Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Раціональне харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 43
Показані документи с 1 за 20
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-43 
1.
613.2(075.8)
Г46


   
    Гігієна харчування з основами нутриціології [] : [підручник / В. І. Ципріян та ін.] ; за ред. В. І. Ципріяна. - Киъв : Здоров'я, 1999. - 566, [2] с. : схеми, табл. - Бібліогр. в кінці глав. - ISBN 5-311-01159-9 : 36.42 грн, 23.00 грн, 36.42 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Гігієна харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
харчові отруєння -- пищевые отравления -- нутриціологія -- нутрициология -- гигиена питания -- харчові продукти -- пищевые продукты
Анотація: Висвітлено гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, описано основи лікувально-профілактичного та дієтичного харчування, виходячи з сучасної теорії харчування і вчення про функції їжі та біологічну дію на організм.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ципріян, В. І.; Ванханен, В. Д.; Ванханен, В. В.; Смолянський, Б. Л.; Ципріян, В. І. \ред.\
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВСМЛ (2)
Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (2)
Знайти схожі

2.
613.2(075)
Б 40


   
    Безпека харчування: сучасні проблеми [] : навч. посібник / уклад.: А. В. Бабюк та ін. - Чернівці : Книги-XXI, 2005. - 456 с. : табл. - ISBN 966-8653-25-4 : 090.00 грн, 072.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики:
   Раціональне харчування--Навчальні видання

   Діти--Харчування--Навчальні видання

   Харчові продукти--Безпека--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
поживні речовини -- питательные вещества -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів -- загрязнение продуктов -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікація продуктів -- фальсификация продуктов -- вітаміни -- витамины -- продукти харчування -- продукты питания
Анотація: Раціональне, збалансоване харчування, значення окремих поживних речовин, загальні аспекти та правила безпеки харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Бабюк, А.В. \уклад.\; Макарова, О.В. \уклад.\; Рогозинський, М.С. \уклад.\; Романів, Л.В. \уклад.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
613.2
К 89


    Кузьмінська, О. В.
    Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді [] / [О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - К. : Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді : Укр. ін-т соц. дослідж., 2005. - 128 с. : табл. - (Формування здорового способу життя молоді ; кн. 4). - Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127. - ISBN 966-8435-11-7 : 003.50 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
енергетична цінність раціону -- энергетическая ценность рациона -- калорийность продуктов -- калорійність продуктів -- харчові продукти -- пищевые продукты -- белки -- білки -- жиры -- жири -- вуглеводи -- углеводы -- витамины -- мінеральні речовини -- вітаміни -- минеральные вещества -- продукты питания -- продукти харчування -- молочні продукти -- молочные продукты -- мясопродукты -- м 'ясопродукти -- продукти моря -- продукты моря -- яйца -- продукти переробки зерна -- продукты переработки зерна -- фрукти, овочі, ягоди -- фрукты, овощи, ягоды -- напитки -- напоі -- корисні продукти -- полезные продукты -- пирамида рационального питания -- піраміда раціонального харчування -- харчування молоді -- питание молодежи -- избыточный вес -- надлишкова вага
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Червона, М.С.; Яременко, О.О. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
613.2(075.8)
Г46


    Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підручник : у 2 кн. / за ред. В. І. Ципріяна. - К. : Медицина, 2007.
   Кн. 1 / [Т. І. Аністратенко та ін.]. - 528 с. : табл. - Л-ра в кінці глав. - ISBN 966-8144-52-X : 148.80 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
санітарно-епідеміологічний нагляд -- санитарно-эпидемиологический надзор -- функції їжі -- функции еды -- раціональне харчування -- рациональное питание -- білки -- белки -- жири -- жиры -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні елементи -- минеральные элементы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- харчування осіб розумової праці -- питание лиц умственного труда -- харчування працівників промислових підприємств -- питание работников промышленных предприятий -- харчування працівників сільського господарства -- питание работников сельского хозяйства -- харчування вагітних -- питание беременных -- нетрадиційні види харчування -- нетрадиционные виды питания -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- екологічно-захисне харчування -- еколого-защитное питание -- державний санітарний нагляд -- государственный санитарный надзор -- санітарно-епідеміологічна експертиза -- санитарно-эпидемиологическая экспертиза -- гігієнічна характеристика харчових продуктів -- гигиеническая характеристика пищевых продуктов -- продукти харчування -- продукты питания -- гігієнічна експертиза молока -- гигиеническая экспертиза молока -- гігієнічна експертиза м'яса -- гигиеническая экспертиза мяса -- гігієнічна експертиза риби -- гигиеническая экспертиза рыбы -- гігієнічна експертиза яєць -- гигиеническая экспертиза яиц -- гігієнічна експертиза зернових продуктів -- гигиеническая экспертиза зерновых продуктов -- гігієнічна експертиза напоїв -- гигиеническая экспертиза напитков -- гігієнічна експертиза овочів -- гигиеническая экспертиза овощей -- гігієнічна експертиза фруктів -- гигиеническая экспертиза фруктов -- гігієнічна експертиза кондитерських виробів -- гигиеническая экспертиза кондитерских изделий
Анотація: Грунтуючись на сучасній теорії харчування і вчення про функції їжі та її біологічну дію на організм, автори висвітлюють гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, основи профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань, дають гігієнічну і нутриціологічну характеристику харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ципріян, В. І. \ред.\; Аністратенко, Т. І.; Білко, Т. М.; Благодарова, О. В.; Бутильська, Н. О.
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Знайти схожі

5.
613.2(075.8)
Г46


    Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підручник : у 2 кн. / за ред. В. І. Ципріяна. - К. : Медицина, 2007. - ISBN 966-8144-52-X.
   Кн. 2 / [В. І. Ципріян та ін.]. - 544 с. : табл. - Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 494-543. - ISBN 966-8144-03-1 : 153.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- аліментарна токсикологія -- алиментарная токсикология -- доброякісність їжі -- доброкачественность еды -- харчові добавки -- пищевые добавки -- радіаційна безпека -- радиационная безопасность -- епідемічна безпека їжі -- эпидемиологическая безопасность еды -- громадське харчування -- общественное питание -- харчова продукція -- пищевая продукция -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- ботулізм -- ботулизм -- харчова стафілакокова інтоксикація -- пищевая стафилакоковая интоксикация -- бактеріальні харчові токсикоінфекції -- бактериальные пищевые токсикоинфекции -- скомбротоксикоз -- харчові мікотоксикози -- пищевые микотоксикозы
Анотація: Описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Грунтовно проаналізавано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ципріян, Віктор Іванович \ред.\; Ципріян, Віктор Іванович; Матасар, Ігнат Тимофійович; Слободкін, Валерій Іванович; Козярін, І. П.
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Знайти схожі

6.
613.2(075.8)
З91


    Зубар, Надія Миколаївна.
    Основи фізіології та гігієни харчування [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Н. М. Зубар. - К. : Центр учбов. л-ри, 2010. - 332 с. : табл., рис. - Глосарій: с. 254-261. - Л-ра: с. 262-263. - Дод.: с. 264-330. - ISBN 978-966-364-996-2 : 96.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
харчування людини -- питание человека -- система травлення -- пищеварительная система -- процеси травлення -- процессы пищеварения -- білки -- белки -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові продукти -- пищевые продукты -- рациональное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- лікувальне харчування -- лечебное питание
Анотація: Розкрито фізіолого-гігієнічний вплив іжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВСМЛ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (1)
Знайти схожі

