Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=солодкі страви<.>
Загальна кількість знайдених документів : 39
Показані документи с 1 за 20
 1-10    11-20   21-30   31-39 
1.
36.997
К 45


   
    Китайская, корейская, японская кухня [] / [сост. И. А. Сокол ; худож. Б. Ф. Бублик]. - Х. : Фолио, 2004. - 352 с. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-03-2484-7 : 7.30 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кухня--Национальні традиції--Китай--Корея--Японія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- восточная кухня -- східна кухня -- блюда из риса -- страви з рису -- блюда из сои -- страви з сої -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из морепродуктов -- страви з морепродуктів -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- сладкие блюда -- солодкі страви -- десерты -- десерти
Анотація: Восточная кухня не только своеобразна, она сочетает необычайный вкус блюд и несомненную их пользу для организма.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Сокол, И.А. \сост.\; Бублик, Б.Ф. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
36.997
К 90


   
    Кулинария [] / худож. А. С. Ленчик. - Х. : Фолио, 2006. - 320 с. - (Домашняя коллекция). - ISBN 966-03-3153-3 : 9.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- салаты -- салати -- закуски -- первые блюда -- перші страви -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- сладкие блюда -- солодкі страви -- сладкие пироги -- солодкі пироги -- сладкие каши -- солодкі каші -- фруктово-ягодный десерт -- фруктово-ягідний десерт -- мороженое -- морозиво -- блины -- млинці
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ленчик, А.С. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

3.
641.5(03)
З-80


   
    Золота енциклопедія домашньої кулінарії [] / пер. І. Г. Данилюка. - Донецьк : БАО, 2006. - 608 с. - ISBN 966-548-822-8 : 016.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
холодні закуски -- холодные закуски -- салати -- салаты -- перші страви -- первые блюда -- соуси -- соусы -- другі страви -- вторые блюда -- вироби з тіста -- изделия из теста -- страви з борошна -- мучные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- напої -- напитки
Анотація: Рецепти найкращих страв світової та вітчизняної кухні, розмаїття корисних порад щодо "смачного мистецтва".

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Данилюк, І. Г. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
641.5
В75


    Воробьева, Л. И.
    Готовим просто и вкусно [] / Л. И. Воробьева. - М. : Мир кн., 2005. - 352 с. : рис. - (Хозяюшка). - ISBN 5-486-00195-9 : 017.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
Домашняя кулинария -- страви з риби -- рыбные блюда -- страви із сиру -- блюда из сыра -- піцца -- пицца -- солодкі страви -- сладкие блюда -- гарячі напої -- гарячие напитки -- соуси -- соусы -- мучні вироби -- мучные изделия
Анотація: Рецепты быстрого приготовления домашних блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
663/664(075.8)
Д 69


    Дорохіна, Марія Олексіївна.
    Технологія продукції харчування у таблицях і схемах [] : навч. посібник / М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - К. : Кондор, 2008. - 280 с. : табл. - Спис. використ. л-ри: с.277. - ISBN 978-966-357-148-1 : 043.00 грн
УДК
ББК 36я73
Рубрики: Харчові технології--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
холодні страви і закуски -- супи -- соуси -- продуктові напівфабрикати -- оброблення овочів та грибів -- страви із круп і бобових -- страви з яєць -- м'ясні страви -- рибні страви -- солодкі страви -- технологія напоїв -- кондитерські вироби -- дріжджеве тісто -- бездріжджове тісто -- оздоблення напівфабрикатів
Анотація: Нові підходи до викладення технології продукції харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Капліна, Т.В.
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

6.
641/642(075.8)
Ш96


    Шумило, Ганна Іванівна.
    Технологія приготування Їжі [] : навч. посіб. / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2008. - 506 с. : рис. - Літ.: с. 504. - ISBN 966-825-106-7 : 56.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулінарна обробка продуктів -- овочі -- кулінарна обробка риби -- м'ясні напівфабрикати -- напівфабрикати з птиці -- перші страви -- соуси -- овочеві гарніри -- круп'яні страви -- рибні страви -- другі м'ясні страви -- страви з яєць -- холодні страви -- солодкі страви -- напої -- борошняні страви -- страви з концентратів -- лікувальне харчування -- харчування учнів ПТУ -- харчування школярів
Анотація: Способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатівта страв відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

7.
641.51/.54(477)
Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Збірник рецептур [] / В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська, В. Ф. Пасенко. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2010. - 320 с. : табл. - ISBN 978-966-364-995-5 : 107.00 грн, 86.40 грн
УДК
ББК 36.997(4УКР)
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Україна--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
українська кухня -- холодні страви -- холодні закуски -- перші страви -- другі страви -- напої -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби -- історія кулінарії -- кулінарне мистецтво -- фірмові страви
Анотація: Рецептура й технологія приготування фірмових страв, кулінарних виробіві і напоїв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дібрівська, Наталія Віталіївна; Пасенко, Василь Федорович
Примірників всього: 3
АБ (1), ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: АБ (1), ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

