис. - ISBN 5-7368-0008-X : 197000.00 крб
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Напої--Приготування--Практичні посібники
Кл.слова (ненормовані):
напитки -- напої -- чай -- фиточай -- фіточай -- кофейные напитки -- кавові напої -- компоты -- компоти -- кисели -- киселі -- молочные напитки -- молочні напої -- пунши -- крюшоны -- крюшони -- пиво -- соки -- вина -- настойки -- настоянки -- водки -- горілка -- ликеры -- лікери -- наливки -- монастырские напитки -- монастирські напої -- сексуальные напитки -- сексуальні напої -- смешанные напитки -- змішані напої
Анотація: Сборник поведает почти все о напитках, научит их готовить, когда и как употреблять.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ваншенкина, Галина \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.


   
    Технология "су-вид" (souse-vide) [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 2. - С. 37-40 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Технології
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- готовка в вакууме -- приготування у вакуумі


Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

8.
641.8
О-53


    Оленев, Юрий Александрович.
    Домашнее мороженое [] / Ю. А. Оленев, О. С. Борисова. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 64 с. : рис., табл. - ISBN 5-10-001667-1 : 1.50 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Морозиво--Домашнє приготування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мороженое -- домашнее приготовление -- история мороженого -- історія морозива -- пищевая ценность мороженого -- харчова цінність морозива -- сырье для мороженого -- сировина для морозива -- приготовление мороженого -- приготування морозива -- рецептуры мороженого -- рецептури морозива -- оформление мороженого -- оформлення морозива -- побутові морозівниці -- бытовые мороженицы
Анотація: Изложена технология мороженого в домашних условиях, специальных гарниров к нему, различных вкусовых добавок.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Борисова, Ольга Сергеевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
641.83
О-32


   
    Овочеві та фруктові рецепти [] : [пер. з рос.] // Безпека праці на виробництві : всеукр. проф.-практ. журнал ; практикум для керівників підприємств та служб охорони праці / засн. ред. журн. "Безпека праці на виробництві". - К., 2019. - N 2. - С. 6-8 : фот.
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Овочеві страви--Приготування--Рецептура--Популярні видання
   Фруктово-ягідні страви--Приготування--Рецептура--Популярні видання

Кл.слова (ненормовані):
страви з овочів -- страви з суміші овочів -- страви з плодів -- страви з ягід
Анотація: Понад 150 овочевих і більш як 100 фруктових рецептів пропонує читачам ця книга.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
641.87:663.058.2
Д 66


   
    Домашнее приготовление вин, настоек, наливок, ликеров, пива и других напитков (по старинным рецептам) [] / [сост. Н. Вишнякова]. - Москва : Восхождение, 1991. - 128 с. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 111-125. - ISBN 5-85846-007-0 : 9.60 крб
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Домашнє виноробство--Рецепти--Популярні видання
   Пиво--Домашнє приготування--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
домашнее виноделие -- пиво -- фруктовые вина -- фруктові вина -- ягодные вина -- ягідні вина -- овощные вина -- овочеві вина -- ратифии -- ратифії -- домашнее шампанское -- домашнє шампанське -- домашнє пиво -- домашнее пиво
Анотація: Рецепты различных домашних вин, настоек, наливок, пива и других напитков.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Вишнякова, Н. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
637.33.058:582.26/.27
Д27


    Дейниченко, Григорій Вікторович.
    Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок [] : монографія / Г. В. Дейниченко, Л. Л. Івашина, Т. О. Колісниченко. - Київ : Кондор, 2017. - 122, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 103-122. - ISBN 978-617-7582-02-0 : 100.00 грн
УДК
ББК 36.992 + 28.591
Рубрики: Молочне виробництво--Молочні продукти--Запіканки--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
молочно-білкові концентрати -- асортимент молочних продуктв -- дефіцит білка в харчуванні -- харчова цінність концентратів -- властивості білкових концентратів -- склад йодовміщуючої добавки -- приготування молочно-білкових запіканок -- температурні режими приготування -- протирадіонуклідні властивості -- радіопротекторні властивості -- йодовміщувальні добавки
Анотація: Обгрунтування та розробка технологій молочно-білкових запіканок з додаванням йодовміщуючих добавок, які є продуктом переробки бурих морських водоростей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Івашина, Лілія Леонідівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

