Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Кулінарія -- Рецептура<.>
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 11
1.
641.5(031)
Б79


   
    Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара [] : пер. с англ. - М. : АСТ : Астрель, 2008. - 823, [1] с. : фото цв. - ISBN 978-5-17-057843-6 : 557.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Наукові видання -- Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сфера общественного питания -- сфера громадського харчування -- шеф-повар -- здоровая пища -- здорова їжа -- оборудование профессиональной кухни -- обладнання професійної кухні -- техника безопасности на кухне -- техніка безпеки на кухні -- тепловая обработка продуктов -- теплова обробка продуктів -- мясные деликатесы -- м'ясні делікатеси -- супи -- супы -- соусы -- соуси -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- блюда з птиці -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- картофельные блюда -- картопляні страви -- салаты -- пицца -- сэндвичи -- сендвичі -- закуски -- национальные блюда -- національні страви -- овощные гарниры -- овочеві гарніри -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- десерты -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби
Анотація: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.5:642.6(031)
Г 74


   
    Готуємо із задоволенням [] / [ред. Н. В. Бірічева]. - Х. : Веста, 2011. - 159, [1] с. : кол. іл. - (Енциклопедія кулінара). - ISBN 978-966-08-1809-5 : 128.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
салати -- закуски -- супи -- борщі -- рулети -- другі страви -- рибні страви -- десерти -- випічка -- калорійність харчових продуктів -- напої -- аперитив -- сервіровка столу
Анотація: Більше 300 кольорових фотографій і рецептура, розроблена у власній кулінарній студії допоможуть у створенні оргинінальних страв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бірічева, Н. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
641/642
А 35


   
    Азбука питания [] / [сост. Т. А. Комарова]. - Алма-Ата : Кайнар, 1990. - 688 с. : рис., табл. - (Сельская семья: культура, эстетика, быт). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 680-682. - Лит.: с. 683. - ISBN 5-620-00195-4 : 7.00 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- полноценная пища -- повноцінна їжа -- разумная кулинария -- розумна кулінарія -- бутерброды -- бутерброди -- супы -- супи -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из овощей -- страви із овочів -- грибные блюда -- грибні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- напитки -- напої -- домашние сладости -- домашні солодощі -- национальные кухни -- національні кухні -- культура питания -- культура харчування -- блюда для тучных людей -- страви для повних людей
Анотація: Эта книга составлена из разных источников, касающихся вопросов рационального питания человека.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Комарова, Тамара Андреевна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
641.88:638.16
Б 73


    Богданова, Оксана Васильевна.
    Народные рецепты медовой кулинарии [] / О. В. Богданова, В. И. Сербовка. - Калининград : Калининград. кн. изд-во, 1994. - 240 с. : рис. - Прил.: с. 228. - ISBN 5-85500-358-2 : 261.000 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- старинные медовые рецепты -- старовинні медові рецепти -- современные рецепты медов -- сучасні рецепти меду -- вина медовые -- вина медові -- сбитень -- збитень -- медовые напитки -- медові напої -- медовые кондитерские изделия -- медові кондитерські вироби -- восточные медовые сладости -- східні медові солодощі
Анотація: Прекрасный аромат, вкус и цвет меда как нельзя лучше способствуют приготовлению вкусных и красивых блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сербовка, Василий Иванович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
641.55(083.12)
М 21


    Малявко, Алла Андреевна.
    Технология приготовления первых, вторых и сладких блюд [] / А. А. Малявко. - Киев : Вища шк., Голов. изд-во, 1987. - 183 с. : рис., фот. цв. - 1.90 р.
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецептура -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- соусы -- соуси -- гарниры -- гарніри -- блюда из круп -- страви з круп -- блюда из макаронов -- страви з макаронів -- картофельные блюда -- картопляні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви
Анотація: В книге приведены рецептура и технология приготовления блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
641.55(083.12)
М 69


