Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=зберігання свіжої продукції<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
635(03)
С74


   
    Справочник по качеству овощей и картофеля [] / [С. Ф. Полищук и др.] ; под ред. С. Ф. Полищука. - Киев : Урожай, 1991. - 223 с. : табл. - (Сохранности и качеству продукции - первоочередное внимание). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 215-218. - Предм. указ.: с. 219-221. - ISBN 5-337-00709-2 : 4.48 крб
УДК
ББК 42.34я2
Рубрики: Овочі--Якість--Довідкові видання
   Картопля--Якість--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав картофеля -- хімічний склад картоплі -- химический состав овощей -- хімічний склад овочів -- определение качества свежей продкукции -- визначення якості свіжої продукції -- определение качества переработанной продукции -- визначення якості переробленої продукції -- хранение свежей продукции -- зберігання свіжої продукції -- переработка свежей продукции -- переробка свіжої продукціїї
Анотація: Показано влияние сорта и агротехнических приемов на качество продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полищук, Степан Филимонович; Горкуценко, Александр Васильевич; Скляревский, Михаил Алексеевич; Гаврилова, С. Г.; Полищук, С. Ф. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)