Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчові добавки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 43
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-43 
1.
664.6(075.8)
С 40


    Сирохман, І. В.
    Якість і безпечність зерноборошняних продуктів [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова . - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 384 с. : табл. - Бібліогр.: с. 363-381. - ISBN 966-364-359-9 : 045.00 грн, 041.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Якість продуктів--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
якість проодуктів харчування -- забруднення харчових продуктів -- безпечність споживання зернових продуктів -- шляхи підвищення якості зерна -- харчові добавки -- споживні властивості хлібобулочних виробів -- мікробіологічна безпека -- стабілізування якості хліба
Анотація: Розглянуто вплив різних чинників на якість і безпечність зерна, борошна, крупів, хлібобулочних і макаронних виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Лозова, Т.М.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
664.8.047
С 53


    Снежкин, Ю. Ф.
    Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов [] / Ю. Ф. Снежкин, Л. А. Боряк, А. А. Хавин ; рeд. А. А. Долинский. - К. : Наукова думка, 2004. - 227 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 215-225. - ISBN 966-00-0158-4 : 032.10 грн
УДК
ББК 36.816
Рубрики: Харчова промисловість--Ресурсозберігаючі технології
   
Кл.слова (ненормовані):
вторинні сировинні ресурси -- вторичные сырьесые ресурсы -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові порошки -- пищевые порошки
Анотація: Наведено хімічний склад вихідної сировини та порошків, закономірності процесів теплообміну під час сушіння, подріблення висушеної сировини та розсівання порошку з прикладами використання їх у виробах ,<кондитерських>, <хлібобулочних>, <м'ясомолочних><підприємств> і у <громадському харчуванні>.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Боряк, Л.А.; Хавин, А.А.; Долинский, А.А. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
615.8
М18


   Малахов, Геннадий Петрович

    Целительные силы [Текст] : в 4 т. / Г. П. Малахов. - СПб. : АО "Комплект", 1994 - 1995. - (Целительные силы).
   Т. 1 : Очищение организма / [худож. оформ. Ф. В. Емельянов]. - Изд. перераб. и доп. - 1994. - 358. [10] с. : ил. - Лит.: с. 356-358. - ISBN 5-88596-007-0 : 5.00 грн
УДК
ББК 53.59
Рубрики: Нетрадиційна медицина--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
очищение кишечника -- очищення кишківника -- очищение печени -- очищення печінки -- очищение почек -- очищення нирок -- физиология пищеварения -- фізіологія травлення -- белки -- білки -- углеводы -- вуглеводні -- жиры -- жири -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- микроэлементы -- мікроелементи -- правильное питание -- правильне харчування -- пищевые добавки -- харчові добавки
Анотація: Даны рекомендации по оздоровлению организма человека нетрадиционными методами, без применения лекарств. Даются рецепты чистки организма от продуктов распада, угнетающих жизненные силы.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Емельянов, Ф. В. \худож.\
Примірників всього: 1
АБ (1)
Свободны: АБ (1)
Знайти схожі

4.
664:54(075.8)
Х22


   
    Харчова хімія [] : навч. посібник / [Л. В. Дуленко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т екон. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кондор, 2012. - 246, [2] с. : табл., рис. - Авт. зазнач. на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 238-239. - Алф.-предм. покажч.: с. 240-242. - ISBN 978-966-351-387-4 : 48.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові виробництва--Харчові домішки--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
хімія елементів -- хімічна кінетика -- ферменти -- властивості води -- дослідження харчової систем -- харчові кислоти -- карбонові кислоти -- ліпіди -- вуглеводи -- вуглеводні -- вітаміни -- харчові добавки
Анотація: Макро-та мікроелементи, ферменти, розчини, основи аналізу та дослідження харчових систем, білки, жири, вуглеводи, вітаміни та харчові кислоти.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дуленко, Л. В.; Горяйкова, Ю. А.; Полякова, А. В.; Малигіна, В. Д.; Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
664:54(075.8)
Х20


