Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=безопасность продуктов питания<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
338.46(075.8)
У 67


   
    Управління сучасним готельним комплексом [] : навч. посібник / Г. Б. Мунін [та ін.] ; за ред. С. І. Дорогунцова. - К. : Ліра-К, 2005. - 520 с. : табл. - Термінол. слов.: с. 449-473. - Л-ра: с. 474-483. - Дод.: с. 484-509. - ISBN 966-351-015-3 : 058.00 грн
УДК
ББК 65.432я73
Рубрики: Готельне господарство--Управління--Навчальні видання
   Логістика в туризмі--Навчальні видання

   Азартні ігри--Навчальні видання

Кл.слова (ненормовані):
готельна справа -- гостиничное дело -- гостиницы -- готелі -- гостиничный комплекс -- система бронювання -- система бронирования -- готельні системи безпеки -- гостиничные системы безопасности -- фінанси готельного комплексу -- финансы гостиничного комплекса -- персонал готельного комплексу -- персонал гостиничного комплекса -- маркетинг готельного комплексу -- маркетинг гостичного комплекса -- готельна реклама -- гостиничная реклама -- медіапланування -- медиапланирование -- паблік рілейшнз -- паблик рилейшнз -- якість готельних послуг -- качество гостиничных услуг -- ліцензування готельних послуг -- лицензирование гостиничных услуг -- стандартизація готельних послуг -- стандартизация гостиничных услуг -- сертифікація готельних послуг -- сертификация гостиничных услуг -- товарно-матеріальні ресурси -- товарно-материальные ресурсы -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- безпека продуктів харчування -- безопасность продуктов питания -- азартно-розважальні заклади -- азартно-увеселительные заведения -- пожежна безпека -- пожарная безопасность -- казино -- гра в рулетку -- игра в рулетку -- гра в покер -- игра в покер -- гра в Кено -- игра в Кено -- ігри в кості -- игры в кости -- гра на Слотах -- игра на Слотах
Анотація: Сучасні концепції управління готельним коиплексом, що базуються на теоретичних і практичних основах теорії управління.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мунін, Г.Б.; Змійов, А.О.; Зінов'єв, Г.О.; Самарцев, Є.В.; Дорогунцов, С.І. \ред.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

2.
338.48(075.8)
М50


   
    Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу [] : навч. посібник для вищ. навч. закл. / Г. Б. Мунін [та ін.] ; під заг. ред. М. М. Поплавського, О. О. Гаца ; Нац. акад. наук України, Рада по вивч. продуктивних сил України, Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. - К. : Кондор, 2008. - 460 с. : рис., табл. - Дод.: с. 426-447. - Л-ра: с. 448-758. - ISBN 978-966-351-172-6 : 76.00 грн, 72.00 грн, 73.00 грн, 82.00 грн
УДК
ББК 65.43я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Менеджмент--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
готельні послуги -- гостиничные услуги -- операційний менеджмент -- операционный менеджмент -- інформаційні технології -- информационные технологии -- антикризовий менеджмент -- антикризисный менеджмент -- реорганізація готелів -- реорганизация отелей -- стратегічний менеджмент -- стратегический менеджмент -- маркетинг готельного бізнесу -- маркетинг отельного бизнеса -- менеджмент фінансової діяльності -- менеджмент финансовой деятельности -- безпека готелів -- безопасность отелей -- корпоративний менеджмент -- корпоративный менеджмент -- інновації -- инновации -- інвестиційні стратегії -- инвестиционные стратегии -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- товарно-матеріальні запаси -- товарно-материальные запасы -- ресторанний сервіс -- ресторанный сервис -- готельний бізнес -- гостиничный бизнес -- управлінський контроль -- управленческий контроль -- менеджмент персоналу -- менеджмент персонала -- набір персоналу -- добір персоналу -- набор персонала -- подбор персонала -- адаптація персоналу -- адаптация персонала -- навчання персоналу -- обучение персонала -- безпека праці -- безопасность труда -- якість обслуговування -- качество обслуживания -- стратегічні рішення -- стратегические решения -- сфера послуг -- сфера услуг -- управління готелем -- управление отелем -- інтернет-бронювання. -- интернет-бронирование -- антикризове управління -- антикризисное управление -- готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес -- проектний менеджмент -- проектный менеджмент -- стратегічне управління -- стратегическое управление -- стратегічний менеджер -- стратегический менеджер -- стратегічне планування -- стратегическое управление -- реклама готельної справи -- реклама гостиничного дела -- медіапланування -- медиапланирование -- паблік рілейшнз -- паблик рилейшнз -- фінансове планування -- финансовое планирование -- фінансові потоки -- финансовые потоки -- безпека туристів -- безопасность туристов -- пожежна безпека -- пожарная безопасность -- охорона праці -- охрана труда -- корпоративне управління -- корпоративное управление -- корпоративна культура -- корпоративная культура -- інноваційний процес -- инновационный процесс -- інвестиційний менеджмент -- инвестиционный менеджмент -- інноваційна діяльність -- инновационная деятельность -- інвестиції -- инвестиции -- капітальні вкладення -- капиталовложения -- інвестиційні проекти -- инвестиционные проекты -- матеріально-технічне постачання -- материально-техническое снабжение -- складське господарство -- складское хозяйство -- кейтеринг -- безпека продуктів харчування -- безопасность продуктов питания
Анотація: Сучасна теорія менеджменту готельного і ресторанного бізнесу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мунін, Г. Б.; Карягін, Ю. О.; Роглєв, Х. Й.; Руденко, С. І.; Поплавський, М. М. \ред.\; Гац, О. О. \ред.\; Національна академія наук України; Рада по вивченню продуктивних сил України; Київський наіональний університет культури і мистецтв
Примірників всього: 5
ЧЗ (1), ФОНД (2), ВВ (2)
Свободны: ЧЗ (1), ФОНД (2), ВВ (2)
Знайти схожі

