Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=цукор<.>
Загальна кількість знайдених документів : 37
Показані документи с 1 за 20
 1-10    11-20   21-30   31-37 
1.
338.439(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [] : підруч. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 4-те вид., переробл. і допов. - Київ : Лібра, 2007. - 600 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 595-599. - ISBN 978-966-7035-86-0 : 78.00 грн, 84.50 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- стандартизація харчових продуктів -- штрихове кодування продовольчих товарів -- зерноборошняні товари -- фруктово-овочеві товари -- крохмаль, цукор мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- алкогольні напої -- виноградні вина -- коньякі і бренді -- пиво -- безалкогольні напої -- чай і кава -- прянощі і приправи -- жирові продукти -- молоко и молочні продукти -- морозиво -- вершкове масло -- м'ясо і м'ясні товари -- субпродукти -- ковбасні вироби -- яйця та яєчні товари -- риба і рибні товари -- рибні консерви -- харчові концентрати
Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомович
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
613.2
В80


   
    Вплив харчування на здоров'я людини [] : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації] / Пішак В. П. [та ін.] ; за ред. Радька М. М. - Чернівці : Книги-XXI, 2006. - 500 с. : табл. - Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499. - ISBN 966-8653-45-9 : 50.00 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Харчування--Вплив на організм--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
питание -- функції їжі -- функции питания -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- поживні речовини -- полезные вещества -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів харчування -- загрязнение продуктов питания -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікації харчової продукції -- фальсификации пищевых продуктов -- санитарная экспертиза пищевых продуктов -- санітарна експертиза харчової продукції -- дослідження харчових продуктів -- исследование пищевых продуктов -- гігієнічний контроль продуктів -- гигиенический контроль продуктов -- білки -- белки -- амінокислоти -- аминокислоты -- ліпіди -- липиды -- холестерин -- вуглеводи -- углеводы -- харчові волокна -- пищевые волокна -- цукор -- сахар -- водорозчинні вітаміни -- водорастворимые витамины -- жиророзчинні вітаміни -- жирорастворимые витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- мікроелементи (біол.) -- микроэлементы (биол.) -- вода -- питний режим -- питьевой режим -- правила харчування -- правила питания -- травна система -- пищеварительная система -- обмін речовин у дітей -- обмен веществ у детей -- забруднення нітратами -- загрязнение нитратами -- радіаційна обробка продуктів харчування -- радиационная обработка продуктов питания -- забруднення пестицидами -- загрязнение пестицидами -- забруднення важкими металами -- загрязнения тяжелыми металлами -- харчові добавки -- пищевые добавки -- кишкові інфекції -- кишечные инфекции -- гельмінтози -- гельминтозы -- харчові токсикоінфекції -- пищевые токсикоинфекции -- харчові токсикози -- пищевые токсикозы -- отруєння грибами -- отравление грибами -- отруєння рослинами -- отравление растениями -- отруєння продуктами -- отравление продуктами -- отруєння хімічними домішками -- отравление химическими примесями -- зберігання харчових продуктів -- хранение пищевых продуктов -- вода питна -- вода питьевая -- дослідження хліба -- исследование хлеба -- дослідження овочів -- исследование овощей -- дослідження фруктів -- исследование фруктов -- дослідження молока -- исследование молока -- дослідження м'яса -- исследование мяса -- дослідження ковбасних виробів -- исследование колбасных изделий -- дослідження банкових консервів -- исследование баночных консервов -- качество чая -- якість чаю -- якість кави -- качество кофе -- дослідження рослинних олій -- исследование растительных масел -- якість алкогольних напоїв -- качество алкогольных напитков -- раціони харчування -- рационы питания -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- теплова обробка продуктів -- тепловая обработка продуктов
Анотація: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пішак, Василь Павлович; Радько, Михайло Михайлович; Бабюк, Анатолій Васильович; Воробйов, Олександр Олександрович; Рогозинський, Мирон Степанович; Романів, Людмила Вікторівна; Федорова, Олена Євгенівна; Марценяк, Ігор Валер'янович; Радько, Михайло Михайлович \ред.\
Примірників всього: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Знайти схожі

