Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сладкие блюда<.>
Загальна кількість знайдених документів : 30
Показані документи с 1 за 30
1.
36.997
К 45


   
    Китайская, корейская, японская кухня [] / [сост. И. А. Сокол ; худож. Б. Ф. Бублик]. - Х. : Фолио, 2004. - 352 с. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-03-2484-7 : 7.30 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кухня--Национальні традиції--Китай--Корея--Японія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- восточная кухня -- східна кухня -- блюда из риса -- страви з рису -- блюда из сои -- страви з сої -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из морепродуктов -- страви з морепродуктів -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- сладкие блюда -- солодкі страви -- десерты -- десерти
Анотація: Восточная кухня не только своеобразна, она сочетает необычайный вкус блюд и несомненную их пользу для организма.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Сокол, И.А. \сост.\; Бублик, Б.Ф. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
36.997
К 90


   
    Кулинария [] / худож. А. С. Ленчик. - Х. : Фолио, 2006. - 320 с. - (Домашняя коллекция). - ISBN 966-03-3153-3 : 9.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- салаты -- салати -- закуски -- первые блюда -- перші страви -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- сладкие блюда -- солодкі страви -- сладкие пироги -- солодкі пироги -- сладкие каши -- солодкі каші -- фруктово-ягодный десерт -- фруктово-ягідний десерт -- мороженое -- морозиво -- блины -- млинці
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ленчик, А.С. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

3.
641.5(03)
З-80


   
    Золота енциклопедія домашньої кулінарії [] / пер. І. Г. Данилюка. - Донецьк : БАО, 2006. - 608 с. - ISBN 966-548-822-8 : 016.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
холодні закуски -- холодные закуски -- салати -- салаты -- перші страви -- первые блюда -- соуси -- соусы -- другі страви -- вторые блюда -- вироби з тіста -- изделия из теста -- страви з борошна -- мучные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- напої -- напитки
Анотація: Рецепти найкращих страв світової та вітчизняної кухні, розмаїття корисних порад щодо "смачного мистецтва".

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Данилюк, І. Г. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
641.5
В75


    Воробьева, Л. И.
    Готовим просто и вкусно [] / Л. И. Воробьева. - М. : Мир кн., 2005. - 352 с. : рис. - (Хозяюшка). - ISBN 5-486-00195-9 : 017.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
Домашняя кулинария -- страви з риби -- рыбные блюда -- страви із сиру -- блюда из сыра -- піцца -- пицца -- солодкі страви -- сладкие блюда -- гарячі напої -- гарячие напитки -- соуси -- соусы -- мучні вироби -- мучные изделия
Анотація: Рецепты быстрого приготовления домашних блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
641/642:664.66
Г13


    Гаевая, Раиса Алексеевна.
    Хлеб на вашем столе [] / Р. А. Гаевая, М. А. Ященко. - 3-е изд., перераб. - Киев : Урожай, 1993. - 287[1] с. : рис. - ISBN 5-337-01459-5 : 5.00 грн, 15.00 грн
УДК
ББК 36.992.2
Рубрики: Кулінарні вироби--Хлібні вироби--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- хлебные блюда -- хлібні блюда -- холодні закуски -- холодные закуски -- гарячі закуски -- горячие закуски -- бутерброди -- бутерброды -- грінки -- гренки -- другі страви -- вторые блюда -- соуси -- соусы -- фарші хлібні -- фарши хлебные -- солодкі страви -- сладкие блюда -- хлібний квас -- хлебный квас -- пироги -- торти -- торты -- історія хлібопечіння -- история хлебопечения
Анотація: История рождения хлеба, его пищевая ценность, значение в диетическом питании.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ященко, Мария Алексеевна
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

6.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
664
С23


   
    Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников [] / М-во торговли УССР, Гл. упр. обществ. питания. - Київ : Тэхника, 1990. - 406, [2] с. : табл. - Прил.: с. 316-405. - ISBN 5-335-00531-9 : 10.00 грн
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Школярі--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рациональное питание -- раціональне харчування -- холодные блюда -- холодні страви -- супы -- супи -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- гарниры -- гарніри -- соусы -- соуси -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- мучные изделия -- мучні вироби
Анотація: Сведения об организации питания в школах, рецептуры блюд с краткой технологией приготовления, технологические требования к основному сырью и оценка качества блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Министерство торговли УССР; Главное управление общественного питания
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
641.5(075.8)
Ш 96