7.
613.2
К17


    Калинский, Михаил Иванович.
    Питание. Здоровье. Двигательная активность [] / М. И. Калинский ; [отв. ред. В. И. Смоляр]. - К. : Наук. думка, 1990. - 176 с. : табл. - Прил.: с. 156-173. - Лит.: с. 174. - ISBN 5-12-001754-1 : 3.00 грн
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
двигательная активность человека -- рухова активність людини -- рациональное питание -- раціональне харчування -- питание спортсменов -- харчування спортсменів
Анотація: В доступной форме систематизированы сведения по проблемам питания и двигательной активности человека, о значении рационального питания для сохранения здоровья. Приведены программы аэробных упражнений: тренирующей ходьбы, оздоровительного бега, плавания, езды на велосипеде. Описано, как нужно питаться спортсмену и физкультурнику.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Смоляр, В. И. \ред.\; Белецкая, Л. И. \ред.\
Примірників всього: 1
АБ (1)
Свободны: АБ (1)
Знайти схожі

8.
51.23я73
О-75


    Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування [Текст] : навч. посіб. / О. М. Царенко [та ін.]. - Суми : Унів. кн., 2004.
   Ч. II : Основи гігієни та безпеки харчування. - 278 с. : рис., табл. - Літ.: с. 276-278. - ISBN 966-680-162-0 : 25.00 грн
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи

   Охорона здоров'я--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
гігієна харчової продукції -- гігієна продуктів тваринництва -- гігієна продукції рослинництва -- гігієна продукції тривалого зберігання -- гігієна використання харчових добавок -- харчові отруєння -- антихарчові компоненти їжі -- гігієна харчових виробництв
Анотація: Гігієна та безпека харчування, гігієнічна характеристика основних груп харчових продуктів та вимоги до їх виготовлення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Царенко, Олександр Михайлович; Машкін, Микола Іванович; Павлоцька, Лариса Федірівна; Димитрієвич, Любов Радоївна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
613.2(075.8)
З-91


    Зубар, Надія Миколаївна.
    Фізіологія харчування: практикум [] : навч. посібник / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова. - К. : Центр учбов. л-ри, 2013. - 207, [1] с. : табл. - Дод.: с. 153-204. - Л-ра: с. 205-207. - ISBN 978-611-01-0423-4 : 50.00 грн
УДК
ББК 51.230я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
індивідуальне фактичне харчування -- индивидуальное фактическое питание -- основи раціонального харчування -- основы рационального питания -- диференційоване харчування -- дифференцированное питание -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- диетическое питание -- дієтичне харчування
Анотація: Висвітлено сучасний стан наук про харчування, принципи раціонального та адекватного харчування різних категорій населення, фізіологічні основи харчування здорових людей, осіб з групи ризику та хворих.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Руль, Юрій Володимирович; Булгакова, Магда Костянтинівна
Примірників всього: 2
ВСМЛ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВСМЛ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
51.230
С51


    Смоляр, Владимир Иванович.
    Оздоровительное питание (с рецептами натуропатической кухни) [] / В. И. Смоляр. - Киев : Здоров’я, 1999. - 183 с. : рис., табл. - ISBN 5-341-02739-8 : 2.00 грн
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Науково-популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание -- сбалансированное питание -- збалансоване харчування -- целебные плоды -- цілющі плоди -- витамины весной -- вітаміни весною -- природное питание -- природне харчування -- диетическое питание -- дієтичне харчування -- натуропатическая кухня -- натуропатична кухня -- здоровое питание -- здорове харчування -- методы очищения организма -- методи очищення організму -- страви багаті водою -- пища багатая водой -- меню українців -- меню украинцев
Анотація: Рассказывается о правильном питании с учетом народных традиций, приведена его новая концепция.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 6
ВВ (4), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (4), ФОНД (2)
Знайти схожі

11.
51.204.5
И30


    Йенсен, Бернар.
    Секс, любовь и питание [] = Sex, love & nutrition / Бернар Йенсен ; [пер. с англ. А. Н. Дворядкина]. - Москва : Крон-Пресс, 1995. - 268, [4] с. : рис., табл. - ISBN 5-232-00009-8 : 220000.00 крб
ББК 51.204.5
Рубрики: Сексологія--Популярні видання
   Раціональне харчування--Популярні видання