3.
338.43(477)
Р 31


   
    Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами за 2007 рік [] : стат. бюлетень / Держкомстат України. - К. : Держкомстат України, 2008. - 99 с. : табл. - 042.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)32-333.04
Рубрики: Сільськогосподарська продукція
   Сільськогосподарські підприємства--Продаж продукції--Житомирська область--Статитистичні матеріали

   Житомирська область--Сільськогосподарські підприємства--Продаж продукції
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- статистика Житомирщины -- статистика Житомирщини -- сільськогосподарські підприємства -- сельскохозяйственные предприятия -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- зернові культури -- зерновые культуры -- олійні культури -- масличные культуры -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- картопля -- картофель -- овочі -- овощи -- молоко -- цукор -- сахар -- мед -- мёд
Анотація: В статистичному бюлетені наведені дані про обсяги та середні ціни реалізації основних видів продукції сільськогосподарськими підприємствами всіх форм власності по всіх напрямках.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сільськогосподарські підприємства (колгоспи, радгоспи, КСП, підприємства, агрофірми) 5.03; Держкомстат України
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
663/664(075)
З-41


   
    Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [] : підручник / під ред.: О. І. Шаповаленко, О. М. Сафонової. - Х. : Еспада, 2008. - 544 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 539-542. - ISBN 978-966-456-023-5 : 075.40 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання
   Сільськогосподарська продукція--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- харчові добавки -- борошняні продукти -- хлібобулочні вироби -- макарони -- виробництво крупів -- крупи -- рослинна олія -- цукор -- плодово-ягідні продукти -- м'ясна сировина -- ковбасні вироби -- молокопродукти -- технологія сиру -- морозиво -- яйцепродукти -- комбікорма
Анотація: Технологічні стадії переробки продукції продовольчого призначення, особливості її зберігання, використання побічних продуктів та відходів виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шаповаленко, О. І. \ред.\; Сафонова, О. М. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
664.1(075)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [] : підруч. / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; М-во освіти і науки Украіни, Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2008. - 616 с. : рис., табл. - Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594. - ISBN 978-966-364-694-7 : 100.00 грн, 119.00 грн, 60.00 грн
УДК
ББК 36.84я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
крохмаль -- крохмалепродукти -- цукор -- підсолоджуючі речовини -- цукрозамінники -- мед натуральний -- мед штучний -- кондитерський ринок України -- кондитерська сировина -- мармелад -- пастила -- варення -- цукати -- карамель -- шоколад -- какао-порошок -- цукерки -- драже -- ірис -- жувальна гумка -- халва -- борошняні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- дієтичні кондитерські вироби -- якість
Анотація: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лозова, Тетяна Михайлівна; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
613.2
Х26


    Хаубер-Швенк, Габи.
    Питание [] / Габи Хаубер-Швенк, Михаэл Швенк ; худож. Йорг Майр; [пер. с нем. В. М. Элькина] = Ernahrung / Gaby Hauber-Schwenk / Michael Schwenk. - М. : Рыбари, 2004. - 182 с. : ил. - ). - Лит.: с. 174-175. - Указ.: с. 177-181. - Сокр.: с. 182. - ISBN 5-93763-006-8 : 36.70 грн
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Харчування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
экология питания -- екологія харчування -- обмен веществ -- обмін речовин -- питательные вещества -- харчові речовини -- продукты питания -- продукти харчування -- зерновые продукты -- зернові продукти -- фрукты -- фрукти -- овощи -- овочі -- молоко -- мясо -- м'ясо -- рыба -- риба -- яйца -- яйця -- сахар -- цукор -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- переработка продуктов -- переробка продуктів -- вредные вещества -- шкідливі речовини -- возбудители болезней -- збудники хвороб -- питание детей -- харчування дітей -- питание спортсменов -- харчування спортсменів -- питание беременных -- харчування вагітних -- питание школьников -- харчування школярів -- диабет -- діабет -- аллергии -- алергії -- диеты -- дієти -- голодание -- голодування -- вегетарианство -- вегетаріанство
Анотація: Уникальный справочник, в котором можно найти научно обоснованные ответы на многие вопросы, важные для каждого человека, относительно рационального питания и здорового образа жизни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Швенк, Михаэль; Элькин, В. М. \пер.\; Майр, Йорг \худож.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ФОНД (1), АБ (1)
Знайти схожі

