Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=экспертиза мяса<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
620.2(075.8)
Б 28


    Батутіна, Алла Петрівна.
    Експертиза товарів: практикум [] : навч. посібник / Батутіна А. П., Ємченко І. В., Троякова А. О. - Л. : Магнолія 2006, 2008. - 396 с. : табл. - Л-ра: с.393-395. - ISBN 978-966-2025-38-5 : 78.00 грн
УДК
ББК 30.609я73
Рубрики: Експертиза--товарознавство--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
основні поняття експертизи -- основные понятия экспертизы -- основні експертні методи -- основные экспертные методы -- експертиза кількості товарів -- экспертиза количества товаров -- експертиза якості товарів -- экспертиза качества товаров -- санітарно-епідеміологічна експертиза -- санитарно-эпидемиологическая экспертиза -- ступінь забруднення товарів -- степень загрязнения товаров -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- фітосанітарна експертиза товарів -- фитосанитарная экспертиза товаров -- екологічна експертиза товарів -- экологическая экспертиза товаров -- експертиза свіжих фруктів -- экспертиза свежих фруктов -- експертиза кондитерських товарів -- экспертиза кондитерских товаров -- експертиза смакових товарів -- экспертиза вкусовых товаров -- експертиза кулінарних жирів -- экспертиза кулинарных жиров -- експертиза молочних товарів -- экспертиза молочных товаров -- експертиза м'яса -- экспертиза мяса -- експертиза рибних товарів -- экспертиза рыбных товаров
Анотація: Систематизовано викладено матеріал відповідно до типової програми дисципліни "Експертиза товарів". Структура посібника включає 17 тем, при вивченні яких передбачено виконання самостійної роботи.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ємченко, І. В.; Троякова, А. О.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
619:614.31]:636/638(035)
В39


   
    Ветеринарно-санитарная экспертиза продуктов животноводства [] : справочник / [П. В. Житенко и др.] ; под ред. П. В. Житенко. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 368 с. : табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-10-000485-1 : 1.40 р.
УДК
ББК 48.1я2
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
транспортировка убойных животных -- транспортування забійних тварин -- требования к убойным пунктам -- вимоги до забійних пунктів -- морфологический состав мяса -- морфологічний склад м'яса -- товароведение мяса -- товарознавство м'яса -- экспертиза мяса -- експертиза м'яса -- бактериологическое исследование мяса -- бактеріологічне дослідження м'яса -- экспертиза мяса домашних животных -- експертиза м'яса домашніх тварин -- экспертиза рыбы -- експертиза риби -- экспертиза меда -- експертиза меду -- дезинфекция помещений -- дезінфекція приміщень
Анотація: Изложен порядок ветеринарно-санитарной экспертизы продуктов животноводства, даны методы исследования, а также характеристика и происхождение встречающихся пороков.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Житенко, Петр Васильевич; Боровиков, Михаил Федорович; Макаров, Владислав Алексеевич; Репин, Владимир Михайлович; Житенко, Петр Васильевич \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
636.09
З-14


    Загаевский, Иосиф Станиславович.
    Справочник по ветеринарно-санитарной экспертизе животноводческой продукции [] / И. С. Загаевский. - Киев : Урожай, 1976. - 160 с. : табл. - Библиогр. в конце разд. - 0.66 р.
УДК
ББК 36.92я2
Рубрики: М'ясні продукти--Ветеринарно-санітарна експертиза--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- мясо -- м'ясо -- ветеринарно-санитарный контроль -- ветеринарно-санітарний контроль -- экспертиза мяса -- експертиза м'яса -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- санитарная обработка мяса -- санітарна обробка м'яса
Анотація: Обобщены материалы по гигиене, технологии переработки и ветеринарно-санитарной экспертизе мяса и мясопродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)