Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=санітарно-гігієнічні вимоги<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 616-053.2/К75
Автор(и) : Коцур, Надія Іванівна
Назва : Основи педіатрії і дитячої гігієни : навч. посібник
Вихідні дані : Переяслав-Хмельницький; Чернівці: Книги-ХХI, 2008
Кільк.характеристики :632 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 627 -629. - Дод.: с. 520-568. - Слов. мед. термінол.: с. 623-626
ISBN, Ціна 966-8653-01-7: 070.00, 78.00, 078.00, 75.00, грн
УДК : 616-053.2 + 613.95
ББК : 57.3 + 51.28
Предметні рубрики: Педіатрія
Гігієна
Географіч. рубрики:
Анотація: Охорона материнства й дитинства в Україні, проблеми здоров'я, фізичного та нервово-психічного розвитку дітей раннього та дошкільного віку, гігіієна окремих органів і систем, профілактика захворювань і перша допомога при нещасних випадках, особливості виховання і навчання дітей в дошкільних закладах.
Примірники : всього : ВСМЛ(3), ФОНД(2)
Вільні : ВСМЛ(3), ФОНД(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 528(03)/С 24
Автор(и) : Свечников, Лев Николаевич, Мыльников С. А.
Назва : Безопасность труда в камеральном топографо-геодезическом производстве : справ. пособие
Вихідні дані : М.: Недра, 1989
Кільк.характеристики :264 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 239. - Прил.: с. 240-258
ISBN, Ціна 5-247-00876-6: 1.20 р.
УДК : 528(03)
ББК : 26.12ня2
Предметні рубрики: Геодезія-- Топографія
Охорона праці
Географіч. рубрики:
Анотація: Освещены новые законодательные акты. Показаны причины производственного травматизма, профессиональных заболеваний. Изложены основы гигиены труда и производственной санитарии на рабочих местах.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.09(03)/Б83
Автор(и) : Борщ, Михайло Степанович, Мазуренко, Василь Пилипович, Красій, Віктор Васильович
Назва : Довідник з гігієни сільськогосподарських тварин
Вихідні дані : К.: Урожай, 1991
Кільк.характеристики :230 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-337-00847-1: 2.20 крб
УДК : 636.09(03)
ББК : 48.1я2
Предметні рубрики: Зоогігієна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): повітряне середовище--воздушная среда--акліматизація тварин--акклиматизация животных--показники мікроклімату тваринницьких приміщень--показатели микроклимата животноводческих помещений--санітарно-гігієнічні вимоги--санитарно-гигиенические требования--зоогігієна--зоогигиена--гігієна праці--гигиена труда
Анотація: Основні зоогігієнічні вимоги до повітря, грунту, води, кормів, приміщень для тварин, нормативи і методи їх визначення.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.287/В19
Автор(и) : Васильев, Леонид Георгиевич, Абрамова-Оболенская Н. И., Павлов В. А.
Назва : Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :303 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 299
ISBN, Ціна 5-10-001866-6: 1.00 р.
УДК : 613.287
ББК : 51.245
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Гігієна
Молочне виробництво-- Санітарний захист
Анотація: Изложены санитарно-гигиенические требования к технологии получения молока и процессам его обработки и переработки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(075.8)/У67
Автор(и) : Черевко, Олександр Іванович, Крайнюк, Людмила Миколоївна, Касілова, Людмила Олексіївна, Крутовий Ж. А.
Назва : Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2015
Кільк.характеристики :279 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 202-278
ISBN, Ціна 978-966-680-724-6: 121.00 грн
УДК : 641.56(075.8)
ББК : 36.996я73
Предметні рубрики: Лікувальна кулінарія-- Якість
Лікувальна кулінарія-- Продовольча безпека
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): раціональне харчування--рациональное питание--лікувально-профілактичне харчування--лечебно-профилактическое питание--лікувальні дієти--лечебные диеты--безпека кулінарної продукції--безопасность кулинарной продукции--санітарно-гігієнічні вимоги--санитарно-гигиенические требования--харчоблоки лікувальних закладів--пищеблоки лечебных заведений--організація харчування--организация питания--заготівельні підприємства--заготовительные предприятия--меню-замовлення--меню-заказ--оформлення техологічних карт --оформление технологических карт--автоматизоване робоче місце медсестри--автоматизированное рабочее место медсестры--складання дієт--составление диет--гігієнічні норми --гигиенические нормы
Анотація: Дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування відповідно до системного підходу до формування якості й безпеки дієтичної кулінарної продукції.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5:640.4(075.8/Т38-369205
Автор(и) : Павленко, Павліна Павлівна, Тележенко, Любов Миколаївна, Біленька, Ірина Ремівна, Дзюба, Надія Анатоліївна
Назва : Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства : навч. посібник
Вихідні дані : Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2016
Кільк.характеристики :311, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Одеська національна академія харчових технологій
Примітки : Л-ра: с .200. - Дод.: с. 201-311
ISBN, Ціна 978-966-289-098-3: 350.00 грн
УДК : 642.5:640.4(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторанне господарство-- Проектування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): проектна документація--моделювання виробничих процесів--виробничі програми підприємств--складальні приміщення--виробничі цехи--посудомийні--компонування приміщень--розміщення устаткування--структура підприємств--кейтеринг--кулінарна продукція--санітарно-гігієнічні вимоги--рекламне забезпечення--експертиза технологічної частини проекту
Анотація: Методичні та практичні рекомендації з технологічного проектування підприємств ресторанного господарства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.46:[640.4+338/С59-678021
Автор(и) : Сокол, Тетяна Георгіївна
Назва : Організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах : підруч. для вищ. навч. закл. . -2-е вид., перероб. та допов.
