Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=добавки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 171
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
661.185:502.65.003
Д 38


   
    Детергенти сучасності: технологія виробництва, екологія, економіка використання [] / В. А. Бурлака [та ін ] ; за ред. В. А. Бурлаки, І. А. Грабара. - Житомир : ЖІТІ, 2004. - 745 с. : табл., рис. - Бібліогр. в кінці глав. - Дод.: с.736-745. - ISBN 966-683-072-8 : 47.74 грн, 50.00 грн
УДК
ББК 35-9
Рубрики: Мінерали--Використання--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мінеральні добавки -- минеральные добавки -- екологія природних детергентів -- экология природных детергентов -- алуніти та цеоліти -- алуниты и цеолиты -- детергенти в народному господарстві -- детергенты в народном хозяйстве -- детергенти (мінерали) у тваринництві та птахівництві -- детергенты (минералы) в животноводстве и птицеводстве -- екологія харчових продуктів -- экология пищевых продуктов -- місцеві видання -- местные издания
Анотація: Проблеми переробки, значення детергентів у різних галузях народного господарства. Екологічні та економічні моменти іх використання у землеробстві та тваринництві.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Бурлака, В. А.; Руденко, Г. Б.; Грабар, І. Г.; Біба, А. Д.; Бурлака, В. А. \ред.\; Грабар, І. Г. \ред.\; Бакка, М. Т. \рец.\; Столярчук, П. Л. \рец.\
Примірників всього: 4
ВВ (1), ФОНД (3)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (3)
Знайти схожі

2.
664.8.047
С 53


    Снежкин, Ю. Ф.
    Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов [] / Ю. Ф. Снежкин, Л. А. Боряк, А. А. Хавин ; рeд. А. А. Долинский. - К. : Наукова думка, 2004. - 227 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 215-225. - ISBN 966-00-0158-4 : 032.10 грн
УДК
ББК 36.816
Рубрики: Харчова промисловість--Ресурсозберігаючі технології
   
Кл.слова (ненормовані):
вторинні сировинні ресурси -- вторичные сырьесые ресурсы -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові порошки -- пищевые порошки
Анотація: Наведено хімічний склад вихідної сировини та порошків, закономірності процесів теплообміну під час сушіння, подріблення висушеної сировини та розсівання порошку з прикладами використання їх у виробах ,<кондитерських>, <хлібобулочних>, <м'ясомолочних><підприємств> і у <громадському харчуванні>.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Боряк, Л.А.; Хавин, А.А.; Долинский, А.А. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
613.26(075)
П 56


    Пономарьов, Петро Хомович.
    Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [] : навч. посіб. / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - Київ : Лібра, 1999. - 272 с. : рис., табл. - Літ.: с. 268-270. - ISBN 966-7035-31-X : 14.50 грн
УДК
ББК 51.535я7
Рубрики: Продовольча безпека--Забрунення--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
забруднення нітратами -- забруднення пестицидами -- радіаційне забруднення -- радіаційна обробка продуктів харчування -- забруднення важкими металами -- антибіотики в харчових продуктах -- харчові добавки -- гормональні препарати -- збалансоване харчування -- адекватне харчування
Анотація: Джерела забрудненості та поради щодо зменшення у навколишньому середовищі, харчових продуктах і продовольчій сировині нітратів, радіонуклідів, пестицидів, важких металів, антибіотиків, гормонів, консервантів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович
Примірників всього: 3
ВВ (2), ВСМЛ (1)
Свободны: ВВ (2), ВСМЛ (1)
Знайти схожі

4.
28.081я73
К49


    Клименко, Микола Олександрович.
    Метрологія, стандартизація і сертифікація в екології [] : підручник / М. О. Клименко, П. М. Скрипчук. - Київ : Академія, 2006. - 368 с. : рис., табл. - (Альма-матер). - Дод.: с. 346-360. - Літ.: с. 361-362. - Слов.: с. 363-366. - ISBN 966-580-212-7 : 28.00 грн, 25.50 грн, 27.00 грн
УДК
ББК 28.081я73
Рубрики: Екологія--Навчальні видання для вищої школи
   Метрологія--Стандартизація--Сертифікація--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
фізичні величини -- вимірювальна техніка -- метрологія атмосфери -- проби повітря -- біоіндикація -- якість води -- проби води -- якість грунту -- проби грунту -- вимірювання рівня радіації -- радіонукліди -- маркування товарів -- штрихове кодування -- харчові добавки -- екологічний менеджмент -- менеджмент якості
Анотація: Загальні засади метрології, стандартизації, сертифікації, особливості їх практичного використання в природоохоронній діяльності та подоланні екологічних проблем.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скрипчук, Петро Михайлович
Примірників всього: 5
ЧЗ (2), ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ЧЗ (2), ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
664.6(075.8)
С 40