   
    Харчова хімія [] : навч. посібник / В. В. Євлаш [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торговлі. - Харків : Світ Книг, 2012. - 504 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-2678-07-9 : 120.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові продукти--Харчові домішки--Властивості--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
білки -- вуглеводи -- ліпіди -- вода -- мінеральні речовини -- вітаміни -- антибіотики -- харчові антиокислювачі -- харчові барвники -- харчові добавки -- модифіковані крохмалі -- хімічні забруднення -- емульгатори -- біологічні забруднення -- підсолоджувачі -- мікотоксини -- радіоактивне забруднення -- забруднювачі хімічної природи
Анотація: Будова, фізико-хімічні та функціонально-технологічні властивості основних компонентів сировини та харчових продуктів та їх перетворення у технологічному процесі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Євлаш, В. В.; Торяник, О. І.; Коваленко, В. О.; Аксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

6.
664:547(075.8)
С44


    Скоробогатий, Ярослав Петрович.
    Харчова хімія [] : навч. посіб. / Я. П. Скоробогатий, А. В. Гузій, О. М. Заверуха. - Львів : Новий Світ - 2000, 2018. - 513, [1] с. : табл., рис. - (Вища освіта в Україні). - Літ.: с. 508. - Предм. покажч.: с. 509-513. - ISBN 978-966-418-203-1 : 330.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Неорганічна хімія--Біохімія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
хімічні елементи -- хімічні рівноваги -- хімічні властивості -- розчини -- біорганічна хімія -- спирти -- феноли -- амінокислоти -- харчові продукти -- хімія харчових речовин -- вітаміни -- мікроелементи -- макроелементи -- харчові кислоти -- харчові добавки -- харчування
Анотація: Викладено основи загальної, неорганічної та біоорганічної хімії компонентів харчових продуктів. Розглянуто методи дослідження сировини та харчових систем, основні класи речовин - компонентів харчових продуктів, види забруднювачів харчових систем, їх вплив на людський організм.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гузій, Андрій Володимирович; Заверуха, Олег Михайлович
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
664+60(075)
Х22


   
    Харчова біотехнологія [] : підручник / Т. П. Пирог [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Ліра-К, 2016. - 407, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 391-401. - ISBN 978-617-7320-31-8 : 185.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Біотехнологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мікроорганізми харчових технологій -- молочні ферменті продукти -- ферментовані м'ясні вироби -- хлібобулочні вироби -- алкогольні напої -- слабоалкогольні напої -- безалкогольні напої -- ферментовані продукти -- мікробіота безглютенових заквасок -- ферменти мікробного походження -- біологічно активні добавки -- продукти мікробного синтезу -- харчові добавки -- біологічно активні сполуки -- генетично модифіковані організми -- безпека генетично модифікованих організмів
Анотація: Аспекти харчових біотехнологій: використання мікроорганізмів і продуктів їхнього метаболізму в харчових технологіях, традиційні та нові продукти мікробного синтезу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пирог, Т. П.; Антонюк, М. М.; Скроцька, О. І.; Кігель, Н. Ф.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
28.072
Х46


   
    Хімія харчування [] : метод. матеріали / [упоряд.: О. Каретникова, Г. Мальченко ; редрада: Г. Мальченко та ін.]. - К. : Ред. загальнопед. газет, 2005. - 128 с. : рис., табл. - (Бібліотека "Шкільного світу"). - ISBN 966-8651-32-4 : 4.42 грн
ББК 28.072
Рубрики: Харчування--Ферменти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хімія травлення -- химия пищеварения -- вуглеводи -- углеводы -- білки -- белки -- жири -- жиры -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- вітаміни -- витамины -- харчові добавки -- пищевые добавки -- штучна їжа -- искусственная пища -- токсичні метали -- токсические металлы
Анотація: Збірник містить інформацію про хімічні елементи та речовини, що входять до складу харчових продуктів, про перетворення їх під час приготування їжі, хімічні реакції під час травлення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Каретникова, О. \упоряд.\; Мальченко, Г. \упоряд.\; Мальченко, Г. \ред.\; Крикля, Л. \ред.\; Мосієнко , М. \ред.\; Кузьменко , Г. \ред.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

9.


