Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=печиво<.>
Загальна кількість знайдених документів : 24
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-24 
1.
36.991
Н 27


   
    Напитки и десерты [] / худ. Л. Д. Киркач-Осипова. - Х. : Фоліо, 2005. - 317 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3226-2 : 8.00 грн
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Напої--Десерти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
наливки -- наливки -- настойки -- настоянки -- коктейли -- коктейлі -- прохладительные напитки -- охолоджувальні напої -- горячие напитки -- гарячі напої -- алкогольные напитки -- алкогольні напої -- желе -- суфле -- мороженое -- морозиво -- фруктово-ягодные салаты -- фруктово-ягідні салати -- мелкие сладости -- дрібні солодощі -- варенье -- варення -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- мёд -- мед -- пиво
Анотація: Доступные рецепты приготовления горячих, прохладительных и алкогольных напитков: квасов и пуншей, крюшонов и наливок, чаев и коктейлей. Рецепты десертов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Киркач-Осипова, Л.Д. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.6(477.42)(075)
С 34


    Сичевська, І. А.
    Фірмові борошняні кондитерські вироби Житомирщини [] : посібник для проф.-тех. навч. закл. / І. А. Сичевська. - Житомир : Полісся, 2008. - 120 с. : табл., фото. - Бібліогр.: с.120. - ISBN 978-966-655-349-5 : 008.50 грн
УДК
ББК 36.86(4УКР-4Ж)я73
Рубрики: Кондитерська промисловість--Навчальні видання
   Житомирська область--Борошняні кондитерські вироби--Технологія виготовлення -- Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- печиво домашнє -- печенье домашнее -- рогалики домашні -- рогалики домашние -- струдель поліський -- струдель полесский -- пиріг медовий -- пирог медовый -- корж "Бердичівський" -- корж "Бердичевский" -- пряник "Поліський" -- пряник "Полесский" -- тістечко "Пень Поліський" -- пирожное "Пень Полесский"
Анотація: Посібник складено у відповідності до програми курсу " Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів" і призначений для учнів професійного ліцею харчових технологій.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Харчова промисловість 4.02.08
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

3.
663.9(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Асортимент і якість кондитерських виробів [] : навч. посіб. / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2009. - 636 с. : рис., табл. - Літ.: с. 633. - ISBN 978-966-364-899-6 : 106.00 грн, 126.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Кондитерські вироби--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мармеладно-пастильні вироби -- карамель -- шоколад і какао -- цукерки -- халва -- печиво -- крекери -- пряникові вироби -- вафлі -- торти і тістечка -- кекси -- рулети і бісквіти -- дієтичні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- якість кондитерських виробів
Анотація: Товарознавча характеристика асортименту кондитерських виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лебединець, Віра Тарасівна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

4.
664.6(075.8)
Т 38


   
    Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / за ред. Г. М. Лисюка. - Суми : Унів. кн., 2009. - 464 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.460-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 065.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання
   Хлібні вироби--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
сировина хлібобулочних виробів -- структура тіста -- здобні булочні вироби -- борошняні кулінарні вироби -- випічні напівфабрикати -- хлібобулочні напівфабрикати -- дріжджове тісто -- желе -- оздоблювальні напівфабрикати -- креми -- торти -- національні борошняні кондитерські вироби -- тістечка -- рулети -- печиво -- рецептура борошняних виробів -- якість кондитерських виробів -- санітарні вимоги
Анотація: Сировина, харчові і дієтичні добавки, композитні суміші для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, наукові основи тістоутвлрення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лисюк, Г. М. \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

5.
664.6(075)
К 89


    Кузнецова, Людмила Семеновна.
    Технология и организация производства кондитерских изделий [] : учебник / Л. С. Кузнецова, М. Ю. Сиданова. - 2-е изд., испр. и доп. - М. : Академия, 2009. - 480 с. : рис., табл. - (Среднее профессиональное образование). - Лит.: с.475. - ISBN 978-5-7695-6086-6 : 252.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Кондитерські вироби--Виробництво--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские предприятия -- кондитерські підприємства -- ассортимент -- асортимент -- кондитерское сырье -- кондитерська сировина -- шоколадные изделия -- шоколадні вироби -- карамель -- халва -- мармеладные изделия -- мармеладні вироби -- конфеты -- цукерки -- печенье -- печиво -- вафли -- вафлі -- кексы -- кекси -- пирожные -- тістечка -- торты -- торти -- упаковывание кондитерских изделий -- упакування кондитерських виробів -- контроль качества -- контроль якості -- маркетинг
Анотація: Технология переработки пищевого сырья в сахарные и мучные кондитерские изделия.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сиданова, Муся Юрьевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
641.5
Ж86


