Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=641.4(031)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
641.4(031)
Е64


   
    Енциклопедія консервування [] / [упоряд. І. О. Сокол ; худож. І. В. Осипов]. - Х. : Фоліо, 2005. - 480 с. - (Домашня бібліотека). - ISBN 966-03-3172-X : 011.00 грн
УДК
ББК 36.910я2
Рубрики: Консервування--Довідкові видання; Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сушіння продуктів -- сушка продуктов -- копчення продуктів -- копчение продуктов -- соління -- соление -- засолюваня -- засолка -- квашення -- квашение -- маринування -- маринование -- консервування зелені -- консервирование зелени -- замороження продуктов -- замораживание продуктов -- грибні заготовки -- грибные заготовки
Анотація: Способи консервування продуктів: сушіння, копчення, соління, квашення, маринування, теплова обробка, замороження.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Сокол, І.О. \упоряд.\; Осипов, І.В. \худ.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.4(031)
Д 72


   
    Драгоценная энциклопедия домашнего консервирования [] / [ред. О. В. Марчукова ; худож. А. Н. Недял]. - Донецк : БАО, 2007. - 383, [1] с. : табл., ил. - ISBN 978-966-338-530-3 : 32.00 грн
УДК
ББК 36.910я2
Рубрики: Консервування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевая ценность продуктов -- харчова цінність продуктів -- порча пищевых продуктов -- псування харчових продуктів -- процесс консервирования -- процес консервування -- овощные заготовки -- овочева заготівля -- плодово-яголдные заготовки -- плодово-ягідна зпготівля -- заготовка мсных продуктов -- заготівля м'ясних продуктів -- заготовка рыбы -- заготівля риби
Анотація: Рекомендации по домашнему консервированию, овощей, фруктов, ягод, способы хранения мясных и рыбных продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Марчукова, О. В. \ред.\; Недял, А. Н. \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
641.4(031)
З-80


   
    Золота енциклопедія домашнього консервування [] / [уклад. С. А. Мірошніченко ; пер. з рос. К. В. Брітікової]. - Донецьк : БАО, 2011. - 399, [1] с. : кольор. мал. - Дод.: с. 364-372. - ISBN 978-966-481-484-0 : 72.00 грн
УДК
ББК 36.910я2
Рубрики: Домашнє консервування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
консервування овочів -- консервування фруктів -- консервування ягід -- фруктові напої -- ягідні напої -- квас -- соки -- компоти -- чай -- варення -- желе -- джем -- мармелад -- повидло -- пастила -- конфітюр -- мочені фрукти -- плодово-ягідні приправи -- сушені фрукти -- заморожені фрукти
Анотація: Рекомендації та поради з домашнього консервування плодів та овочів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мірошніченко, С. А. \уклад.\; Брітікова, К. В. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
641.4(031)
Д 66


   
    Домашнее консервирование [] : мини-энциклопедия / [ред. С. Раделов]. - С.Пб. : СЗКЭО "Кристалл", 2011. - 95, [1] с. : фото.цв., табл. - ISBN 978-5-9603-0189-3 : 43.00 грн
УДК
ББК 36.910я2
Рубрики: Консервування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сахарный сироп -- цукровий сироп -- консервирование фруктов -- консервування фруктів -- ягодный сироп -- ягідний сироп -- консервирование томатов -- консервування томатів -- овощные консервы -- овочеві консерви -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- рыбные консервы -- рибні консерви -- куриные консервы -- курячі консерви -- квашаные заготовки -- квашені заготовки -- маринованые заготовки -- мариновані заготовки -- джемы -- желе
Анотація: Девяносто самых популярных рецептов приготовления домашних консервов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Раделов, С. \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)