   
    Формула ентерального харчування у хворих на тяжкий гострий панкреатит [] / С. М. Чуклін [та ін.] // Медицина невідкладних станів = Медицина неотложных состояний : спец. рец. наук.-практ. журнал. - 2018. - N 8. - С. 41-48 . - ISSN 2224-0586
Рубрики: Панкреатити--Хворі--Харчування
Кл.слова (ненормовані):
харчові суміші -- харчові добавки


Дод.точки доступу:
Чуклін, С. М.; Чуклін, С. С; Шершень, Г. В.; Попик, П. М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1)
Вільні: ВСМЛ (1)

Знайти схожі

10.
664:591.133:006.83(075.8)
Ф50


   
    Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [] : підручник / Л. Ф. Павлоцька [та ін.] ; М-во освіти і науки України. - Харків : Світ книг, 2016. - 531, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с.411-529. - Літ.: с. 530-531. - ISBN 978-966-2678-36-9 : 261.00 грн
УДК
ББК 36
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   Фізіологічні основи гігієни харчування--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- амінокислоти -- ліпіди -- вуглеводи -- вітаміни -- мінеральні речовини -- генетично-модифіковані продукти -- харчові добавки -- забруднювачі біологічної природи -- забруднювачі хімічної природи -- профілактика харчових захворювань
Анотація: Характеристика речовин у процесах життєдіяльності людини, сучасні рекомендаційні норми їх споживання, наслідки нестачі та надлишку в раціонах, джерела в їжі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна; Дуденко, Ніна Василівна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Скуріхіна, Людмила Андроніківна; Міністерство освіти і науки України
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
663/664(075.8)
Т50


   
    Товарознавство. Продовольчі товари [] : навч. посібник / [О. Г. Бровко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т економ. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кондор, 2015. - 729, [1] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 726-729. - ISBN 978-966-351-302-7 : 350.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
зерноборошняні вироби -- хлібобулочні вироби -- кондитерські товари -- смакові товари -- овочі -- плоди -- гриби -- молочні продукти -- харчові жири -- м'ясопродукти -- рибні товари -- яйця -- харчові добавки
Анотація: Товарознавство з усіх груп товарів, відомості про класифікацію різних товарних груп, основи виробництва, асортимент і умови зберігання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бровко, Ольга Гаврилівна; Булгакова, Олена Валеріївна; Гордієнко, Ганна Степанівна; Дятлов, Володимир Васильович; Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

12.
620.2:663/664(075.8)
Т 50


   
    Товарознавство. Продовольчі товари [] : навч. посібник / [О. Г. Бровко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т економ. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кондор, 2010. - 729, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 726-729. - ISBN 978-966-351-302-7 : 120.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
зерноборошняні вироби -- зерномучные изделия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські товари -- кондитерские товары -- смакові товари -- вкусовые товары -- переробка овочів -- переработка овощей -- переробка плодів -- переработка плодов -- молочні продукти -- молочные продукты -- харчові жири -- пищевые жиры -- рибні товри -- рыбные товары -- яєчні товари -- яичные товары -- харчові добавки -- пищевые добавки
Анотація: Товарознавство продовольчих товарі, їх класифікація, основи виробництва, асортимент і умови зберігання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бровко, Ольга Гаврилівна; Булгакова, Олена Валеріївна; Гордієнко, Ганна Степанівна; Дятлов, Володимир Васильович; Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

13.
663/664(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 544 с. : табл., рис. - Л-ра: с.528. - ISBN 978-966-364-803-3 : 091.00 грн, 104.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
еволюція європейського харчування -- функції їжі -- гігієна харчування -- індустрія здорового харчування -- адекватне харчування -- харчові інгредієнти -- функціональні продукти -- функціональне харчування -- харчові добавки -- біологічно активні добавки -- біокоректори -- нетрадиційна харчова сировина -- зерноборошняні товари -- біотехнологічні продукти -- цукристі кондитерські вироби -- функціональні напої -- профілактичні напої -- адаптогенні напої -- молочні продукти -- молочні про-і пребіотичні продукти -- жирові продукти -- олієжирові продукти -- емульсійні жирові продукти -- м'ясні продукти -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- рибні товари
Анотація: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Завгородня, В.М.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