    Жукова, Ірина Миколаївна.
    550. Чудеса домашньої випічки [] / [І. М. Жукова ; пер. з рос. Н. В. Клюкіної ; худож. О. В. Зарбі-Гальчук]. - Донецьк : БАО, 2006. - 285, [3] с. : іл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-338-336-4 : 14.60 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Домашнє приготування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
торти -- торты -- пироги -- рулети -- рулеты -- кекси -- кексы -- пудинги -- суфлє -- суфле -- піца -- пицца -- тістечка -- пирожные -- печиво -- печенье -- вафлі -- вафли -- пряники
Анотація: Дозволить оцінити переваги домашньї випічки: оригінальних тортів, тістечок, кексів,рулетів, печива, пудингів, пирогів та інших солодких і не солодких ласощів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Клюкіна, Н. В. \пер.\; Зарбі-Гальчук, О. В. \худож.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
641.55(477)
Т35


    Терлецька, Зеновія.
    Українські страви [] = UKRAINIAN DISHES / Зеновія Терлецька. - Нью-Йорк : Союз Українок Америки, 1990. - 201, [5] с. : іл. - Покажч.: с. 195-201. - 20.00 грн
УДК
ББК 36.997(4УКР)
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Україна--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
українські страви -- украинские блюда -- закуски -- борщі -- борщи -- юшки -- ухи -- м'ясні страви -- мясные блюда -- яловичина -- говядина -- телятина -- баранина -- дичина -- дичь -- риба -- рыба -- раки -- городина -- овощи -- салати -- салаты -- підливи -- подливы -- страви з яєць -- блюда из яиц -- печиво -- печенье -- торти -- торты -- ягоди -- ягоды -- горілки -- водки
Анотація: Подаються приписи страв, що при кінці 19 ст. і в першій половині 20 ст. були вживані в цілій Україні, та в Галичині вони особливо вкорінилися, маючи можливість безперервного розвитку. В ті часи українське харчування на приходствах, хуторах і домах тодішньої інтелігенції по містах дійшло до найвищого розквіту і могло суперничати сміло з вибагливими стравами других народів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
641.55(031)
С56


   
    Современная энциклопедия домашней выпечки [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : БАО, 2000. - 384 с. - ISBN 966-548-221-1 : 7.20 грн
УДК
ББК 36.992.2я2
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухонные принадлежности -- кухонне приладдя -- пироги -- пиріжки -- кулебяки -- кулеб'яки -- расстегаи -- розтягаї -- пицца -- піца -- рулеты -- рулети -- струдели -- струделі -- пасхи -- паски -- бабы -- баби -- караваи -- караваї -- курники -- косовики -- булки -- пончики -- хворост -- вергуни -- печенье -- печиво -- хлеб -- хліб -- блины -- млинці -- пряники
Анотація: Ценность домашней выпечки состоит не только в том, что это вкусная еда, и что это настоящее произведение искусства, а в том, что у всякого искусства есть свои секреты.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тарасова, Т. П. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
Шифр: ntte/2016/5
   Журнал

Народна творчість та етнографія [Текст]. - К. : Ін-т мистецтвознав., фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського НАН України, 1925 - . - ISSN 01306936. - Виходит раз на два місяця
2016р. N 5
Зміст:
Борисенко, М. Руйнація традиційного топонічного простору: політика перейменувань в Україні в 1920-1950-х роках / М. Борисенко. - С.7-17. - Л-ра в кінці ст.
Длогочуб, В. Прояви локальності в позаакадемічній реконструкції української традиційної культури / В. Длогочуб, Н. Петрова. - С.18-22. - Л-ра в кінці ст.
Новак, І. Ставлення українців до подій на Донбасі: у пошуках цивілізаційної межі / І. Новак. - С.23-39. - Л-ра в кінці ст.
Подобєд, О. Релігійні свята в житті українських переміщених осіб повоєнної Німеччини / О. Подобєд. - С.40-44. - Л-ра в кінці ст.
Хінкова, С. Сучасний "імпорт" ідентичностей серед помаків у Болгарії / С. Хінкова. - С.45-54. - Л-ра в кінці ст.
Бутовников, С. Ф. Село Преслав Коларовского района на Мелитопольщине / С. Ф. Бутовников, Ф. Е. Креслев. - С.56-71. - Библиогр. в подстрочном примеч.
Сауляк, Б. Невідома спадщина репресованого дослідника: стаття Якова Риженка "Українські скрині" / Б. Сауляк. - С.72-73
Риженко, Я. Українські скрині / Я. Риженко. - С.73-89
Бех, К. Весільне печиво: традиційне обдарування та нові практики частування / К. Бех. - С.90-95. - Л-ра в кінці ст.
Щибря, В. Головні убори та зачіски населення Черкаського району Черкаської області кінця XIX - середини ХХ століття: традиції, локальні особливості (за матеріалами польових досліджень) / В. Щибря. - С.96-101. - Л-ра в кінці ст.
Бондаренко, Г. Проблеми радянськості в сучасному науковому дискурсі / Г. Бондаренко, Т. Полек. - С.102-108
Мушкетик, Л. VIII Міжнародний угрознавчий конгрес / Л. Мушкетик. - С.109-111
Боса, Л. "Дзяди" в культурній пам'яті білорусів / Л. Боса. - С.112-114
Косицька, З. VI Міжнародний симпозіум "Мистецтво вирізування: форма і колір" / З. Косицька. - С.115-116
Є примірники у відділах: всього 1 : ФП (1)
Вільні: ФП (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

