Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=супи<.>
Загальна кількість знайдених документів : 50
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-50 
1.
641.55(100)
И 38


    Изобретения великих кулинаров. Кулинарные рецепты народов мира [Текст] : рекламно-информ. каталог. - Обнинск : РИТИС, 1990 - 1991.
   Вып. 2 : Супы. - 1991. - 70 с. : рис. - Лит.: с. 67. - 3.80 р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухня -- национальные традиции -- заправочные супы -- заправні супи -- картофельные супы -- картопляні супи -- овощные супы -- овочеві супи -- прозрачные супы -- прозорі супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- молочные супы -- молочні супи -- супы из ягод -- супи з ягід -- фруктовые супы -- фруктові супи -- холодные супы -- холодні супи
Анотація: Каталог знакомит с наиболее интересными изобретениями кулинаров всего мира, дает рекомендации и рецепты по приготовлению супов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.56:582.926.2
К 77


    Кравець, Вячеслав Савелійович.
    Страви з картоплі [] / В. С. Кравець. - Київ : Час, 1991. - 304 с. : рис., фот. кол. - ISBN 5-88520-069-6 : 12.00 крб
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Картопля--Рецептура--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
салати з картоплею -- перші страви -- щі -- капусняк -- юшка -- розсольник -- супи -- другі страви -- сервірування столу
Анотація: Наведено рекомендації по приготуванню та зберіганню кулінарних виробів з картоплі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
36.999
К 56


    Ковалев, Николай Иванович.
    Тайны кулинарии [] / Н. И. Ковалев. - Ленинград : Агропромиздат. Ленингр. отд-ние, 1991. - 311 с. : рис., табл. - ISBN 5-10-001089-4 : 10.00 крб
ББК 36.999
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- пищевая ценность продуктов -- харчова цінність продуктів -- холодные закуски -- холодні закуски -- горячие закуски -- гарячі закуски -- супы -- супи -- блюда из круп -- страви із крупи -- овощные блюда -- овочеві страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- блюда из мяса -- страви із м'яса -- мучные блюда -- борошняні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої
Анотація: Приведены краткие сведения о продуктах, их пищевой ценности, приемах кулинарной обработки, рецептура и способы приготовления блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
641.55
Н 74


    Новоженов, Юрий Михайлович.
    Кулинарная характеристика блюд [] : учеб. для сред. проф.-техн. училищ / Ю. М. Новоженов. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Высш. шк., 1987. - 256 с. - Лит.: с. 254. - 0.40 р.
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Страви--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- блюда -- кулинарная обработка сырья -- кулінарна обробка сировини -- соусы -- соуси -- супы -- супи -- холодные блюда -- холодні страви -- горячие закуски -- гарячі закуски -- национальные блюда -- національні страви -- блюда зарубежных стран -- страви зарубіжних країн
Анотація: Приводятся способы и приемы кулинарной обработки сырья, кулинарные характеристики блюд, особенности приготовления наиболее популярных блюд национальной и зарубежной кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

5.
641.56
К 53


   
    Книга о вкусной и здоровой пище [] / [под ред. акад. АМН СССР А. А. Покровского]. - 9-е изд., стереотип. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 384 с. : рис., табл., фот. цв. - ISBN 5-10-002146-2 : 6.10 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашняя кулинария -- питание и здоровье -- харчування і здоров'я -- закуски -- салаты -- салати -- супы -- супи -- мясные блюда -- м'ясні страви -- соусы -- соуси -- рыбные блюда -- рибні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- яичные блюда -- страви з яєць -- овощные блюда -- овочеві страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- крупяные блюда -- страви з круп -- изделия из теста -- вироби з тіста -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- домашнее консервирование -- домашнє консервування -- детское питание -- дитяче харчування -- лечебное питание -- лікувальне харчування
Анотація: Книга - справочное пособие по приготовлению домашней пищи - содержит современные данные науки о питании, полезные сведения о пищевых продуктах. рецепты приготовления разнообразных блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Покровский, Алексей Алексеевич \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
641.55(083.12)
М 21


