Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=кейтеринг<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/А87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович, Іванникова, Тетяна Вікторівна, Архіпова, Анастасія Вікторівна
Назва : Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посіб. . -2-ге вид.
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри; К.: Інкос, 2008
Кільк.характеристики :384 с
Примітки : Дод.: с. 363-381
ISBN, Ціна 978-966-364-648-0: 60.00, 065.00, грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Географіч. рубрики:
Анотація: Характеристика та технологія приготування ресторанних страв, вимоги до якості та безпеки сировини та готової продукції.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.48(075.8)/М50
Автор(и) : Мунін Г. Б., Карягін Ю. О., Роглєв Х. Й., Руденко С. І.
Назва : Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : навч. посібник для вищ. навч. закл.
Вихідні дані : К.: Кондор, 2008
Кільк.характеристики :460 с.: рис., табл.
Колективи : Національна академія наук України, Рада по вивченню продуктивних сил України, Київський наіональний університет культури і мистецтв
Примітки : Дод.: с. 426-447. - Л-ра: с. 448-758
ISBN, Ціна 978-966-351-172-6: 76.00, 72.00, 73.00, 82.00, грн
УДК : 338.48(075.8)
ББК : 65.43я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес-- Менеджмент
Географіч. рубрики:
Анотація: Сучасна теорія менеджменту готельного і ресторанного бізнесу.
Примірники : всього : ЧЗ(1), ФОНД(2), ВВ(2)
Вільні : ЧЗ(1), ФОНД(2), ВВ(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 395(075.8)/М38
Автор(и) : Машир, Надія Пилипівна
Назва : Сучасний етикет та секрети гостинності : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2010
Кільк.характеристики :213, [3] с.: іл.
Примітки : Л-ра: с. 215
ISBN, Ціна 978-966-351-267-9: 32.00, 42.00, грн
УДК : 395(075.8)
ББК : 87.777я73
Предметні рубрики: Етикет
Географіч. рубрики:
Анотація: Виникнення та сутність етикету, а також етикет у сфері обслуговування, норми та правила поведінки за різних етикетних ситуацій.
Примірники : всього : ФОНД(1), ЧЗ(1), МИСТ(1), АБ(1)
Вільні : ФОНД(1), ЧЗ(1), МИСТ(1), АБ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ніє Ф.-П.
Назва : Вплив якості сервісу на ступінь задоволеності клієнтів у кейтерингу
Місце публікування : Актуал. пробл. екон.: наук. економ. журнал. - К.: Нац. акад. управління, 2012. - N 2. - С. 421-430 (Шифр apek/2012/2)
Примітки : Л-ра в кінці ст.
Предметні рубрики: Світова економіка-- Кейтеринг
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ніє Ф.-П., Понг Ч.-Ю.
Назва : Ключові фактори успіху в управлінні кейтеринговим підприємством
Місце публікування : Актуал. пробл. екон.: наук. економ. журнал. - К.: Нац. акад. управління, 2012. - N 4. - С. 423-430 (Шифр apek/2012/4)
Примітки : Л-ра в кінці ст.
Предметні рубрики: Світова економіка
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5:640.4(075.8/Т38-369205
Автор(и) : Павленко, Павліна Павлівна, Тележенко, Любов Миколаївна, Біленька, Ірина Ремівна, Дзюба, Надія Анатоліївна
Назва : Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства : навч. посібник
Вихідні дані : Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2016
Кільк.характеристики :311, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Одеська національна академія харчових технологій
Примітки : Л-ра: с .200. - Дод.: с. 201-311
ISBN, Ціна 978-966-289-098-3: 350.00 грн
УДК : 642.5:640.4(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторанне господарство-- Проектування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): проектна документація--моделювання виробничих процесів--виробничі програми підприємств--складальні приміщення--виробничі цехи--посудомийні--компонування приміщень--розміщення устаткування--структура підприємств--кейтеринг--кулінарна продукція--санітарно-гігієнічні вимоги--рекламне забезпечення--експертиза технологічної частини проекту
Анотація: Методичні та практичні рекомендації з технологічного проектування підприємств ресторанного господарства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : П'ятницька, Галина, Григоренко, Олег
Назва : Глобальні тренди розвитку кейтерингу
Місце публікування : Зовніш. торгівля: економіка, фінанси, право: наук. журнал/ М-во фінансів України, Укр. держ. у-т фінансів та міжнар. торгівлі. - К.: Укр. держ. ун-т фінансів та міжнар. торгівлі, 2019. - N 3. - С. 51-68 (Шифр ztef/2019/3)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Міжнародна торгівля
Ресторани-- Інновації
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кейтеринг--ресторанне господарство--харчування поза домом
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)