Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=меню<.>
Загальна кількість знайдених документів : 56
Показані документи с 1 за 20
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-56 
1.
Шифр: vssv/2007/7/8
   Журнал

Всесвіт [Текст]. - К. : Всесвіт, 1925 - . - ISSN 0320-8370. - Виходить щомісячно
2007р. N 7/8
Зміст:
Стайн, Гертруда. Меланкта: Кожній своє: Роман / Гертруда Стайн ; Пер.з англ. - С.3-77
Стаут, Рекс. Отрута в меню: Повість / Рекс Стаут ; Пер.з англ. - С.118-154
Борхерт, Вольфганг. Оповідання / Вольфганг Борхерт ; Пер.з нім. - С.83-98
Белль, Г. Голос Вольфганга Борхерта / Г. Белль ; Пер.з нім. - С.99-101
Згамбаті, Е. Італія Михайла Коцюбинського та Лесі Українки: два обличчя одного міфу / Е. Згамбаті. - С.156-167
Книга американського кулеметника здобула Блукерівську премію 2007! : Книжка американського кулеметника Колбі Баззела "Моя війна: Вбиваючи час у Іраку". - С.190
Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), ФОНД (1)
Вільні: ПЧЗ (1), ФОНД (1)

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Знайти схожі
Перейти до описів статей

2.
640.4(075.3)
У 76


    Усов, Владимир Васильевич.
    Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [] : учеб. пособие / В. В. Усов ; [под ред. Е. В. Росляковой]. - 4-е изд., стер. - Москва : Академия, 2006. - 416 с. : ил. - (Начальное профессиональное образование) (Общественное питание). - Лит.: с. 407. - Предм. указ.: с. 408-412. - ISBN 5-7695-3327-7 : 72.00 грн
УДК
ББК 36.99я722
Рубрики: Громадське харчування--Організація виробництва--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- организация производства -- производственные помещения ресторанов -- виробничі приміщення ресторанів -- буфеты -- буфети -- подсобные помещения ресторана -- підсобні приміщення ресторану -- столовая посуда -- столовий посуд -- меню -- подача блюд -- подача страв -- подача винно-водочных напитков -- подача вино-горілчаних напоїв -- сомелье -- культура обслуживания потребителей -- культура обслуговування споживачів -- этикет за столом -- етикет за столом -- "шведский стол" -- "шведський стіл" -- обслуживание банкетов -- обслуговування банкетів -- питания иностранных туристов -- харчування зарубіжних туристів
Анотація: Изложены принципы разделения предприятий общественного питания по различным типам и классам, основы процесса обслуживания потребителей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рослякова, Е.В. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
004.451
Е 14


    Евгеньев, Е. В.
    500 хитроумних настроек Windows ХР [] / Е. В. Евгеньев. - М. : Технический бестселлер : Триумф, 2007. - 352 с. : рис. - (Технический бестселлер). - ISBN 978-5-89392-229-5 : 052.00 грн
УДК
ББК 32.973.2-018.2
Рубрики: Комп'ютерні програми--Практичні посібники
   Системне програмування--Операційні системи--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
програма Acronis Image -- програма Norton Ghost -- Windows XP -- принтери -- курсори, меню и панели -- твикинг
Анотація: Самостоятельная настройка системы Windows XP нестандартными методами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
640.43
Д 30


    Дементьева, Е. П.
    Ресторанный бизнес. Секреты успеха [] / Е. П. Дементьева. - Ростов н/Д : Феникс, 2006. - 256 с. : табл. - (Вершина успеха). - ISBN 5-222-09686-6 : 019.00 грн
УДК
ББК 65.424.14
Рубрики: Економіка громадського харчування--Навчальні видання
   Ресторанна справа--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне виробництво -- ресторанное производство -- маркетинг в ресторанному бізнесі -- франчайзинг в ресторанному бізнесі -- бар -- кав'ярня -- кофейня -- чайна -- пивний бар -- піццерія -- ресторанне обслуговування -- види і специфіка меню -- етикет обслуговування -- підбір персоналу -- метрдотель -- корпоративна культура
Анотація: Организационная и технологическая структура работы ресторанов, пректические советы по увеличению прибыльности заведения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
811.111(075)
В 75


