Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Андрушівська ЦРБ (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=консервирование<.>
Загальна кількість знайдених документів : 85
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
641.4(031)
Е64


   
    Енциклопедія консервування [] / [упоряд. І. О. Сокол ; худож. І. В. Осипов]. - Х. : Фоліо, 2005. - 480 с. - (Домашня бібліотека). - ISBN 966-03-3172-X : 011.00 грн
УДК
ББК 36.910я2
Рубрики: Консервування--Довідкові видання; Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сушіння продуктів -- сушка продуктов -- копчення продуктів -- копчение продуктов -- соління -- соление -- засолюваня -- засолка -- квашення -- квашение -- маринування -- маринование -- консервування зелені -- консервирование зелени -- замороження продуктов -- замораживание продуктов -- грибні заготовки -- грибные заготовки
Анотація: Способи консервування продуктів: сушіння, копчення, соління, квашення, маринування, теплова обробка, замороження.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Сокол, І.О. \упоряд.\; Осипов, І.В. \худ.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
37.279я2
М 99


    Мяловицький, А. В.
    Культура побуту - сила нації [] : книга корисних порад / А. В. Мяловицький, Г. А. Оганян. - К. : Україна, 2001. - 350 с. : іл. - ISBN 966-524-102-8 : 011.67 грн
ББК 37.279я2
Рубрики: Культура--Побут--Україна--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сімейна економіка -- семейная економика -- житло -- жилище -- домашні справи -- домашние блюда -- сад -- город -- огород -- консервування -- консервирование -- зберігання харчових продуктів -- хранение пищевых продуктов -- секрети здоров'я -- секреты здоровья -- перша медична допомога -- первая медицинская помощь -- гігієна -- гигиена -- зовнішній вигляд -- внешний вид
Анотація: Розкриті питання, пов'язані з раціональним веденням домашнього господарства, облаштуванням сучасної квартири, культурою харчування. Корисні поради щодо вирощування, заготівлі, переробки і зберігання фруктів, ягід та овочів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Оганян, Г.А.
Примірників всього: 3
МИСТ (1), ЧЗ (1), ВВ (1)
Свободны: МИСТ (1), ЧЗ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

3.
641.4
П58


    Попова, Олена Анастасівна.
    Швидке консервування. Кращі домашні рецепти [] / [О. А. Попова ; пер. з рос. І. Г. Данилюка ; худож. О. В. Зарбі-Гальчук]. - Донецьк : БАО, 2009. - 255, [1] с. : іл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 978-966-481-059-0 : 20.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашнє консервування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
консервування овочів -- консервирование овощей -- консервування грибів -- консервирование грибов -- овочеві заготівлі -- овощные заготовки -- заготівля зелені -- заготовка зелени -- приправи -- приправы -- заправи -- заправка -- салати -- салаты -- консервування фруктів -- консервирование фруктов -- консервування ягід -- консервирование ягод -- фруктово-ягідні асорті -- фруктово-ягодные ассорти -- компоти -- компоты -- варення -- варенья -- джеми -- джемы -- мармелади -- мармелады -- повидло -- незвичайні рецепти -- необычные рецепты
Анотація: Розміщено рекомендації, поради та рецепти з домашнього заготовлення плодів, овочів, ягід.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Данилюк, І. Г. \пер.\; Зарбі-Гальчук, О. В. \худож.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
643/645
Т19


    Тарас, Ярослав Николаевич.
    Тайны "бабушкина сундука" [] / Я. Н. Тарас ; [худож. Е. Б. Ревуцкая]. - Кишинев : Universitas, 1992. - 204 с. : ил. - Лит.: с. 200-201. - ISBN 5-7790-0057-3 : 3.00 грн
УДК
ББК 37.279
Рубрики: Домоведення--Садівництво--Кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домоводство -- советы огородникам -- поради городникам -- народный календарь -- народний календар -- домашнее хранение овощей -- домашнє зберігання овочів -- домашнее хранение мяса -- домашнє зберігання м'яса -- хранение молочных продуктов -- зберігання молочних продуктів -- приготовление уксуса -- приготування оцту -- приготовление горчицы -- приготування гірчиці -- кулинарные секреты -- кулінарні секрети -- домашнее консервирование -- домашнє консервування -- домашняя химчистка -- домашня хімчистка -- борьба с грызунами -- боротьба з гризунами -- борьба с насекомыми -- боротьба з комахами -- зеленая аптека -- зелена аптека -- народная кометика -- народна косметика
Анотація: В книге собраны многочисленные советы по домоводству, кулинарии, народной медицине и т. д.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ревуцкая, Е. Б. \худож.\
Примірників всього: 5
ВВ (3), ФОНД (1), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (3), ФОНД (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

