Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчові продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 39
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-39 
1.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 53.51/Г93
Автор(и) : Губергриц, Александр Яковлевич, Линевский, Юрий Владимирович
Назва : Лечебное питание : учеб. пособие для студентов мед. ин-тов
Вихідні дані : Киев: Вища шк., 1977
Кільк.характеристики :238 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 235
Ціна : 0.74 р.
ББК : 53.51
Предметні рубрики: Лікувальне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Рассмотрены вопросы диетотерапии при различных заболеваниях внутренних органов.
Примірники :
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.230/В57
Автор(и) : Владиславский, Владислав
Назва : О твоем питании, человек
Вихідні дані : Минск: Вышэйш. шк., 1978
Кільк.характеристики :128 с.: ил.
Ціна : 0.30 р.
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Анотація: Как надо есть, сколько и когда?. На эти и многие другие вопросы пытается ответить автор предлагаемой книги.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 54(03)/Т 48
Автор(и) : Ткач, Василь Павлович, Шаповалов, Анатолій Іванович
Назва : Довідник з хімії
Вихідні дані : К.: Рад. шк., 1980
Кільк.характеристики :144 с.: мал., табл., іл.
Примітки : Дод.: с. 134-140. - Л-ра: с. 140
Ціна : 0.65 р.
УДК : 54(03)
ББК : 24я2
Предметні рубрики: Хімія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічні елементи--химические элементы--неорганічні речовини--неорганические вещества--розрахункові задачі--расчетные задачи--органічні сполуки--органические соединения--харчові продукти--пищевые продукты--хімічні виробництва--химические производства--мінеральні добрива--минеральные удобрения--мікродобрива--микроудобрения--хімічний посуд--химическая посуда--реактиви--реактивы
Анотація: Хімічні терміни, поняття й закони, основні відомості про видатних хіміків, а також про будову і властивості атомів, молекул, речовин тощо.
Примірники : всього : ЧЗ(1), БГ(1), ФОНД(1)
Вільні : ЧЗ(1), БГ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 53.51/М22
Автор(и) : Мамчур, Федір Іванович
Назва : Овочі і фрукти в нашому харчуванні
Вихідні дані : Ужгород: Карпати, 1988
Кільк.характеристики :198 с.: іл.
Примітки : Літ.: с. 197-198. - Алф. покажч. укр. назв: с. 199-200. - Алф. покажч. лат. назв: с. 201
ISBN, Ціна 5-7757-0050-3: 1.20 р.
ББК : 53.51
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Про вплив біологічно активних речовин овочів, городньої зелені, фруктів, ягід та грибів на організм людини, дає практичні поради по їх застосуванню у профілактиці та лікуванні хвороб, а також у раціональному харчуванні та косметиці.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 543.4/К 66
Автор(и) : Коренман, Яков Израилевич
Назва : Практикум по аналитической химии: (оптические методы анализа) : учеб. пособие
Вихідні дані : Воронеж: Изд-во Воронеж. ун-та, 1989
Кільк.характеристики :228, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 222-225
ISBN, Ціна 5-7455-0277-0: 0.45 р.
УДК : 543.4
ББК : 24.461.3
Предметні рубрики: Аналітична хімія-- Лабораторні роботи
Харчові продукти-- Хімічний аналіз
Анотація: В соответствии с программой курса "Аналитическая химия" приводится описание лабораторных работ по фотометрическим, фотонефелометрическому, фототурбидиметрическому, фотофлуориметрическому, рефлактометрическому методам анализа пищевых продуктов.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.230я2/Д83
Автор(и) : Дунаевский, Генрих Аврамович, Попик, Светлана Яковлевна
Назва : Овощи и фрукты в питании здорового и больного человека
Вихідні дані : Киев: Здоровья, 1990
Кільк.характеристики :160 с.: табл.
Примітки : Прил.: 126-151. - Лит.: с. 152-157
ISBN, Ціна 5-311-00422-3: 0.60 р.
