Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=нетрадиційна харчова сировина<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
663/664(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 544 с. : табл., рис. - Л-ра: с.528. - ISBN 978-966-364-803-3 : 091.00 грн, 104.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
еволюція європейського харчування -- функції їжі -- гігієна харчування -- індустрія здорового харчування -- адекватне харчування -- харчові інгредієнти -- функціональні продукти -- функціональне харчування -- харчові добавки -- біологічно активні добавки -- біокоректори -- нетрадиційна харчова сировина -- зерноборошняні товари -- біотехнологічні продукти -- цукристі кондитерські вироби -- функціональні напої -- профілактичні напої -- адаптогенні напої -- молочні продукти -- молочні про-і пребіотичні продукти -- жирові продукти -- олієжирові продукти -- емульсійні жирові продукти -- м'ясні продукти -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- рибні товари
Анотація: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Завгородня, В.М.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
663/664(075.8)
Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [] : навч. посібник / Ростовський В. С., Олейник Н. В. - К. : Кондор, 2009. - 136 с. : рис., табл. - Бібліогр. на початку розд. - ISBN 978-966-351-234-1 : 028.00 грн
УДК
ББК 36я73
Рубрики: Харчова промисловість--Ресурсозбереження--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
ресурсозберігаючі технології -- вторинна харчова сировина -- нетрадиційна харчова сировина -- безвідходна технологія -- відходи цитрусових культур -- відходи баштанних культур -- місцева рослинна сировина -- кавові напої -- харчові барвники -- нетрадиційна ягідна сировина -- вторинна сировина в хлібопеченні -- вторинна кондитерська сировина -- молочні відходи -- відходи м'ясопродуктів -- рибні відходи -- утильжири -- економія паливно-енергетичних ресурсів
Анотація: Впровадження безвідходних технологій в харчову промисловість, зокрема в громадське харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Олейник, Н. В.
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)