    Шумило, Ганна Іванівна.
    Технологія приготування їжі [] : навч. посібник / Г. І. Шумило. - К. : Кондор, 2013. - 504, [2] с. : табл., рис. - Дод.: с. 500-503. - Л-ра: с. 504. - ISBN 978-966-351-402-4 : 92.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулінарна обробка продуктів -- кулинарная обработка продуктов -- перші стави -- первые блюда -- соуси -- соусы -- гарніри -- гарниры -- овочеві страви -- овощные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- рибні страви -- рыбные блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда -- дичина -- дичь -- холодні страви -- холодные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- напої -- напитки -- швидкозаморожені кулінарні вироби -- быстрозамороженные кулинарные изделия -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- харчування школярів -- питание школьников
Анотація: Різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
641.5
Ц 58


    Циганенко, Віктор Олексійович.
    Домашні кондитерські вироби [] / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко. - К. : Кондор, 2011. - 249, [3] с. : табл., рис. - Дод.: с. 246-249. - ISBN 978-966-351-336-2 : 48.00 грн
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кондитерські вироби--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухонний посуд -- кухонная посуда -- східні солодощі -- восточные сладости -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- вафельне тісто -- вафельное тесто -- марципан -- жельовані фрукти -- желированные фрукты -- креми -- кремы -- суфле -- солодкі страви -- сладкие блюда -- варення -- варенье -- желе -- сиропи -- сиропы -- оформлення кондитерських виробів -- оформление кондитерских изделий
Анотація: Рецепти кондитерських виробів - від найпростіших до складних, вигадливих, рекомендації щодо приготування різних видів тіста.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Здобнов, Олександр Іванович; Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
641.5(477)
К26


    Карсекіна, Валентина Вікторівна.
    Страви української кухні [] : навч. посібник / В. В. Карсекіна, Л. М. Скрипка. - К. : Вища шк., 1993. - 239 с. : фото.кол. - ISBN 5-11-004206-3 : 35000.00 крб
УДК
ББК 36.997я722
Рубрики: Кухня українська--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
старовинна українська кухня -- старинная украинская кухня -- салати -- салаты -- закуски -- бутерброди -- бутерброды -- грінки -- гренки -- борщі -- борщи -- капусняки -- розсольники -- рассольники -- супи -- супы -- кулеші -- кулеши -- страви з картоплі -- блюда с картошки -- страви з круп -- блюда с круп -- м'ясні страви -- мясные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия
Анотація: Особливості національної старовинної і сучасної української кухні, подано рецептуру і технологію приготування традиційних українських страв, розроблених майстрами-кухарями різних регіонів України.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скрипка, Людмила Миколаївна
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

11.
36.997(2)Я2
У45


   
    Українська стародавня кухня [] : довідник / [упоряд. Т. Л. Шпаковська]. - К. : Спалах ЛТД, 1993. - 238 с. : кол.іл., табл. - ISBN 5-7707-3089-7 : 2200.00 крб
ББК 36.997(2)Я2
Рубрики: Кухня українська--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
закуски -- холодні страви -- холодные блюда -- другі страви -- вторые блюда -- страви з свинини -- блюда с свинины -- страви з телятини -- блюда с телятины -- страви з кролятини -- блюда с кролятины -- страви з овочів -- блюда с овощей -- страви з кукурудзи -- блюда с кукурузы -- галушки -- млинці -- блины -- підливи -- подливы -- солодкі страви -- сладкие блюда -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- бісквітне тісто -- бисквитное тесто -- пісочне тісто -- песочное тесто -- напої -- напитки -- домашні заготівлі -- домашние заготовки
Анотація: Секрети приготування перших страв, закусок, випічок, напоїв: дано рецепти і корисні поради з народної кухні - великої спадщини українського народу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шпаковська, Тамара Лазарівна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