12.
663.93
П90


    Пучеров, Николай Николаевич.
    Все о кофе [] / Н. Н. Пучеров. - Киев : Наук. думка, 1987. - 103[1] с. : рис. - 0.20 р.
УДК
ББК 36.98
Рубрики: Кава--Приготування--Рецепти--Популярні видання
   Чай--Приготування--Рецепти--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
напитки -- кофе -- история кофе -- історія кави -- рецепты кофейных напитков -- рецепти кавових напоїв -- потребление кофе -- споживання кави -- кофе в жизни человека -- кава в житті людини -- растворимый кофе -- розчинна кава -- выращивание кофе -- вирощування кави -- полезные свойства кофе -- корисні властивості кави -- чай
Анотація: В книге рассказывается о чудесном напитке - кофе, его история, страны-производители, способы приготовления, значение в жизни человека.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 5
АБ (1), ФОНД (3), ВВ (1)
Свободны: АБ (1), ФОНД (3), ВВ (1)
Знайти схожі

13.
641.55(075)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Помічник кухаря [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. І. Красноход. - Київ : Кондор, 2018. - 341, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с 340-341. - ISBN 978-966-2781-49-6 : 200.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Харчування--Товарознавство--Навчальні видання--Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
фізіологія харчування -- харчові речовини -- режим харчування -- санітарні вимоги -- гігієна працівників -- товарознавство харчових продуктів -- технологічний процес приготування їжі -- обладнання підприємств ресторанного господарства -- організація виробництва -- заклади ресторанного господарства -- організація робочих місць
Анотація: Санітарія та гігієна в ресторанному господарстві, товарознавчі характеристики продуктів, вимоги до їх зберігання, технологія приготування страв, технохімічний контроль.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Красноход, Наталія Іванівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
37.279
П59


   
    Поради молодій господині [] / А. Пінкова [та ін.] ; за ред.: А. Пінкової, О. Гампла ; пер. з чеш. Г. М. Германовської. - Київ : Урожай, 1992. - 191 с. : табл. - ISBN 5-337-01045-Х : 40.00 крб
ББК 37.279
Рубрики: Побут--Поради--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
шафи для одягу -- шафи для білизни -- приготування страв -- зберігання продуктів -- домашнє господарство -- сервірування столу -- перша допомога
Анотація: Вміщено поради як для молодих, так і досвідчених господинь в організації повсякденного життя та урочистих подій.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пінкова, Аліса; Бржізова, Віроніка; Сладкова, Катерина; Груба, Віра; Пінкова, А. \ред.\; Гампл, О. \ред.\; Германовська, Г. М. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
641.81
Б71


   
    Блюда из мяса и птицы [] / [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Харьков : Фолио, 2005. - 319 с. - (Кулинарная коллекция). - ISBN 966-03-3107-X : 8.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: М’ясні страви--Приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- блюда из говядины -- страви із яловичини -- блюда из телятины -- страви із телятини -- блюда из свинины -- страви із свинини -- блюда из баранины -- страви із баранини -- блюда из кролика -- страви із кролика -- блюда из кур -- страви із курей -- блюда из индейки -- страви із індички -- блюда из утки -- страви із качки -- блюда из гуся -- страви із гуски -- соусы -- соуси
Анотація: Отбивные и буженина, домашние колбасы, голубцы... Вкусно и сытно. Все эти замечательные блюда вы сможете приготовить, воспользовавшись рецептами данной книги.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Киркач-Осипова, Л. Д. \худож.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