ББК : 51.230я2
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Анотація: Справочное пособие раскрывает значение овощей и фруктов в рациональном питании здорового и больного человека. Приведены сведения о химическом составе и энергетической ценности овощей и фруктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3/C51
Автор(и) : Nantet, Bernard, Rance, Patrick, Botkine, Francoise, Lyon, Ninette, Ribaut, Jeas Claude
Назва : Cheeses of the world
Вихідні дані : New York: Rizzoli, 1993
Кільк.характеристики :255 с
Примітки : Текст: англ. - Ind.: p. 254-255
Ціна : 80000.00 крб
УДК : 637.3
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сири-- Історія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыры--сироварство--сыроделие--французькі сири--французские сыры--харчові продукти--пищевые продукты--молочні продукти--молочные продукты
Анотація: The book is about cheese in all its many glorious varieties. What it looks like, what it tastes like, where it comes from, what you should do with it and why, how to choose a cheese you'll like and how best to enjoy it. It gives you an in-depth understanding of the world of cheese - the science, the smells, the succulence.
Примірники :ІН(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 37.279/Б89
Автор(и) : Бруннек, Нинель Ивановна
Назва : Доморачительным хозяевам
Вихідні дані : Москва: Изд. дом "МСП", 1995
Кільк.характеристики :381 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-7150-0221-4: 460.000 крб
ББК : 37.279
Предметні рубрики: Домоведення
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домоводство--пищевые продукты--харчові продукти--стирка изделий--прання виробів--чистка изделий--чистка виробів--крашение одежды--фарбування одягу--крашение пряжи--фарбування пряжі--уход за обувью--догляд за взуттям--ремонт квартиры--ремонт квартири--плетение из лозы--плетіння з лози--народное лечение--народне лікування
Анотація: Освещаются различные аспекты основ домоводства, мастерства и ремесел, содержания домашних животных.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.230/Т46
Автор(и) : Тихонова, Александра Яковлевна
Назва : Оздоровительные диеты
Вихідні дані : Харьков: Фолио; Киев: Тамед; Ростов н/Д: Феникс, 1998
Кільк.характеристики :382 с.: ил.
Серія: Серия "Ваше здоровье"
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-03-0416-1: 5.00 грн
УДК : 613.21
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Дієтотерапія
Географіч. рубрики:
Анотація: Описаны различные системы питания от древности до наших дней. Приведено множество рецептов блюд традиционной и натуропатической кухни.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/Г46
Автор(и) : Ципріян В. І., Ванханен В. Д., Ванханен В. В., Смолянський Б. Л.
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології : [підручник
Вихідні дані : Киъв: Здоров'я, 1999
Кільк.характеристики :566, [2] с.: схеми, табл.
Примітки : Бібліогр. в кінці глав
ISBN, Ціна 5-311-01159-9: 36.42, 23.00, 36.42, грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Гігієна харчування
Раціональне харчування
Анотація: Висвітлено гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, описано основи лікувально-профілактичного та дієтичного харчування, виходячи з сучасної теорії харчування і вчення про функції їжі та біологічну дію на організм.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВСМЛ(2)
Вільні : ФОНД(1), ВСМЛ(2)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/К 89
Автор(и) : Кузьмінська О.В., Червона М.С.
Назва : Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді
Вихідні дані : К.: Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді; К.: Укр. ін-т соц. дослідж., 2005
Кільк.характеристики :128 с.: табл.
Серія: Формування здорового способу життя молоді; Кн. 4
Примітки : Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127
ISBN, Ціна 966-8435-11-7: 003.50 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К 90
Назва : Кулинария
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :320 с
Серія: Домашняя коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3153-3: 9.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 504.75(477)/Г34
Назва : Генетично модифіковані організми (ГМО)
Вихідні дані : К.: Аспект-Поліграф, 2007
Кільк.характеристики :40 с
Колективи : Всеукраїнська екологічна ліга, Центр екологічної освіти та інформації
Серія: Бібліотека Всеукраїнської екологічної ліги .
    Стан навколишнього середовища; № 7
Примітки : Л-ра в кінці ст.