Вихідні дані : Київ: Альтерпрес, 2012
Кільк.характеристики :446, [2], [8] л. іл. с.: іл., мал.
Серія: Бібліотека професійного менеджера
Примітки : Літ.: с. 315-319. - Дод.: с. 320-446
ISBN, Ціна 978-966-542-520-5: 320.00 грн
УДК : 338.46:[640.4+338.488.2](075.8)
ББК : 65.432я73
Предметні рубрики: Готелі-- Послуги --Україна
Туристична індустрія-- Послуги-- Персонал
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): історія готельної справи--класифікація засобів розміщення--форми управління готелями--готельні послуги--служби готельного підприємства--специфіка готельного виробництва--житлова частина готелю--організація приміщень готелю--білизняне господарство готелю--бронювання номерів--санітарно-гігієнічні вимоги--обслуговування гостей--технологія прийому гостей--виїзд гостей--забезпечення безпеки проживання--служби обслуговування готелю--надання додаткових послуг--якість готельних послуг--культура готельного виробництва
Анотація: Принципи класифікації засобів розміщення та сертифікації послуг готелів, господарська діяльність готельних підприємств.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5.055/К72
Автор(и) : Костенко, Юрий Григорьевич, Нецепляев, Сергей Владимирович, Гончарова, Лариса Аркадьевна
Назва : Основы микробиологии, гигиены и санитарии на предприятиях мясной и птицеперерабатывающей промышленности : учебник . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :176 с.: рис.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 174
ISBN, Ціна 5-10-001725-2: 1.00 крб.
УДК : 637.5.055
ББК : 36.92я722
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Мікробіологія
М'ясне виробництво-- Санітарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--микробиология мяса--мікробіологія м'яса--микробиология птицепродуктов--мікробіологія птахопродуктів--инфекционные болезни животных--інфекційні хвороби тварин--санитарная оценка--санітарна оцінка--инвазионные болезни животных--інвазійні хвороби тварин--пищевые отравления--харчові отруєння--кишечные инфекции человека--кишкові інфекції людини--санитарный режим производства--санітарний режим виробництва--санитарно-гигиенические требования--санітарно-гігієнічні вимоги
Анотація: Данные по санитарно-гигиеническим требованиям к предприятиям мясной и птицеперерабатывающей отрасли.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68:640.4(075)/Н72
Автор(и) : Новікова, Олена Володимирівна, Алексенко, Вікторія Олексіївна
Назва : Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : підручник
Вихідні дані : Харків: Світ Книг, 2018
Кільк.характеристики :195, [1] с.: іл., рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 195
ISBN, Ціна 978-966-2678-56-7: 135.00 грн
УДК : 664.68:640.4(075)
ББК : 30.6я73 + 36.86я73
Предметні рубрики: Харчове обладнення-- Хлібопекарське виробництво-- Проектування
Харчове обладнення-- Кондитерське виробництво-- Проектування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): підприємства малої потужності--технологічний цикл приготування хліба--виробництво хлібобулочних виробів--зберігання напівфабрикатів--упаковка--організація технологічного процесу--організація робочих місць--технологічне обладнання--санітарно-гігієнічні вимоги--безпека праці
Анотація: Організація, технічне оснащення робіт з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів на малих підприємствах.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Махнюк В. М., Петриченко О. О., Павленко Н. П., Махнюк В. В.
Назва : Гігієна планування та забудови населених місць як безпекова детермінанта громадського здоров’я в умовах воєнного стану
Місце публікування : Довкілля та здоров'я: наук. журнал. - К.: Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва АМН України, 2023. - N 3. - С. 19-24 (Шифр dotz/2023/3)
Предметні рубрики: Воєнний стан-- Комунальна гігієна-- Здоров'я населення --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): споруди цивільного захисту громадської та житлової забудови--воєнні дії--санітарно-гігієнічні вимоги
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)