12.
641.55/.56(=161.1)
Б 26


    Барсукова, Евгения Федоровна.
    Русская кухня [] / Е. Ф. Барсукова. - Ленинград : Лениздат, 1989. - 174 с. : фот. - Прил.: с. 171-172. - ISBN 5-289-00354-1 : 1.20 р.
УДК
ББК 36.997(2)
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Росіійська Федерація--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- холодные закуски -- холодні закуски -- супы -- супи -- блюда из рыбы -- страви із риби -- блюда из овощей -- страви із овочів -- грибная кулинария -- грибна кулінарія -- блюда из круп -- страви із круп -- сладкие блюда -- солодкі страви -- изделия из черствого хлеба -- вироби із черствого хліба -- азбука кулинарии -- азбука кулінарії
Анотація: Специалист общественного питания рассказывает о том, как приготовить традиционные и новые русские блюда, приводит их рецепты.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

13.
641.55
Г74


   
    Готовим всей семьей [] / [сост. Т. Ф. Даласюк и др.]. - Днепропетровск : Пороги, 1992. - 147 с. : рис. - ISBN 5-7707-2807-8 : 36.00 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- соусы -- соуси -- тесто -- тісто -- напитки -- напої -- пряничные изделия -- пряникові вироби -- салаты -- салати -- детская кулинария -- дитяча кулінарія -- сырые блюда -- сирі блюда -- вегетарианская кухня -- вегетаріанська кухня -- сладкие блюда -- солодкі блюда
Анотація: Экономные рецепты для каждого дня и старинная вегетарианская кухня, блюда для самых маленьких и любителей сыроедения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Даласюк, Татьяна Федоровна \сост.\; Карпова, Мария Ивановна \сост.\; Клименко, Тамара Семеновна \сост.\; Колесник, Мария Ивановна \сост.\
Примірників всього: 5
ВВ (3), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (3), ФОНД (2)
Знайти схожі

14.
641.5(031)
Г 93


    Губа, Николай Иванович.
    Кулинария [] : справ. пособие / Н. И. Губа, Б. Г. Лазарев. - 2-е изд., стереотип. - Киев : Вища шк., Голов. изд-во, 1987. - 263 с. : рис. - Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263. - 3.30 р.
УДК
ББК 36.99я2
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- организация работы на кухне -- організація роботи на кухні -- супы -- супи -- соусы -- соуси -- блюда из круп -- страви із крупи -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- блюда из рыбы -- страви із риби -- блюда из мяса -- м'ясні страви -- блюда из яиц -- страви із яєць -- блюда из творога -- страви із сиру -- холодные блюда -- холодні страви -- горячие закуски -- гарячі страви -- изделия из теста -- вироби із тіста -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- питание детей -- харчування дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- национальные блюда -- національні страви -- этикет за столом -- етикет за столом
Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лазарев, Борис Георгиевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
641.55
Г 85


    Гришин, Петр Дмитриевич.
    Приготовление пищи [] / П. Д. Гришин. - Москва : Логос, 1993. - 448 с. : рис., табл. - Алф. указ. блюд: с. 432-448. - ISBN 5-900668-01-0 : 49000.00 крб
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- состав пищи -- склад їжі -- бульоны -- супи -- супи -- пища и питание -- їжа і харчування -- вторые блюда -- другі страви -- холодные блюда -- холодні страви -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- изделия из теста -- вироби із тіста -- квасы -- квас -- варенье -- варення -- соусы -- соуси
Анотація: [Излагаются способы первичной обработки сырья и технология приготовления разнообразных блюд и кулинарных изделий.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

16.
641.55
З-12


   
    Забытые рецепты []. - Киев : Тэхника, 1991. - 72 с. : рис. - ISBN 5-335-01091-6 : 30.00 крб.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- закуски -- супы -- супи -- рыбные блюда -- рибні страви -- картофельные блюда -- картопляні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- блюда из яиц -- страви з яєць -- сладкие блюда -- солодкі страви -- изделия из теста -- вироби з тіста
Анотація: Приведены как малоизвестные, так и забытые старинные рецепты блюд, которые могут украсить современный стол и внести приятное разнообразие в семейное меню.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

