Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=общественное питание<.>
Загальна кількість знайдених документів : 22
Показані документи с 1 за 20
 1-10    11-20   21-22 
1.
640.4(075.3)
У 76


    Усов, Владимир Васильевич.
    Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [] : учеб. пособие / В. В. Усов ; [под ред. Е. В. Росляковой]. - 4-е изд., стер. - Москва : Академия, 2006. - 416 с. : ил. - (Начальное профессиональное образование) (Общественное питание). - Лит.: с. 407. - Предм. указ.: с. 408-412. - ISBN 5-7695-3327-7 : 72.00 грн
УДК
ББК 36.99я722
Рубрики: Громадське харчування--Організація виробництва--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- организация производства -- производственные помещения ресторанов -- виробничі приміщення ресторанів -- буфеты -- буфети -- подсобные помещения ресторана -- підсобні приміщення ресторану -- столовая посуда -- столовий посуд -- меню -- подача блюд -- подача страв -- подача винно-водочных напитков -- подача вино-горілчаних напоїв -- сомелье -- культура обслуживания потребителей -- культура обслуговування споживачів -- этикет за столом -- етикет за столом -- "шведский стол" -- "шведський стіл" -- обслуживание банкетов -- обслуговування банкетів -- питания иностранных туристов -- харчування зарубіжних туристів
Анотація: Изложены принципы разделения предприятий общественного питания по различным типам и классам, основы процесса обслуживания потребителей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рослякова, Е.В. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
621.56(075.8)
С 84


    Стрельцов, Александр Николаевич.
    Холодильное оборудование предприятий торговли и общественного питания [] : учебник / А. Н. Стрельцов, В.В. Шишов. - 3-е изд., стер. - М. : Академия, 2006. - 272 с. : рис., табл. - (Начальное профессиональное образование). - Библиогр.: с. 270. - ISBN 5-7695-3326-9 : 052.00 грн
УДК
ББК 36.813.7я73 + 36.99-5я73
Рубрики: Торговельні підприємства--Обладнання--Холодильні машини--Навчальні видання
   Громадське харчування--Обладнання--Холодильні машини--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
торговые предприятия -- общественное питание -- холодильні машини -- холодильные машины -- теплообмінні апарати -- теплообменные аппараты -- компресори холодильних апаратів -- компрессоры холодильных аппаратов -- ремонт холодильного устаткування -- ремонт холодильного оборудования -- техніка безпеки до хладонів -- техника безопасности к хладонам
Анотація: Конструкции холодильных машин и холодильной автоматики, эксплуатация, ремонт, техника безопасной работы холодильного облрудования предприятий торговли и общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Шишов, Виктор Викторович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
346.1(477)(075.8)
В 54


    Віхров, О. П.
    Господарське право. Спеціальна частина [] : навч. посібник / Віхров О. П. ; М-во освіти і науки України. - К. : Слово, 2006. - 344 с. - Л-ра: с. 317-320. - Основні нормат. акти: с. 321-340. - ISBN 966-8407-33-4 : 035.00 грн
УДК
ББК 67.9(4УКР)303я73
Рубрики: Господарське право--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
господарство -- хозяйство -- право -- господарські відносини -- хозяйственные отношения -- гірничодобувна промисловість -- горнодобывающая промышленность -- геологія -- геология -- розвідка надр -- разведка недр -- вугільна промисловість -- угольная промышленность -- нафтогазовий комплекс -- нефтегазовый комплекс -- електроенергетика -- электроэнергетика -- електрична енергія -- электрическая энергия -- теплова енергія -- тепловая энергия -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- безпека продовольчої сировини -- безопасность продовольственного сырья -- виробництво спиртів -- производство спиртов -- виробництво алкогольних напоїв -- производство алкогольных напитков -- виробництво тютюнових виробів -- производство табачных изделий -- виробництво цукру -- производство сахара -- аграрна сфера -- аграрная сфера -- засоби виробництва -- средства производства -- реалізація сільськогосподарської продукції -- реализация сельскохозяйственной продукции -- ринок зерна -- рынок зерна -- біржова діяльність -- биржевая деятельность -- інтервенційні операції -- интервенционные операции -- будівельна діяльність -- строительная деятельность -- підряд -- подряд -- поштовий зв'язок -- почтовая связь -- телекомунікації -- телекоммуникации -- мобільний зв'язок -- мобильная связь -- інтернет-зв'язок -- интернет-связь -- радіочастотний ресурс -- радиочастотный ресурс -- торгівля -- торговля -- побутове обслуговування -- бытовое обслуживание -- громадське харчування -- общественное питание -- захист прав споживачів -- защита прав потребителей -- реєстратори розрахунковихї операцій -- регистраторы расчетных операций
Анотація: Правове регулювання господарських відносин у гірничодобувній та нафтогазовій промисловості, в електроенергетиці, в аграрній сфері та харчовій промисловості, у галузях будівництва, зв'язку, торгівлі, побутовому обслуговуванні.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки України
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВВ (1), ЧЗ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

