Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=кейтеринг<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.
640.43(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посіб. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2-ге вид. - Київ : Центр учбов. л-ри : Інкос, 2008. - 384 с. - Дод.: с. 363-381. - ISBN 978-966-364-648-0 : 60.00 грн, 065.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани
   
Кл.слова (ненормовані):
продукція ресторану -- кейтеринг -- технологія супів -- якість продукції -- лабораторний аналіз проб -- теплова кулінарна обробка -- складання рецептур -- технологія соусів -- технологія страв з картоплі -- технологія страв з круп -- технологія страв з риби -- технологія кулінарної продукції -- технологія холодних страв -- технологія солодких страв -- технологія борошняних страв -- технологія кондитерських страв
Анотація: Характеристика та технологія приготування ресторанних страв, вимоги до якості та безпеки сировини та готової продукції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Іванникова, Тетяна Вікторівна; Архіпова, Анастасія Вікторівна
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
338.48(075.8)
М50


   
    Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу [] : навч. посібник для вищ. навч. закл. / Г. Б. Мунін [та ін.] ; під заг. ред. М. М. Поплавського, О. О. Гаца ; Нац. акад. наук України, Рада по вивч. продуктивних сил України, Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. - К. : Кондор, 2008. - 460 с. : рис., табл. - Дод.: с. 426-447. - Л-ра: с. 448-758. - ISBN 978-966-351-172-6 : 76.00 грн, 72.00 грн, 73.00 грн, 82.00 грн
УДК
ББК 65.43я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Менеджмент--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
готельні послуги -- гостиничные услуги -- операційний менеджмент -- операционный менеджмент -- інформаційні технології -- информационные технологии -- антикризовий менеджмент -- антикризисный менеджмент -- реорганізація готелів -- реорганизация отелей -- стратегічний менеджмент -- стратегический менеджмент -- маркетинг готельного бізнесу -- маркетинг отельного бизнеса -- менеджмент фінансової діяльності -- менеджмент финансовой деятельности -- безпека готелів -- безопасность отелей -- корпоративний менеджмент -- корпоративный менеджмент -- інновації -- инновации -- інвестиційні стратегії -- инвестиционные стратегии -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- товарно-матеріальні запаси -- товарно-материальные запасы -- ресторанний сервіс -- ресторанный сервис -- готельний бізнес -- гостиничный бизнес -- управлінський контроль -- управленческий контроль -- менеджмент персоналу -- менеджмент персонала -- набір персоналу -- добір персоналу -- набор персонала -- подбор персонала -- адаптація персоналу -- адаптация персонала -- навчання персоналу -- обучение персонала -- безпека праці -- безопасность труда -- якість обслуговування -- качество обслуживания -- стратегічні рішення -- стратегические решения -- сфера послуг -- сфера услуг -- управління готелем -- управление отелем -- інтернет-бронювання. -- интернет-бронирование -- антикризове управління -- антикризисное управление -- готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес -- проектний менеджмент -- проектный менеджмент -- стратегічне управління -- стратегическое управление -- стратегічний менеджер -- стратегический менеджер -- стратегічне планування -- стратегическое управление -- реклама готельної справи -- реклама гостиничного дела -- медіапланування -- медиапланирование -- паблік рілейшнз -- паблик рилейшнз -- фінансове планування -- финансовое планирование -- фінансові потоки -- финансовые потоки -- безпека туристів -- безопасность туристов -- пожежна безпека -- пожарная безопасность -- охорона праці -- охрана труда -- корпоративне управління -- корпоративное управление -- корпоративна культура -- корпоративная культура -- інноваційний процес -- инновационный процесс -- інвестиційний менеджмент -- инвестиционный менеджмент -- інноваційна діяльність -- инновационная деятельность -- інвестиції -- инвестиции -- капітальні вкладення -- капиталовложения -- інвестиційні проекти -- инвестиционные проекты -- матеріально-технічне постачання -- материально-техническое снабжение -- складське господарство -- складское хозяйство -- кейтеринг -- безпека продуктів харчування -- безопасность продуктов питания
Анотація: Сучасна теорія менеджменту готельного і ресторанного бізнесу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мунін, Г. Б.; Карягін, Ю. О.; Роглєв, Х. Й.; Руденко, С. І.; Поплавський, М. М. \ред.\; Гац, О. О. \ред.\; Національна академія наук України; Рада по вивченню продуктивних сил України; Київський наіональний університет культури і мистецтв
Примірників всього: 5
ЧЗ (1), ФОНД (2), ВВ (2)
Свободны: ЧЗ (1), ФОНД (2), ВВ (2)
Знайти схожі

