Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=664:54(075.8)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664:54(075.8)
Х22


   
    Харчова хімія [] : навч. посібник / [Л. В. Дуленко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т екон. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кондор, 2012. - 246, [2] с. : табл., рис. - Авт. зазнач. на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 238-239. - Алф.-предм. покажч.: с. 240-242. - ISBN 978-966-351-387-4 : 48.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові виробництва--Харчові домішки--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
хімія елементів -- хімічна кінетика -- ферменти -- властивості води -- дослідження харчової систем -- харчові кислоти -- карбонові кислоти -- ліпіди -- вуглеводи -- вуглеводні -- вітаміни -- харчові добавки
Анотація: Макро-та мікроелементи, ферменти, розчини, основи аналізу та дослідження харчових систем, білки, жири, вуглеводи, вітаміни та харчові кислоти.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дуленко, Л. В.; Горяйкова, Ю. А.; Полякова, А. В.; Малигіна, В. Д.; Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664:54(075.8)
Х20


   
    Харчова хімія [] : навч. посібник / В. В. Євлаш [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торговлі. - Харків : Світ Книг, 2012. - 504 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-2678-07-9 : 120.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові продукти--Харчові домішки--Властивості--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
білки -- вуглеводи -- ліпіди -- вода -- мінеральні речовини -- вітаміни -- антибіотики -- харчові антиокислювачі -- харчові барвники -- харчові добавки -- модифіковані крохмалі -- хімічні забруднення -- емульгатори -- біологічні забруднення -- підсолоджувачі -- мікотоксини -- радіоактивне забруднення -- забруднювачі хімічної природи
Анотація: Будова, фізико-хімічні та функціонально-технологічні властивості основних компонентів сировини та харчових продуктів та їх перетворення у технологічному процесі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Євлаш, В. В.; Торяник, О. І.; Коваленко, В. О.; Аксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)