17.
36.999
К 56


    Ковалев, Николай Иванович.
    Тайны кулинарии [] / Н. И. Ковалев. - Ленинград : Агропромиздат. Ленингр. отд-ние, 1991. - 311 с. : рис., табл. - ISBN 5-10-001089-4 : 10.00 крб
ББК 36.999
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- пищевая ценность продуктов -- харчова цінність продуктів -- холодные закуски -- холодні закуски -- горячие закуски -- гарячі закуски -- супы -- супи -- блюда из круп -- страви із крупи -- овощные блюда -- овочеві страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- блюда из мяса -- страви із м'яса -- мучные блюда -- борошняні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої
Анотація: Приведены краткие сведения о продуктах, их пищевой ценности, приемах кулинарной обработки, рецептура и способы приготовления блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.
641.56
К 53


   
    Книга о вкусной и здоровой пище [] / [под ред. акад. АМН СССР А. А. Покровского]. - 9-е изд., стереотип. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 384 с. : рис., табл., фот. цв. - ISBN 5-10-002146-2 : 6.10 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашняя кулинария -- питание и здоровье -- харчування і здоров'я -- закуски -- салаты -- салати -- супы -- супи -- мясные блюда -- м'ясні страви -- соусы -- соуси -- рыбные блюда -- рибні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- яичные блюда -- страви з яєць -- овощные блюда -- овочеві страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- крупяные блюда -- страви з круп -- изделия из теста -- вироби з тіста -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- домашнее консервирование -- домашнє консервування -- детское питание -- дитяче харчування -- лечебное питание -- лікувальне харчування
Анотація: Книга - справочное пособие по приготовлению домашней пищи - содержит современные данные науки о питании, полезные сведения о пищевых продуктах. рецепты приготовления разнообразных блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Покровский, Алексей Алексеевич \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

19.
641.55(=112.2)
М 94


   
    Мы готовим хорошо. Около 1000 рецептов немецкой кухни [] : [пер. с нем.]. - Москва : ИРА, 1992. - 224 с. : рис., табл. - ISBN 5-85922-006-5 : 4200 крб
УДК
ББК 36.997(3)
Рубрики: Німецька кухня--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
немецкая кухня -- рецептура -- рациональное питание -- раціональне харчування -- немецкие национальные блюда -- німецькі національні страви -- салаты -- салати -- маринады для салатов -- маринади для салатів -- соусы -- соуси -- овощные блюда -- овочеві страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- гриль -- молочные блюда -- молочні страви -- сладкие блюда -- солодкі страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- сервировка стола -- серверування столу
Анотація: Книга содержит около 1000 рецептов немецкой кухни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

20.
641.55+613.9
М 69


    Михайлов, Владимир.
    Кулинария для двоих [] : блюда и напитки в сексуальной жизни / В. Михайлов. - Харьков : Трибуна, 1992. - 47 с. : рис. - (Малая домашняя энциклопедия). - 5.00 крб
УДК
ББК 36.997 + 51.204.5
Рубрики: Еротична кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
эротическая кулинария -- секс и кулинария -- секс і кулінарія -- секреты здоровья -- секрети здоров'я -- приворотные зелья -- приворотні напої -- первые блюда -- перші страви -- оригинальные кулинарные рецепты -- оригінальні кулінарні рецепти -- сладкие блюда -- солодкі страви
Анотація: В книге - рецепты любовных и приворотных напитков, описание ужина - спектакль для двоих.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
АБ (2), ВВ (1)
Свободны: АБ (2), ВВ (1)
Знайти схожі

21.
641.56
Н 32


   
    Настольная поваренная книга для хозяек: Сост. по программе Б. кулинарной школы Зинаиды Неженцевой []. - Київ : Обереги, 1991. - 224 с. : рис. - ISBN 5-7707-1902-8 : 27.50 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- первые блюда -- каши -- каші -- соусы -- соуси -- пудинги -- гарниры -- гарніри -- сладкие блюда -- солодкі страви -- горячие закуски -- гарячі закуски -- тесто -- тісто -- варенье -- варення -- маринады -- маринади -- соленья -- соління -- напитки -- напої -- составление меню -- складання меню -- другі страви -- вторые блюда
Анотація: В книге данные по качеству различных кулинарных продуктов, точной, рациональной рецептуре приготовления широкого набора блюд, составления меню и т. д.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

