Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчові барвники<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
663/664(075.8)
Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [] : навч. посібник / Ростовський В. С., Олейник Н. В. - К. : Кондор, 2009. - 136 с. : рис., табл. - Бібліогр. на початку розд. - ISBN 978-966-351-234-1 : 028.00 грн
УДК
ББК 36я73
Рубрики: Харчова промисловість--Ресурсозбереження--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
ресурсозберігаючі технології -- вторинна харчова сировина -- нетрадиційна харчова сировина -- безвідходна технологія -- відходи цитрусових культур -- відходи баштанних культур -- місцева рослинна сировина -- кавові напої -- харчові барвники -- нетрадиційна ягідна сировина -- вторинна сировина в хлібопеченні -- вторинна кондитерська сировина -- молочні відходи -- відходи м'ясопродуктів -- рибні відходи -- утильжири -- економія паливно-енергетичних ресурсів
Анотація: Впровадження безвідходних технологій в харчову промисловість, зокрема в громадське харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Олейник, Н. В.
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664:54(075.8)
Х20


   
    Харчова хімія [] : навч. посібник / В. В. Євлаш [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торговлі. - Харків : Світ Книг, 2012. - 504 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-2678-07-9 : 120.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові продукти--Харчові домішки--Властивості--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
білки -- вуглеводи -- ліпіди -- вода -- мінеральні речовини -- вітаміни -- антибіотики -- харчові антиокислювачі -- харчові барвники -- харчові добавки -- модифіковані крохмалі -- хімічні забруднення -- емульгатори -- біологічні забруднення -- підсолоджувачі -- мікотоксини -- радіоактивне забруднення -- забруднювачі хімічної природи
Анотація: Будова, фізико-хімічні та функціонально-технологічні властивості основних компонентів сировини та харчових продуктів та їх перетворення у технологічному процесі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Євлаш, В. В.; Торяник, О. І.; Коваленко, В. О.; Аксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

3.
663.05
Р 75


    Росивал, Ладислав.
    Посторонние вещества и пищевые добавки в продуктах [] = Fremd und Zusatzstoffe in Lebensmitteln / Л. Росивал, Р. Энгст, А. Соколай ; пер. с нем.: Д. Б. Меламеда, А. Н. Зайцева, И. М. Скурихина. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1982. - 264 с. : рис., табл. - Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 259-262. - 1.60 р.
УДК
ББК 36-1
Рубрики: Харчові продукти--Харчові домішки--Хімічний склад--Властивості--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
загрязняющие вещества в продуктах -- забруднювачі продуктів -- неорганические биокатализаторы -- неорганічні біокаталізатори -- органические биокатализаторы -- органічні біокаталізатори -- антибиотики -- антибіотики -- антиоксиданты в пище животных -- антиоксиданти в їжі тварин -- загрязнение продуктов токсинами -- забруднення продуктів токсинами -- пищевые красители -- харчові барвники -- отбеливающие средства -- відбілюючі засоби -- загустители -- загущувачі -- эмульгаторы -- емульгатори -- стабилизаторы -- стабілізатори -- осветлители -- освітлювачі -- ароматические вещества -- ароматичні речовини -- сладкие вещества -- солодкі речовини -- микроэлементы -- мікроелементи -- консервирующие вещества -- консервуючі речовини -- антиокислители -- антиокислювачі
Анотація: Сведения о химическом составе, технологических свойствах и предельных нормах содержания посторонних веществ в пищевых продуктах, пути попадания их в продукты и влияния на качество последних.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Энгст, Рудольф; Соколай, Александр; Меламед, Д. Б. \пер.\; Зайцев, А. Н. \пер.\; Скурихин, Игорь Михайлович \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
663.05
Б 90


    Булдаков, А. С.
    Пищевые добавки [] : справочник / А. С. Булдаков. - Санкт-Петербург : Ut, 1996. - 240 с. : табл. - ISBN 5-7443-0023-6 : 3.39 грн
УДК
ББК 36.98я2
Рубрики: Харчові домішки--Застосування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевые добавки -- классификация пищевых добавок -- класифікація харчових домішок -- вредные вещества пищи -- шкідливі речовини їжі -- токсикометрия пищевых добавок -- токсикометрія харчових домішок -- улучшители консистенции -- поліпшувачі консистенції -- пищевые красители -- харчові барвники -- ароматизаторы -- ароматизатори -- пряности -- пряності -- вкусовые вещества -- смакові речовини -- консерванты -- консерванти -- антибиотики -- антибіотики -- антиоксиданты -- антиоксиданти -- ускорители технологических процессов -- прискорювачі технологічних процесів -- фиксаторы миоглобина -- фіксатори міоглобіну -- технологические добавки -- технологічні домішки -- список Е-номеров пищевых добавок -- список Є-номерів харчових домішок
Анотація: Рассматриваются проблемы применения пищевых добавок в связи со здоровьем человека, классификация, принятая в Европейском сообществе, полный перечень наименований разрешенных и запрещенных к применению.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)