    Воробьева, С. А.
    Деловой английский язык для ресторанного бизнеса [Текст] = Business English for Restaurants and Catering / С.А. Воробьева. - М. : Филоматис, 2006. - 272 p. - (Серия "ENGLISH"). - ISBN 5-98111-077-5 :
УДК
ББК 81.432.1-923.7
Рубрики: Англійська мова--Діловодство--Навчальні видання для вищої школи
   Громадське харчування

   
Кл.слова (ненормовані):
РЕСТОРАНИ -- РЕСТОРАНЫ -- МЕНЮ -- КУХНЯ (ПОМЕШКАННЯ) -- КУХНЯ (ПОМЕЩЕНИЕ) -- ФРАНЧАЙЗИНГ
Анотація: Цель пособия-закрепление профессиональной терминологии на базе оригинальных текстов и материалов зарубежной прессы о предприятиях общественного питания, а также ознакомление студентов с коммерческими аспектами работы ресторанов. Современные тенденции развития мирового ресторанного бизнеса, новые передовые технологии и экологические подходы в организации предприятий общественного питания требуют от специалистов постоянного профессионального совершенствования, и данное пособие может быть использовано для этих целей Структура разделов позволяет развивать все виды речевой деятельности и моделировать процесс обучения в соответствии с практическими потребностями каждой группы обучамых. Пособие предназначено для лиц, владеющих английским языком на уровне Intermediatе, и рассчитано на 120-160 учебных часов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Свободных экз. нет
Знайти схожі

6.


    Стаут, Рекс.
    Отрута в меню [Текст] / Рекс Стаут // Всесвіт. - К. : Всесвіт, 2007. - N 7/8. - С. 118-154
Рубрики:
   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), ФОНД (1)
Вільні: ПЧЗ (1), ФОНД (1)

Знайти схожі

7.
640.41(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - К. : Центр навч. л-ри : Інкос, 2007. - 280 с. : рис., табл. - Дод. с. 205-279. - ISBN 978-966-364-548-3 : 060.00 грн, 062.50 грн
УДК
ББК 65.424я73
Рубрики: Ресторанна справа--Організація--Сервісне обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
класифікація ресторанів -- ресторанне господарство -- складське господарство ресторанів -- тарне господарство ресторанів -- постачання ресторанів -- структура виробництва ресторанів -- заготівельні цехи -- доготовчі цехи -- планування виробництва -- меню ресторану -- організація праці
Анотація: Основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
АБ (1), ВВ (1)
Свободны: АБ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

8.
640.43(075.8)
С 24


    Світлична, Марія Луківна.
    Особливості ресторанного сервісу [] : навч. посібник-практикум / М. Л. Світлична. - Житомир : Полісся, 2009. - 368 с. : іл., табл. - Дод.: с. 127-361. - Л-ра: с. 362-367. - ISBN 978-966-655-483-6 : 027.00 грн
УДК
ББК 65.424я73
Рубрики: Ресторанна справа
   Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- ресторанно-готельний сервіс -- ресторанно-гостиничный сервис -- готельно-туристичний сервіс -- гостинично-туристический сервис -- кейтиренгові послуги -- кейтиренговые услуги -- харчування туристів -- питание туристов -- ленч -- бізнес-ланч -- бизнес-ланч -- "Шведський стіл" -- "Шведский стол" -- меню -- буфетне обслуговування -- буфетное обслуживание -- сервування -- сервирование -- культура застілля -- культура застолья
Анотація: Сучасні підходи до організації роботи обслуговуючого персоналу у закладах ресторанного господарства щодо раціональної організації обслуговування. Коротка історична довідка про культуру застілля, стиль життя та етикет громадян різних країн, звичаї, традиції побуту, харчування в легендах та переказах, національну символіку та знаменні дати різних країн. Вміщені семінарські, лабораторні та практичні заняття з кожної теми, методичні рекомендації щодо самостійного вивчення курсу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