    Сирохман, І. В.
    Якість і безпечність зерноборошняних продуктів [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова . - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 384 с. : табл. - Бібліогр.: с. 363-381. - ISBN 966-364-359-9 : 045.00 грн, 041.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Якість продуктів--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
якість проодуктів харчування -- забруднення харчових продуктів -- безпечність споживання зернових продуктів -- шляхи підвищення якості зерна -- харчові добавки -- споживні властивості хлібобулочних виробів -- мікробіологічна безпека -- стабілізування якості хліба
Анотація: Розглянуто вплив різних чинників на якість і безпечність зерна, борошна, крупів, хлібобулочних і макаронних виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Лозова, Т.М.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
613.2(075)
Е 45


   
    Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський та ін. ; за ред. Т. М. Димань. - Київ : Лібра, 2006. - 304 с. : табл., рис. - Бібліогр. в кінці розд. . - ISBN 966-7035-77-8 : 45.50 грн, 054.00 грн, 50.00 грн
УДК
ББК 51.23я73 + 28.08я73
Рубрики: Гігіена харчування--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продовольча безпека -- продовольственная безопасность -- раціональне харчування -- рациональное питание -- гигиена питания -- фізіологія харчування -- физиология питания -- українська кухня -- украинская кухня -- вегетарианство -- вегетаріанство -- лікувальне голодування -- лечебное голодание -- роздільне харчування -- раздельное питание -- дитяче харчування -- детское питание -- харчовий раціон -- рацион питания -- зберігання харчової продукції -- хранение продуктов питания -- ідентифікація харчової продукції -- идентификация пищевой продукции -- дослідження харчових продуктів -- исследование пищевых продуктов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- модифікованиі продукти -- модифицированные продукты -- харчові інфекції -- пищевые инфекции -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- гельмінтози -- гельминтозы -- биологически активные добавки -- біологічно активні добавки -- радіозахисне харчування -- радиактивное питание -- детоксикація організму -- детоксикация организма
Анотація: Концептуальні та практичні аспекти екотрофології - нової для нашої країни науки, теоретичний каркас якої тільки формується. Особливу увагу приділено екологічним проблемам харчування, розкрито санітарно-гігієнічне значення їжі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Барановський, М.М.; Білявський, Г.О.; Власенко, О.В.; Мороз, Л.В.; Димань, Т.М. \ред.\
Примірників всього: 4
БГ (1), ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: БГ (1), ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

7.
664.87(075)
Д 66


    Домарецький, В. А.
    Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини [] : підручник / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; за ред. В. А. Домарецького. - Вінниця : Нова Книга, 2005. - 408 с. : рис., табл. - Літ.: с. 401. - ISBN 966-8609-02-6 : 75.00 грн, 81.00 грн
УДК
ББК 36.877я73
Рубрики: Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
антиоксиданти -- біологічно активні добавки -- здоровий спосіб життя -- солодові екстракти -- екстракти лікарських рослин -- ферментовані безалкогольні напої -- безалкогольні напої -- алкогольні напої -- ароматні спирти -- морси -- спиртовані соки -- технологія соків -- екологія виробництва екстрактів -- економіка безалкогольної промисловості
Анотація: Виробництво солоду, екстратів із лікарських рослин, безалкогольних та алкогольних напоїв, соків тощо.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Прибильський, В. Л.; Михайлов, М. Г.; Домарецький, В. А. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
636.084(075.8)
Є 30


    Єгоров, Б. В.
    Технологія виробництва преміксів [] : навч. посібник / Б. В. Єгоров, О. І. Шаповаленко, А. В. Макаринська. - К. : Центр учбов. л-ри, 2007. - 287 с. : табл., рис. - Л-ра: с. 257-259. - ISBN 978-966-364-493-6 : 042.00 грн, 52.00 грн
УДК
ББК 45.4я73
Рубрики: Сільськогосподарські тварини--Корми--Навчальні видання для вищої школи
   Кормовиробництво--Україна--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
премікси -- премиксы -- білково-вітамінні добавки -- белково-витаминные добавки -- виробництво преміксів -- производство премиксов -- комбікорми -- комбикормы -- використання преміксів -- использование премиксов
Анотація: Проаналізовано рецептуру преміксів, наведено їхню класіфікацію, порядок розрахунку рецептів та наукові основи виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Шаповаленко, О.І.; Макаринська, А.В.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
613.2
В80