14.
36.97
Т38


   
    Технология крупяных концентратов [] / [В. Н. Гуляев и др.] ; под ред. В. Н. Гуляева. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 200 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 192-198. - Лит.: с. 199. - ISBN 5-10-000898-9 : 0.75 р.
ББК 36.97
Рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва--Крупи--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
мукомольно-крупяные производства -- крупы -- нетрадиционные виды крупяного сырья -- нетрадиційні види круп'яної сировини -- жиры -- жири -- пищевые добавки -- харчові добавки -- варено-сушеные крупы -- варено-сушені крупи -- сушеное мясо -- сушене м'ясо -- концентраты первых блюд -- концентрати перших страв -- концентраты вторых блюд -- концентрати других страв -- пюреобразные концентраты -- пюреподібні концентрати -- упаковочные материалы -- пакувальні матеріали
Анотація: Изложены сведения о значении крупяных концентратов в рационе питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гуляев, Валентин Николаевич; Захаренко, Татьяна Сергеевна; Кондратьев, Владимир Иванович; Роенко, Татьяна Федоровна; Гуляев, Валентин Николаевич \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
664.68:664.6(075.8)
Т38


   
    Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / [Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - Суми : Унів. книга, 2013. - 463, [1] с. : табл., рис., фото.кольор. - Л-ра: с. 461-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 125.00 грн
УДК
ББК 36.865я73 + 36.83я73
Рубрики: Харчові виробництва--Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
властивості борошна -- свойства муки -- зберігання борошна -- хранение муки -- хімічний склад борошна -- химический состав муки -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- жировмісні продукти -- жиросодержащие продукты -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- фруктово-ягідна сировина -- фруктово-ягодное сырье -- овочева сировина -- овощное сырье -- смако-ароматична сировина -- вкусо-ароматическое сырье -- дріжджі -- дрожжи -- сіль кухонна -- соль кухонная -- харчові добавки -- пищевые добавки -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- випічні напівфабрикати -- випечные полуфабрикаты -- оздоблення напівфабрикатів -- украшение полуфабрикатов -- торти -- торты -- тістечка -- пирожные -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- національні борошняні кондитерські вироби -- национальные мучные кондитерские изделия -- якість кондитерських виробів -- качество кондитерских изделий -- санітарні вимоги до виробництва -- санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лисюк, Г. М.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

16.
613(075)
Ч44


    Чепига, Михайло Петрович.
    Стимуляція здоров'я та інтелекту [] / М. П. Чепига, С. М. Чепига. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Знання, 2006. - 348 с. : мал. - Дод.: с. 321-329. - Л-ра: с. 332-346. - ISBN 966-346-066-0 : 57.80 грн
УДК
ББК 51я73
Рубрики: Охорона здоров'я--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
музика в навчанні -- музыка в обучении -- здоров'я людини -- здоровье человека -- музикотерапія -- музыкотерапия -- інтелект -- интеллект -- лікувальні звуки -- лечебные звуки -- ароматерапія -- ароматерапия -- ефірні олії -- эфирные масла -- енергоінформаційний обмін -- энергоинформационный обмен -- біоенергетичний вампіризм -- биоэнергетический вампиризм -- біополе людини -- биополе человека -- чакри -- чакры -- енергетика житла -- энергетика жилья -- біоенергетичні резонатори -- биоэнергетические резонаторы -- харчові добавки -- пищевые добавки -- колір в інтер'єрі -- цвет в интерьере
Анотація: Вперше комплексно висвітлюється проблема оздоровленя людини, стимулюючого впливу на навчання і працездатність енергетики музики, запахів, кольорів, довкілля.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Чепига, Світлана Михайлівна
Примірників всього: 2
ВСМЛ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВСМЛ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

