Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Сирохман, Іван Васильович$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.
613.26(075)
П 56


    Пономарьов, Петро Хомович.
    Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [] : навч. посіб. / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - Київ : Лібра, 1999. - 272 с. : рис., табл. - Літ.: с. 268-270. - ISBN 966-7035-31-X : 14.50 грн
УДК
ББК 51.535я7
Рубрики: Продовольча безпека--Забрунення--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
забруднення нітратами -- забруднення пестицидами -- радіаційне забруднення -- радіаційна обробка продуктів харчування -- забруднення важкими металами -- антибіотики в харчових продуктах -- харчові добавки -- гормональні препарати -- збалансоване харчування -- адекватне харчування
Анотація: Джерела забрудненості та поради щодо зменшення у навколишньому середовищі, харчових продуктах і продовольчій сировині нітратів, радіонуклідів, пестицидів, важких металів, антибіотиків, гормонів, консервантів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович
Примірників всього: 3
ВВ (2), ВСМЛ (1)
Свободны: ВВ (2), ВСМЛ (1)
Знайти схожі

2.
338.439(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [] : підруч. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 4-те вид., переробл. і допов. - Київ : Лібра, 2007. - 600 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 595-599. - ISBN 978-966-7035-86-0 : 78.00 грн, 84.50 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- стандартизація харчових продуктів -- штрихове кодування продовольчих товарів -- зерноборошняні товари -- фруктово-овочеві товари -- крохмаль, цукор мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- алкогольні напої -- виноградні вина -- коньякі і бренді -- пиво -- безалкогольні напої -- чай і кава -- прянощі і приправи -- жирові продукти -- молоко и молочні продукти -- морозиво -- вершкове масло -- м'ясо і м'ясні товари -- субпродукти -- ковбасні вироби -- яйця та яєчні товари -- риба і рибні товари -- рибні консерви -- харчові концентрати
Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомович
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
664.1(075)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [] : підруч. / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; М-во освіти і науки Украіни, Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2008. - 616 с. : рис., табл. - Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594. - ISBN 978-966-364-694-7 : 100.00 грн, 119.00 грн, 60.00 грн
УДК
ББК 36.84я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
крохмаль -- крохмалепродукти -- цукор -- підсолоджуючі речовини -- цукрозамінники -- мед натуральний -- мед штучний -- кондитерський ринок України -- кондитерська сировина -- мармелад -- пастила -- варення -- цукати -- карамель -- шоколад -- какао-порошок -- цукерки -- драже -- ірис -- жувальна гумка -- халва -- борошняні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- дієтичні кондитерські вироби -- якість
Анотація: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лозова, Тетяна Михайлівна; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
620.2:621.798(075)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство пакувальних матеріалів і тари [] : підручник для студ. вищ. навч. закладів / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - 2-е вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 616 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.555-604.-Л-ра.: с.605. - ISBN 978-966-364-800-2 : 124.00 грн
УДК
ББК 30.609я73
Рубрики: Товарознавство--Матеріали--Тара--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
історія пакувальної індустрії -- история упаковочной индустрии -- паперовий матеріал -- бумажный материал -- металоматеріали -- металломатериалы -- полімерна тара -- полимерная тара -- дерев'яна тара -- деревянная тара -- транспортна тара -- упакування -- упаковка -- безпека пакувальних матеріалів -- безопасность упаковочных материалов -- етикетка -- этикетка -- закупорювальні засоби -- закупорочные средства -- маркування -- психологія упаковки -- харчова упаковка -- пищевая упаковка -- утилізація упаковки -- утилизация упаковки
Анотація: Товарознавча характеристика основних і допоміжних пакувальних матеріалів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Завгородня, В.М.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
663/664(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 544 с. : табл., рис. - Л-ра: с.528. - ISBN 978-966-364-803-3 : 091.00 грн, 104.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
еволюція європейського харчування -- функції їжі -- гігієна харчування -- індустрія здорового харчування -- адекватне харчування -- харчові інгредієнти -- функціональні продукти -- функціональне харчування -- харчові добавки -- біологічно активні добавки -- біокоректори -- нетрадиційна харчова сировина -- зерноборошняні товари -- біотехнологічні продукти -- цукристі кондитерські вироби -- функціональні напої -- профілактичні напої -- адаптогенні напої -- молочні продукти -- молочні про-і пребіотичні продукти -- жирові продукти -- олієжирові продукти -- емульсійні жирові продукти -- м'ясні продукти -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- рибні товари
Анотація: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Завгородня, В.М.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
637.5(075)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [] : підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2-е вид. переробл. і допов. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 378 с. : рис., табл. - Л-ра: с.373. - ISBN 978-966-364-787-6 : 071.50 грн, 69.00 грн, 81.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: Товарознавство--М'яснІ продукти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо тварин -- мясо животных -- субпродукти -- субпродукты -- м'ясо птиці -- мясо птицы -- зберігання м'яса -- хранение мяса -- товарознавчо-санітарна експертиза -- товароведческо-санитарная экспертиза -- м'ясні копченості -- мясные копчености -- ковбасні вироби -- колбасные изделия -- м'ясні консерви -- мясные консервы -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- правила продажу м'яса -- правила продажи мяса
Анотація: Для бакалаврів напряму підготовки "Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність", "Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" з дисципліни ""Товарознавство продовольчих товарів".