4.
613.2(075.8)
Г46


    Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підручник : у 2 кн. / за ред. В. І. Ципріяна. - К. : Медицина, 2007. - ISBN 966-8144-52-X.
   Кн. 2 / [В. І. Ципріян та ін.]. - 544 с. : табл. - Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 494-543. - ISBN 966-8144-03-1 : 153.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- аліментарна токсикологія -- алиментарная токсикология -- доброякісність їжі -- доброкачественность еды -- харчові добавки -- пищевые добавки -- радіаційна безпека -- радиационная безопасность -- епідемічна безпека їжі -- эпидемиологическая безопасность еды -- громадське харчування -- общественное питание -- харчова продукція -- пищевая продукция -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- ботулізм -- ботулизм -- харчова стафілакокова інтоксикація -- пищевая стафилакоковая интоксикация -- бактеріальні харчові токсикоінфекції -- бактериальные пищевые токсикоинфекции -- скомбротоксикоз -- харчові мікотоксикози -- пищевые микотоксикозы
Анотація: Описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Грунтовно проаналізавано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ципріян, Віктор Іванович \ред.\; Ципріян, Віктор Іванович; Матасар, Ігнат Тимофійович; Слободкін, Валерій Іванович; Козярін, І. П.
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Знайти схожі

5.
640.41(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 2-ге вид., переробл. та допов. - К. : Центр учбов. л-ри, 2010. - 280 с. : рис., табл. - Дод.: с.205. - ISBN 978-611-01-0045-8 : 58.00 грн, 96.00 грн
УДК
ББК 65.424я73
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани--Навчальні видання
   Ресторани--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- громадське харчування -- общественное питание -- ресторанне виробництво -- ресторанное производство -- ресторанне обслуговування -- ресторанное обслуживание -- бар -- кафе -- кафетерій -- кафетерий -- продовольчі товари -- продовольственные товары -- постачання ресторанів -- снабжение ресторанов -- складські приміщення -- складские помещения -- структура виробництва (ресторани) -- структура производства (рестораны) -- організація виробництва (ресторани) -- организация производства (рестораны) -- ресторанний посуд -- ресторанная посуда -- кондитерський цех -- технологічна документація -- технологическая документация -- технологічні карти -- технологические карты -- їдальні -- столовые -- зберігання харчових продуктів -- хранение продуктов питания -- кухар -- повар
Анотація: Охоплюе широке коло питань пов'язаних з основними напрямками розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

6.
811.111(075.8)
Б90


    Буданов, Станіслав Ігнатович.
    Посібник з позааудиторного читання англійською мовою [Текст] : для студ. торгово-економічних ін-тів / С. І Буданов, А. Г. Ріхтер. - К. : Вища школа, 1992. - 143 с. - Загол. обкл. : S. I. Budanov, A. G. Richter. Englisch fiction reader . - Текст англ. - Бібліогр.: с. 97-143. - ISBN 5-11-003801-5 : 10.00 грн
УДК
ББК 81.432.1-923
Рубрики: Англійська мова--Читання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
англійська мова -- английский язык -- англійська література -- английская литература -- американська література -- американская литература -- лексичні коментарі -- лексические комментарии -- торгівля -- торговля -- громадське харчування -- общественное питание -- фінансова діяльність -- финансовая деятельность -- банківська діяльність -- банковская деятельность -- позааудиторне читання -- внеаудиторное чтение
Анотація: Посібник з позааудиторного читання складається з невеликих за обсягом, дещо адаптованих творів американської і англійської художньої літератури та уривків з них, що являють собою певне завершене смислове ціле. Тексти тематично співвідносяться з професійною сферою торгівлі, громадського харчування, фінансової і банківської діяльності.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ріхтер, Андрій Георгійович
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

