Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=риба<.>
Загальна кількість знайдених документів : 37
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-37 
1.
626.886+597.2/.5](075.8)
Г56


    Гнатів, Роман Маріянович.
    Рибогосподарські споруди [] : навч. посіб. / Р. М. Гнатів, О. М. Яхно ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т "Львівська політехніка". - Львів : Вид-во Львів. політехніки, 2017. - 223, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - Дод.: с. 201-222. - ISBN 978-966-941-122-8 : 130.00 грн
УДК
ББК 38.77я73
Рубрики: Рибне господарство--Споруди--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
рибоводні господарства -- рибоводні заводи -- нерестово-вирощувальні господарства -- паводкові водоскидні споруди -- водопостачання ставків -- рибозагороджувальні споруди -- рибозахисні споруди -- рибопропускні споруди -- рибонаправляючі споруди -- низьконапірні земляні греблі -- проектування рибогосподарських об'єктів -- будівельні матеріали -- експлуатація ставків -- рибогосподарська меліорація -- ставкова риба -- річкова риба -- анатомія риби -- фізіологія риби
Анотація: Будова рибоводних ставків та гідротехнічні споруди на них, технологічні процеси ставкової риби та загальні основи іхтіології.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Яхно, Олег Михайлович; Міністерство освіти і науки УкраїниНаціональний університет "Львівська політехніка"
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
637.51(075.8)
П49


    Поліщук, Віктор Миколайович.
    Гігієна та особливості транспортування продукції тваринництва [] : навч. посіб. / В. М. Поліщук, Т. О. Білько ; М-во аграр. політики та продовольства України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 627, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 441-594. - Літ.: с. 595-627. - ISBN 978-611-01-1100-3 : 335.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясні продукти--Гігієна--Транспортування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
класифікація продукції тваринництва -- молокопродукти -- м'ясопродукти -- м'ясо забійних тварин -- м'ясо птиці -- субпродукти -- ковбасні вироби -- м'ясні напівфабрикати -- м'ясні консерви -- тваринні жири -- водна сировина -- товарна риба -- мед -- продукти бджільництва -- продукція шовківництва -- перевезення продуктів тваринництва -- страхування вантажів -- технічні засоби перевезення -- класифікація транспорту -- санітарний паспорт автомобіля -- санітарна обробка транспортних засобів -- швидкопсувні вантажі -- маркування вантажів
Анотація: Характеристика різних видів продукції тваринництва, способи її пакування, умови і терміни зберігання, правила перевезення продукції тваринництва автомобільним транспортом.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Білько, Тамара Олександрівна; Міністерство аграрної політики та продовольства УкраїниНаціональний університет біоресурсів і природокористування України
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
573.5:611
Ш95


    Шубін, Ніл.
    Риба всередині нас [] = Your inner fish : мандрівка 3,5 мільярдною історією людського тіла / Ніл Шубін ; пер. з англ. Анни Лип'ятських. - Київ : Комубук, 2018. - 278, [2] с. : іл., мапа. - (Перша українська платформа краудпаблішингу). - Прим.: с. 261-276. - ISBN 978-617-7438-09-9 : 125.00 грн
УДК
ББК 28.860
Рубрики: Життя (біол.)--Походження--Науково-популярні видання
   Людина--Анатомія--Науково-популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
анатомія людини
Анотація: Автор Ніл Шубін розповідає про історію формування людського тіла, приводячи приклади побудови тіл тварин, і все тому, що тіла цих істот часто є простішою версією наших тіл.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лип'ятських, Анна \пер.\
Примірників всього: 4
ВСМЛ (2), ФОНД (1), ЧЗ (1)
Свободны: ВСМЛ (2), ФОНД (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

4.