11.
664.682
R53


    Richon, Christina.
    Weihnachtsplaetzchen: Himmlisch lecker und bezaubernd suess [Текст] / Chistina Richon ; fotos: Anke Schuetz. - Berlin : Graefe, 2013. - 64 S. : Ill. - ISBN 978-3-8338-3434-9 : 80.00 грн
УДК
ББК 36.865
Рубрики: Свята--Страви--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
Різдво -- Рождество -- печиво -- печенье -- різдвяні страви -- рождественские блюда -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- різдвяне печиво -- рождественское печенье
Анотація: Alle Jahre wieder: Drau?en rieselt leise der Schnee, der Kamin knistert und durchs ganze Haus zieht der Duft von frisch gebackenen Lebkuchen, Zimtsternen und Vanillekipferln. Doch Moment mal, hier duftet es auch erfrischend neu aus der Weihnachtsbackstube: Kirsch-Zimt-Wurfel, Gewurzschnecken mit Kakaobohnen und Pistazien-Sable setzen neue Glanzlichter auf die bunten Teller. Zusammen mit den hei? geliebten Klassikern der Weihnachtszeit gehen sie den Backern leicht von der Hand und verschwinden schnell in den Mundern erwartungsfroher Naschkatzen. Mit praktischen Tipps zu Teigen, Deko und Geschenkverpackungen bleibt schon vor dem Fest kein Wunsch mehr offen.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Schuetz, Anke \foto.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

12.


    Бех, К.
    Весільне печиво: традиційне обдарування та нові практики частування [] / К. Бех // Народна творчість та етнографія. - 2016. - N 5. - С. 90-95. - Л-ра в кінці ст. . - ISSN 0130-6936
Рубрики: Весільні обряди--Україна
Кл.слова (ненормовані):
обрядове печиво -- обрядовое печенье -- обрядовий хліб -- обрядовый хлеб -- коровай -- каравай -- весільний торт -- свадебный торт

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ФП (1)
Вільні: ФП (1)

Знайти схожі

13.
641.526.2(083.12)
Э68


   
    Энциклопедия выпечки [] / [сост. Е. Караваева]. - Харьков : Клуб семейн. досуга, 2006. - 349, [3] с. - Алф. указ.: с. 340-349. - ISBN 966-343-399-Х : 25.00 грн
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
выпечки -- випічки -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- пироги -- кексы -- кекси -- печенье -- печиво
Анотація: Эта книга станет отличным помощником начинающим поварам, раскроет секреты приготовления мучных изделий, а опытным кулинарам подскажет новые варианты сладких шедевров.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Караваева, Елена \сост.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

14.
664.143(035)
С 40


    Сирохман, Иван Васильевич.
    Ассортимент кондитерских изделий [] : справочник / И. В. Сирохман, И. М. Задорожный. - Киев : Тэхника, 1992. - 207 с. : табл. - ISBN 5-335-00376-6 : 30.00 крб
УДК
ББК 36.86я2
Рубрики: Кондитерські вироби--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерские изделия -- пастила -- шоколад -- сладкие плитки -- солодкі плитки -- какао-порошок -- какао-напитки -- какао-напої -- карамель -- конфеты -- цукерки -- потребительские свойства -- споживчі властивості -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- печенье -- печиво -- крекеры -- крекери -- галеты -- галети -- вафли -- вафля -- пирожные -- тістечка -- торты -- торти
Анотація: Приведены потребительские свойства основных групп кондитерских изделий, их классификация и структура ассортимента.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Задорожный, Иван Михайлович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

15.
641.85
Д 66


   
    Домашнее печенье и десерты [] / [сост. А. К. Иванова]. - Киев : Знание Украины, 1992. - 208 с. : рис. - ISBN 5-7770-0566-7 : 70.00 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Борошняні вироби--Рецепти--Довідкові видання
   Домашня кулінарія--Десерти--Рецепти--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
домашняя кулинария -- мучные изделия -- десерты -- бутерброды -- бутерброди -- пироги -- печенье -- печиво -- торты -- торти -- пудинги -- мороженое -- морозиво -- кремы -- креми -- напитки -- напої
Анотація: Справочник представляет свыше 400 популярных и простых в домашнем приготовлении рецептов кондитерских изделий, напитков, десертов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Иванова, Александра Кузьминична \сост.\
Примірників всього: 4
ФОНД (2), ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