    Малявко, Алла Андреевна.
    Технология приготовления первых, вторых и сладких блюд [] / А. А. Малявко. - Киев : Вища шк., Голов. изд-во, 1987. - 183 с. : рис., фот. цв. - 1.90 р.
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецептура -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- соусы -- соуси -- гарниры -- гарніри -- блюда из круп -- страви з круп -- блюда из макаронов -- страви з макаронів -- картофельные блюда -- картопляні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви
Анотація: В книге приведены рецептура и технология приготовления блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
641.56(=581)
Ж 78


    Жоголева, Елена Евгеньевна.
    Китайская кухня [] / Е. Е. Жоголева, Д. А. Жоголев. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 191 с. : рис. - ISBN 5-10-002225-6 : 3.00 р.
УДК
ББК 36.997(3)
Рубрики: Кухня китайська--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухня китайская -- история китайской кухни -- історія китайської кухні -- овощные блюда -- овочеві страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви із птиці -- блюда из яиц -- страви із яєць -- блюда из рыбы -- страви із риби -- блюда из нерыбных продуктов моря -- страви із нерибних продуктів моря -- супы -- супи -- блюда из риса -- страви із рису -- изделия из теста -- вироби з тіста -- китайские закуски -- китайські закуски
Анотація: Книга знакомит читателя с особенностями, методами и приемами китайской кухни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Жоголев, Дмитрий Анатольевич
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
641.55/.56
Г61


    Головков, Анатолий Эммануилович.
    Разносолы деревенской кухни [] / А. Э. Головков. - Москва : Росагропромиздат, 1989. - 240 с. : рис. - Алф. указ.: с. 227-236. - ISBN 5-260-00194-X : 3.00 р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашняя кулинария -- овощные блюда -- овочеві страви -- бутерброды -- бутерброди -- супы -- супи -- национальные блюда -- національні страви -- вторые блюда -- другі страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- напитки -- напої -- мучные изделия -- борошняні вироби -- молочные блюда -- молочні страви
Анотація: Рассказано как заготавливать, хранить и использовать в домашнем хозяйстве продукты, как готовить вкусную и разнообразную пищу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
641.55
Г 85


    Гришин, Петр Дмитриевич.
    Приготовление пищи [] / П. Д. Гришин. - Москва : Логос, 1993. - 448 с. : рис., табл. - Алф. указ. блюд: с. 432-448. - ISBN 5-900668-01-0 : 49000.00 крб
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- состав пищи -- склад їжі -- бульоны -- супи -- супи -- пища и питание -- їжа і харчування -- вторые блюда -- другі страви -- холодные блюда -- холодні страви -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- изделия из теста -- вироби із тіста -- квасы -- квас -- варенье -- варення -- соусы -- соуси
Анотація: [Излагаются способы первичной обработки сырья и технология приготовления разнообразных блюд и кулинарных изделий.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
641.55
З-12


   
    Забытые рецепты []. - Киев : Тэхника, 1991. - 72 с. : рис. - ISBN 5-335-01091-6 : 30.00 крб.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- закуски -- супы -- супи -- рыбные блюда -- рибні страви -- картофельные блюда -- картопляні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- блюда из яиц -- страви з яєць -- сладкие блюда -- солодкі страви -- изделия из теста -- вироби з тіста
Анотація: Приведены как малоизвестные, так и забытые старинные рецепты блюд, которые могут украсить современный стол и внести приятное разнообразие в семейное меню.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
36.997я2
К 26


    Карсекіна, Валентина Вікторівна.
    Раціональне харчування в сім'ї [] / В. В. Карсекіна, М. М. Калакура. - Київ : Техніка, 1986. - 272 с. : рис. - Дод.: с. 269-270. - 2.70 р., 10.00 грн р.
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Раціональне харчування--Рецепти--Довідкові видання
Кл.слова (ненормовані):
складання меню -- холодні страви -- холодні закуски -- супи -- овочеві страви -- страви з крупів -- страви з макаронів -- страви з риби -- страви з м'яса -- солодкі страви -- борошняні страви
Анотація: Описано широкий асортимент різних страв, що розроблені з урахуванням науково обгрунтованих норм харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Калакура, Марія Михайлівна
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