   
    Смертельно небезпечна риба [] // Надзвичайна ситуація. - 2019. - N 9. - С. 62-64
Рубрики: Безпека життєдіяльності--Україна
   Ботулізм--Україна


Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

5.
664.951.3
Р31


    Ребронн, Эдмунд.
    Рыба домашнего копчения [] = Das Rauchern von Fischen / Э. Ребронн, Ф. Рутковски ; под ред. А. В. Гудовича ; пер. с нем. и с предисл. Ю. Н. Солдатенкова. - М. : Агропромиздат, 1989. - 128, [4] л. ил с. : рис., фото.цв. - ISBN 5-10-001268-4 : 0.60 р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Рибні страви--Копченості--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
самодельные коптильни -- саморобні коптильні -- коптильные установки -- коптильні установки -- горячее копчение -- гаряче копчення -- холодное копчение -- холодне копчення -- горячевлажное копчение угрей -- гарячовологе копчення вугрів -- копчение лососевых рыб -- копчення лососевих риб -- рыба на гриле -- риба на грилі
Анотація: Приводятся различные способы копчения пресноводной и морской рыбы в коптильных цехах и в домашних условиях.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рутковски, Франц; Гудович, А. В. \ред.\; Солдатенков, Ю. Н. \пер.\
Примірників всього: 3
АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
664.95
Б82


    Борисочкина, Лидия Ивановна.
    Производство рыбных кулинарных изделий. Технология и оборудование [] : учебник для проф. обучения рабочих на пр-ве / Л. И. Борисочкина, А. В. Гудович. - М. : Агропромиздат, 1989. - 312 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Прил.: с. 305-307. - Лит.: с. 308. - ISBN 5-10-001299-4 : 0.80 р.
УДК
ББК 36.944
Рубрики: Рибні продукти--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
первичная обработка рыбы -- первинна обробка риби -- первичная обработка морепродуктов -- первинна обробка морепродуктів -- рыбные кулинарные изделия -- рибні кулінарні вироби -- рыбные котлеты -- рибні котлети -- фаршированная рыба -- фарширована риба -- рыбомучная кулинария -- рибоборошняна кулінарія -- пастообразные рыбные изделия -- пастоподібні кулінарні вироби -- морская капуста -- кальмары -- кальмари -- рыбные супы -- рибні юшки -- технохимический контроль рыбокулинарных изделий -- технохімічний контроль рибокулінарних виробів -- качество рыбы -- якість риби -- рыбоперерабатывающее оборудование -- рибопереробне обладнання
Анотація: Приведены характеристики рыбы и морепродуктов, рассмотрены первичная обработка рыбы, технология основных видов кулинарной продукции, применяемое оборудование.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гудович, Александр Владимирович
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

7.
641.56:664.959
Б 71


   
    Блюда из рыбы и морепродуктов [] / [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Харьков : Фолио, 2005. - 319 с. - (Кулинарная коллекция). - ISBN 966-03-3166-5 : 9.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Рибні продукти--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- холодные рыбные закуски -- холодні рибні закуски -- горячие рыбные закуски -- гарячі рибні закуски -- рыбные супы -- рибні супи -- юшка -- отварная рыба -- відварена риба -- жареная рыба -- смажена риба -- запеченная рыба -- запечена риба -- копченая рыба -- копчена риба -- рубленые рыбные изделия -- рублені рибні вироби
Анотація: Книга содержит рецепты приготовления самых разных блюд из рыбы и морепродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Киркач-Осипова, Л.Д. \худож.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

8.


    Петрович, Борис.
    Як риба об лід [] : оповідання / Б. Петрович ; пер. В. Даниленко // Всесвіт. - 2016. - N 3/4. - С. 113-118 . - ISSN 0320-8370
Рубрики: Художня література--Білорусь, 21 ст.
   Білоруська література, 21 ст.


Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Даниленко, В. \пер.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

9.


    Стрельцов, Иван.
    Художники-отравители [] / Иван Стрельцов // Вокруг света. - 2020. - N 5/6. - С. 102-107
Рубрики: Риби--Отруйні тварини
Кл.слова (ненормовані):
иглобрюхие рыбы -- іглобрюхі риби -- биология -- біологія -- экология -- екологія -- риба фугу -- рыба фугу

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

10.


