Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=технологія супів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
640.43(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посіб. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2-ге вид. - Київ : Центр учбов. л-ри : Інкос, 2008. - 384 с. - Дод.: с. 363-381. - ISBN 978-966-364-648-0 : 60.00 грн, 065.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани
   
Кл.слова (ненормовані):
продукція ресторану -- кейтеринг -- технологія супів -- якість продукції -- лабораторний аналіз проб -- теплова кулінарна обробка -- складання рецептур -- технологія соусів -- технологія страв з картоплі -- технологія страв з круп -- технологія страв з риби -- технологія кулінарної продукції -- технологія холодних страв -- технологія солодких страв -- технологія борошняних страв -- технологія кондитерських страв
Анотація: Характеристика та технологія приготування ресторанних страв, вимоги до якості та безпеки сировини та готової продукції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Іванникова, Тетяна Вікторівна; Архіпова, Анастасія Вікторівна
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
640.43(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-тє вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 381, [1] с. : табл. - Дод.: с. 357-381. - ISBN 978-617-673-414-7 : 162.40 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторани--Кулінарія--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
класифікація продукції ресторанів -- кулінарна обробка продуктів -- рецептура на продукцію -- асортимент продукції -- крупяні страви -- технологія супів -- м'ясні страви -- рибні страви -- яєчні продукти -- холодні страви -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби
Анотація: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості та безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)