9.
642.5(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 342 с. : рис. - ISBN 978-966-364-867-5 : 091.00 грн, 104.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторани--Громадське харчування--Організація--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанні послуги -- ресторанные услуги -- торгівельні приміщення -- торговые помещения -- інтер'єр ресторану -- интерьер ресторана -- ресторанний буфет -- ресторанный буфет -- устаткування залів -- оборудование залов -- столовий посуд -- столовая посуда -- меню -- прейскурант -- підготовка до обслуговування -- подготовка к обслуживанию -- обслуговування в ресторанах -- обслуживание в ресторане -- подача страв і напоїв -- подача блюд и напитков -- банкет -- фуршет -- банкет-коктейль -- банкет чай -- буфет-фуршет-гірка -- банкет прийом "шведський стіл" -- банкет прием "шведский стол" -- спеціальне обслуговування -- специальное обслуживание -- харчування пасажирів -- питание пассажиров -- обслуговування весіль -- обслуживание свадеб -- прогресивні технології -- прогрессивные технологии -- обслуговування виробничих підприємств -- обслуживание производственных предприятий -- харчування учнів шкіл -- питание учеников школо -- питание студентов -- харчування студентів
Анотація: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Русавська, В.А.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
811.111(075)
А23


    Агабекян, Игорь Петрович.
    Английский для обслуживающего персонала [Текст] : [учеб. пособие] / И. П. Агабекян. - 3-е изд. - Ростов н/Д : Феникс, 2007. - 316 с. - (Серия "Среднее профессиональное образование"). - ISBN 5-222-10000-6 : 025.00 грн
УДК
ББК 81.432.1-922
Рубрики: Англійська мова--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
офіціанти -- официанты -- ресторани -- рестораны -- сервіровка столу -- сервировка стола -- посуда -- столові прибори -- столовые приборы -- поведінка за столом -- поведение за столом -- меню -- коктейлі -- коктейли -- бокали -- бокалы -- національні кухні -- национальные кухни -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- рецепти приготування їжі -- рецепты приготовления пищи -- український борщ -- украинский борщ -- готелі -- гостиницы -- кулінарні терміни -- кулинарные термины
Анотація: Данное учебное пособие предназначено для занятий по английскому языку в средних специальных учебных заведениях, готовящих специалистов в сфере сервиса, торговли и пищевой промышленности.
Учебное пособие также может быть использовано для самостоятельных занятий перед поездкой для работы за рубежом в сфере обслуживания: ресторанном, гостиничном деле, в торговле и т. д.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

