Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=поживні речовини<.>
Загальна кількість знайдених документів : 13
Показані документи с 1 за 13
 1-10    11-13 
1.
613.2(075)
Б 40


   
    Безпека харчування: сучасні проблеми [] : навч. посібник / уклад.: А. В. Бабюк та ін. - Чернівці : Книги-XXI, 2005. - 456 с. : табл. - ISBN 966-8653-25-4 : 090.00 грн, 072.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики:
   Раціональне харчування--Навчальні видання

   Діти--Харчування--Навчальні видання

   Харчові продукти--Безпека--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
поживні речовини -- питательные вещества -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів -- загрязнение продуктов -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікація продуктів -- фальсификация продуктов -- вітаміни -- витамины -- продукти харчування -- продукты питания
Анотація: Раціональне, збалансоване харчування, значення окремих поживних речовин, загальні аспекти та правила безпеки харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Бабюк, А.В. \уклад.\; Макарова, О.В. \уклад.\; Рогозинський, М.С. \уклад.\; Романів, Л.В. \уклад.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
613.2
В80


   
    Вплив харчування на здоров'я людини [] : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації] / Пішак В. П. [та ін.] ; за ред. Радька М. М. - Чернівці : Книги-XXI, 2006. - 500 с. : табл. - Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499. - ISBN 966-8653-45-9 : 50.00 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Харчування--Вплив на організм--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
питание -- функції їжі -- функции питания -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- поживні речовини -- полезные вещества -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів харчування -- загрязнение продуктов питания -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікації харчової продукції -- фальсификации пищевых продуктов -- санитарная экспертиза пищевых продуктов -- санітарна експертиза харчової продукції -- дослідження харчових продуктів -- исследование пищевых продуктов -- гігієнічний контроль продуктів -- гигиенический контроль продуктов -- білки -- белки -- амінокислоти -- аминокислоты -- ліпіди -- липиды -- холестерин -- вуглеводи -- углеводы -- харчові волокна -- пищевые волокна -- цукор -- сахар -- водорозчинні вітаміни -- водорастворимые витамины -- жиророзчинні вітаміни -- жирорастворимые витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- мікроелементи (біол.) -- микроэлементы (биол.) -- вода -- питний режим -- питьевой режим -- правила харчування -- правила питания -- травна система -- пищеварительная система -- обмін речовин у дітей -- обмен веществ у детей -- забруднення нітратами -- загрязнение нитратами -- радіаційна обробка продуктів харчування -- радиационная обработка продуктов питания -- забруднення пестицидами -- загрязнение пестицидами -- забруднення важкими металами -- загрязнения тяжелыми металлами -- харчові добавки -- пищевые добавки -- кишкові інфекції -- кишечные инфекции -- гельмінтози -- гельминтозы -- харчові токсикоінфекції -- пищевые токсикоинфекции -- харчові токсикози -- пищевые токсикозы -- отруєння грибами -- отравление грибами -- отруєння рослинами -- отравление растениями -- отруєння продуктами -- отравление продуктами -- отруєння хімічними домішками -- отравление химическими примесями -- зберігання харчових продуктів -- хранение пищевых продуктов -- вода питна -- вода питьевая -- дослідження хліба -- исследование хлеба -- дослідження овочів -- исследование овощей -- дослідження фруктів -- исследование фруктов -- дослідження молока -- исследование молока -- дослідження м'яса -- исследование мяса -- дослідження ковбасних виробів -- исследование колбасных изделий -- дослідження банкових консервів -- исследование баночных консервов -- качество чая -- якість чаю -- якість кави -- качество кофе -- дослідження рослинних олій -- исследование растительных масел -- якість алкогольних напоїв -- качество алкогольных напитков -- раціони харчування -- рационы питания -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- теплова обробка продуктів -- тепловая обработка продуктов
Анотація: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пішак, Василь Павлович; Радько, Михайло Михайлович; Бабюк, Анатолій Васильович; Воробйов, Олександр Олександрович; Рогозинський, Мирон Степанович; Романів, Людмила Вікторівна; Федорова, Олена Євгенівна; Марценяк, Ігор Валер'янович; Радько, Михайло Михайлович \ред.\
Примірників всього: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Знайти схожі