8.
641/642:664.66
Г13


    Гаевая, Раиса Алексеевна.
    Хлеб на вашем столе [] / Р. А. Гаевая, М. А. Ященко. - 3-е изд., перераб. - Киев : Урожай, 1993. - 287[1] с. : рис. - ISBN 5-337-01459-5 : 5.00 грн, 15.00 грн
УДК
ББК 36.992.2
Рубрики: Кулінарні вироби--Хлібні вироби--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- хлебные блюда -- хлібні блюда -- холодні закуски -- холодные закуски -- гарячі закуски -- горячие закуски -- бутерброди -- бутерброды -- грінки -- гренки -- другі страви -- вторые блюда -- соуси -- соусы -- фарші хлібні -- фарши хлебные -- солодкі страви -- сладкие блюда -- хлібний квас -- хлебный квас -- пироги -- торти -- торты -- історія хлібопечіння -- история хлебопечения
Анотація: История рождения хлеба, его пищевая ценность, значение в диетическом питании.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ященко, Мария Алексеевна
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

9.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
664
С23


   
    Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников [] / М-во торговли УССР, Гл. упр. обществ. питания. - Київ : Тэхника, 1990. - 406, [2] с. : табл. - Прил.: с. 316-405. - ISBN 5-335-00531-9 : 10.00 грн
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Школярі--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рациональное питание -- раціональне харчування -- холодные блюда -- холодні страви -- супы -- супи -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- гарниры -- гарніри -- соусы -- соуси -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- мучные изделия -- мучні вироби
Анотація: Сведения об организации питания в школах, рецептуры блюд с краткой технологией приготовления, технологические требования к основному сырью и оценка качества блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Министерство торговли УССР; Главное управление общественного питания
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

11.
641.5(075.8)
Ш 96


    Шумило, Ганна Іванівна.
    Технологія приготування їжі [] : навч. посібник / Г. І. Шумило. - К. : Кондор, 2013. - 504, [2] с. : табл., рис. - Дод.: с. 500-503. - Л-ра: с. 504. - ISBN 978-966-351-402-4 : 92.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулінарна обробка продуктів -- кулинарная обработка продуктов -- перші стави -- первые блюда -- соуси -- соусы -- гарніри -- гарниры -- овочеві страви -- овощные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- рибні страви -- рыбные блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда -- дичина -- дичь -- холодні страви -- холодные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- напої -- напитки -- швидкозаморожені кулінарні вироби -- быстрозамороженные кулинарные изделия -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- харчування школярів -- питание школьников
Анотація: Різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

12.
641.5
Ц 58


    Циганенко, Віктор Олексійович.
    Домашні кондитерські вироби [] / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко. - К. : Кондор, 2011. - 249, [3] с. : табл., рис. - Дод.: с. 246-249. - ISBN 978-966-351-336-2 : 48.00 грн
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кондитерські вироби--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухонний посуд -- кухонная посуда -- східні солодощі -- восточные сладости -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- вафельне тісто -- вафельное тесто -- марципан -- жельовані фрукти -- желированные фрукты -- креми -- кремы -- суфле -- солодкі страви -- сладкие блюда -- варення -- варенье -- желе -- сиропи -- сиропы -- оформлення кондитерських виробів -- оформление кондитерских изделий
Анотація: Рецепти кондитерських виробів - від найпростіших до складних, вигадливих, рекомендації щодо приготування різних видів тіста.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Здобнов, Олександр Іванович; Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

13.
641.5(477)
К26


    Карсекіна, Валентина Вікторівна.
    Страви української кухні [] : навч. посібник / В. В. Карсекіна, Л. М. Скрипка. - К. : Вища шк., 1993. - 239 с. : фото.кол. - ISBN 5-11-004206-3 : 35000.00 крб
УДК
ББК 36.997я722
Рубрики: Кухня українська--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
старовинна українська кухня -- старинная украинская кухня -- салати -- салаты -- закуски -- бутерброди -- бутерброды -- грінки -- гренки -- борщі -- борщи -- капусняки -- розсольники -- рассольники -- супи -- супы -- кулеші -- кулеши -- страви з картоплі -- блюда с картошки -- страви з круп -- блюда с круп -- м'ясні страви -- мясные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия
Анотація: Особливості національної старовинної і сучасної української кухні, подано рецептуру і технологію приготування традиційних українських страв, розроблених майстрами-кухарями різних регіонів України.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скрипка, Людмила Миколаївна
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

