Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Житенко, Петр Васильевич$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
636:637.513
Ж74


    Житенко, Петр Васильевич.
    Организация убоя сельскохозяйственных животных [Текст] / П. В. Житенко, Л. И. Устименко, В. М. Репин. - М. : Россельхозиздат, 1980. - Лит.: с. 190. - 0.45 р.
УДК
ББК 46-6
Рубрики: Тваринництво--Забій тварин--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
устройство скотоубойных пунктов -- влаштування скотозабійних пунктів -- оборудование скотоубойных пунктов -- обладнання скотозабійних пунктів -- технология убоя животных -- технологія забою тварин -- первичная обработка туш -- первинна обробка туш -- ветеринарно-санитарная оценка мяса -- ветеринарно-санітарна оцінка м'яса
Анотація: Устройство и оборудование скотоубойных пунтов, технология убоя животных, первичная обработка туш, правила ветеринарно-санитарной оценки мяса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Устименко, Леонид Иванович; Репин, Владимир Михайлович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
614.3:639.3(03)
В39


   
    Ветеринарно-санитарная экспертиза пресноводной рыбы [] : справочник / [П. В. Микитюк и др.] ; под ред. П. В. Микитюка. - М. : Агропромиздат, 1989. - 208 с. : рис., табл. - Лит.: с. 203. - ISBN 5-10-000645-5 : 0.70 р.
УДК
ББК 48.17я2
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ветеринарно-санитарные требования -- ветеринарно-санітарні вимоги -- виды рыб -- види риб -- выращивание рыбы -- вирощування риби -- вылов рыбы -- вилов риби -- транспортировка рыбы -- транспортування риби -- хранение рыбы -- зберігання риби -- качество рыбы -- якість риби -- ветеринарно-санитарный осмотр -- ветеринарно-санітарний огляд -- живая рыба -- жива риба -- раки -- консервирование рыбы -- консервування риби -- рыбообрабатывающие предприятия -- рибообробні підприємства -- торговля рыбой -- торгівля рибою -- утилизация рыбных отходов -- утилізація рибних відходів
Анотація: Ветеринарно-санитарные требования к выращиванию, вылову и хранению рыбы.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Микитюк, Петр Васильевич; Житенко, Петр Васильевич; Осетров, Виктор Степанович; Репин, Владимир Михайлович; Микитюк, Петр Васильевич \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
636.09:614.31:637(035)
С74


   
    Справочник по ветеринарно-санитарной экспертизе продуктов животноводства [] / [П. В. Житенко и др.] ; под ред. П. В. Житенко. - Ленинград : Колос, 1980. - 319 с. : табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 310-314. - Лит.: с. 313-314. - 1.10 р.
УДК
ББК 48.17я2я2
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ветеринарно-санитарный надзор -- ветеринарно-санітарний нагляд -- порядок убоя животных -- порядок забою тварин -- ветеринарный учет -- ветеринарний облік -- послеубойная ветеринарно-санитарная экспертиза -- післязабійна ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза мяса -- ветеринарно-санітарна експертиза м'яса -- ветеринарно-санитарная экспертиза жиров -- ветеринарно-санітарна експертиза жирів -- ветеринарно-санитарная экспертиза молока -- ветеринарно-санітарна експертиза молока -- ветеринарно-санитарная экспертиза меда -- ветеринарно-санітарна експертиза меду -- ветеринарно-санитарная экспертиза рыбы -- ветеринарно-санітарна експертиза риби -- санитарное исследование растительных продуктов -- санітарне дослідження рослинних продуктів
Анотація: Освещен порядок ветеринарно-санитарной экспертизы продуктов животноводства, описаны методы исследований, порядок отбора проб, дана характеристика и происхождение встречающихся пороков.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Житенко, Петр Васильевич; Боровков, Михаил Федорович; Макаров, Владислав Алексеевич; Репин, Владимир Михайлович; Житенко, Петр Васильевич \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
619:614.31]:636/638(035)
В39


   
    Ветеринарно-санитарная экспертиза продуктов животноводства [] : справочник / [П. В. Житенко и др.] ; под ред. П. В. Житенко. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 368 с. : табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-10-000485-1 : 1.40 р.
УДК
ББК 48.1я2
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
транспортировка убойных животных -- транспортування забійних тварин -- требования к убойным пунктам -- вимоги до забійних пунктів -- морфологический состав мяса -- морфологічний склад м'яса -- товароведение мяса -- товарознавство м'яса -- экспертиза мяса -- експертиза м'яса -- бактериологическое исследование мяса -- бактеріологічне дослідження м'яса -- экспертиза мяса домашних животных -- експертиза м'яса домашніх тварин -- экспертиза рыбы -- експертиза риби -- экспертиза меда -- експертиза меду -- дезинфекция помещений -- дезінфекція приміщень
Анотація: Изложен порядок ветеринарно-санитарной экспертизы продуктов животноводства, даны методы исследования, а также характеристика и происхождение встречающихся пороков.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Житенко, Петр Васильевич; Боровиков, Михаил Федорович; Макаров, Владислав Алексеевич; Репин, Владимир Михайлович; Житенко, Петр Васильевич \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
637.513
Ж74


    Житенко, Петр Васильевич.
    Технология продуктов убоя животных [] : учебник / П. В. Житенко. - Москва : Колос, 1984. - 237 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений). - 0.60 р.
УДК
ББК 36.92
Рубрики: М'ясне виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
мясное производство -- обработка мяса -- обробка м'яса -- состав мяса -- склад м'яса -- оценка мяса -- оцінка м'яса -- консервирование мяса -- консервування м'яса -- хранение мяса -- зберігання м'яса
Анотація: Рассмотрены вопросы транспортировки убойных животных, порядок приема их, первичной переработки, ветеринарно-санитарная оценка мяса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

6.
36.96
Ж74


    Житенко, Петр Васильевич.
    Оценка качества продуктов животноводства [] / П. В. Житенко // Історичний календар = "Historical Calendar" Yearly research and literary almanac of the international historical club : [наук.-попул. та літ. альм.] / упоряд.: А. Денисенко, В. Туркевич. - Київ : Ген. дирекція по обслуг. інозем. представництв, 1998. - Вип. 5: 1999
ББК 36.96 + 65.41
Рубрики: Консервування--М'ясні продукти--Практичні посібники
   Продовольчі товари--Якість--Практичні посібники

Кл.слова (ненормовані):
качество мяса -- якість м'яса -- качество молока -- якість молока -- яйцо домашней птицы -- яйця домашньої птиці -- оценка качества меда -- оцінка якості меду -- закупка скота -- закупівля худоби -- транспортировка скота -- транспортування худоби
Анотація: Положения о государственных закупках скота, правила транспортировки, сдачи и приема, убоя и переработки, скота, кроликов и птицы.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Денисенко, Анатолій \упоряд.\; Туркевич, Василь \упоряд.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)