   
    Вплив харчування на здоров'я людини [] : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації] / Пішак В. П. [та ін.] ; за ред. Радька М. М. - Чернівці : Книги-XXI, 2006. - 500 с. : табл. - Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499. - ISBN 966-8653-45-9 : 50.00 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Харчування--Вплив на організм--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
питание -- функції їжі -- функции питания -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- поживні речовини -- полезные вещества -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів харчування -- загрязнение продуктов питания -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікації харчової продукції -- фальсификации пищевых продуктов -- санитарная экспертиза пищевых продуктов -- санітарна експертиза харчової продукції -- дослідження харчових продуктів -- исследование пищевых продуктов -- гігієнічний контроль продуктів -- гигиенический контроль продуктов -- білки -- белки -- амінокислоти -- аминокислоты -- ліпіди -- липиды -- холестерин -- вуглеводи -- углеводы -- харчові волокна -- пищевые волокна -- цукор -- сахар -- водорозчинні вітаміни -- водорастворимые витамины -- жиророзчинні вітаміни -- жирорастворимые витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- мікроелементи (біол.) -- микроэлементы (биол.) -- вода -- питний режим -- питьевой режим -- правила харчування -- правила питания -- травна система -- пищеварительная система -- обмін речовин у дітей -- обмен веществ у детей -- забруднення нітратами -- загрязнение нитратами -- радіаційна обробка продуктів харчування -- радиационная обработка продуктов питания -- забруднення пестицидами -- загрязнение пестицидами -- забруднення важкими металами -- загрязнения тяжелыми металлами -- харчові добавки -- пищевые добавки -- кишкові інфекції -- кишечные инфекции -- гельмінтози -- гельминтозы -- харчові токсикоінфекції -- пищевые токсикоинфекции -- харчові токсикози -- пищевые токсикозы -- отруєння грибами -- отравление грибами -- отруєння рослинами -- отравление растениями -- отруєння продуктами -- отравление продуктами -- отруєння хімічними домішками -- отравление химическими примесями -- зберігання харчових продуктів -- хранение пищевых продуктов -- вода питна -- вода питьевая -- дослідження хліба -- исследование хлеба -- дослідження овочів -- исследование овощей -- дослідження фруктів -- исследование фруктов -- дослідження молока -- исследование молока -- дослідження м'яса -- исследование мяса -- дослідження ковбасних виробів -- исследование колбасных изделий -- дослідження банкових консервів -- исследование баночных консервов -- качество чая -- якість чаю -- якість кави -- качество кофе -- дослідження рослинних олій -- исследование растительных масел -- якість алкогольних напоїв -- качество алкогольных напитков -- раціони харчування -- рационы питания -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- теплова обробка продуктів -- тепловая обработка продуктов
Анотація: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пішак, Василь Павлович; Радько, Михайло Михайлович; Бабюк, Анатолій Васильович; Воробйов, Олександр Олександрович; Рогозинський, Мирон Степанович; Романів, Людмила Вікторівна; Федорова, Олена Євгенівна; Марценяк, Ігор Валер'янович; Радько, Михайло Михайлович \ред.\
Примірників всього: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Знайти схожі

10.
636.7(075)
К41


   
    Кінологія: утримання та годівля собак [] : навч. посібник / В. А. Бурлака [та ін. ; за ред. В. А. Бурлаки] ; Держ. агроекол. ун-т. - Житомир : Волинь, 2004. - 412 с. : табл., мал. - Дод.: с. 360-404. - Л-ра: с. 405-407. - ISBN 966-690-080-7 : 20.00 грн
УДК
ББК 46.73я73
Рубрики: Собаківництво--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- утримання собак -- содержание собак -- службові породи собак -- служебные породы собак -- мисливські собаки -- охотничьи собаки -- хвороби собак -- болезни собак -- корми та кормові добавки для собак -- корма и кормовые добавки для собак -- дієти для собак -- диеты для собак
Анотація: У посібнику подано практичні рекомендації щодо годівлі та утримання собак.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бурлака, В. А.; Павлюк, Н. В.; Степаненко, В. М.; Шевчук, В. Ф.; Бурлака, В. А. \ред.\; Організація і розвиток науки у краї 11.02; Державний агроекологічний університет
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)