11.
Шифр: nrsu/2010/2
   Журнал

Наука. Релігія. Суспільство [Текст]. - Донецьк : ІПШІ "Наука і освіта", 2000 - . - ISSN 1728-3671. - Виходить кожного кварталу
2010р. N 2
Зміст:
Рощина, Л. О. Формування радянської системи соціального забезпечення у 20-30-і роки ХХ ст. / Л. О. Рощина. - С.3-7. - Л-ра в кінці ст.
Гощіцька, Тетяна. Обрядодії в процесі спорудження житла (на основі польових матеріалів, зібраних на бойківсько-підгір'янському пограниччі) / Т. Гощіцька. - С.8-12. - Л-ра в кінці ст.
Зозуля, Є. В. Міжнародне співробітництво МВС України у сфері протидії корупції / Є. В. Зозуля. - С.13-19. - Л-ра в кінці ст.
Ізмайлова, К. В. Повсякденне меню шахтарських родин Донбасу у 1965-1985 рр. / К. В. Ізмайлова. - С.20-26. - Л-ра в кінці ст.
Легкоступ, А. І. Вплив ідей Просвітництва на аграрне життя англійців / А. І. Легкоступ. - С.27-33. - Л-ра в кінці ст.
Приймак, О. М. Напрями та технології соціального опікування у південноукраїнському селі наприкінці ХІХ - початку ХХ століть / О. М. Приймак. - С.34-42. - Л-ра в кінці ст.
Терзі, О. С. Участь політичних партій України в реформуванні місцевих органів державної влади та самоврядування (історичний аспект) / О. С. Терзі, М. В. Ковальова. - С.43-48. - Л-ра в кінці ст.
Щербатюк, В. М. Повстанський рух під проводом Нестора Махна в сучасній вітчизняній історіографії / В. М. Щербатюк. - С.49-65. - Л-ра в кінці ст.
Андрієнко, О. В. Гуманізуючий потенціал дистанційного навчання у контексті демократизації мовної освіти / О. В. Андрієнко, В. Г. Андрієнко. - С.66-69. - Л-ра в кінці ст.
Волошин, В. В. Время и его образы: эпистемологический ракурс / В. В. Волошин. - С.70-80. - Лит. в конце ст.
Кірєєва, Т. І. Духовний простір Нового часу / Т. І. Кірєєва, О. Г. Кірєєва. - С.81-86. - Л-ра в кінці ст.
Ковальський, Г. Є. Традиціоналістичні ідеї в українській філософії / Г. Є. Ковальський. - С.87-91. - Л-ра в кінці ст.
Ли, Жун. Инь и ян как со-бытие различного / Жун Ли. - С.92-99. - Лит. в конце ст.
Миргородский, А. А. Явление эроса в сравнительном анализе концепций Платона и В. Соловьева / А. А. Миргородский. - С.107-114. - Лит. в конце ст.
Сергеєв, М. В. Філософське осмислення ідеї Святої Русі Сергія Радонежського / М. В. Сергеєв. - С.115-120. - Л-ра в кінці ст.
Туренко, О. С. Фактор страху в ранньомодерних теоріях держави: проект Томаса Гоббса / О. С. Туренко. - С.121-127. - Л-ра в кінці ст.
Узбек, К. М. Взаимосвязь эмпирического и теоретического в научном познании / К. М. Узбек, Е. К. Щетинина. - С.128-133. - Лит. в конце ст.
Черная, А. Н. Взаимосвязь рационального и иррационального в концепции философии истории А. Тойнби / А. Н. Черная. - С.134-141. - Лит. в конце ст.
Чикалова, Е. С. Цивилизация как социокультурное образование / Е. С. Чикалова. - С.142-148. - Лит. в конце ст.
Шлапак, В. П. Гігаеволюція як основа еволюції (історії) розвитку органічного світу на галактичному рівні / В. П. Шлапак. - С.149-163. - Л-ра в кінці ст.
Ямчук, Павло. "Щоденник" Аркадія Любченка: християнсько-консервативний феномен України та хроніка зламних часів радикального постпросвітництва в контексті Другої світової війни / П. Ямчук. - С.164-170. - Л-ра в кінці ст.
Агаркова, А. А. Мифотворческие механизмы фольклорных феноменов в контексте проблемы региональной культурной идентичности (фольклоризированный песенный феномен как элемент регионального образа культуры Донбасса) / А. А. Агаркова. - С.171-176. - Лит. в конце ст.
Баликоев, А. В. Некоторые аспекты социального системогенеза / А. В. Баликоев. - С.177-181. - Лит. в конце ст.
Кіреєва, В. Г. Розвиток особистості засобами музики / В. Г. Кіреєва. - С.182-187. - Л-ра в кінці ст.
Ковалев, С. Н. От моногамии к нуклеарной реальности семьи (философский аспект) / С. Н. Ковалев. - С.188-196. - Лит. в конце ст.
Поліщук, Н. В. Науково-технічний прогрес і духовно-моральне становлення молоді / Н. В. Поліщук, М. С. Панченко. - С.197-205. - Л-ра в кінці ст.
Приходченко, К. І. Творче освітньо-виховне середовище як чинник зняття кризи уваги учнів початкової школи / К. І. Приходченко. - С.206-211. - Л-ра в кінці ст.
Хримли, И. А. Нормы морали и права: инварианты и различия / И. А. Хримли. - С.212-217. - Лит. в конце ст.
Шатохина, Наталья. О специфике творческого воображения (социально-философский аспект) / Н. Шатохина. - С.218-223. - Лит. в конце ст.
Дулуман, Є. К. Християнство як світова релігія / Є. К. Дулуман. - С.224-243
Іваницька, А. Г. Конотації ідеї свободи на сторінках Святого Письма / А. Г. Іваницька. - С.244-248. - Л-ра в кінці ст.
Соколовський, О. Л. Витоки й особливості становлення антитринітаризму в Україні / О. Л. Соколовський. - С.249-261. - Л-ра в кінці ст.
Шевченко, А. І. Особливості віровчення шиїтів-імамітів / А. І. Шевченко, С. В. Ісмагілов. - С.262-267. - Л-ра в кінці ст.
Білокобильський, О. В. Доонтологічні й онтологічні засади культурної ідентичності. Японія у вимірах модерну / О. В. Білокобильський, С. В. Гераськов. - С.268-273. - Л-ра в кінці ст.
Гераськов, С. В. Сакральне в українській і японській культурах: компаративний аналіз / С. В. Гераськов. - С.274-279. - Л-ра в кінці ст.
Градець, О. О. Японські релігії як приклад сучасного синкретизму / О. О. Градець. - С.280-283. - Л-ра в кінці ст.
Кожем'якіна, О. М. Національно-культурне підгрунтя довіри: досвід Японії в трактовці Ф. Фукуями / О. М. Кожем'якіна. - С.284-289. - Л-ра в кінці ст.
Савченко, О. А. Українська сангха японського Ордену Ніппондзан Мьоходзі / О. А. Савченко. - С.290-295. - Л-ра в кінці ст.
Мацнєва, Є. А. Мовне регулювання у поліетнічному суспільстві / Є. А. Мацнєва. - С.100-106. - Л-ра в кінці ст.
Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