7.
908 (477.42)
М 19


"Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція (1996 ; Малин)

    Порийчук, В. М.
    Розвиток цукрового виробництва на Житомирщині в період НЕПу. Андрушівський цукровий завод в 1921-1925 рр. [] / В. М. Порийчук // Матеріали Всеукраїнської науково-краєзнавчої конференції "Малинщина у просторі і часі" 25-27 верес. 1996 р. / [відп. ред. М. Ю. Костриця]. - Малин : [б. в.], 1996. - С. 104-106. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 26.891(4УКР-4Ж)
Рубрики: Цукрове виробництво--Історія--Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр.
   Цукровий завод--Історія--Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр.

Кл.слова (ненормовані):
історична волинь -- харчові виробництва -- пищевые производства -- цукор -- сахар -- заводи -- заводы

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Костриця, М. Ю. \ред.\; Харчова промисловість 4.02.08"Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція(1996 ; Малин)
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

8.
338.43(477)
Р 31


   
    Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами за 2008 рік [] : стат. бюлетень / Держкомстат України. - К. : Держкомстат України, 2009. - 108 с. : табл. - 042.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)32-333.04
Рубрики: Сільськогосподарські підприємства--Житомирська область--Статистичні матеріали
   Житомирська область--Сільськогосподарська продукція -- Статистичні матеріали
Кл.слова (ненормовані):
сельскохозяйственные предприятия -- сельскохозяйственная продукция -- продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- зернові культури -- зерновые культуры -- олійні культури -- масличные культуры -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- картопля -- картофель -- овочі -- овощи -- молоко -- цукор -- сахар -- мед
Анотація: Статистичний бюлетень Державного комітету статистики України "Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами" за 2008 рік.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Держкомстат України
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
94(100)
A61


    Annual Editions: Western Civilization [Текст] : in 2 Vols. / ed. William Hughes. - 8th ed. - Guilford, Conn. : The Dushkin Publ. Group, 1995. - (The Annual Editions Series).
   Vol. 2 : Early Modern through the 20th Century. - 243 p. : ill. - Ind.: p. 241-243. - ISBN 1-56134-375-7 : 016.00 грн
ІРЦ "Вікно в Америку"
УДК
ББК 63.3(0)
Рубрики: Цивілізації--Історія--Збірники
   Париж, місто (Франція)
Кл.слова (ненормовані):
цивилизации -- історія -- история -- цукор -- сахар -- ренесанс -- ренессанс -- епоха відродження -- эпоха возрождения -- пірати -- пираты -- фемінізм -- феминизм -- Париж

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Hughes, William \ed.\; Локк, Джон (філософ, просвітитель ; 1632 - 1704) \про нього\; Ньютон, Ісаак (фізик, математик, механік і астроном ; 1642 - 1727) \про нього\; Джефферсон, Томас (3-й президент США, філософ, дипломат, політ. діяч ; 1743 - 1826) \про нього\; Бернар, Сара (актриса ; 1844 - 1923) \про неї\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

10.
338.43(477)
Р31


   
    Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами за 2009 рік [] : стат. бюлетень / Держкомстат України. - К. : Держкомстат України, 2010. - 110 с. : табл. - 35.91 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)32-434
Рубрики: Сільськогосподарські підприємства--Україна, 2009--Статистичні матеріали
   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- статистичні бюлетені -- статистические бюллетени -- статистика Житомирщини -- статистика Житомирщины -- сільськогосподарські підприємства -- сельскохозяйственные предприятия -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- зернові культури -- зерновые культуры -- олійні культури -- масличные культуры -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- картопля -- картофель -- овочі -- овощи -- молоко -- цукор -- сахар -- мед -- мёд
Анотація: В статистичному бюлетені наведені дані про обсяги та середні ціни реалізації основних видів продукції сільськогосподарськими підприємствами всіх форм власності по всіх напрямках.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Держкомстат України
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