3.
338.46(075.8)
Л84


    Лук'янов, Володимир.
    Організація готельно-ресторанного обслуговування [] : навч. посібник / Лук'янов В. О., Мунін Г. Б. ; Ін-т екон. та упр. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Кондор, 2012. - 344, [1] с. - Л-ра: с. 341-344. - ISBN 978-966-2781-05-2 : 95.00 грн
УДК
ББК 65.432я73
Рубрики: Готельне господарство--Готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
індустрія гостинності -- индустрия госеприимства -- сервісні служби -- сервисные службы -- якість обслуговування -- качество обслуживания -- управління персоналом -- упрвление персоналом -- готельний бізнес -- гостиничный бизнес -- безпека готельної установи -- безопасность гостиничной организации -- постачання товарно-матеріальних ресурсів -- снабжение товарно-материальными ресурсами -- складське господарство -- складское хозяйство -- організація харчування -- организация питания -- управління ресторанним господарством -- управление ресторонным хозяйством -- безпека продуктів харчування -- безопасность продуктов питания
Анотація: Організація обслуговування в готелях та ресторанах, які базуються на теоретичних и практичних засадах організації обслуговування гостей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мунін, Георгій; Інститут економіки та управління
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
006.33(075.8)
Г94


    Гуменюк, Галина Денисівна.
    Міжнародна і регіональна стандартизація [] : [навч. посібник] / Г. Д. Гуменюк, Н. Б. Сілонова, Ю. В. Слива ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К. : Кондор, 2014. - 469, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 445-450. - Алф.-предм. покажч.: с. 451-459. - Л-ра: с. 460-469. - ISBN 978-966-2781-92-2 : 220.00 грн
УДК
ББК 30ця73
Рубрики: Стандартизація--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
Міжнародна організація стандартизації -- Международная организация стандартизации -- Міжнародна електротехнічна комісія -- Международная электротехническая комиссия -- Міжнародний союз електрозв'язку -- Международный союз электросвязи -- Міжнародна федерація користувачів стандартів -- Международная федерация пользователей стандартов -- комісія "Кодекс Аліментаріус" -- комиссия "Кодекс Алиментариус" -- Міжнародна організація виробників молока -- Международная организация производителей молока -- Міжнародна організація винограду та вина -- Международная организация винограда и вина -- Центр наукових досліджень тютюну -- Центр научных исследований табака -- Міжнародна наукова і технологічна асоціація злаків -- Международная научная и технологическая ассоциация злаков -- Міжнародна комісія уніфікованих методів аналізу -- Международная комиссия унифицированных методов анализа -- Міжнародне бюро з епізоотії -- Международное бюро с эпизоотии -- Міжнародна федерація виробників соків -- Международная федерация производства соков -- Міжнародна асоціація випробування насіння -- Международная ассоциация испытания семян -- Міжнародна рада оливкової олії -- Международный совет оливкового масла -- Міжнародна федерація руху за органічне землеробство -- Международная федерация движения за органическое земледелие -- Міжнародна конвенція захисту рослин -- Международная конвенция защиты растений -- Міжнародна комісія іригації та дренажу -- Международная комиссия ирригации и дренажа -- управління якістю -- управление качеством -- безпечність харчових продуктів -- безопасность продуктов питания -- екологічний менеджмент -- экологический менеджмент -- гігієна праці -- гигиена труда -- управління безпекою -- управление безопасностью -- стандарти соціальної відповідальності -- стандарты социальной ответственности -- управління інформаційною безпекою -- управление информационной безопасностью -- системи енергоменеджменту -- системы энергоменеджмента -- стандартизація міжнародної торгівлі -- стандартизация международной торговли -- стандартизація країн світу -- стандартизация стран мира -- регіональна стандартизація -- региональная стандартизация
Анотація: Міжнародні і регіональні системи стандартизації, приведено інформацію щодо основних принципів діяльності міжнародних і регіональних організацій стандартизації.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сілонова, Наталія Борисівна; Слива, Юлія Володимирівна; Національний університет біоресурсов в природокористування Україна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.


    Макарова, Наталья.
    Одобрено NSF - значит безопасно для здоровья [] / Н. Макарова // Вода і водоочисні технології = Вода и водоочистительные технологии : науч-практ. журнал. - 2018. - N 4. - С. 18-20 : фот.
Рубрики: Безпека життєдіяльності--Питна вода--Якість
Кл.слова (ненормовані):
безопасность жизнедеятельности -- питьевая вода -- Национальный фонд санитарии -- Національний фонд санітарії -- оценка товаров -- оцінка товарів -- безопасность продуктов питания -- безпека продуктів харчування -- фильтрующие устройства воды -- фільтруючі пристрої води -- умягчители воды -- пом'якшувачі води

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)