22.
641.85(083.12)
П 12


    Павлова, Людмила Ивановна.
    Советы домашнего кондитера [] / Л. И. Павлова. - Москва : Рольф Айрис - пресс, 2000. - 416 с. : рис. - (Страна советов). - Прил.: с. 388-390. - ISBN 5-7836-0188-8 : 7.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Солодкі страви--Рецептура--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
сладкие блюда -- пироги -- пирожки -- пиріжки -- куличи -- куличі -- пасхи -- паски -- блины -- млинці -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- сдобные кондитерские изделия -- здобні кондитерські вироби -- кексы -- кекси -- рулеты -- рулети -- запеканки -- запіканки -- печенье -- печиво -- пряники -- птифуры -- птифури
Анотація: Книга для тех, кто хочет научиться готовить различные сладкие блюда: пироги, кексы, торты, пирожные и многое другое.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

23.
36.997
С50


   
    Смачные рецепты для вашей компании [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : БАО, 1997. - 384 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-548-055-3 : 4.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
холодные закуски -- холодні закуски -- первые блюда -- перші страви -- соусы -- соуси -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- блюда из круп -- страви з крупи -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої
Анотація: Рецепты по приготовлению разнообразных блюд из овощей, плодов, мяса. рыбы, птицы.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тарасова, Татьяна Петровна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

24.
641.85
С47


   
    Сладкие блюда [] / [сост. В. Н. Иванчук]. - Киев : Орион, 1993. - 352 с. : рис., фот. цв. - ISBN 5-7707-3462-0 : 51000.00 крб
УДК
ББК 36.992.2
Рубрики: Солодкі страви--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
солодкі страви -- сладкие блюда -- кремы -- креми -- пудинги -- кисели -- киселі -- желе -- суфле -- мороженое -- морозиво -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- пироги -- рулеты -- рулети -- струдли -- струдлі -- медовики -- пампушки -- пирожки -- пиріжки -- кулебяки -- бабки -- кексы -- кекси -- мазурки -- булки -- коржики -- бабы -- баби -- сухари -- сухарі -- бублики -- шарлотки -- блины -- млинці
Анотація: Рецепты, технология приготовления и техника выпекания и украшения более 500 видов сладкого печенья и различных видов сладких блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Иванчук, В. Н. \сост.\
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

25.
641.56-053.2
Т 23


    Татарская, Лариса Львовна.
    Кулинария и организация производства детского питания [] : учебник для сред. проф.-техн. училищ / Л. Л. Татарская, Н. Г. Бутейкис. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Высш. шк., 1988. - 311 с. : рис., табл. - Прил.: с. 252-307. - Лит.: с. 308. - ISBN 5-06-001500-9 : 0.65 р.
УДК
ББК 36.996я722
Рубрики: Дитяча кулінарія--Організація виробництва--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
детская кулинария -- организация производства -- кулинария детского питания -- кулінарія дитячого харчування -- супы -- супи -- соусы -- соуси -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из круп -- страви з крупи -- рыбные горячие блюда -- рибні гарячі страви -- мясные горячие блюда -- м'ясні гарячі страви -- блюда из яиц -- страви з яєць -- блюда из творога -- страви з сиру -- холодные блюда -- холодні страви -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- блюда для детей первого года жизни -- страви для дітей першого року життя -- пищеблок детских учреждений -- харчоблок дитячих закладів -- организация работы пищеблока -- організація роботи харчоблоку -- составление меню -- складання меню
Анотація: Рассматриваются процессы обработки сырья, технологии приготовления блюд детского питания, вопросы рациональной организации производства пищеблока детских учреждений.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бутейкис, Нина Григорьевна
Примірників всього: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