7.
657(075.8)
Д19


    Даньків, Йосип Якимович.
    Бухгалтерський облік у галузях економіки [] : навч. посібник / Й. Я. Даньків, М. Р. Лучко, М. Я. Остап'юк. - К. : Знання-Прес, 2003. - 206 с. - Дод.: с. 193-206. - Л-ра: с. 179-192. - ISBN 966-7767-85-Х : Б. ц.
УДК
ББК 65.052.2я73
Рубрики: Економіка--Бухгалтерський облік--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
бухгалтерский учет в областях экономики -- бухгалтерський облік в галузях економіки -- будівельне виробництво -- строительное производство -- сельское хозяйство -- сільське господарство -- торговля -- торгівля -- громадське харчування -- общественное питание -- автомобильный транспорт -- автомобільний транспорт
Анотація: Розкрито особливості бухгалтерського обліку в таких галузях економіки, як будівництво, сільське господарство, торгівля, громадське харчування та транспорт.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лучко, Михайло Романович; Остап'юк, Мирослав Ярославович
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

8.
543(075)
Ж41


    Жванко, Юлия Николаевна.
    Аналитическая химия и технохимический контроль в общественном питании [] : учеб. пособие / Ю. Н. Жванко, Г. В. Панкратова, З. И. Мамедова. - 2-е изд., испр. и доп. - М. : Высш. шк., 1989. - 270, [1] с. : рис., табл. - Лит.: с. 241. - Прил.: с. 242-268. - ISBN 5-06-000077-X : 0.75 р.
УДК
ББК 24.4я723
Рубрики: Аналітична хімія--Навчальні видання
   Громадське харчування--Якість--Контроль--Навчальні видання

Кл.слова (ненормовані):
аналитическая химия -- аналітична хімія -- качественный анализ -- якісний аналіз -- химические лаборатории -- хімічні лабораторії -- катионы -- катіони -- анионы -- аніони -- количественный анализ -- кількісний аналіз -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- исследование кулинарных полуфабрикатов -- дослідження кулінарних напівфабрикатів -- исследование готовых блюд -- дослідження готових страв -- физико-химические методы анализа -- фізико-хімічні методи аналізу -- колориметрия -- колориметрія -- общественное питание -- громадське харчування
Анотація: Состоит из двух частей: аналитической химии и технохимического контроля в общественном питании.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Панкратова, Г. В.; Мамедова, З. И.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
641.54-8
Д 69


    Дорохин, Виктор Александрович.
    Тепловое оборудование предприятий общественного питания [] : учебник для вузов / В. А. Дорохин. - Киев : Вища шк. Голов. изд-во, 1987. - 407 с. : рис., табл. - Прил.: с. 389-400. - Предм. указ.: с. 401-403. - Лит.: с. 404-405. - 1.30 р.
УДК
ББК 36.99-5я73
Рубрики: Громадське харчування--Харчове обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- пищевое оборудование -- тепловые аппараты -- теплогенерирующие устройства -- теплогенеруючі пристрої -- варочные котлы -- варильні котли -- пароварочные аппараты -- пароварильні апарати -- сковороды -- пательні -- фритюрницы -- фритюрниці -- жарочные шкафы -- жарочні шафи -- пекарные шкафы -- пекарські шафи -- электрические плиты -- електричні плити -- газовые плиты -- газові плити -- водонагреватели -- водонагрівачі
Анотація: Рассмотрены основные способы нагрева пищевых продуктов, общие принципы устройства и классификация тепловых аппаратов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
641.54(035)
К 43


    Кирпичников, Владимир Павлович.
    Справочник механика. Общественное питание [] / В. П. Кирпичников, Г. Х. Леенсон. - Москва : Экономика, 1990. - 382 с. : рис., табл. - Предм. указ.: с. 378-381. - ISBN 5-282-00041-5 : 2.00 р.
УДК
ББК 36.99-5я2
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- оборудование -- тепловое оборудование -- теплове обладнання -- механическое оборудование -- механічне обладнання -- монтаж оборудования -- монтаж обладнання -- ремонт оборудования -- ремонт обладнання
Анотація: Сведения по монтажу и ремонту механического и теплового оборудования предприятий общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Леенсон, Гарри Хунович
Примірників всього: 4
ВВ (1), АБ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

11.
64-051
К 34


    Келлинг, Альфред.
    Руководство для официантов [] = Facbbucb fur Kellner / А. Келлинг, Г. Фогель ; пер. с нем. А. В. Любарского. - Москва : Экономика, 1980. - 120 с. : рис., табл. - 0.45 р.
УДК
ББК 36.995
Рубрики: Громадське харчування--Офіціанти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- официанты -- психология работы официанта -- психологія роботи офіціанта -- методы обслуживания в ресторанах -- методи обслуговування в ресторанах -- отпуск блюд -- відпуск страв -- сервировка столов -- серверування столу -- обслуживание зарубежных гостей -- обслуговування закордонних гостей -- обслуживание посетителей -- обслуговування відвідувачів
Анотація: Авторы характеризуют объективные и субъективные факторы, определяющие объем реализации продукции на предприятиях общественного питания и взаимоотношения официантов с посетителями.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Фогель, Гельмут; Любарский, А. В. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

