Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=бактериологическое исследование мяса<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
619:614.31]:636/638(035)
В39


   
    Ветеринарно-санитарная экспертиза продуктов животноводства [] : справочник / [П. В. Житенко и др.] ; под ред. П. В. Житенко. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 368 с. : табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-10-000485-1 : 1.40 р.
УДК
ББК 48.1я2
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
транспортировка убойных животных -- транспортування забійних тварин -- требования к убойным пунктам -- вимоги до забійних пунктів -- морфологический состав мяса -- морфологічний склад м'яса -- товароведение мяса -- товарознавство м'яса -- экспертиза мяса -- експертиза м'яса -- бактериологическое исследование мяса -- бактеріологічне дослідження м'яса -- экспертиза мяса домашних животных -- експертиза м'яса домашніх тварин -- экспертиза рыбы -- експертиза риби -- экспертиза меда -- експертиза меду -- дезинфекция помещений -- дезінфекція приміщень
Анотація: Изложен порядок ветеринарно-санитарной экспертизы продуктов животноводства, даны методы исследования, а также характеристика и происхождение встречающихся пороков.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Житенко, Петр Васильевич; Боровиков, Михаил Федорович; Макаров, Владислав Алексеевич; Репин, Владимир Михайлович; Житенко, Петр Васильевич \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
48.17я73
П69


   
    Практикум по ветеринарно-санитарной экспертизе с основами технологии продуктов животноводства [] : учеб. пособие / [В. А. Макаров и др.] ; под ред. В. А. Макарова. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 271 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на зворті тит.арк. - Прил.: с. 263-267. - 0.85 р.
ББК 48.17я73
Рубрики: Ветеринарна санітарія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
ветеринарная санитария -- химический состав мяса -- хімічний склад м'яса -- бактериологическое исследование мяса -- бактерологічне дослідження м'яса -- определение мяса больных животных -- визначення м'яса хворих тварин -- исследование мяса на цистицеркоз -- дослідження м'яса на цистицеркоз -- определение металлических ядов -- визначення металічних отрут -- определение содержания нитритов -- визначення вмісту нітрітів -- ветеринарная экспертиза колбасных изделий -- ветеринарна експертиза ковбасних виробів -- ветеринарная экспертиза животных жиров -- ветеринарна експертиза тваринних жирів -- ветеринарная экспертиза яиц -- ветеринарна експертиза яєць -- ветеринарное исследование рыбы -- ветеринарне дослідження риби -- экспертиза растительных масел -- експертиза рослинних масел -- ветеринарная экспертиза меда -- ветеринарна експертиза меду
Анотація: Методы определения доброкачественности мяса, а также ветеринарной экспертизы его при болезнях животных. Способы оценки жиров, яиц, рыбы и меда.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Макаров, Владимир Алексеевич; Боровков, Михаил Федорович; Ермолаев, Александр Павлович; Кособрюхов, Александр Николаевич; Рудь, Иван Антонович; Макаров, Владимир Алексеевич \ред.\
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)