Кл.слова (ненормовані):
режим питания -- режим харчування -- сексуальні стосунки -- сексуальные отношения -- сексуальное поведение -- сексуальна поведінка -- секс и питание -- секс і харчування -- здорове харчування -- здоровое питание -- дієта -- диета -- лечебное питание -- лікувальне харчування
Анотація: Доктор Б. Йенсен, крупнейший американский специалист по лечебному питанию, рассказывает как покончить со старой жизнью, несущей болезни, печаль и разочарования, и вступить в волшебное царство секса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дворядкин, А. Н. \пер.\
Примірників всього: 3
ВСМЛ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВСМЛ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

12.
51.230
М18


    Малахов, Геннадий Петрович.
    Здоровое питание [] : авторский учеб. / Г. П. Малахов. - Санкт-Петербург : Комплект, 1997. - 494 с. : ил. - (В гармонии с собой). - ISBN 5-7837-0022-3 : 6.00 грн
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
здоровое питание -- здорове харчування -- воздействие пищи на человека -- вплив їжі на людину -- сочетание пищевых продуктов -- поєднання харчових продуктів -- правильное приготовление пищи -- правильне приготування їжі -- питание человека -- харчування людини -- пищеварительная система человека -- травна система людини
Анотація: Рассмотрены все вопросы, касающиеся питания и пищеварения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 5
ФОНД (2), ВСМЛ (1), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (2), ВСМЛ (1), ВВ (2)
Знайти схожі

13.
51.230
Е86


   
    Есть, чтобы жить, а не жить, чтобы есть [] / сост.: А. А. Кузьменко, А. Т. Кузьменко. - Киев : Колаж, 1992. - 199 с. - ISBN 5-11-003933-X : 45.00 крб, 5.00 грн крб
    Зміст:
Шелтон, Г. М. Правильное сочетание пищевых продуктов / Г. М. Шелтон. - С .9-53
Джарвис, Д. К. Мед и другие естественные продукты / Д. К. Джарвис. - С .54-125
Уокер, Н. В. Сырые овощные соки / Н. В. Уокер. - С .126-172
Брэгг, П. Чудо голодания / П. Брэгг. - С .173-205
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание -- раціональне харчування -- гигиена питания -- гігієна харчування -- совместимость пищевых продуктов -- сумісність харчових продуктів -- лечебное голодание -- лікувальне голодування -- сырые соки -- сирі соки -- мед
Анотація: Сколько и когда нужно есть, как соблюдать совместимость пищевых продуктов, что такое лечение сырыми овощными соками, почему голодание - это чудо, как наше питание влияет на здоровье и продолжительность жизни - об этом и многом другом вы узнаете из этой книги.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кузьменко, А. А. \сост.\; Кузьменко, А. Т. \сост.\
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Знайти схожі

14.
613.2
В75


    Воробьев, Рудольф Ильич.
    Питание и здоровье [] / Р. И. Воробьев. - Москва : Медицина, 1990. - 160 с. : ил. - (Научно-популярная медицинская литература). - Прил.: с. 143-155. - ISBN 5-225-00359-1 : 8.00 грн, 0.40 р грн
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание -- раціональне харчування -- диетология -- дієтологія -- гигиена питания -- гігієна харчування -- лечебное питание -- лікувальне харчування
Анотація: В книге рассказывается о значении питания для жизнедеятельности организма. Читатели узнают, как правильно питаться, чтобы сохранить здоровье и работоспособность, о пользе и вреде витаминов, мясной, жирной и сладкой пищи при нерациональном их потреблении.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 4
ФОНД (2), АБ (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), АБ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

15.
51.230
А 35


   
    Азбука харчування. Раціональне харчування [] / [Г. І. Столмакова та ін.] ; за ред.: Г. І. Столмакової, І. О. Мартинюка // . - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Бібліогр.: с. 194-195
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Довідкові видання
Кл.слова (ненормовані):
харчування -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- продукти харчуванння -- продукты питания -- питание -- харчування школярів -- питание школьников -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування вагітних -- питание беременных -- харчування літніх людей -- питание пожилых людей -- харчування спортсменів -- питание спортсменов
Анотація: Викладені основні принципи раціонального збалансованого харчування людини залежно від характеру діяльності та віку.