    Романчук, Людмила Донатівна.
    Особливості формування дози внутрішнього опромінення населення зв споживання риби з водойм Полісся України [] / Л. Д. Романчук, С. П. Вербельчук, Т. В. Вербельчук // Агроекол. журн. : наук.-теорет. журнал. - 2016. - N 1. - С. 127-131 : табл. - Літ.: с. 1130-31 . - ISSN 2077-4893
Рубрики: Водоймища--Радіоактивне забруднення--Безпека життєдіяльності--Полісся (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
радіонукліди -- дозове навантаження -- риба -- внутрішнє опромінення -- питома ативність -- забруднення водних об'єктів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Вербельчук, Сергій Петрович; Вербельчук, Тетяна Василівна

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

11.
641.55(=161.2)(083.12)
К50


    Клопотенко, Євген.
    Зваблення їжею з українським смаком [] / Євген Клопотенко ; [ред. група: О. Татьянченко та ін. ; фот.: Ю. Міницька, Ю. Гамова, М. Борисенко. - Київ : Книголав, 2021. - 173, [3] с. : іл. - (Полиця нон-фікшн). - Покажч.: с. 172-173. - ISBN 978-617-7820-57-3 : 225.00 грн
УДК
ББК 36.99(4УКР)
Рубрики: Кухня українська--Культурна спадщина--Традиції--Історія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
Державна програма 2021 -- українські харчі -- м'ясо -- риба -- гриби -- овочі -- закуски -- супи -- каші -- випічка -- солодке -- напої
Анотація: Автор присвятив кілька років вивченню кулінарних книжок про національні страви різних часів, подорожував Україною та спілкувався з багатьма істориками, щоб сформувати власне розуміння української кухні.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Татьянченко, Олексій \ред.\; Лі, Ганна \ред.\; Руднєвська, Ірина \ред.\; Єськова, Євгенія \ред.\; Любенко, Олена \ред.\; Пархомець, Олена \ред.\; Міницька, Юлія \фот.\; Гамова, Юлія \фот.\; Борисенко, Микола \фот.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

12.


    Назаров, Назар.
    Стерлядь прісноводна [Acipenser ruthenus Linnaeus] на територрії Мезинського НПП [] / Н. Назаров // Екологічний вісник. - 2021. - N 3(трав.- черв.). - С. 20. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Національні парки українські--Риби--Охорона--Деснянське, село (Чернігівська обл.)
   Червоні книги--Риби--Деснянське, село (Чернігівська обл.)

Кл.слова (ненормовані):
осетрові риби -- річкова риба -- охорона довкілля

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

13.
36-9я723
Г65


    Гончарова, Валентина Николаевна.
    Товароведение пищевых продуктов [] : учебник / В. Н. Гончарова, Е. Я. Голощапова ; [ред. М. А. Кутепова]. - 2-е изд., перераб. - Москва : Экономика, 1990. - 271 с. : рис., табл. - (Техникум. Государственная торговля). - ISBN 5-282-00718-5 : 0.50 р.
ББК 36-9я723
Рубрики: Товарознавство--Харчові продукти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
товароведение -- пищевые продукты -- овощи -- овочі -- рыба -- риба -- мясо -- м'ясо -- молоко -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- вкусовые товары -- смакові товари -- пищевые концентраты -- харчові концентрати
Анотація: Химический состав, товароведная характеристика всех групп товаров.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Голощапова, Екатерина Яковлевна; Кутепова, М. А. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.


    Петренко, Ігор.
    Суперїжа - штучне м'ясо [] / І. Петренко // Агробізнес сьогодні. - 2020. - N 19(жовт.). - С. 74-76 : фот. кольор.
Рубрики: Рослинництво--М'ясні продукти--Рибні продукти
Кл.слова (ненормовані):
рослинне м'ясо -- рослинне сало -- рослинна риба -- рослинна птиця -- рослинні креветки -- склад рослинної їжі

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

15.
641.55/.56
У18


    Уварова, Ольга Ивановна.
    Большая поваренная книга [] : более 1000 рецептов на любой вкус / О. И. Уварова. - Москва : ЭКСМО, 2010. - 510, [2] с. : цв. ил. - (Кулинарное исскуство). - ISBN 978-5-699-40330-1. - ISBN 978-5-699-40339-4 : 70.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- домашнее приготовление -- закуски -- винегреты -- винегрети -- салаты -- салати -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- рыба -- риба -- грибы -- гриби -- молочные блюда -- молочні блюда -- мясные блюда -- м'ясні блюда -- изделия из теста -- вироби з тіста -- фруктово-ягодные десерты -- фруктово-ягідні десерти -- напитки -- напої
Анотація: 1000 рецептов разнообразных блюд, которые составляют основу как завтраков, обедов и ужинов, так и праздничных застолий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

