Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=організація громадського харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
642.5(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - 2-ге вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 340, [2] с. : фото, рис. - ISBN 978-611-01-0289-6 : 67.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
послуги ресторанного господарства -- торгівельні приміщення -- столовий посуд -- обслуговування споживачів -- організація банкетів -- організація прийомів -- спеціальні види послуг -- прогресивні технології обслуговування -- організація громадського харчування
Анотація: Сутність процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів і класів, характеристика матеріально-технічної бази як необхідної її передумови.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Русавська, Валентина Андріївна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
725.7(075.8)
Г85


    Грицюк, Леся Степанівна.
    Проектування закладів харчування [] : навч. посібник / Л. С. Грицюк, С. М. Лінда, В. Б. Якубовський. - Львів : Вид-во Львів. політехніки, 2012. - 184 с. : рис., табл., фот. кол. - Літ.: с. 169-170. - Дод.: с. 171-179. - ISBN 978-617-607-292-8 : 72.00 грн
УДК
ББК 38.721-7я73
Рубрики: Установи громадського харчування--Проектування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
заклади громадського харчування -- містобудівні вимоги до проектування -- заклади харчування закритого типу -- функціональні групи приміщень -- неторговельні групи приміщень -- організація громадського харчування -- інтер'єри закладів харчування -- фітодизайн закладів харування
Анотація: Принципи проектування закладів харчування, нормативи визначення площ та складу приміщень.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лінда, Світлана Миколаївна; Якубовський, В'ячеслав Броніславович
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

3.
338.436(47+57)
Л64


    Литвиненко, Сергей Васильевич.
    Потребительская кооперация на селе [] / С. В. Литвиненко, Н. В. Чугаевский. - Киев : Урожай, 1988. - 72 с. : табл. - (Развитие кооперации в АПК : опыт, проблемы). - ISBN 5-337-00212-0 :
УДК
ББК 65.9(2)421
Рубрики: Споживчі кооперативи--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
развитие потребительской кооперации -- розвиток споживчої кооперації -- организация общественного питания -- організація громадського харчування -- развитие заготовительной деятельности -- розвиток заготівельної діяльності -- управление в потребительской кооперации -- управління в споживчій кооперації
Анотація: Рассматриваются цели и задачи потребительской кооперации, ее роль и значение в решении социально-экономических проблем села.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Чугаевский, Николай Владимирович
Свободных экз. нет
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)