Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=этикет за столом<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
640.4(075.3)
У 76


    Усов, Владимир Васильевич.
    Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [] : учеб. пособие / В. В. Усов ; [под ред. Е. В. Росляковой]. - 4-е изд., стер. - Москва : Академия, 2006. - 416 с. : ил. - (Начальное профессиональное образование) (Общественное питание). - Лит.: с. 407. - Предм. указ.: с. 408-412. - ISBN 5-7695-3327-7 : 72.00 грн
УДК
ББК 36.99я722
Рубрики: Громадське харчування--Організація виробництва--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- организация производства -- производственные помещения ресторанов -- виробничі приміщення ресторанів -- буфеты -- буфети -- подсобные помещения ресторана -- підсобні приміщення ресторану -- столовая посуда -- столовий посуд -- меню -- подача блюд -- подача страв -- подача винно-водочных напитков -- подача вино-горілчаних напоїв -- сомелье -- культура обслуживания потребителей -- культура обслуговування споживачів -- этикет за столом -- етикет за столом -- "шведский стол" -- "шведський стіл" -- обслуживание банкетов -- обслуговування банкетів -- питания иностранных туристов -- харчування зарубіжних туристів
Анотація: Изложены принципы разделения предприятий общественного питания по различным типам и классам, основы процесса обслуживания потребителей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рослякова, Е.В. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
316.6(075.8)
Д69


    Дороніна, Майя Степанівна.
    Культура спілкування ділових людей [] : [посібник для студ. гуманіт. ф-тів вищ. навч. закл.] / М. С. Дороніна ; [обклад. Гейко М. Д.]. - К. : КМ Academia, 1997. - 192 с. : ил. - (Міжнародний фонд "Відродження." Програма "Трансформація гуманітарноі освіти в Україні"). - Лит.: с. 139-189. - ISBN 5-7707-9392-9 : 1.70 грн
УДК
ББК 88.5я73
Рубрики: Офіційне спілкування--Психологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
ділове спілкування -- деловое общение -- ділова бесіда -- деловая беседа -- ділове листування -- деловая переписка -- ділові переговори -- деловые переговоры -- діловий етикет -- деловой этикет -- візитні картки -- визитные карточки -- етикет національного прапора -- этикет национального флага -- етикет за столом -- этикет за столом -- одяг діловоі людини -- одежда делового человека -- телефонна ділова розмова -- телефонный деловой разговор -- ділові прийоми -- деловые приемы -- етикет подарунків -- этикет подарков -- етикет знайомств -- этикет знакомств -- етикет в зарубіжних країнах -- этикет в зарубежных странах -- англійський етикет -- английский этикет -- угорський етикет -- венгерский этикет -- західноєвропейський етикет -- западноевропейский этикет -- індійський етикет -- индийский этикет -- італійський етикет -- итальянский этикет -- іспанський етикет -- испанский этикет -- американський етикет -- американский этикет -- японський етикет -- японский этикет -- французький етикет -- французский этикет
Анотація: Посібник дає діловим людям рекомендаціі щодо ділового спілкування. Вони грунтуються на знанні законів психологіі, логіки, соціології і водночас легкі у практичному застосуванні.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гейко, М. Д. \худож.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

3.
87.7я73
К88


    Кубрак, Олег Вікторович.
    Етика ділового та повсякденного спілкування [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Кубрак. - 3-тє вид., стер. - К. : Княгиня Ольга, 2005. - 222 с. : ил. - Л-ра: с. 219. - ISBN 966-96075-5-8 : 22.00 грн
ББК 87.7я73
Рубрики: Ділова етика--Навчальні видання для вищої школи
   Діловий етикет--Навчальні видання для вищої школи

   Офіційне спілкування--Культура--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
історія формування етикету -- история формирования этикета -- світ традицій та звичок -- мир традиций и привычек -- привтання та знайомство -- приветствие и знакомство -- поводження в побуті -- поведение в быту -- мистецтво вести бесіду -- искусство вести беседу -- етикет за столом -- этикет за столом -- етикет одягу -- этикет олежды -- діловий етикет -- деловой этикет -- етикет спілкування по телефлону -- этикет общения по телефону -- використання візитних карток -- использование визитных карточек -- подарунковий етикет -- подарочный этикет
Анотація: Навчальний посібник знайомить із особливостями поведінки, мовлення тощо, притаманими різним народам світу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ЧЗ (1), АБ (2)
Свободны: ЧЗ (1), АБ (2)
Знайти схожі

4.
641.5(031)
Г 93


    Губа, Николай Иванович.
    Кулинария [] : справ. пособие / Н. И. Губа, Б. Г. Лазарев. - 2-е изд., стереотип. - Киев : Вища шк., Голов. изд-во, 1987. - 263 с. : рис. - Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263. - 3.30 р.
УДК
ББК 36.99я2
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- организация работы на кухне -- організація роботи на кухні -- супы -- супи -- соусы -- соуси -- блюда из круп -- страви із крупи -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- блюда из рыбы -- страви із риби -- блюда из мяса -- м'ясні страви -- блюда из яиц -- страви із яєць -- блюда из творога -- страви із сиру -- холодные блюда -- холодні страви -- горячие закуски -- гарячі страви -- изделия из теста -- вироби із тіста -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- питание детей -- харчування дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- национальные блюда -- національні страви -- этикет за столом -- етикет за столом
Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лазарев, Борис Георгиевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)