Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=продукти переробки хмелю<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
633.791
Л 99


    Ляшенко, Николай Иванович.
    Биохимия хмеля и хмелепродуктов [] : [монография] / Н. И. Ляшенко. - Житомир : Полисся, 2002. - 388 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 380-381. - ISBN 966-655-024-5 : 029.00 грн, 25.03 грн, 28.00 грн
УДК
ББК 42.359
Рубрики: Хмелярство--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
горькие вещества хмеля -- гіркі речовини хмелю -- полифенолы хмеля -- поліфеноли хмелю -- эфирные масла хмеля -- ефірні масла хмелю -- биохимический состав хмеля -- біохімічний склад хмелю -- продукты переработки хмеля -- продукти переробки хмелю -- определение горьких веществ -- визначення гірких речовин -- определение полифенолов -- визначення поліфенолів -- определение эфирных масел -- визначення ефірних масел -- місцеві видання -- местные издания
Анотація: Изложены современные сведения о составе горьких веществ, эфирных масел и полифенолов, значения их отдельных компонентов в пивоварении и основных превращениях этих соединений на стадии охмеления сусла, брожения и доброжения пива.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 4
ВВ (1), ФОНД (3)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (3)
Знайти схожі

2.
633.791:663.423:663.44
М54


   
    Методологія оцінювання хмелю і хмелепродуктів [] : [монографія] / Проценко Л. В. [та ін. ; за ред. Л. В. Проценко]. - Житомир : Рута, 2020. - 271, [1] с. : рис., табл. - Скор.: с. 4. - Дод.: с. 209-260. - Літ.: с. 261-266. - ISBN 978-617-581-429-1 : 140.00 грн
УДК
ББК 36.88
Рубрики: Хміль--Якість--Наукові видання
   Хмелярство--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- харчова промисловість -- хмелярство -- пивоваріння -- біологічні особливості хмелю -- продукти переробки хмелю -- ефірні олії хмелю
Анотація: Представлено методологію комплексної біохімічної та технологічної оцінки якості хмелю селекційних сортів та продуктів його переробки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Проценко, Л. В.; Ляшенко, М. І.; Свірчевська, О. В.; Гринюк, Т. П.; Власенко, А. С.; Проценко, Л. В. \ред.\
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)