3.
579.67(075.8)
М 59


   
    Мікробіологія та фізіологія харчування [] : навч. посібник / В. Д. Малигіна [та ін.]. - К. : Кондор, 2009. - 242 с. : табл., рис. - Л-ра: с.226. - Дод.: с. 227-241. - ISBN 978-966-351-265-5 : 39.00 грн, 54.00 грн, 52.00 грн, 43.00 грн
УДК
ББК 28.473я73
Рубрики: Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи
   Харчування--Фізіологія--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
фізіологія мікроорганізмів -- физиология микроорганизмов -- мікроорганізми -- микроорганизмы -- бактерії -- бактерии -- плісняві гриби -- плесневые грибы -- дріжджі -- дрожжи -- ультрамікроби -- ультрамикробы -- мікрофлора грунту -- микрофлора почвы -- мікрофлора води -- мыкрофлора воды -- мікрофлора повітря -- микрофлора воздуха -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- харчові інфекції -- пищевые инфекции -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- хвороби тварин -- болезни животных -- харчові продукти -- пищевые продукты -- поживні речовини -- питательные вещества -- діетичне харчування -- диетическое питание
Анотація: Наведено морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування; визначено основні принципи фізіології харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Малигіна, В.Д.; Ракша-Слюсарева, О.А.; Ракова, В.П.; Оконєчнікова, Л.І.; Багуліна, Т.Р.
Примірників всього: 6
ФОНД (2), ЧЗ (2), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (2), ЧЗ (2), ВВ (2)
Знайти схожі

4.
631.8(075.8)
А26


   
    Агрохімія [] : підручник для сільськогосподарських вузів / М. М. Городній [та ін.] ; ред. М. М. Городній. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Алефа, 2003. - 776 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 763. - Предм. покажч.: с. 764-770. - Ім. покажч.: с. 771-775. - ISBN 5-11-004310-8 : 078.00 грн
УДК
ББК 40.4я73
Рубрики: Агрохімія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
науково-технічний прогрес -- научно-технический прогресс -- продовольча проблема -- продовольственная проблема -- агроекологія -- агроэкология -- закони екології -- закони экологии -- забруднення земель -- загрязнение земель -- забруднення повітря -- загрязнение воздуха -- забруднення водоймищ -- загрязнение водоемов -- поживні речовини -- питательные вещества -- агрохімічні служби -- агрохимические службы -- елементи живлення -- элементы питания -- магній -- магний -- калій -- калий -- марганець -- марганец -- історія агрохімії -- история агрохимии -- грунти Полісся -- почвы Полесья -- грунти Лісостепу -- почвы Лесостепи -- грунти Степу -- почвы Степи -- мінеральні добрива -- минеральные удобрения -- азотні добрива -- азотные удобрения -- органічні добрива -- органические удобрения -- гній -- навоз -- торф -- промислові відходи -- промышленные отходы -- сидерати -- сидераты -- вермикультура -- бактеріальні препарати -- бактериальные препараты -- захист рослин -- защита растений -- програмування врожаїв -- программирование урожаев -- мінеральне живлення -- минеральное питание -- радіаційне забруднення -- радиационное загрязнение -- іонізуюче випромінювання -- ионизирующее излучение -- біологічне землеробство -- биологическое земледелие -- точне землеробство -- точное земледелие -- комп'ютерна техніка -- компъютерная техника -- економічна ефективність -- экономическая эффективность -- польові досліди -- полевые опыты
Анотація: Теоретичні основи живлення рослин, екологічні проблеми, характеристика та способи використання добрив, хімічних меліорантів, бактеріальних препаратів, стимуляторів росту та перспектива розвитку агрохімії.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Городній, М. М.; Мельник, С. І.; Маліновський, А. С.; Бондар, О. І.; Городній, М. М. \ред.\; Душечкін, Олександр Іванович (1874 - 1956); Власюк, Петро Антипович (1905 - 1980); Горшков, Петро Олексійович (1904 - 1984); Прянишников, Дмитро Миколайович (1865 - 1948)
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
51.230
П35