12.
641.54(031)
О-22


   
    Оборудование предприятий общественного питания [] : справочник / [В. А. Дорохин и др.]. - Киев : Тэхника, 1990. - 176 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 173-174. - ISBN 5-335-00560-2 : 0.90 р.
УДК
ББК 36.99-5я2
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- оборудование -- поточные линии -- потокові лінії -- торговые автоматы -- торгівельні автомати -- весоизмерительное оборудование -- ваговимірювальне обладнання -- контрольно-кассовое оборудование -- контрольно-касове обладнання -- немеханизированные линии раздачи -- немеханізовані лінії роздачі -- механизированные линии раздачи -- механізовані лінії роздачі -- складское оборудование -- складське обладнання
Анотація: Рассмотрены принцип действия, правила эксплуатации механизированных линий по производству овощных, мясных, рыбных и мучных полуфабрикатов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дорохин, Виктор Александрович; Шеляков, Олег Парфирович; Оберемок, Василий Николаевич; Ревицкий, Степан Дмитриевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

13.
36.99
П 30


    Петрищев, Николай Алексеевич.
    Карты организации труда на предприятиях общественного питания [] / Н. А. Петрищев, М. Д. Сологуб, В. А. Гусева. - Киев : Техніка, 1985. - 88 с. : рис., табл. - Прил.: с. 70-87. - 0.35 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Громадське харчування--Організація праці--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- организация труда -- организация рабочих мест -- організація робочих місць -- рабочее место приготовления первых блюд -- робоче місце приготування перших страв -- рабочее место приготовления вторых блюд -- робоче місце приготування других страв -- рабочие места холодного цеха -- робоче місце холодного цеху -- рабочие места отпуска обедов -- робоче місце відпускання обідів
Анотація: Приведены схемы организации рабочих мест с перечнем оборудования, инструментов, приспособлений и инвентаря.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сологуб, Мария Дмитриевна; Гусева, Вера Александровна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
641.542
О-22


    Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учебник : в 3 т. - Москва : Экономика, 1987 - 1990.
   Т. 1 : Механическое оборудование / [В. Д. Елхина и др.]. - 2-е изд., перераб. . - 1987. - 447 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Предм. указ.: с. 442-445. - 1.10 р.
УДК
ББК 36.99-5я73
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- оборудование -- обладнання -- универсальные кухонные машины -- універсальні кухонні машини -- сортировочно-переборочные машины -- сортувально-перебиральні машини -- просеиватели -- просіювачі -- картофелеочистительные машины -- картоплеочисні машини -- оборудование для мытья овощей -- обладнання для миття овочів -- посудомоечные машины -- посудомийні машини -- размолочные машины -- розмелювальні машини -- протирочные машины -- протирочні машини -- хлеборезки -- хліборізки -- фаршемешалки -- фаршозмішувачі -- тестомесильные машины -- тістозмішувальні машини -- взбивальные машины -- взбивальні машини -- дозаторы -- дозатори
Анотація: Рассмотрены основные типы механического оборудования на предприятиях общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Елхина, Валентина Дорофеевна; Журин, Александр Александрович; Проничкина, Людмила Павловна; Богачев, Михаил Карпович
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

15.
641.542
О-22


    Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учебник : в 3 т. - Москва : Экономика, 1987 - 1990.
   Т. 2 : Торгово-технологическое оборудование / А. И. Черевко, Л. Н. Попов. - 1988. - 271 с. : рис., табл. - Прил.: с. 250-265. - Лит.: с. 266. - Предм. указ.: с. 267-269. - ISBN 5-282-00568-9 : 0.80 р.
УДК
ББК 36.99-5я73
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- громадське харчування -- весоизмерительное оборудование -- ваговимірювальне обладнання -- кассовое оборудование -- касове обладнання -- подъемно-транспортное оборудование -- піднімально-транспортне обладнання -- торговые автоматы -- торговельні автомати -- оборудование раздачи обедов -- обладнання роздавання обідів
Анотація: Учебник знакомит с устройством и принципами работы торгово-технологического оборудования.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, А. И.; Попов, Л. Н.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