12.
640.43(075)
М 84


    Мостова, Л. М.
    Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - Київ : Ліра-К, 2010. - 388 с. : рис. - Літ.: с. 366-367. - Дод.: с. 368. - ISBN 978-966-2174-07-6 : 93.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторанна справа--Організація--Сервісне обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
послуга харчування -- виготовлення кулінарної продукції -- організація споживання продукції -- приміщення ресторану -- обладнання ресторанів -- ресторанний посуд -- ресторанне меню -- меблі ресторану -- сервірування столів -- ресторанне обслуговування -- подача блюд -- обслуговування банкетів -- обслуговування прийомів -- кейтерингове обслуговування -- готельно-туристичне обслуговування -- обслуговування іноземних туристів -- харчування на підприємстів -- харчування учнів
Анотація: Комплексна характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Новікова, О. В.
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

13.
640.432
Б 11


    Бєляєва, Алла Михайлівна.
    Усе про ресторанний бізнес [] / А. М. Бєляєва. - Донецьк : БАО, 2009. - 544 с. : рис., табл. - ISBN 978-966-481-329-4 : 31.40 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Громадське харчування--Ресторан--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- ресторанний бізнес -- приміщення ресторану -- столовий посуд -- столові прибори -- столова білизна -- сервірування столів -- культура обслуговування -- барна справа -- робота офіціанта -- меню ресторану -- меню бару -- меню кафе -- робота офіціанта -- подача страв -- обслуговування банкетів -- обслуговування прийомів -- обслуговування іноземних туристів -- охорона праці в репсторанних закладах -- пожежна безпека ресторану
Анотація: Теоретичні основи організації обслуговування гостей в ресторанах і барах: форми обслуговування гостей, підготовка до роботи залу, сервірування столів, способи подачі страв, основи роботи барів і кафе.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
640.432
К98