16.
641.85(083.12)
П 12


    Павлова, Людмила Ивановна.
    Советы домашнего кондитера [] / Л. И. Павлова. - Москва : Рольф Айрис - пресс, 2000. - 416 с. : рис. - (Страна советов). - Прил.: с. 388-390. - ISBN 5-7836-0188-8 : 7.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Солодкі страви--Рецептура--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
сладкие блюда -- пироги -- пирожки -- пиріжки -- куличи -- куличі -- пасхи -- паски -- блины -- млинці -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- сдобные кондитерские изделия -- здобні кондитерські вироби -- кексы -- кекси -- рулеты -- рулети -- запеканки -- запіканки -- печенье -- печиво -- пряники -- птифуры -- птифури
Анотація: Книга для тех, кто хочет научиться готовить различные сладкие блюда: пироги, кексы, торты, пирожные и многое другое.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

17.
641.85
С47


   
    Сладкие блюда [] / [сост. В. Н. Иванчук]. - Киев : Орион, 1993. - 352 с. : рис., фот. цв. - ISBN 5-7707-3462-0 : 51000.00 крб
УДК
ББК 36.992.2
Рубрики: Солодкі страви--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
солодкі страви -- сладкие блюда -- кремы -- креми -- пудинги -- кисели -- киселі -- желе -- суфле -- мороженое -- морозиво -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- пироги -- рулеты -- рулети -- струдли -- струдлі -- медовики -- пампушки -- пирожки -- пиріжки -- кулебяки -- бабки -- кексы -- кекси -- мазурки -- булки -- коржики -- бабы -- баби -- сухари -- сухарі -- бублики -- шарлотки -- блины -- млинці
Анотація: Рецепты, технология приготовления и техника выпекания и украшения более 500 видов сладкого печенья и различных видов сладких блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Иванчук, В. Н. \сост.\
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

18.
641.55(=161.2)
Ф 83


    Франко, Ольга Федорівна.
    Практична кухня [] / О. Ф. Франко ; [авт. передм. О. П. Сенатович ]. - Львів : Каменяр, 1990. - 238 с. : фот. кол. - ISBN 5-7745-0301-1 : 3.50 р.
УДК
ББК 36.997(2)
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
закуски -- грінки -- супи -- холодники -- росоли -- борщі -- юшки -- м'ясні страви -- ковбаси -- паштети -- рибні страви -- овочеві страви -- грибна кулінарія -- солодке тісто -- торти -- морозиво -- печиво -- напої -- варення
Анотація: В книзі читачі знайдуть широкий діапазон страв традиційної української кухні: від різних закусок, супів, борщів, риби, м'яса до печива і варення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сенатович, Оксана Павлівна \авт. передм.\
Примірників всього: 4
ВВ (1), АБ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

19.
641.85
Ц 26


    Цвек, Дарія Яківна.
    Домашнє печиво [] : [посіб.] / Д. Я. Цвек. - [8-ме вид., доповн.]. - Львів : Каменяр, 1989. - 136 с. : рис., кол. іл. - ISBN 5-7745-0087-X : 2.10 р.
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Домашнє приготування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
булки -- булочки -- баби -- пироги -- піцца -- тарт -- рулети -- струдлі -- медовики -- пампушки -- пиріжки -- сухарі -- бублики -- вергуни -- коржики -- тістечка -- кекси -- бабки -- торти -- мазурки -- пудинги -- шарлотки -- омлети -- налисники -- желе -- суфле -- киселі -- гарячі напої -- холодні напої -- варення -- квас -- морозиво -- джеми -- мармелади -- фруктові сиропи
Анотація: Описані вироби з тіста, які можна приготувати в домашніх умовах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1), АБ (1)
Знайти схожі

20.
641.85
Т 61


   
    Торты, десерты, пирожные для вас и ваших друзей [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : БАО, 1997. - 384 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966548-070-7 : 4.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Домашнє приготування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мучные кондитерские изделия -- приготовление теста -- приготування тіста -- кремы -- креми -- глазури -- поливи -- торты -- торти -- десерты -- десерти -- вафли -- вафлі -- печенье -- печиво -- кексы -- кекси -- рулеты -- рулети -- пряники
Анотація: Книга содержит рекомендации по выбору и обработке исходных продуктов, а также рецепты выпечки разнообразных мучных кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тарасова, Татьяна Петровна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-20    21-24 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)