12.
641.56(=12)
И 92


   
    Итальянская кухня [] : классические и современные блюда на каждый день. - Москва : Лабиринт-Пресс, 1999. - 96 с. : фот. цв. - ISBN 5-9287-0171-3 : 28.60 грн
УДК
ББК 36.997(3)
Рубрики: Кухня італійська--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухня итальянская -- рецепты -- супы -- супи -- салаты -- салати -- каннелони -- канелоні -- равиоли -- равіолі -- тольятелле -- тольятеле -- лазанья -- ризотто -- різото
Анотація: В книге представлены некоторые блюда итальянской кухни для разных случаев - семейных трапез, праздников и торжеств, пикников и ужинов в узком кругу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

13.
641.827
С 89


   
    Супы [] : сб. рецептов / [сост. М. Г. Пожидаева] // Винахідник і раціоналізатор. - К. : Укр. акад. наук, 2018. - N 5. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 332-333
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Перші страви--Супи--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
супы -- супи -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- щи -- щі -- рассольники -- розсольники -- молочные супы -- молочні супи -- пюреобразные супы -- пюреподібні супи -- прозрачные супы -- прозорі супи -- холодные супы -- холодні супи -- ягодные супы -- ягідні супи
Анотація: Представлены рецепты приготовления всевозможных бульонов, супов, борщей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пожидаева, Маргарита Георгиевна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
641.56-046.22
П 99


    Пятницкий, Тезий Антонович.
    Диетические блюда [] : приготовление в домашних условиях / Т. А. Пятницкий. - Киев : Реклама, 1977. - 207 с. : рис., табл. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Дієтична кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
диетическая кулинария -- домашнее приготовление -- диетические холодные блюда -- дієтичні холодні страви -- диетические супы -- дієтичні супи -- диетические вторые блюда -- дієтичні другі страви -- диетические изделия из теста -- дієтичні вироби з тіста -- гарниры -- гарніри -- соусы -- соуси -- диетические десертные блюда -- дієтичні десертні страви -- напитки -- напої -- диеты -- дієти
Анотація: Книга для тех, кто предпочитает профилактическое и лечебное питание готовить в домашних условиях.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
АБ (1), ВВ (1)
Свободны: АБ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

15.
641.56
Д 44


   
    Диетическая кухня [] = Dietetyczna ksiazka kucharska / [С. Вечерек-Хелминьская и др. ; под ред. С. Вечерек-Хелминьской] ; пер. с пол.: Н. В. Вербицкая, Т. В. Гундарева. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 575 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-10-001355-9 : 10.00 р.
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Дієтична кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
диетическая кулинария -- диетические напитки -- диетические хлебобулочные изделия -- дієтичні хлібобулочні вироби -- диетические супы -- дієтичні супи -- диетические мясные блюда -- дієтичні м'ясні страви -- диетические рыбные блюда -- дієтичні рибні страви -- диетические молочные блюда -- дієтичні молочні страви -- диетические овощные блюда -- дієтичні овочеві страви -- диетические десерты -- дієтичні десерти -- диетические блюда по месяцам -- дієтичні страви по місяцях
Анотація: Приводятся многочисленные рецепты диетических блюд, технология их приготовления, даются научно обоснованные рекомендации по рациональному питанию и конкретные указания по употреблению блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Вечерек-Хельминская, Софья; Дворницкая, Александра; Рудницкая, Анна; Збышевская, МАрия; Вечерек-Хелминьская, Софья \ред.\; Вербицкая, Н. В. \пер.\; Гундарева, Т. В. \пер.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

16.
36.997
П 61


    Поскребышева, Галина Ивановна.
    Праздничный стол [] / Г. И. Поскребышева. - Москва : ОЛМА-ПРЕСС, 2012. - 158 с. : фот. цв. - ISBN 5-224-01625-8 : 31.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- домашнее приготовление -- салаты -- салати -- холодные закуски -- холодні страви -- супы -- супи -- блюда из мяса -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- овочеві страви -- соусы -- соуси -- приправы -- приправи -- выпечка -- випічка -- десерты -- десерти -- напитки -- напої -- домашние вина -- домашнє вино -- настойки -- настоянки
Анотація: Какие блюда достойны украсить праздничный стол, как приготовиться к празднику, не обременяя свой кошелек лишними затратами, а себя утомительными хлопотами - об этом в новой книге автора.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