Дод.точки доступу:
Столмакова, Г. І.; Мартинюк, І. О.; Медчук, І. К.; Новікова, К. П.; Столмакова, Г. І. \ред.\; Мартинюк, І. О. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

16.
51.230
В57


    Владиславский, Владислав.
    О твоем питании, человек [] / В. Владиславский. - Минск : Вышэйш. шк., 1978. - 128 с. : ил. - 0.30 р.
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- продукти питания -- диетология -- дієтологія -- білки в харчуванні -- белки в питании -- рідина в харчуванні -- жидкость в питании -- спиртні напої -- спиртные напитки -- вітаміни в харчуванні -- витамины в питании -- калорійність їжі -- калорийность пищи
Анотація: Как надо есть, сколько и когда?. На эти и многие другие вопросы пытается ответить автор предлагаемой книги.

Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

17.
51.230
Г95


    Гурвич, М. М.
    Как быть здоровым, или семь правил домашней диеты [] / М. М. Гурвич. - М. : Панорама, 1991. - 64 с. : табл. - (Для дома, для семьи). - ISBN 5-85220-151-0 : 1.10 р.
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание -- раціональне харчування -- лечебное питание -- лікувальне харчування -- вегетарианство -- вегетаріанство -- лечебное голодание -- лікувальне голодування -- диетическое питание -- дієтичне харчування
Анотація: Рассказывается об основных правилах рационального и лечебного питания, излагаются современные взгляды на вегетарианство.

Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

18.
51.230
Г 95


    Гурвич, Михаил Меерович.
    Диетология для всех [] / М. М. Гурвич. - М. : Медицина, 1992. - 160 с. : ил. - (Научно-популярная медицинская литература). - ISBN 5-225-00414-8 : 14.50 крб
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
дієтологія -- травлення -- пищеварение -- продукты питания -- продукти харчування -- несовместимые продукты -- несумісні продукти -- вегетарианство -- вегетаріанство -- лечебное голодание -- лікувальне голодування -- лечебное питание -- лікувальне харчування -- режим питания -- режим харчування
Анотація: Освещены вопросы питания здорового и больного человека.

Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

19.
51.230я2
Д83


    Дунаевский, Генрих Аврамович.
    Овощи и фрукты в питании здорового и больного человека [] / Г. А. Дунаевский, С. Я. Попик ; [ред. С. А. Гатненко]. - Киев : Здоровья, 1990. - 160 с. : табл. - Прил.: 126-151. - Лит.: с. 152-157. - ISBN 5-311-00422-3 : 0.60 р.
ББК 51.230я2
Рубрики: Раціональне харчування--Довідкові видання
Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание -- харчові продукти -- овочі -- овощи -- фрукти -- фрукты -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- лечебно-профилактическое питание -- лікувально-профілактичне харчування -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- лікування соками -- лечение соками -- сироїдіння -- сыроедение
Анотація: Справочное пособие раскрывает значение овощей и фруктов в рациональном питании здорового и больного человека. Приведены сведения о химическом составе и энергетической ценности овощей и фруктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Попик, Светлана Яковлевна; Гатненко, С. А. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

20.
51.230
С16


   
    Салаты для очищения и похудания [] / [авт.-сост. И. Михайлова]. - Москва : Эксмо, 2006. - 384 с. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-699-15789-1 : 10.80 грн
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание -- раціональне харчування -- правильное питание -- правильне харчування -- салаты -- салати -- очищение организма -- очищення організму -- диеты -- дієти
Анотація: Приведены методики "очистки" с помощью салатного меню и разнообразные советы по профилактике многих недугов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Михайлова, И. \авт.-сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-43 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)