    Михайлов, Владимир Сергеевич.
    Кулинарный калейдоскоп [] / В. С. Михайлов, А. В. Аношин. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 352 с. : рис. - ISBN 5-10-002476-3 : 10.00 р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецептура -- оригинальные кулинарные рецепты -- оригінальні кулінарні рецепти -- религия и питание -- релігія і харчування -- монастырская кухня -- монастирська кухня -- лечебное голодание -- лікувальне голодування -- психология вкуса -- психологія смаку -- мясные блюда -- м'ясні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- каши -- каші -- мучные изделия -- борошняні вироби -- напитки -- напої -- нетрадиционная кухня -- нетрадиційна кухня
Анотація: Книга предлагает новые способы рационального приготовления домашней пищи на основе рецептов старой, традиционной кухни и кухни новой, нетрадиционной, альтернативной.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Аношин, Анатолий Васильевич
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

7.
641.555
Л 44


    Лемнис, Мария.
    Для студентов и влюбленных [] / М. Лемнис, Х. Витры. - Киев : Будівельник, 1992. - 80 с. : рис. - ISBN 5-7705-0554-0 : 14.00 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- холостяцкое хозяйство -- холостяцьке господарство -- блюда из яиц -- страви з яєць -- овощные блюда -- овочеві страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- соусы -- соуси -- десерты -- десерти -- рыбные блюда -- рибні страви -- молочные блюда -- молочні страви
Анотація: Книга об организации холостяцкого быта, о вкусных блюдах, о домашнем уюте и здоровом образе жизни, о том, как готовить быстро и весело.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Витры, Хенрик
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
641.56
Н 32


   
    Настольная поваренная книга для хозяек: Сост. по программе Б. кулинарной школы Зинаиды Неженцевой []. - Київ : Обереги, 1991. - 224 с. : рис. - ISBN 5-7707-1902-8 : 27.50 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- первые блюда -- каши -- каші -- соусы -- соуси -- пудинги -- гарниры -- гарніри -- сладкие блюда -- солодкі страви -- горячие закуски -- гарячі закуски -- тесто -- тісто -- варенье -- варення -- маринады -- маринади -- соленья -- соління -- напитки -- напої -- составление меню -- складання меню -- другі страви -- вторые блюда
Анотація: В книге данные по качеству различных кулинарных продуктов, точной, рациональной рецептуре приготовления широкого набора блюд, составления меню и т. д.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
641.56
Р78


    Ростовский, Владимир Сергеевич.
    Азбука кулинарного искусства [] / В. С. Ростовский. - 2-е изд., стер. - Киев : Урожай, 1994. - 336 с. : табл. - ISBN 5-337-01408-0 : 85000.00 крб.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- культура питания -- культура харчування -- завтраки -- сніданки -- обеды -- обіди -- ужин -- вечеря -- холостяцкие блюда -- страви для холостяків -- праздничный стол -- св'ятковий стіл
Анотація: Даны рекомендации по составлению рациона питания по дням недели с учетом бюджета семьи, приведено меню на будничные и праздничные дни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

10.
641.5
K76


   
    Kochkunst. Lukullisches von A bis Z [Текст] / [Vortexte: Renate Florstedt ; Rezeptteil: Karla Szabo, Rosita Michaelsen, Ingetraud Beier]. - 2. Aufl. - Leipzig : Verl. fuer die Frau, 1986. - 575 S., [60] Bl. Ill. - Текст: нім. - ISBN 3-7304-0001-0 : 10.21 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
німецька кухня -- кулінарні рецепти
Анотація: [Kochkunst].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Florstedt, Renate \ausw.\; Szabo, Karla \rezeptteil.\; Michaelsen, Rosita \rezeptteil.\; Beier, Ingetraud \rezeptteil.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

11.
36.991я2
Н 12


   
    На любой вкус [] / [сост. В. Е. Колесникова]. - Симферополь : ВЕК, 1996. - 352 с. - ISBN 5-7707-3488-4 : 3.00 грн
ББК 36.991я2
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- холодная кухня -- вегетарианская кухня -- вегетаріанська кухня -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- гарниры -- гарніри -- мучные блюда -- борошняні страви -- сладкие блюда -- солодкі страви
Анотація: Рецепты приготовления многочисленных блюд на любой вкус с конкретными рекомендациями о необходимом наборе продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Колесникова, В. Е. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)