   
    Питание по группам крови [] / [сост. : О. В. Завязкин]. - Донецк : БАО, 2003. - 286 с. - (Книга-подарок). - Прил.: с. 263-282. - ISBN 966-548-603-9 : 6.80 грн
ББК 51.230
Рубрики: Нетрадиційна медицина--Дієтотерапія--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
питательные вещества -- поживні речовини -- группы крови -- групи крові -- состав крови -- склад крові -- рецепты блюд -- рецепти страв -- разгрузочные дни -- розвантажувальні дні -- сыроедение -- сироїдіння -- физическая нагрузка -- фізичне навантаження -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- витамины -- вітаміни
Анотація: Собраны разнообразные сведения, которые касаются питания согласно особенностям организма человека, имеющего ту или иную группу крови.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Завязкин, О. В. \сост.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
631.8:633.11"321"
А67


    Аникст, Дина Моисеевна.
    Удобрение яровой пшеницы [] / Д. М. Аникст. - Москва : Россельхозиздат, 1986. - 142 с. : табл. - Лит.: с. 141. - 0.40 р.
УДК
ББК 40.40 + 42.112
Рубрики: Пшениця--Добрива--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
природные факторы -- природні чинники -- питательные вещества -- поживні речовини -- виды удобрений -- види добрив -- сроки внесения удобрений -- строки внесення добрив -- сорта яровой пшеницы -- сорти ярової пшениці
Анотація: Вопросы рационального применения удобрений под яровую пшеницу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.


    Горобчук, Анна.
    Аеропоніка - технологія, що змінює світ [] / А. Горобчук // Агробізнес сьогодні. - 2018. - N 15/16(серп. - С. 28-29
Рубрики: Тепличне овочівництво
Кл.слова (ненормовані):
поживні речовини -- нетрадиційне сільське господарство -- аеропоніка

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

8.


    Бабань, О. А.
    Енергія в раціоні свиней [] / О. А. Бабань, В. П. Щур, Д. В. Щур // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 6. - С. 36-37 : табл.
Рубрики: Свині--Утримування
Кл.слова (ненормовані):
поживні речовини -- раціони годівлі

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Щур, В. П.; Щур, Д. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

9.


   
    Оптимізація живлення рослин у системі факторів ефективної родючості грунтів [] / С. А. Балюк [та ін.] // Вісник аграрної науки. - 2019. - N 3. - С. 13-19 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Грунти (геол.)
   Рослинництво

Кл.слова (ненормовані):
поживні речовини -- баланс елементів живлення

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Балюк, С. А.; Носко Б, Б, С.; Шимель, В. В.; Єтеревська, Л. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

10.


   
    Поживні речовини й харчові добавки для лікування високого нормального артеріального тиску: консенсусний документ на основі доказів [] / A. F. G. Cicero [etc.] // Артеріальна гіпертензія : спеціаліз. рецензов. наук.- практ. журн. - 2019. - N 2. - С. 32-46 . - ISSN 2224-1485
Рубрики: Хвороби органів серцево-судинної системи--Профілактика (мед.)
Кл.слова (ненормовані):
артеріальна гіпертензія -- харчові добавки -- поживні речовини

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Cicero, Arrigo F. G.; Grassi, Davide; Tocc, Giuliano; Galletti, F.; Borghi, C.; Ferri, C.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1)
Вільні: ВСМЛ (1)

Знайти схожі

11.


    Чорнолата, Людмила.
    Хімічний склад зеленої маси кормових культур [] / Л. Чорнолата // Агробізнес сьогодні. - 2019. - N 12 (черв.). - С. 58-59 : табл.
Рубрики: Кормові культури
Кл.слова (ненормовані):
зелена маса кормових культур -- поживні речовини

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

12.


   
    Підсилювачі енергії для свиноматок і поросят - новинки свинарства [] // Ветеринарна практика. - 2020. - N 4. - С. 56-57 : фот. кольор.
Рубрики: Свинарство--Корми
Кл.слова (ненормовані):
поживні речовини -- лізолетітин -- переварювання жирів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

13.


   
    Насіння, що покращує здоров'я [] // Українська Родина. - 2019. - N 4. - С. 28-29 : фот. . - ISSN 1819-9550
Рубрики: Рослини--Насіння--Харчування--Україна
Кл.слова (ненормовані):
поживні речовини -- здоровий спосіб життя

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

 1-10    11-13 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)