Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=642.5(075.8)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
642.5(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 342 с. : рис. - ISBN 978-966-364-867-5 : 091.00 грн, 104.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторани--Громадське харчування--Організація--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанні послуги -- ресторанные услуги -- торгівельні приміщення -- торговые помещения -- інтер'єр ресторану -- интерьер ресторана -- ресторанний буфет -- ресторанный буфет -- устаткування залів -- оборудование залов -- столовий посуд -- столовая посуда -- меню -- прейскурант -- підготовка до обслуговування -- подготовка к обслуживанию -- обслуговування в ресторанах -- обслуживание в ресторане -- подача страв і напоїв -- подача блюд и напитков -- банкет -- фуршет -- банкет-коктейль -- банкет чай -- буфет-фуршет-гірка -- банкет прийом "шведський стіл" -- банкет прием "шведский стол" -- спеціальне обслуговування -- специальное обслуживание -- харчування пасажирів -- питание пассажиров -- обслуговування весіль -- обслуживание свадеб -- прогресивні технології -- прогрессивные технологии -- обслуговування виробничих підприємств -- обслуживание производственных предприятий -- харчування учнів шкіл -- питание учеников школо -- питание студентов -- харчування студентів
Анотація: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Русавська, В.А.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
642.5(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - 2-ге вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 340, [2] с. : фото, рис. - ISBN 978-611-01-0289-6 : 67.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
послуги ресторанного господарства -- торгівельні приміщення -- столовий посуд -- обслуговування споживачів -- організація банкетів -- організація прийомів -- спеціальні види послуг -- прогресивні технології обслуговування -- організація громадського харчування
Анотація: Сутність процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів і класів, характеристика матеріально-технічної бази як необхідної її передумови.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Русавська, Валентина Андріївна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
642.5(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 2-ге вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 279, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 205-279. - ISBN 978-611-01-0290-2 :
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
класифікація підприємств харчування -- классификация предприятий питания -- форми праці -- формы труда -- науково-технічний прогрес -- научно-технический прогресс -- постачання підприємств -- снабжение предприятий -- тарне господарство ресторанів -- тарное хозяйство ресторанов -- складське господарство -- складское хозяйство -- структура виробництва -- структура производства -- оперативне планування виробництва -- оперативное планирование производства -- організація праці -- организация труда
Анотація: Основні напрямки розвитку, організація виробництва, постачання та складські роботи в ресторанному господарстві.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Свободных экз. нет
Знайти схожі

4.
642.5(075.8)
М21


    Мальська, М. П.
    Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) [] : підручник / М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич ; Львів. нац. ун-т ім. І. Франка. - К. : Центр учбов. л-ри, 2013. - 303, [1] с. : табл. - Л-ра: с. 239-244. - Дод.: с. 244-303. - ISBN 978-617-673-162-7 : 63.00 грн
УДК
ББК 65.424.1я73
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання
   Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
розвиток ресторанного господарства -- развитие ресторанного хозяйства -- управління підприємствами -- управление предприятиями -- виробництво продукції ресторанного господарства -- производство продукции ресторанного хозяйства -- структура виробництва -- структура производства -- технологія процесів обслуговування -- технология процессов обслуживания -- організація обслуговування туристів -- организация обслуживания туристов -- якість обслуговування -- качество обслуживания -- якість послуг -- качество услуг -- якість ресторанної продукції -- качество ресторанной продукции -- стандартизація -- стандартизация -- сертифікація -- сертификация
Анотація: У підручнику розглянуто теоретичні, технологічні та організаційно-прак-тичні засади організації ресторанної справи. Висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств ресторанного господарства, організації процесів обслуговування, а також особливості обслуговування туристів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гаталяк, О. М.; Ганич, Н. М.; Львівський національний університет імені Івана Франка
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
642.5(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-є вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 279, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 205. - ISBN 978-617-673-416-1 : 122.40 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторани--Організація--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
організаційно-правові форми підприємств -- їдальня -- ресторан -- бар -- кафе -- закусочна -- постачання підприємств ресторанного господарства -- складське господарство ресторана -- тарне господарство ресторана -- структура виробництва -- структура производства -- організація виробництва -- меню -- оперативне планування виробництва -- технологічна документація -- організація праці
Анотація: Організація виробництва у ресторанному бізнесі: постачання, складське господарство, організація цехів, роздаткових ліній, питання раціональної організації праці.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
642.5(075.8)
О-64


   
    Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [] : навч. посіб. / О. В. Новікова [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харків. торгов.-економ. коледж КНТЕУ, Харків. кооперат. торгов.-економ. коледж. - Вид. друге, стер. - Харків : Світ книг, 2019. - 410, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 393-394. - Дод.: с. 395-410. - ISBN 978-966-2678-20-8 : 171.00 грн
УДК
ББК 65.424.1я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- сервісне обслуговування туристів -- класи обслуговування -- кейтерінг -- харчування іноземних туристів -- харчування різних народів -- види туризму
Анотація: Організація обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства: специфіка, методи, форми та прогресивні технології обслуговування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Новікова, Олена Володимирівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Вініченко, Катерина Петрівна; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харків. торговельно-економічний коледж КНТЕУ; Харківський кооперативний торговельно-економічний коледж
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)