5.
579(075.8)
М 71


    Мишустин, Евгений Николаевич.
    Микробиология [] : учебник для студентов высш. учеб. заведений / Е. Н. Мишустин, В. Т. Емцев. - 3-е изд., перераб. и доп. - М. : Агропромиздат, 1987. - 368 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 358-359. - Указ. лат. назв.: с. 360-365. - 1.20 р.
УДК
ББК 28.4я73
Рубрики: Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи
   Сільськогосподарська мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
морфологія бактерій -- морфология бактерий -- клітини -- клетки -- систематика бактерій -- систематика бактерий -- мікроорганізми -- микроорганизмы -- водорості -- водоросли -- гриби -- грибы -- віруси -- вирусы -- генетика мікроорганізмів -- генетика микроорганизмов -- оточуюче середовище -- окружающая среда -- живлення мікроорганізмів -- питание микроорганизмов -- розмноження мікроорганізмів -- размножение микроорганизмов -- вуглець -- углерод -- бродіння -- брожение -- нітрифікація -- нитрификация -- біологічна фіксація -- биологическая фиксация -- грунтоутворення -- почвообразование -- мікробні ценози -- микробные ценозы -- сівозміни -- севообороты -- землеробство -- земледелие -- гумус -- добрива -- удобрения -- мінеральні добрива -- минеральные удобрения -- органічні добрива -- органические удобрения -- біогаз -- биогаз -- рідкий гній -- жидкий навоз -- родючість грунту -- плодородие почвы -- живлення рослин -- питание растений -- збереження урожаю -- хранение урожая -- шкідники -- вредители -- мікробіологія кормів -- микробиология кормов -- консервування кормів -- консервирование кормов -- мікробний синтез -- микробный синтез -- антибіотики -- антибиотики -- хвороби рослін -- болезни растений
Анотація: Общая и сельскохозяйственная микробиология.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Емцев, Всеволод Тихонович
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (1), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

6.
579.64(075)
Е 60


    Емцев, Всеволод Тихонович.
    Микробиология [] : учеб. для учащ. средних учеб. заведений / В. Т. Емцев, В. К. Шильникова. - М. : Агропромиздат, 1990. - 191 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для техникумов). - Лит.: с. 187. - Предм. указ.: с. 188-189. - ISBN 5-10-000611-0 : 1.80 грн, 1.40 грн
УДК
ББК 40.5я723
Рубрики: Мікробіологія--Навчальні видання
   Сільськогосподарська мікробіологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
бактерии -- бактерії -- микроорганизмы -- мікроорганізми -- микробиологическое производство -- мікробіологічне виробництво -- штаммы микроорганизмов -- штами мікроорганізмів -- синтез ферментов -- сінтез ферментів -- синтез витаминов -- сінтез вітамінів -- синтез антибиотиков -- сінтез антибіотиків -- синтез средств защиты растений -- сінтез засобів захисту рослин -- бактериальные удобрения -- бактеріальні добрива -- микрофлора плодов -- мікрофлора плодів -- микрофлора овощей -- мікрофлора овочів -- пищевые инфекции -- харчові інфекції -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- химические консерванты -- хімічні консерванти -- термическое консервирование -- термічне консервування -- микробиология виноделия -- мікробіологія виноробства
Анотація: Основы общей и сельскохозяйственной микробиологии.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шильникова, Викторина Кузьминична
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Знайти схожі

7.
631.56(075)
Ш94


    Широков, Евгений Петрович.
    Технология хранения и переработки плодов и овощей с основами стандартизации [] : учебник для студ. высш. учеб. заведений / Е. П. Широков. - М. : Агропромиздат, 1988. - 319 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 311. - Предм. указ.: с. 316-317. - Прил.: с. 312-315. - ISBN 5-10-000410-Х : 1.10 руб.
УДК
ББК 36.91я73 + 41.48я73
Рубрики: Зберігання--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи
   Переробка--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав плодов -- хімічний склад плодів -- химический состав овощей -- хімічний склад овочів -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- гликозиды -- глікозіди -- товарное качество плодоовощной продукции -- товарна якість плодоовочівної продукції -- хранение плодоовощной продукции -- зберігання плодоовочівної продукції -- полевое хранение -- польове зберігання -- снегование овощей -- снігування овочів -- холодильники -- консервирование тепловой стерилизацией -- консервування тепловою стерилізацією -- овощные консервы -- овочні консерви -- плодово-ягодные компоты -- плодово-ягідні компоти -- маринование -- маринування -- консервирование сахаром -- консервування цукром -- быстрое замораживание -- швидке заморожування -- сушка -- сушіння -- микробиологические методы консервирования -- мікробіологічні методи консервування -- химические консерванты -- хімічні консерванти
Анотація: Характеристики методов и технологии хранения и переработки плодоовощной продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
664.7(075)
З-41