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лозова, Т.М.
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

7.
663.9(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Асортимент і якість кондитерських виробів [] : навч. посіб. / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2009. - 636 с. : рис., табл. - Літ.: с. 633. - ISBN 978-966-364-899-6 : 106.00 грн, 126.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Кондитерські вироби--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мармеладно-пастильні вироби -- карамель -- шоколад і какао -- цукерки -- халва -- печиво -- крекери -- пряникові вироби -- вафлі -- торти і тістечка -- кекси -- рулети і бісквіти -- дієтичні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- якість кондитерських виробів
Анотація: Товарознавча характеристика асортименту кондитерських виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лебединець, Віра Тарасівна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

8.
620.2:621.798(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство пакувальних матеріалів і тари [] : підручник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня ; Львівська комерційна академія. - К. : ЦНЛ, 2005. - 614 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 605-610. - ISBN 966-364-147-9 : 38.50 грн
УДК
ББК 30.679-3я73
Рубрики: Товарознавство--Пакувальні матеріали--Тара--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
папір -- картон -- споживча упаковка -- металева тара -- скляна тара -- полімерна тара -- поліетиленові пакети -- дерев'яна тара -- транспортна тара -- транспортне упакування -- асептичне упакування -- якість упаковки -- безпека пакувальних матеріалів -- етикетки -- торгова марка -- товарний знак -- штрихове кодування -- психологія і упаковка -- художнє оформлення упаковки -- упаковка для продовольчих товарів -- утилізація тари -- екологія упаковки
Анотація: Наведено товарознавчу характеристику основних і допоміжних пакувальних матеріалів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Завгородня, В. М.; Львівська комерційна академія
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
621.798.1(075.8)
С40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство пакувальних матеріалів і тари [] : підручник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня, В. Т. Лебединець. - К. : Знання, 2014. - 543 с. : рис., табл. - Літ.: с. 541. - ISBN 978-617-07-0174-9 : 152.00 грн
УДК
ББК 30.69я73
Рубрики: Товарознавство--Матеріали--Тара--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
розвиток упаковки -- развитие упаковки -- стандартизація тари -- стандартизация тары -- уніфікація тари -- унификация тары -- папір -- бумага -- картон -- ринок упаковки -- рынок упаковки -- дерев'яна тара -- деревянная тара -- металлическая тара -- скляна тара -- стеклянная тара -- полімерна тара -- полимерная тара -- біорозкладні пакувальні матеріали -- биоразлагаемые упаковочные материалы -- їстівні плівки -- съедобные пленки -- етикетки -- этикетки -- утилізація тари -- утилизация тары -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы -- упаковки для напоїв -- упаковки для напитков -- пакування для кави -- упаковки для кофе -- пакування какао-продуктів -- упаковки какао-продуктов -- пакування чаю -- упаковки чая -- пакування молока -- упаковки молока -- пакування м'яса -- упаковки мяса -- ковбасні оболонки -- колбасные оболочки -- пакування риби -- упаковки рыбы -- пакування замороженої продукції -- упаковки замороженной продукции -- упаковки для соусів -- упаковки для соусов -- упаковка фаст-фудів -- упаковка фаст-фудов -- упаковка дріжджів -- упаковка дрожжей -- вакуумные упаковки -- вакуумні упаковки
Анотація: Наводиться товарознавча характеристика основних і допоміжних пакувальних матеріалів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Завгородня, Валентина Михайлівна; Лебединець, Віра Тарасівна
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)