Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=технологія забою тварин<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
636:637.513
Ж74


    Житенко, Петр Васильевич.
    Организация убоя сельскохозяйственных животных [Текст] / П. В. Житенко, Л. И. Устименко, В. М. Репин. - М. : Россельхозиздат, 1980. - Лит.: с. 190. - 0.45 р.
УДК
ББК 46-6
Рубрики: Тваринництво--Забій тварин--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
устройство скотоубойных пунктов -- влаштування скотозабійних пунктів -- оборудование скотоубойных пунктов -- обладнання скотозабійних пунктів -- технология убоя животных -- технологія забою тварин -- первичная обработка туш -- первинна обробка туш -- ветеринарно-санитарная оценка мяса -- ветеринарно-санітарна оцінка м'яса
Анотація: Устройство и оборудование скотоубойных пунтов, технология убоя животных, первичная обработка туш, правила ветеринарно-санитарной оценки мяса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Устименко, Леонид Иванович; Репин, Владимир Михайлович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
620.21(075.8)
Б 11


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Товарознавство сировини, матеріалів і засобів виробництва (Роздл 1. Товарознавство рослинної і тваринної сировини) [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - Київ : Центр учбов. літ., 2013. - 368, [2] с. : табл. - Л-ра: с. 367-368. - ISBN 978-617-673-099-6 : 72.00 грн
УДК
ББК 30.609я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольча сировина--Лікарсько-технічна сировина--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
зернові культури -- зерновые культуры -- олійні культури -- масличные культуры -- хміль -- хмель -- тютюн -- табак -- рослинна лікарсько-технічна сировина -- растительное лекарственно-техническое сырье -- сировина тваринного походження -- сырье животного происхождения -- якість зерна -- качество зерна -- ефіроолійні культури -- эфиромасличные культуры -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- махорка -- технологія забою тварин -- технология убоя животных -- клеймування м'яса -- клеймение мяса -- ветеринарія продукції свинарства -- ветеринария продукции свинарства
Анотація: Продовольча сировина, як основа формування властивостей товарів: класифікація, зовнішніх відмінних ознак, асортименту, сфери застосування, умов зберігання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)