Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Житомирська МЦБС (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Бірта, Габріелла Олександрівна$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.
637.5(075.8)
Б 64


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Товарознавча характеристика продукції свинарства [] : навч. посібник / Г. О. Бірта. - К. : Центр учбов. л-ри, 2011. - 145, [3] с. : табл. - Л-ра: с. 143-146. - ISBN 978-966-364-882-8 : 52.00 грн
УДК
ББК 36.92я73 + 30.609я73
Рубрики: Товарознавство--М'яснІ продукти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
генофонд свиней -- годівля свиней -- кормление свиней -- якість м'ясо-сальної продукції -- качество мясо-сальной продукции -- товарна якість свинини -- товарное качество свинины -- харчова цінність свинини -- пищевая ценность свинины -- морфологічний склад туш -- морфологический состав туш -- хімічний склад свинини -- химический состав свинины -- біологічна цінність м'яса -- биологическая ценность мяса -- управління якістю свинини -- управление качеством свинины -- сертифікація продукції свинини -- сертификация продукции свинины -- товарознавство м'ясної продукції -- товароведение мясной продукции
Анотація: Товарознавча характеристика продукції свинарства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

2.
637.5(075.8)
Б 64


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Товарознавство м'яса [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. закл. укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - К. : Центр учбов. л-ри, 2011. - 163, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 162-163. - ISBN 978-611-01-0251-3 : 58.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясні продукти--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
скотарство -- скотоводство -- свинарство -- свиноводство -- вівчарство -- овцеводство -- конярство -- коневодство -- кролівництво -- кролиководство -- м'ясо нутрій -- мясо нутрий -- м'ясо дичини -- мясо дичи -- продукція страусівництва -- продукция страусоводства
Анотація: Товарознавча харатеристика сільськогосподарських тварин, птиці та пернатої дичини, харчова цінність продукції тваринництва

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
664(075.8)
Б64


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - Київ : Центр учбов. літ., 2012. - 424, [2] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 421-424. - ISBN 978-617-673-098-9 : 81.00 грн
УДК
ББК 36я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
продукція рослиного походження -- дикоростущі плоди -- дикоростучі ягоди -- малопоширені овочі -- гриби -- ресурси молочних продуктів -- ресурси м'ясних товарів -- м'ясні копченості -- ресурси рибних товарів -- виробництво яєць
Анотація: Загальнобіологічні, споживчі та лікувальні властивості сировини рослинного та тваринного походження, їх використання для формування продовольчих ресурсів країни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
664(075.8)
Б 64


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торгівлі". - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 218, [2] с. - Л-ра: с. 219. - ISBN 978-617-673-001-9 : 49.00 грн
УДК
ББК 36я73
Рубрики: Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продукція рослинного походження -- продукция растительного происхождения -- дикоростучі плоди -- дикорастущие плоды -- дикоростучі ягоди -- дикорастущие ягоды -- дикоростучі горіхи -- дикорастущие орехи -- малопоширені овочі -- малораспространенные овощи -- їстивні гриби -- съедобные грибы -- отруйні гриби -- ядовитые грибы -- продукція тваринного походження -- продукция животного происхождения -- ресурси молочних продуктів -- ресурсы молочных продуктов -- ресурси м'ясних товарів -- ресурсы мясных товаров -- продукція другорядних тварин -- продукция второстепенных животных -- м'ясні копченості -- мясные копчености -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- рибні напівфабрикати -- рыбные полуфабрикаты -- ресурси рибних товарів -- ресурсы рыбных товаров -- ікряні товари -- икорные товары -- нерибні продукти моря -- нерыбные продукты моря -- виробництво яєць -- производство яиц
Анотація: Загальнобіологічні, споживчі та лікувальні властивості сировини рослинного походження, їх використання для формування продовольчих ресурсів країни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
620.21(075.8)
Б 11