    Кэннон, Говард.
    Как начать ресторанный бизнес [] : руководство / Г. Кэннон ; [пер. с англ. Ю. Бугровой]. - М. : Астрель, 2009. - 304 с. : табл. - Глоссарий: с. 277-281. - Прил.: с. 282-303. - ISBN 978-5-271-24425-4 : 64.00 грн
УДК
ББК 65.424
Рубрики: Ресторани--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- базовое меню -- базове меню -- финансирование ресторана -- фінансування ресторану -- рабочий график ресторана -- рорбочий графік ресторану -- факторы риска -- фактори риску -- управление рестораном -- управління рестораном -- управление рисками -- управління рисками -- ресторанный бухучет -- ресторанний бухоблік -- поставщики ресторана -- постачальники ресторану -- ресторанный маркетинг -- ресторанний маркетинг -- ресторанный персонал -- ресторанний персонал -- искусство обслуживания -- мистецтво обслуговування -- прибыль ресторана -- прибуток ресторану
Анотація: Технология создания собственного ресторана.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бугрова, Ю. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
657.1(075.8)
З-36


    Засадна, Христина Омелянівна.
    Бухгалтерський облік основних господарських операцій у програмі 1С:Бухгалтерія 7.7 [] : навч. посібник / Х. О. Засадна, Р. К. Шурпенкова. - К. : Центр учбов. л-ри, 2010. - 237 с. : табл., іл. - Л-ра: с. 180-183. - Слов. термінів: с. 184-190. - Дод.: с. 191-237. - ISBN 978-611-01-0048-9 : 98.00 грн
УДК
ББК 65.052.2я73
Рубрики: Бухгалтерський облік--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
вікно програм -- окно программ -- команди меню -- команды меню -- константи -- довідники -- справочники -- електронні бухгалтерські рахунки -- элдектронные бухгалтерские расчеты -- журнал проведень -- журнал проводок -- документи -- отчеты -- звіти -- облік господарських операцій -- учет хозяйственных операций -- інтерфейс -- интерфейс
Анотація: Теоретичні відомості та практичні завдення для роботи з програмою 1С: Бухгалтерія версії 7.7.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шурпенкова, Р. К.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

16.
640.43
Ф75


    Фоли, Рэй.
    Как открыть бар для "чайников" [] = Running a Bar FOR DUMMIES : самоучитель / Р. Фоли, Х. Дизмор ; [пер. с англ. А. Н. Свирид]. - М. : ООО "И. Д. Вильямс", 2008. - 288 с. : ил. - Предм. указ.: с. 275-277. - ISBN 978-5-8459-1436-1 : 79.00 грн
УДК
ББК 65.424
Рубрики: Ресторани--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
управление баром -- управління баром -- бизнес-план -- персонал, клиенты, продукция -- управление запасами -- управління запасами -- материалы и оборудование -- матеріали та обладнання -- составление меню -- складання меню -- обслуживание клиентов -- обслуговування клієнтів -- напитки -- напої -- формирование клиентуры -- формування клієнтури -- пожарная безопасность -- пожежна безпека
Анотація: Путиводитель с помощью которого вы сможете ыбрать правильное направление при открытии бара.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дизмор, Х.; Свирид, А. Н. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

17.
392.5
К56


    Ковальова, Світлана Вікторівна.
    Усе про весілля: 500 порад щодо організації та проведення [] / С. В. Ковальова ; [пер. з рос І. Г. Данилюка]. - Донецьк : БАО, 2009. - 288 с. : іл. - авт. зазн. на звороті тит. арк. - ISBN 978-966-338-612-6 : 27.30 грн, 16.00 грн
УДК
ББК 87.731.3
Рубрики: Весільні обряди--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
весілля -- свадьба -- організація весілля -- организация свадьбы -- сценарії весіль -- сценарии свадеб -- шлюб -- брак -- одруження -- женитьба -- весільний календар -- свадебный календарь -- весільні аксесуари -- свадебные аксессуары -- етикет -- сервірування весільного столу -- сервировка свадебного стола -- весільне меню -- свадебное меню -- вінчання -- венчания
Анотація: Допомога у організації та проведенні оригінального весілля.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Данилюк, Ілля Григорович \пер.\
Примірників всього: 2
МИСТ (1), ЧЗ (1)
Свободны: МИСТ (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

