Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=безопасность продуктов питания<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Управління сучасним готельним комплексом/Г. Б. Мунін [та ін.] ; за ред. С. І. Дорогунцова. - 2005
2.

Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу/Г. Б. Мунін [та ін.] ; під заг. ред. М. М. Поплавського, О. О. Гаца. - 2008
3.

Лук'янов В. О. Організація готельно-ресторанного обслуговування/Лук'янов В. О., Мунін Г. Б.. - 2012
4.

Гуменюк Г. Д. Міжнародна і регіональна стандартизація/Г. Д. Гуменюк, Н. Б. Сілонова, Ю. В. Слива. - 2014
5.

Макарова Н. Одобрено NSF - значит безопасно для здоровья/Н. Макарова // Вода і водоочисні технології. -К.:Аква Консалтинг, 2018,N N 4.-С.18-20
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)