11.
620.2(075)
Ч-44


    Чепурной, Иван Петрович.
    Товароведение и экспертиза кондитерских товаров [] : учебник / И. П. Чепурной. - 3-е изд. - М. : "Дашков и К°", 2007. - 414, [2] с. : табл. - Лит.: с. 409. - ISBN 5-91131-351-0 : 67.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Товарознавство--Кондитерські вироби--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
крахмал -- крахмалопродукты -- крохмалопродукти -- сахар -- цукор -- интенсивные подсластители -- інтенсивні підсолоджувачі -- мед -- искусственный мед -- штучний мед -- классификация кондитерских изделий -- класифікація кондитерських виробів -- жиросодержащие кондитерские изделия -- жировмісні кондитерські вироби -- какао-продукт -- фруктово-ягодные кондитерские изделия -- фруктово-ягідні кондитерські вироби -- сахаристые кондитерские изделия -- цукрові кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- восточные сладости -- східні солодощі
Анотація: Характеристика и особенности классификации кондитерских товаров, описываются факторы, формирующие и сохраняющие их качество.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

12.
316.3
З-80


   
    Золоті ворота [] : [альманах] : видання тов-ва зв'язків з українцями за межами України. Вип. 3 / редкол.: Чубук Микола (голов. ред.) [та ін.]. - К. : АВЄРС, 1993. - 174 с. : фото. - 900.00 крб
    Зміст:
Кузьо, Тарас. Панорама українських політичних партій в діаспорі / Т. Кузьо. - С .9-20
Серггійчук, Володимир. : Трагедія музею визвольної боротьби України в Празі / В. Серггійчук. - С .20-31
Мушинка, Микола. Ми наближували той день / М. Мушинка. - С .32-33
Мушинка, Микола. Українознавче шкільництво за межами України / М. Мушинка. - С .34-41
Бойко, Іван. Чи є цукор українською валютою? / І. Бойко. - С .42-46
Рибалка, Володимир. Нема селянина-товаровиробника, а є лише мешканці села / В. Рибалка. - С .47-53
Апанович, Олена. Україна в духовному світі Вернадського / О. Апанович. - С .54-90
Соколенко, Валентина. Хто винайшов кіно / В. Соколенко. - С .90-99
Бабенко, Іван. Нашому цвіту - по всьому світу / І. Бабенко. - С .100-118
УДК
ББК 60
Рубрики: Людина і суспільство--Україна--Збірники
   
Кл.слова (ненормовані):
українська діаспора -- украинская диаспора -- українська мова -- украиский язык -- україністика -- українистика -- українські політичні партії -- украинские политические партии -- визвольна боротьба -- освободительная борьба
Анотація: [Зібрані матеріали стосуються історії України, її економіки, екології, суспільно-політичного і культурного життя].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Чубук, Микола \ред.\; Жулинський, Микола \ред.\; Брайчевський, Михайло \ред.\; Дзюба, Іван \ред.\; Вернадський, Володимир Іванович (акад., філософ, природознавець, мислитель, засн. геохімії, біогеохімії та радіогеології, космізму ; 1863 - 1945) \про нього\
Примірників всього: 2
ЧЗ (2)
Свободны: ЧЗ (2)
Знайти схожі

13.