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Товарознавство сировини, матеріалів і засобів виробництва (Роздл 1. Товарознавство рослинної і тваринної сировини) [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - Київ : Центр учбов. літ., 2013. - 368, [2] с. : табл. - Л-ра: с. 367-368. - ISBN 978-617-673-099-6 : 72.00 грн
УДК
ББК 30.609я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольча сировина--Лікарсько-технічна сировина--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
зернові культури -- зерновые культуры -- олійні культури -- масличные культуры -- хміль -- хмель -- тютюн -- табак -- рослинна лікарсько-технічна сировина -- растительное лекарственно-техническое сырье -- сировина тваринного походження -- сырье животного происхождения -- якість зерна -- качество зерна -- ефіроолійні культури -- эфиромасличные культуры -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- махорка -- технологія забою тварин -- технология убоя животных -- клеймування м'яса -- клеймение мяса -- ветеринарія продукції свинарства -- ветеринария продукции свинарства
Анотація: Продовольча сировина, як основа формування властивостей товарів: класифікація, зовнішніх відмінних ознак, асортименту, сфери застосування, умов зберігання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

6.
575(075.8)
Б64


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Генно-модифіковані організми: за і проти [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - К. : Центр учбов. л-ри, 2013. - 127, [1] с. : табл. - Л-ра: с. 125-127. - ISBN 978-617-673-100-9 : 36.00 грн, 64.00 грн
УДК
ББК 28.04я73
Рубрики: Харчові виробництва--Генна інженерія--Навчальні видання для вищої школи
   Біотехнологія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
генно-модифіковані продукти -- генетичний код -- розвиток біотехнології -- генно-модифіковані організми -- трансгенні тварини -- трансгенні рослини -- технології харчового виробництва -- харчові ризики -- агротехнічні ризики -- екологічні ризики -- генетична інженерія тварин -- безпека продовольчої сировини -- безпека харчових продуктів
Анотація: Розглянуто питання сучасної біотехнології, теоретичних основ та історії виникнення генно-модифікованих організмів, їх використання в харчовому виробництві.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примірників всього: 4
ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (2)
Знайти схожі

7.
001.89(075.8)
Б64


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Методологія і організація наукових досліджень [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - К. : Центр учбов. л-ри, 2014. - 141, [1] с. - Л-ра: с. 139. - ISBN 978-617-673-248-8 : 41.00 грн
УДК
ББК 72я73
Рубрики: Наукові дослідження--Методологія--Навчальні видання для вищої школи
   Наукові твори--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
розвиток науки -- развитие науки -- логіка наукових досліджень -- логика научных исследований -- інформаційне забезпечення наукових досліджень -- информационное обеспечение научных исследований -- навчальний процес -- учебный процесс -- самостійна робота студента -- самостоятельная работа студента -- наукові роботи -- научные работи -- раціоналізаторство -- рационализаторство -- розвиток наукової творчості -- развитие научного творчества
Анотація: Викладено проблеми, що виникають при написанні, - від вибору теми до її захисту, наведені найбільш раціональні способи їх подолання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВВ (1), ЧЗ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

8.
633/635(075.8)
Б64


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Основи рослинництва і тваринництва [] : навч. посіб. / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - Київ : Центр учбов. л-ри, 2014. - 303, [1] с. - Літ.: с. 300-301. - ISBN 978-617-673-249-5 : 81.00 грн, 132.00 грн
УДК
ББК 41я73 + 45я73
Рубрики: Рослинництво--Навчальні видання для вищої школи
   Тваринництво--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
зернові культури -- зернобобові культури -- коренеплоди -- бульбоплоди -- олійні культури -- прядивні культури -- кормові культури -- історія походження сільськогосподарських культур -- біологія сільськогосподарських культур -- скотарство -- свинарство -- вівчарство -- конярство -- кролівництво -- породи сільськогосподарських тварин -- екстер'єр сільськогосподарських тварин
Анотація: Основні сільськогосподарські культури та тварини, їх значення, історія і поширення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примірників всього: 4
ВВ (3), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (3), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)