Пошуковий запит: <.>K=якість харчових продуктів<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 11 |
>1.
| Вплив харчування на здоров'я людини/Пішак В. П. [та ін.] ; за ред. Радька М. М.. - 2006
|
>2.
| Іванова О. В. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства/О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - 2010
|
>3.
| Павлоцкая Л. Ф. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки/Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, В. В. Евлаш. - 2007
|
>4.
| Законодавство України про захист прав споживачів/[упоряд. Руснак Ю. І.]. - 2013
|
>5.
| Іванова О. В. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства/О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - 2012
|
>6.
| Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Вип. 1 (17)/[редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ч. 1. - 2013
|
>7.
| Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Вип. 1 (17)/[редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ч. 2. - 2013
|
>8.
| Вісловух А. М. Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини/[А. М. Вісловух]. - 2018
|
>9.
| Оглашенний Ю. Нове харчове законодавство - відповідальність, можливості, контроль/Ю. Оглашенний // Тваринництво сьогодні. -К.:Гульнара Ибраева, 2019,N N 5.-С.8-13
|
>10.
| Зубар Н. М. Теоретичні основи харчових виробництв/Н. М. Зубар. - 2020
|
>11.
| Котелевич В. А. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів-важливі складові продовольчої безпеки/В. А. Котелевич // Матеріали IX Міжнародної науково-практичної Конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 27-28 травня 2021 року. -Житомир:Поліс. нац. ун-т, 2021.-С.245-257
|
|