Ціна : 6.00 грн
УДК : 504.75(477)
ББК : 20.1(4УКР) + 20.7(4УКР)
Предметні рубрики: Охорона довкілля
Безпека життєдіяльності
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): біобезпека--биобезопасность--генетично змінені організми--генетически измененные организмы--генетично змінені рослини--генетически измененные растения--харчова сировина--пищевое сырье--харчові продукти--пищевые продукты
Анотація: [Вплив генетично модифікованих організмів на харчову сировину та навколишне середовище.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(075.8)/С 40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Задорожний, Іван Михайлович, Пономарьов, Петро Хомович
Назва : Товарознавство продовольчих товарів : підруч. . -4-те вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : Київ: Лібра, 2007
Кільк.характеристики :600 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 595-599
ISBN, Ціна 978-966-7035-86-0: 78.00, 84.50, грн
УДК : 338.439(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво
Продовольчі товари-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 621.1(075)/О-76
Автор(и) : Остапчук, Микола Васильович, Сердюк Л.В., Овсянникова Л.К.
Назва : Система технологій : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2007
Кільк.характеристики :368 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 363-365
ISBN, Ціна 978-966-364-498-1: 043.20 грн
УДК : 621.1(075)
ББК : 30.6я73
Предметні рубрики: Загальна технологія-- Проекти
Технологія харчових виробництв-- Харчові продукти
Географіч. рубрики:
Анотація: Закономірності, перспективи розвитку та принципи керування технологічними процесами, оцінки якості розвитку технологій.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075)/З-41
Назва : Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції : підручник
Вихідні дані : Х.: Еспада, 2008
Кільк.характеристики :544 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 539-542
ISBN, Ціна 978-966-456-023-5: 075.40 грн
УДК : 663/664(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво
Сільськогосподарська продукція
Географіч. рубрики:
Анотація: Технологічні стадії переробки продукції продовольчого призначення, особливості її зберігання, використання побічних продуктів та відходів виробництва.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/П 56
Автор(и) : Пономарьов, Петро Хомович, Донцова І.В.
Назва : Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :126 с.: рис.
Примітки : Л-ра: с. 114-116. - Дод.: с. 117-122. - Алф.-предм. покажч.: с. 123
ISBN, Ціна 978-966-364-856-9: 033.80 грн
УДК : 613.2(075.8) + 575(075.8)
ББК : 51.230я73 + 28.04я73
Предметні рубрики: Гігієна харчових продуктів
Географіч. рубрики:
Анотація: Історія розвитку генної інженерії, її суть, механізм, завдання, обсяги виробництва і продаж трансгенних культур, продуктів харчування, компанії, що їх виробляють, ставлення до трансгенних продуктів у світі і в Україні.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.67(075.8)/М 59
Автор(и) : Малигіна В.Д., Ракша-Слюсарева О.А., Ракова В.П., Оконєчнікова Л.І., Багуліна Т.Р.
Назва : Мікробіологія та фізіологія харчування : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2009
Кільк.характеристики :242 с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с.226. - Дод.: с. 227-241
ISBN, Ціна 978-966-351-265-5: 39.00, 54.00, 52.00, 43.00, грн
УДК : 579.67(075.8)
ББК : 28.473я73
Предметні рубрики: Мікробіологія
Харчування-- Фізіологія
Анотація: Наведено морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування; визначено основні принципи фізіології харчування.
Примірники : всього : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Вільні : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/З91
Автор(и) : Зубар, Надія Миколаївна
Назва : Основи фізіології та гігієни харчування : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :332 с.: табл., рис.
Примітки : Глосарій: с. 254-261. - Л-ра: с. 262-263. - Дод.: с. 264-330
ISBN, Ціна 978-966-364-996-2: 96.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Розкрито фізіолого-гігієнічний вплив іжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ніколаєв І.
Назва : Організаційно-гуманітарна діяльність "Місії Нансена" в Україні під час голоду 1921 - 1923 років (на матеріалах Миколаївської області)
Місце публікування : Мандрівець. - Т.: Мандрівець, 2011. - N 6. - С. 31-34 (Шифр mand/2011/6)
Примітки : Л-ра в кінці ст.
Предметні рубрики: Голодомори --Миколаївська обл. --Україна, 1921 -1923 рр.
Гуманітарна допомога --Норвегія, 1921 - 1923 рр.
Міжнародні організації-- "Місія Нансен" --Норвегія, 1921 - 1923 рр.
Знайти схожі

 1-20    21-39 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)