3.
395(075.8)
М38


    Машир, Надія Пилипівна.
    Сучасний етикет та секрети гостинності [] : навч. посібник / Н. П. Машир. - К. : Кондор, 2010. - 213, [3] с. : іл. - Л-ра: с. 215. - ISBN 978-966-351-267-9 : 32.00 грн, 42.00 грн
УДК
ББК 87.777я73
Рубрики: Етикет--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
історія етикету -- история этикета -- культура одягу -- культура одежды -- культура еды -- культура їжі -- прийом гостей -- прием гостей -- куверт -- декоративне оформлення столу -- декоративное оформление стола -- напої -- напитки -- алкогольні напої -- алкогольные напитки -- сомельє -- сомелье -- кейтерінг -- кейтеринг -- чай -- кава -- кофе
Анотація: Виникнення та сутність етикету, а також етикет у сфері обслуговування, норми та правила поведінки за різних етикетних ситуацій.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 4
ФОНД (1), ЧЗ (1), МИСТ (1), АБ (1)
Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1), МИСТ (1), АБ (1)
Знайти схожі

4.


    Ніє, Ф. -П.
    Вплив якості сервісу на ступінь задоволеності клієнтів у кейтерингу [] / Ф. -П. Ніє // Актуал. пробл. екон. : наук. економ. журнал. - 2012. - N 2. - С. 421-430. - Л-ра в кінці ст.
Рубрики: Світова економіка--Кейтеринг
Кл.слова (ненормовані):
якість сервісу -- задоволення клієнтів -- індустрія кейтерингу

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1)
Вільні: ПЧЗ (1), ВВ (1)

Знайти схожі

5.


    Ніє, Ф. -П.
    Ключові фактори успіху в управлінні кейтеринговим підприємством [] / Ф. -П. Ніє, Ч. -Ю. Понг // Актуал. пробл. екон. : наук. економ. журнал. - 2012. - N 4. - С. 423-430. - Л-ра в кінці ст.
Рубрики: Світова економіка
Кл.слова (ненормовані):
кейтеринг -- управління кейтеринговим підприємством

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Понг, Ч.-Ю.

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1)
Вільні: ПЧЗ (1), ВВ (1)

Знайти схожі

6.
642.5:640.4(075.8)
Т38


   
    Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства [] : навч. посібник / П. П. Павленко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Одес. нац. акад. харч. технологій. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2016. - 311, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с .200. - Дод.: с. 201-311. - ISBN 978-966-289-098-3 : 350.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторанне господарство--Проектування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
проектна документація -- моделювання виробничих процесів -- виробничі програми підприємств -- складальні приміщення -- виробничі цехи -- посудомийні -- компонування приміщень -- розміщення устаткування -- структура підприємств -- кейтеринг -- кулінарна продукція -- санітарно-гігієнічні вимоги -- рекламне забезпечення -- експертиза технологічної частини проекту
Анотація: Методичні та практичні рекомендації з технологічного проектування підприємств ресторанного господарства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Павленко, Павліна Павлівна; Тележенко, Любов Миколаївна; Біленька, Ірина Ремівна; Дзюба, Надія Анатоліївна; Міністерство освіти і науки України; Одеська національна академія харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.


    П'ятницька, Галина.
    Глобальні тренди розвитку кейтерингу [] / Г. П'ятницька, О. Григоренко // Зовніш. торгівля: економіка, фінанси, право : наук. журнал. - 2019. - N 3. - С. 51-68. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Міжнародна торгівля
   Ресторани--Інновації

Кл.слова (ненормовані):
кейтеринг -- ресторанне господарство -- харчування поза домом

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Григоренко, Олег

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)