16.
641.52:392.8(477)(075.8)
Н72


    Новікова, О. В.
    Технологія приготування їжі: українська кухня [] : навч. посіб. / О. В. Новікова, Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов. - Вид. 2-ге., випр. и допов. - Харків : Світ книг, 2019. - 678, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 673-. - Дод.: с. 674-678. - ISBN 978-966-2678-01-7 : 324.00 грн
УДК
ББК 36.997(4УКР)
Рубрики: Кухня українська--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
українська кухня -- національна кухня
Анотація: Способи та прийоми первинної обробки сировини й приготування напівфабрикатів, технологія приготування страв та кулінарних виробів традиційної української кухні.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Льовшина, Л. Д.; Михайлов, В. М.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

17.
664.68:640.4(075)
Н72


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексенко. - Харків : Світ Книг, 2018. - 195, [1] с. : іл., рис., табл. - Літ.: с. 195. - ISBN 978-966-2678-56-7 : 135.00 грн
УДК
ББК 30.6я73 + 36.86я73
Рубрики: Харчове обладнення--Хлібопекарське виробництво--Проектування--Навчальні видання
   Харчове обладнення--Кондитерське виробництво--Проектування--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
підприємства малої потужності -- технологічний цикл приготування хліба -- виробництво хлібобулочних виробів -- зберігання напівфабрикатів -- упаковка -- організація технологічного процесу -- організація робочих місць -- технологічне обладнання -- санітарно-гігієнічні вимоги -- безпека праці
Анотація: Організація, технічне оснащення робіт з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів на малих підприємствах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алексенко, Вікторія Олексіївна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.
641.56:664.959
Б71


   
    Блюда из рыбы и морепродуктов [] / [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Харьков : Фолио, 2005. - 319 с. - (Кулинарная коллекция). - ISBN 966-03-3166-5 : 9.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Рибні страви--Приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- холодные рыбные закуски -- холодні рибні закуски -- горячие рыбные закуски -- гарячі рибні закуски -- рыбные супы -- рибні супи -- юшка -- отварная рыба -- відварена риба -- жареная рыба -- смажена риба -- запеченная рыба -- запечена риба -- копченая рыба -- копчена риба -- рубленые рыбные изделия -- рублені рибні вироби
Анотація: Книга содержит рецепты приготовления самых разных блюд из рыбы и морепродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Киркач-Осипова, Л.Д. \худож.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

19.
36.99
П 30


    Петрищев, Николай Алексеевич.
    Карты организации труда на предприятиях общественного питания [] / Н. А. Петрищев, М. Д. Сологуб, В. А. Гусева. - Киев : Техніка, 1985. - 88 с. : рис., табл. - Прил.: с. 70-87. - 0.35 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Громадське харчування--Організація праці--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- организация труда -- организация рабочих мест -- організація робочих місць -- рабочее место приготовления первых блюд -- робоче місце приготування перших страв -- рабочее место приготовления вторых блюд -- робоче місце приготування других страв -- рабочие места холодного цеха -- робоче місце холодного цеху -- рабочие места отпуска обедов -- робоче місце відпускання обідів
Анотація: Приведены схемы организации рабочих мест с перечнем оборудования, инструментов, приспособлений и инвентаря.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сологуб, Мария Дмитриевна; Гусева, Вера Александровна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

20.
637.48
Т41


    Тимощук, Іван Іванович.
    Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах [] / І. І. Тимощук. - 2-ге вид., допов. - Київ : Урожай, 1991. - 182 с. : рис., фот. кол. - Бібліогр.: с. 179-180. - ISBN 5--337-00846-3 : 4.20 р.
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Тваринництво--Продукція--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
харчова цінність м'яса -- харчова цінність молока -- харчова цінність яєць -- методи забою тварин -- зберігання продуктів тваринництва -- рецепти приготування м'ясних страв -- характеристика блюд з молока -- молочнокислі продукти -- страви з яєць -- дитяче харчування
Анотація: Описано харчову цінність м'яса різних видів тварин і птиці, молока та молочних продуктів. Наведено рецепти приготування страв з м'яса та молока.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)