26.
641.56(477)
У45


   
    Украинские народные блюда [] / [сост.: О. А. Могила, В. И. Саенко ; пер. c укр. Г. А. Теремко ; ред. Л. Г. Филимончук]. - Киев : Доверие, 1992. - 173, [3] с. : ил. - (Хозяйкина библиотека). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-7707-2377-7 : 10.00 грн. - ISBN 5-7707-2377-7 : 130.00 крб
УДК
ББК 36.99(4УКР)
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Україна--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухня -- национальные традиции -- салаты и закуски -- салати і закуски -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из круп -- страви з круп -- блюда из яиц -- страви з яєць -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из муки -- страви з борошна -- изделия из теста -- вироби з тіста -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- обрядовые блюда украинцев -- обрядові страви українців
Анотація: [Представлены рецепты приготовления блюд этнографических районов Украины.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Могила, Оксана Андреевна \сост.\; Саенко, Валерий Иванович \сост.\; Теремко, Галина Антоновна \пер.\; Филимончук, Л. Г. \ред.\
Примірників всього: 3
АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

27.
641.55(083.12)
Н 12


   
    На все вкусы [] / сост. М. М. Калакура. - Киев : Реклама, 1988. - 248 с. : рис. - ISBN 5-88520-002-5 : 2.90 р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Раціональне харчування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рациональное питание -- холодные закуски -- холодні закуски -- горячие закуски -- гарячі закуски -- бутерброды -- бутерброди -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- соусы -- соуси -- блюда из черствого хлеба -- страви з черствого хліба -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- изделия из теста -- вироби з тіста -- блюда национальных кухонь -- страви національних кухонь -- питание детей -- харчування дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- диетическое питание -- дієтичне харчування -- домашние заготовки -- домашні заготовки
Анотація: Излагаются основы рационального питания, организованного с учетом физиологических потребностей человека, пищевой ценности продуктов, качества и количества пищи.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Калакура, Мария Михайловна \сост.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

28.
641.56(479.22)
Г 90


   
    Грузинская кухня []. - Москва ; Санкт-Петербург : Диля, 2001. - 160 с. : рис. - (Серия "Секреты национальной кухни"). - ISBN 5-8174-0198-3 : 3.50 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кухня--Грузинська--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухня грузинская -- пловы, каши -- плови, каші -- салаты, закуски -- салати, закуски -- блюда из грибов -- страви із грибів -- соусы и подливы -- соуси і підливи -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- толма -- купаты и хинкали -- купати і хінкалі -- блюда из птицы -- страви з птиці -- сациви -- сациві -- шашлыки -- шашлики -- бастурма -- хачапури -- хачапурі -- сладкие блюда -- солодкі страви
Анотація: Эта книга - для любителей грузинской кухни, одной из самых интересных на Кавказе.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

29.
36.991я2
Н 12


   
    На любой вкус [] / [сост. В. Е. Колесникова]. - Симферополь : ВЕК, 1996. - 352 с. - ISBN 5-7707-3488-4 : 3.00 грн
ББК 36.991я2
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- холодная кухня -- вегетарианская кухня -- вегетаріанська кухня -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- гарниры -- гарніри -- мучные блюда -- борошняні страви -- сладкие блюда -- солодкі страви
Анотація: Рецепты приготовления многочисленных блюд на любой вкус с конкретными рекомендациями о необходимом наборе продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Колесникова, В. Е. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

30.
36.997
О-23


   
    Образцовая кухня и практическая школа домашнего хозяйства. 3000 рецептов [] / сост. П. Ф. Симоненко. - Репр. воспроизведение изд. 1892 года. . - Москва : Голос, 1991. - 736 с. : рис. - Алф. указ.: с. 716-735. - ISBN 5-7055-0843-5 : 29.00 р., 15.00 грн. р.
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- горячие жидкие блюда -- гарячі рідкі страви -- холодные жидкие блюда -- холодні рідкі страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- блюда из круп -- страви із крупи -- яичные блюда -- страви із яєць -- молочные блюда -- молочні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- лечебное питание -- лікувальне харчування -- пищевая косметика -- харчова косметика -- фальсификация продуктов -- фальсифікація продуктів
Анотація: Самая популярная в прошлом среди кулинаров книга "Образцовая кухня" даст любой хозяйке возможность комфортабельно устроить домашнюю жизнь, научиться готовить.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Симоненко, П. Ф. \сост.\
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)