   
    Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів [] : навч. посібник для студ. вищ. с.-г. навч. закладів / Б. В. Лесик [та ін.] ; за ред. Б. В. Лесика. - 2-ге вид., перероб. й допов. - К. : Вища школа, 1980. - 415 с. : рис., табл. - Дод.: с. 406-410. - 0.90 руб.
УДК
ББК 36.91я73
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Зберігання--Навчальні видання для вищої школи
   Сільськогосподарська продукція--Технологія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
нормування якості сільгосппродуктів -- нормирование качества сельхозпродуктов -- стандартизація сільгосппродуктів -- стандартизация сельхозпродуктов -- зберігання продуктів -- хранение продуктов -- хімічний склад зерна та насіння -- химический состав зерна и семян -- показники якості зерна і насіння -- показатели качества зерна и семян -- консистенція ендосперму -- консистенция эндосперма -- борошномельна оцінка зерна -- мукомольная оценка зерна -- хлібопекарська оцінка зерна -- хлебопекарская оценка зерна -- характеристика зернових мас -- характеристика зерновых масс -- строки зберігання зерна -- сроки хранения зерна -- післязбиральне достигання зерна -- послеуборочное дозревание зерна -- режими та способи зберігання зернових мас -- режимы и способы хранения зерновых масс -- переробка зерна на борошно -- переработка зерна на муку -- переробка зерна на крупи -- переработка зерна на крупы -- основи хлібопечення -- основы хлебопечения -- технологія виробництва комбікормів -- технология производства комбикормов -- технологія виробництва трав'яного борошна -- технология производства травяной муки -- зберігання цукрових буряків -- хранение сахарной свеклы -- цукробурякове виробництво -- сахаросвекольное производство -- дифузійний сік -- диффузионный сок -- кристалізація цукру -- кристализация сахара -- зберігання олійних культур -- хранение масличных культур -- переробка олійних культур -- переработка масличных культур -- зберігання овочів -- хранение овощей -- консервування плодоовочевих -- консервирование плодоовощных -- маринування -- маринование -- сушіння -- сушка -- виробництво соків -- производство соков -- плодово-ягідне виноробство -- плодово-ягодное виноделие -- виробництво крохмалю -- производство крахмала -- обробка луб'яних культур -- обработка лубяных культур -- обробка тютюну і махорки -- обработка табака и махорки -- зберігання і обробка хмелю -- хранение и обработка хмеля
Анотація: Принципи стандартизації якості сільськогосподарської продукції, теорія та практика її зберігання та переробки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лесик, Борис Васильович; Трисвятський, Лев Олексійович; Снежко, Володимир Лаврентійович; Сабуров, Микола Володимирович; Лесик, Борис Васильович \ред.\
Примірників всього: 3
ВВ (2), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (2), ЧЗ (1)
Знайти схожі

9.
641.4(031)
Д 66


   
    Домашнее консервирование [] : мини-энциклопедия / [ред. С. Раделов]. - С.Пб. : СЗКЭО "Кристалл", 2011. - 95, [1] с. : фото.цв., табл. - ISBN 978-5-9603-0189-3 : 43.00 грн
УДК
ББК 36.910я2
Рубрики: Консервування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сахарный сироп -- цукровий сироп -- консервирование фруктов -- консервування фруктів -- ягодный сироп -- ягідний сироп -- консервирование томатов -- консервування томатів -- овощные консервы -- овочеві консерви -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- рыбные консервы -- рибні консерви -- куриные консервы -- курячі консерви -- квашаные заготовки -- квашені заготовки -- маринованые заготовки -- мариновані заготовки -- джемы -- желе
Анотація: Девяносто самых популярных рецептов приготовления домашних консервов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Раделов, С. \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

10.
636.085
Д18


    Даниленко, Йосип Абрамович.
    Силосування та консервування кормів [] / Й. А. Даниленко, К. О. Перевозіна, М. В. Польщикова. - К. : Урожай, 1982. - 183 с. : рис., табл. - Дод.: с. 158-181. - 0.55 р.
УДК
ББК 42.2
Рубрики: Кормовиробництво--Практичні посібники
   Силосні культури--Заготівля--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
техніка силосування кормів -- техника силосования кормов -- поживність силосу -- питательность силоса -- силосування пров'ялених рослин -- силосование провяленых растений -- силосування коренебульбоплодів -- силосование конеклубнеплодов -- силосування відходів рільництва -- силосование отходов растениеводства -- комбіновані силоси -- комбинированные силосы -- бактеріальні закваски -- бактериальные закваски -- ферментні препарати -- ферментные препараты -- заготівля сінажу -- заготовка сенажа -- хімічне консервування -- химическое консервирование -- консервування фуражного зерна -- консервирование фуражного зерна
Анотація: Прогресивна технологія заготівлі та зберігання силосу, сінажу, комбінованого силосу для свіней і птиці.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Перевозіна, Ксенія Олександрівна; Польщикова, Марія Василівна
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)