17.
641.55(083.12)
К50


    Клопотенко, Євген.
    Зваблення їжею [] : 70 рецептів, які захочеться готувати / Євген Клопотенко ; [ред. група: О. Татьянченко та ін. ; фото Ю. Міницької, Ю. Гамової]. - Київ : Книголав, 2021. - 191, [1] с. : іл., фот. - (Полиця нон-фікшн). - Покажч.: с. 179. - ISBN 978-617-7563-76-0 : 225.00 грн
УДК
ББК 36.99(4УКР)
Рубрики: Кухня українська--Культурна спадщина--Традиції--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
Державна програма 2021 -- сніданки -- салати -- закуски -- супи -- другі страви -- страви для дітей -- десерти -- випічка -- варення -- конфітюри
Анотація: Добірка смачних рецептів, випробуваних практикою, але з власною філософією кулінарії. Харчуватися усвідомлено, відмовлятися від звичних продуктів і просто насолоджуватися готуванням вдома - це рух вперед до буденного щастя.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Татьянченко, Олексій \ред.\; Лі, Ганна \ред.\; Любенко, Олена \ред.\; Пархомець, Олена \ред.\; Міницька, Юлія \фото.\; Гамова, Юлія \фото.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.
641.55(=161.2)(083.12)
К50


    Клопотенко, Євген.
    Зваблення їжею з українським смаком [] / Євген Клопотенко ; [ред. група: О. Татьянченко та ін. ; фот.: Ю. Міницька, Ю. Гамова, М. Борисенко. - Київ : Книголав, 2021. - 173, [3] с. : іл. - (Полиця нон-фікшн). - Покажч.: с. 172-173. - ISBN 978-617-7820-57-3 : 225.00 грн
УДК
ББК 36.99(4УКР)
Рубрики: Кухня українська--Культурна спадщина--Традиції--Історія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
Державна програма 2021 -- українські харчі -- м'ясо -- риба -- гриби -- овочі -- закуски -- супи -- каші -- випічка -- солодке -- напої
Анотація: Автор присвятив кілька років вивченню кулінарних книжок про національні страви різних часів, подорожував Україною та спілкувався з багатьма істориками, щоб сформувати власне розуміння української кухні.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Татьянченко, Олексій \ред.\; Лі, Ганна \ред.\; Руднєвська, Ірина \ред.\; Єськова, Євгенія \ред.\; Любенко, Олена \ред.\; Пархомець, Олена \ред.\; Міницька, Юлія \фот.\; Гамова, Юлія \фот.\; Борисенко, Микола \фот.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

19.
641.5
Д67


    Донцова, Дарья Аркадьевна.
    Кулинарная книга лентяйки [] / Дарья Донцова ; [оформ. худож. В. Щербакова]. - Москва : Экcмо, 2004. - 302, [2] с. : ил. - ISBN 5-699-02224-4 : 18.00 грн
На обл. "Приятного аппетита!"
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинарные рецепты -- кулінарні рецепти -- супы -- супи -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- соусы -- соуси -- салаты -- салати -- изделия из теста -- вироби з тіста -- напитки -- напої
Анотація: В своей книге автор собрала множество замечательных и одновременно простых рецептов, не требующих значительных трудовых и временных затрат от хозяйки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Щербаков, В. \худож.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

20.
641.55
Ф 39


    Фельдман, Исай Аврамович.
    Советы кулинара [] / И. А. Фельдман. - Киев : Преста, 1993. - 120 с. : рис., табл. - Прил.: с. 149. - ISBN 5-7707-4652-1 : 6000.00 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- домашнее приготовление -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- рациональное питание -- раціональне харчування -- подача блюд -- подача страв -- старинные меры веса -- старовинні міри ваги
Анотація: Книга дает основы знаний о рациональном питании и приготовлении пищи, учит правильно использовать кулинарные рецепты.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-50 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)