    Манько, М. І.
    Аналіз доцільності інвестування розвитку бурякоцукрового неприбуткового кооперативу [] / М. І. Манько // Формування ринкових відносин в Україні. - 2012. - N 1. - С. 148-153. - Л-ра в кінці ст.
Рубрики: Кооператив--Україна
Кл.слова (ненормовані):
бурякоцукровий підкомплекс -- цукор -- цукровий буряк

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1)
Вільні: ПЧЗ (1), ВВ (1)

Знайти схожі

14.
631.1:338.524(477)
Ц65


   
    Ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК [] / П. Т. Саблук [та ін.], за ред. П. Т. Саблука, В. П. Ситника , О. М. Шпичака. - К. : Ін-т аграр. економіки УААН, 1997. - 501, [2] с. : табл., граф. - Бібліогр. в підрядковій прим. - 30.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)32-434
Рубрики: Аграрний ринок--Ціноутворення--Україна--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ціноутворення в АПК -- ценообразование в АПК -- агропромисловий комплекс України -- агропромышленный комплекс Украины -- продовольчий ринок -- продовольственный рынок -- формування цін -- формирование цен -- біржова торгівля -- биржовая торговля -- ціновий моніторінг АПК -- ценовой мониторинг АПК -- протекціонізм -- протекционизм -- зерно пшениці -- зерно пшеницы -- борошно пшеничне -- мука пшеничная -- насіння соняшнику -- семена подсолнечника -- олія соняшникова -- масло подсолнечное -- цукор-пісок -- сахар-песок -- яловичина -- говядина -- свинина -- масло тваринне -- масло животное
Анотація: Викладені теоретичні положення та досвід ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК України, а також практика високорозвинутих країн світу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Саблук, П. Т.; Ситник, В. П.; Шпичак, О. М.; Білик, Ю. Д.; Саблук, П. Т. \ред.\; Ситник , В. П. \ред.\; Шпичак, О. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

15.
664.68:664.6(075.8)
Т38


   
    Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / [Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - Суми : Унів. книга, 2013. - 463, [1] с. : табл., рис., фото.кольор. - Л-ра: с. 461-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 125.00 грн
УДК
ББК 36.865я73 + 36.83я73
Рубрики: Харчові виробництва--Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
властивості борошна -- свойства муки -- зберігання борошна -- хранение муки -- хімічний склад борошна -- химический состав муки -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- жировмісні продукти -- жиросодержащие продукты -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- фруктово-ягідна сировина -- фруктово-ягодное сырье -- овочева сировина -- овощное сырье -- смако-ароматична сировина -- вкусо-ароматическое сырье -- дріжджі -- дрожжи -- сіль кухонна -- соль кухонная -- харчові добавки -- пищевые добавки -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- випічні напівфабрикати -- випечные полуфабрикаты -- оздоблення напівфабрикатів -- украшение полуфабрикатов -- торти -- торты -- тістечка -- пирожные -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- національні борошняні кондитерські вироби -- национальные мучные кондитерские изделия -- якість кондитерських виробів -- качество кондитерских изделий -- санітарні вимоги до виробництва -- санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лисюк, Г. М.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

16.


    Синельников, Б. В.
    Відновелння лідерства бурякоцукрового кластера України в контексті IV довгої хвилі М. Д. Кондратьєва [] / Б. В. Синельников // Економіка України. - 2016. - N 7. - С. 66-81. - Л-ра в кінці ст. . - ISSN 0131-775Х
Рубрики: Агропромислові комплекси--Україна
   Цукрові буряки--Україна

   Цукор--Ринок--Україна

Кл.слова (ненормовані):
лідерство -- лидерство -- зміна клімату -- изменение климата -- бурякоцукровий кластер -- свеклосахарный кластер -- стратегічне прогнозування -- стратегическое прогнозирование -- органічне землеробство -- органическое земледелие -- фіаско ринку -- фиаско рынка -- нанотехнології -- нанотехнологии -- інтелектуальна власність -- интелектуальная собственность

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1)
Вільні: ПЧЗ (1), ВВ (1)