16.
641.546
О-22


    Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учебник : в 3 т. - Москва : Экономика, 1987 - 1990.
   Т. 3 : Тепловое оборудование / М. И. Беляев. - 1990. - 559 с. : рис., табл. - Прил.: с. 502-552. - Предм. указ.: с. 553-556. - ISBN 5-282-00430-5 : 1.30 р.
УДК
ББК 36.99-5я73
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- громадське харчування -- тепловые аппараты -- теплові апарати -- топки -- горілки -- газовые горелки -- газові горілки -- пищеварочное оборудование -- обладнання для приготування їжі -- пекарное оборудование -- пекарське обладнання -- электрические плиты -- електричні плити -- водогрейное оборудование -- водонагрівальне обладнання -- мармиты -- марміти
Анотація: Приведены общие сведения о тепловых аппаратах, дана классификация теплового оборудования, используемого на предприятиях общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Беляев, М. И.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

17.
669.1:641.5
Р78


    Ростовский, Владимир Сергеевич.
    Использование вторичного сырья в общественном питании [] / В. С. Ростовский, М. А. Дорохина, О. И. Положишникова. - Киев : Тэхника, 1988. - 95 с. : рис., табл. - Лит.: с. 93-94. - ISBN 5-335-00052-X : 0.25 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Громадське харчування--Відходи--Практичні посібники
   Відходи--Використання--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- громадське харчування -- отходы растительных продуктов -- відходи рослинних продуктів -- отходы хлебопекарного производства -- відходи хлібопекарного виробництва -- отходы продуктов животного происхождения -- відходи продуктів тваринного походження -- вторичное молочное сырье -- вторинна молочна сировина
Анотація: Показаны возможности рационального использования отходов, получаемых на предприятиях общественного питания в процессе первичной обработки продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дорохина, Мария Алексеевна; Положишникова, Ольга Ивановна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.
641.51/54
Р78


    Ростовский, Владимир Сергеевич.
    Технология производства продукции общественного питания [] : общая часть : учебник / В. С. Ростовский. - Киев : Выща шк., 1991. - 200 с. : рис., табл. - Лит.: с. 196-197. - ISBN 5-11-002014-0 : 2.20 р.
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- громадське харчування -- технологія виробництва -- технология производства -- характеристика мясных продуктов -- характеристика м'ясних продуктів
Анотація: Изложены теоретические основы кулинарной обработки пищевых продуктов и ее влияние на их пищевую ценность, дана характеристика технологических процессов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

19.
642.5
Т 38


   
    Технология производства продукции общественного питания. Практикум [] : учеб. пособие / [Л. А. Бутенко и др.]. - Киев : Выща шк., 1990. - 183 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 176-182. - Лит.: с. 182. - ISBN 5-11-001811-1 : 0.30 р.
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- кулинария -- технологические процессы -- кулинарная обработка продуктов -- кулінарна обробка продуктів -- организация работы в лаборатории -- організація роботи в лабораторії -- приготовление блюд -- приготування страв
Анотація: Приведены задания по технологии наиболее распространенных блюд и изделий, изготавливаемых предприятиями общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бутенко, Лидия Алексеевна; Шильман, Лев Залманович; Юлина, Антонина Ильинична; Корягина, Майя Федоровна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

20.
64.024.3/.4:[159.9+174]
У 76


    Усов, Владимир Васильевич.
    Профессиональная этика и психология в общественном питании [] : учеб. пособие для проф.-техн. училищ / В. В. Усов. - Москва : Высш. шк., 1990. - 190 с. : рис. - Лит.: с. 188. - ISBN 5-06-0011089-9 : 0.25 р.
УДК
ББК 36.99я722 + 88.411я722
Рубрики: Громадське харчування--Професійна етика--Психологія--Навчальні видання
   Психологія--Громадське харчування--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- профессиональная этика -- психология -- индивидуально-психологические особенности личности -- індивідуально-психологічні особливості особистості -- профессиональный этикет -- професійний етикет -- этика поведения за столом -- етика поведінки за столом -- психология труда -- психологія праці -- психология труда повара -- психологія праці повара -- психология труда официанта -- психологія праці офіціанта -- трудовой процесс бармена -- трудовий процес бармена -- психология процесса обслуживания -- психологія процесу обслуговування -- профессиональное поведение официанта -- професійна поведінка офіціанта -- профессиональное поведение бармена -- професійна поведінка бармена
Анотація: Вопросы психологии, этики и эстетики работников общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ФОНД (1), АБ (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), АБ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-22 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)