14.
36.997(2)Я2
У45


   
    Українська стародавня кухня [] : довідник / [упоряд. Т. Л. Шпаковська]. - К. : Спалах ЛТД, 1993. - 238 с. : кол.іл., табл. - ISBN 5-7707-3089-7 : 2200.00 крб
ББК 36.997(2)Я2
Рубрики: Кухня українська--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
закуски -- холодні страви -- холодные блюда -- другі страви -- вторые блюда -- страви з свинини -- блюда с свинины -- страви з телятини -- блюда с телятины -- страви з кролятини -- блюда с кролятины -- страви з овочів -- блюда с овощей -- страви з кукурудзи -- блюда с кукурузы -- галушки -- млинці -- блины -- підливи -- подливы -- солодкі страви -- сладкие блюда -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- бісквітне тісто -- бисквитное тесто -- пісочне тісто -- песочное тесто -- напої -- напитки -- домашні заготівлі -- домашние заготовки
Анотація: Секрети приготування перших страв, закусок, випічок, напоїв: дано рецепти і корисні поради з народної кухні - великої спадщини українського народу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шпаковська, Тамара Лазарівна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
640.43(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-тє вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 381, [1] с. : табл. - Дод.: с. 357-381. - ISBN 978-617-673-414-7 : 162.40 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторани--Кулінарія--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
класифікація продукції ресторанів -- кулінарна обробка продуктів -- рецептура на продукцію -- асортимент продукції -- крупяні страви -- технологія супів -- м'ясні страви -- рибні страви -- яєчні продукти -- холодні страви -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби
Анотація: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості та безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

16.
641.55/.56(=161.1)
Б 26


    Барсукова, Евгения Федоровна.
    Русская кухня [] / Е. Ф. Барсукова. - Ленинград : Лениздат, 1989. - 174 с. : фот. - Прил.: с. 171-172. - ISBN 5-289-00354-1 : 1.20 р.
УДК
ББК 36.997(2)
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Росіійська Федерація--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- холодные закуски -- холодні закуски -- супы -- супи -- блюда из рыбы -- страви із риби -- блюда из овощей -- страви із овочів -- грибная кулинария -- грибна кулінарія -- блюда из круп -- страви із круп -- сладкие блюда -- солодкі страви -- изделия из черствого хлеба -- вироби із черствого хліба -- азбука кулинарии -- азбука кулінарії
Анотація: Специалист общественного питания рассказывает о том, как приготовить традиционные и новые русские блюда, приводит их рецепты.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

17.
641.55
Б 11


    Білоцька, Вікторія Болеславівна.
    Домашня кулінарія [] / В. Б. Білоцька, В. В. Карсекіна. - 2-ге вид. - Київ : Техніка, 1993. - 143 с. - ISBN 5-335-01251-X : 600.00 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
холодні закуски -- гарячі закуски -- супи -- страви з м'яса -- страви з риби -- страви з борошна -- страви з макаронів -- страви з картоплі -- страви з овочів -- гарніри -- соуси -- солодкі страви -- вироби з тіста -- напої
Анотація: Описано широкий асортимент різноманітних за складністю приготування страв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Карсекіна, Валентина Вікторівна
Примірників всього: 3
ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

18.
641.5(031)
Г 93


    Губа, Николай Иванович.
    Кулинария [] : справ. пособие / Н. И. Губа, Б. Г. Лазарев. - 2-е изд., стереотип. - Киев : Вища шк., Голов. изд-во, 1987. - 263 с. : рис. - Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263. - 3.30 р.
УДК
ББК 36.99я2
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- организация работы на кухне -- організація роботи на кухні -- супы -- супи -- соусы -- соуси -- блюда из круп -- страви із крупи -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- блюда из рыбы -- страви із риби -- блюда из мяса -- м'ясні страви -- блюда из яиц -- страви із яєць -- блюда из творога -- страви із сиру -- холодные блюда -- холодні страви -- горячие закуски -- гарячі страви -- изделия из теста -- вироби із тіста -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- питание детей -- харчування дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- национальные блюда -- національні страви -- этикет за столом -- етикет за столом
Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лазарев, Борис Георгиевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

19.
641.55
Г 85


    Гришин, Петр Дмитриевич.
    Приготовление пищи [] / П. Д. Гришин. - Москва : Логос, 1993. - 448 с. : рис., табл. - Алф. указ. блюд: с. 432-448. - ISBN 5-900668-01-0 : 49000.00 крб
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- состав пищи -- склад їжі -- бульоны -- супи -- супи -- пища и питание -- їжа і харчування -- вторые блюда -- другі страви -- холодные блюда -- холодні страви -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- изделия из теста -- вироби із тіста -- квасы -- квас -- варенье -- варення -- соусы -- соуси
Анотація: [Излагаются способы первичной обработки сырья и технология приготовления разнообразных блюд и кулинарных изделий.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

20.
36.997я2
К 26


    Карсекіна, Валентина Вікторівна.
    Раціональне харчування в сім'ї [] / В. В. Карсекіна, М. М. Калакура. - Київ : Техніка, 1986. - 272 с. : рис. - Дод.: с. 269-270. - 2.70 р., 10.00 грн р.
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Раціональне харчування--Рецепти--Довідкові видання
Кл.слова (ненормовані):
складання меню -- холодні страви -- холодні закуски -- супи -- овочеві страви -- страви з крупів -- страви з макаронів -- страви з риби -- страви з м'яса -- солодкі страви -- борошняні страви
Анотація: Описано широкий асортимент різних страв, що розроблені з урахуванням науково обгрунтованих норм харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Калакура, Марія Михайлівна
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-39 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)