Знайти схожі

17.
65.9(4Укр)306.75
Б 11


    Бєлінська, Неля Семенівна.
    Економічна ефективність підприємницької діяльності молокопереробних підприємств та шляхи її підвищення [] : монографія / Н. С. Бєлінська ; М-во освіти і науки України, Вінницький нац. техн. ун-т. - Вінниця : Універсум-Вінниця, 2005. - 266 с. : рис., табл. - Літ.: с. 230-238. - Дод.: с. 239-265. - ISBN 966-641-161-X : 14.00 грн
ББК 65.9(4Укр)306.75
Рубрики: Молокопереробні підприємства--Підприємницька діяльність--Економічна ефективність--Вінницька область (Україна)--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ринкова класифікація підприємств -- трансформаційні процеси -- прибуток -- розробка стратегії товару -- маркетинг молокопереробних підприємств -- управління запасами -- логістична концепція -- реструктуризація молокопереробних підприємств -- фінансове оздоровлення галузі -- мокопереробні підприємства Вінницької області -- технологія твердого сиру -- молочний цукор -- казеїн -- ВАТ "Вінницький молочний завод"
Анотація: Досліджено механізм економічної ефективності підприємницької діяльності молокопереробних підприємств на основі впровадження нових методів господарювання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки України; Вінницький національний технічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.
664.05(038)
Б 63


   
    Биологически активные вещества пищевых продуктов [] : справочник / [В. В. Петрушевский и др.]. - Киев : Техніка, 1985. - 127 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 118-121. - Предм. указ.: с. 122-125. - 1.10 р.
УДК
ББК 36-1
Рубрики: Харчові продукти--Біологічно активні речовини--Хімічний склад--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
углеводы -- вуглеці -- липиды растительных продуктов -- ліпіди рослинних продуктів -- белки растительных продуктов -- білки рослинних продуктів -- нуклеиновые кислоты -- нуклеїнові кислоти -- пурины -- пуріни -- витамины -- вітаміни -- флавоноиды -- флавоноїди -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- обогащение хлеба -- збагачення хліба -- добавки в макаронных изделиях -- добавки в макаронні вироби -- мука из травы клевера -- мука із трави конюшини -- сухой яблочный порошок -- сухий яблучний порошок -- пищевые белки -- харчові білки -- мальтоза -- лактоза -- глутаминовая кислота -- глутамінова кислота -- фруктоза -- лимонниковый сахар -- лимонниковий цукор -- пектины -- пектини -- фосфатиды -- фосфатиди -- токсические вещества -- токсичні речовини
Анотація: Приведены химический состав многих видов растений, плодов, семян и производимых из них продуктов питания; дана характеристика биологически активных веществ растений, показано их влияние на организм человека.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Петрушевский, Вячеслав Витальевич; Казаков, Анатолий Леонидович; Бандюкова, Валентина Аршаковна; Карпович, Николай Сергеевич
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

19.
36.83я2
Р 65


    Ройтер, Исаак Менашевич.
    Сырье хлебопекарного производства [] : справ. пособие / И. М. Ройтер. - Киев : Техніка, 1972. - 208 с. : рис., табл. - Лит.: с. 189. - 0.74 р.
УДК
ББК 36.83я2
Рубрики: Харчове виробництво--Сировина--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мука -- борошно -- сахар -- цукор -- мед -- крахмал -- патока -- молочные продукты -- молочні продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- жиры -- жири -- какао-бобы -- какао-боби -- какао-порошок -- кофе -- кава -- плодово-ягодное сырье -- плодово-ягідна сировина -- орехи -- горіхи -- масличные семена -- олійне насіння -- пряности -- пряності -- желирующие вещества -- желюючі речовини -- разрыхлители теста -- розпушувачі тіста
Анотація: Изложены данные о сырье, применяемом в хлебопекарном производстве для выработки хлебобулочных, сухарных, бараночных и мучных кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

20.


    Турчина, Валентина.
    Ваніль - нектар богів [] / В. Турчина // Дім. Сад. Город. - 2017. - N 6. - С. 8-9 : фот. . - ISSN 1814-4357
Рубрики: Орхідні--Прянощі
Кл.слова (ненормовані):
історія ванілі -- вирощування ванілі -- ванільний порошок -- ванільний екстракт -- ванільний цукор -- цілющі властивості ванілі

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-37 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)