16.
84(2=РУС)7
А91


   Астаф'єв, Віктор Петрович

    Твори в двох томах [Текст] / Віктор Астаф'єв ; [худож. оформ. В. С. Василенко; ред. З. Г. Коваль]. - Київ : Дніпро, 1990. - (Єднання). - ISBN 5-308-00694-6.
   Т. 2. Зорепад : повість. Цар-Риба : повістування в оповідях. Печальний детектив : роман : пер. з рос. - 1990. - 512 с. - ISBN 5-308-00693-8 : 2.30 р.
ББК 84(2=РУС)7
Рубрики: Художня література--Росія, 20 ст.
   Російська література, 20 ст.

   
Кл.слова (ненормовані):
повісті -- романи
Анотація: Зібрання творів Віктора Астаф'єва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Василенко, В. С. \худож.\; Коваль, З. Г.
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

17.


    Голембовська, Н.
    Використання коропа і товстолобика у складі пресервів [] / Н. Голембовська, Т. Лебська // Тваринництво України. - 2016. - N 11/12. - С. 38-43 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Рибні консерви--Коропи
Кл.слова (ненормовані):
прісноводна риба -- харчова цінність пресервів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лебська, Т.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

18.


    Тимошенко, Алла.
    "Як риба річкою живу" [] / Алла Тимошенко // Образотворче мистецтво. - 2014. - N 2. - С. 102-104 : кольор. іл. . - ISSN 0130-1799
Рубрики: Художники українські--Полтавщина, 20-21 ст.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Іванюк, Олексій (художник ; 1988 р.)

Є примірники у відділах: всього 1 : ФП (1)
Вільні: ФП (1)

Знайти схожі

19.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

20.
821.161.2(477.42)'06-31-32(081)
М70


    Миценко, Михайло Петрович.
    Барвінок та рута [] : оповідання та повість / Михайло Миценко ; [худож. З. В. Волковинська]. - Київ : Рад. письменник, 1965. - 296, [4] с. : іл. - 0.80 грн
    Зміст:
Барвінок та рута : оповідання. - С .5-13
Пам'ятник у Розстріляній балці : оповідання. - С .14-20
В моїх руках дзвоник : оповідання. - С .21-31
Прозорість : оповідання. - С .32-44
Квітки : оповідання. - С .45-50
Запахни мені сон-цвітом : оповідання. - С .51-76
Федосеві акорди : оповідання. - С .77-82
Зламаний клен : оповідання. - С .83-98
Чисті струмки : оповідання. - С .99-109
Королів Цвіт : оповідання. - С .110-118
маленький вершник : оповідання. - С .119-129
Федько-Риба : оповідання. - С .130-139
Моя дружина і я : оповідання. - С .140-151
Я винен, Марино : оповідання. - С .152-160
Один день на самоті : оповідання. - С .161-170
Замерзлий автобус : оповідання. - С .171-179
Пастка : оповідання. - С .180-210
Вогненний : оповідання. - С .211-226
Зорепад : повість. - С .227-297
УДК
ББК 84(4УКР-4ЖИТ)6-4
Рубрики: Українська література, 20 ст.--Збірники
   Художня література--Україна, 20 cт.--Збірники

   Письменники Житомирщини--Проза--Житомир, місто, 20 ст.--Збірники

   Житомир, місто--Письменники--Проза, 20 ст. -- Збірники
Кл.слова (ненормовані):
оповідання -- повісті
Анотація: Герої книжки - педагоги, учні, студенти, артисти, бібліотекарі, інженери, робітники, колгоспники. Змальовуючи життя і побут молоді, письменник поетизує чистоту, вірність, щире кохання і водночас гостро засуджує брехню, неробство, ошуканство, душевне убозство і спустошеність. Поетичним образом барвінку і рути, запозиченим з народної творчості, письменник стверджує неминучу перемогу в нашому житті здорового, чесного, чистого.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Волковинська, З. В. \худож.\; Колєчкін, Михайло Петрович
Примірників всього: 4
КР (1), ЧЗ (1), ФОНД (2)
Свободны: КР (1), ЧЗ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

 1-20    21-37 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)