18.
811.111(075.8)
Х51


    Хистова, Любов Марківна.
    Англійська мова туристичної індустрії [Текст] = English in the Tourism Industry : підручник / Любов Марківна Хистова, Вікторія Олександрівна Кравченко. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008. - 320, [2] с. - Текст англ. - Бібліогр.: с. 318. - ISBN 966-629-366-8 : 80.00 грн
УДК
ББК 81.432.1-923
Рубрики: Англійська мова--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
туризм -- туризм в Україні -- туризм в Украине -- міжнародні туристичні організації -- международные туристические организации -- транспорт -- готелі -- гостиницы -- ресторани -- рестораны -- меню -- туристична реклама -- туристическая реклама -- українські міжнародні авіалінії -- украинские международные авиалинии -- повітряний транспорт України -- воздушный транспорт Украины -- діловодство -- деловодство
Анотація: Підручник призначено для студентів, які опановують спеціальності, пов'язані з туристичною індустрією та готельно-ресторанним бізнесом, а також для тих, хто бажає вдосконалити свої знання з англійської мови професійного спрямування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кравченко, Вікторія Олександрівна
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

19.
642.5(031)
Б44


    Беляева, Алла Михайловна.
    Энциклопедия ресторанного бизнеса [] / А. М. Беляева. - Донецк : БАО, 2009. - 544 с. : ил., табл. - Прил.: с. 502-536. - Лит.: с. 537. - ISBN 978-966-481-245-7 : 52.00 грн
УДК
ББК 36.995я2
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Організація--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанно-гостиничный бизнес -- торговые помещения ресторана -- торгові приміщення ресторану -- столовая посуда -- столовий посуд -- обслуживание потребителей -- обслуговування споживачів -- подача блюд -- подача страв -- меню ресторана -- ресторанные блюда -- ресторанні страви -- обслуживание банкетов -- обслуговування банкетів -- обслуживание приемов -- обслуговування прийомів -- пожарная безопасность ресторана -- пожежна безпека ресторана -- обслуживание иностранных туристов -- обслуговування іноземних туристів
Анотація: Помощник всем, кто решил заняться ресторанным бизнесом и желает обучиться профессии официанта, бармена.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

20.
640.43(075.8)
О-64


   
    Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [] : підручник / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за заг. ред. проф. Н. О. П'ятницької ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - [2-ге вид., перероб. і допов.]. - К. : Кондор, 2012. - 556, [2] с. : табл., рис., фото.кол. - Дод.: с. 437-550. - Л-ра: с.551-556. - ISBN 978-966-351-355-3 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторанна справа--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- приміщення ресторанів -- помещение ресторанов -- столовий посуд -- столовая посуда -- класифікація меню -- классификация меню -- обслуговування споживачів -- обслуживание потребителей -- ресторанне обслуговування -- ресторанное обслужвание -- чайна церемонія -- чайна церемония -- дитячі ресторани -- детские рестораны -- ресторани готелю -- рестораны гостиниц -- обслуговування ділових заходів -- обслуживание деловых мероприятий -- обслуговування туристів -- обслуживание туристов -- обслуговування пасажирів -- обслуживание пасажиров -- організація харчування дітей -- организация питания детей -- організація харчування студентів -- организация питания студентов
Анотація: Організація процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; П'ятницька, Ніла Олексіївна; П'ятницька, Галина Тезіївна; Литвиненко, Тамара Євгенівна; П'ятницька, Ніла Олексіївна \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Київський національний торговельно-економічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-56 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)