17.
57.32
О-87


    Отт, Валентина Дмитриевна.
    Смешанное и искусственное вскармливание детей грудного возраста [Текст] / В. Д. Отт, В. П. Мисник. - Киев : Здоров'я, 1987. - 64 с. : табл. - (Библиотечка матери и ребенка). - Прил.: с. 57-62. - 0.10 р.
ББК 57.32
Рубрики: Новонароджені--Штучне годування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание ребенка -- раціональне харчування дитини -- питание новорожденных -- харчування новонародженних -- смішанне годування -- штучне годування -- грудное молоко -- грудне молоко -- пищевые добавки -- харчові добавки
Анотація: Представлены сведения о методах смешанного и искусственного вскармливания детей грудного возраста.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мисник, Валентина Петровна
Примірників всього: 1
АБ (1)
Свободны: АБ (1)
Знайти схожі

18.
613.2(03)
С18


   
    Санитарно-гигиенические методы исследования пищевых продуктов и воды [] : справ. пособие / под ред. Г. С. Яцулы. - К. : Здоровья, 1991. - 286 с. - ISBN 5-31100622-6 : 2.50 р.
УДК
ББК 51.23я2
Рубрики: Харчові продукти--Гігієна--Довідкові видання
   Питна вода--Довідкові видання

Кл.слова (ненормовані):
санітарія -- санитария -- лабораторні дослідження -- лабораторные исследования -- продукти харчування -- продукты питания -- вода -- стандартизація -- стандартизация -- пестициди -- пестициды -- харчові добавки -- пищевые добавки
Анотація: В пособии изложены сведения о гигиенических методах исследования пищевых продуктов и питьевой воды.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Слободкин, В. И.; Береза, В. Я.; Синеок, Л. Л.; Хоменко, И. М.; Яцула, Г. С. \ред.\
Примірників всього: 2
БГ (1), ФОНД (1)
Свободны: БГ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

19.
346(477)
С18


   
    Санітарні правила та норми в Україні [] : зб. офіц. текстів законів станом на 1 лют. 2013 р. / [упоряд. Руснак Ю. І.]. - К. : Центр учбов. л-ри, 2013. - 560, [1] с. : табл. - Прил.: с. 546-560. - ISBN 978-617-673-062-0 : 81.00 грн
УДК
ББК 67.9(4УКР)303
Рубрики: Господарське право--Санітарно-епідемічна служба--Україна--Керівні й законодавчі матеріали
   
Кл.слова (ненормовані):
ветеринарно-санітарні правила -- ветеринарно-санитарные правила -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная эспертиза -- санітарно-технічний контроль -- санитарно-технический контроль -- гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- харчові добавки -- сире товарне молоко -- ветеринарний огляд тварин -- транспортування продовольчої продукції -- вміст радіонуклідів у продуктах
Анотація: Санітарні вимоги до територій, обладнання, торговельно-технологічного устаткування, інвентаря, утримання ринків, продажу продукції тощо.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Руснак, Юрій Іванович \упоряд.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

20.
642.5:339(477)
П78


    Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : в 2 ч. : зб. наук. праць / М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013.
   Вип. 1 (17), ч. 2 / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - 2013. - 234, [1] с. : рис., табл. - Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231. - 35.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Рубрики: Установи громадського харчування--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- продукты питания -- нові технології -- новые технологии -- напої для спортсменів -- напитки для спортсменов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові виробництва -- пищевые производства -- апарати харчових виробництв -- аппараты пищевых производств -- харчові продукти -- пищевые продукты -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- дослідження якості продуктів -- исследования качества продуктов -- товарознавство непродовольчих товарів -- товароведение непродовольственных товаров -- експертиза непродовольчих товарів -- экспертиза непродовольственных товаров -- інформаційні технології -- информационные технологии
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, О. І. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; Гринченко, О. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-43 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)